Urakkamaailma logo Jätä ilmoitus

Rintamamiestalon remontti - Mitä maksaa rintamamiestalon remontointi?

Rintamamiestalon remontointi on paljon tunteita herättävä asia. Rintamiestaloista kuin niiden remontoinnistakin kirjoitetaan blogeja, pakinoita ja artikkeleja. Tässä omassa artikkelissamme tahdomme tuoda tietoa remontoinnin hinnoista rintamamiestaloihin. Monet tekevät pienemmät remontit itse, mutta joihinkin kannattaa palkata ammattilainen.


rintamamiestalon remontti hinta


Alle on valittu muutama yleisin remontti hintoineen rintamamiestaloissa.


Tässä remontissa tamperelainen rintamamiestaloasuja tahtoi laatoittaa wc:n puretun laattalattian tilalle uuden lattian. Tämän lisäksi remontissa tehtiin lattiaan uudet kaadot, lattiakaivo, sekä tietenkin vesieristys. Hintaan kuului myös wc-kalusteiden asennus. Lue lisää tästä.

Toteutunut hinta 2 130 euroa


Tässä 130 neliöisessä rintamamiestalossa purettiin vanha tiilikatto, ja asennettiin uusi peltikatto kokonaisuudessaan. Urakkahintaan kuului myös piipun pellitys, kourujen ja seinätikkaiden asennus, sekä materiaalit. Lue lisää tästä.

Toteutunut hinta 10 800 euroa


Löydä remontillesi luotettava tekijä


Tämän rintamamiestalon remontissa haluttiin parantaa ulospäin näkyvää perheunelmaa. Remontissa poistettiin talon yhden päädyn laudoitus ja asennettiin tilalle uudet. Remontin hinnassa on mukana materiaalikustannukset. Lue lisää tästä.

Toteutunut hinta 2 545 euroa


Tämä Urakkamaailman helsinkiläinen käyttäjä tilasi vuonna 1956 valmistuneeseen rintamamiestaloon salaojaremontin. Talolle rakennettiin toimivat salaojat ja sadevesijärjestelmät. Lue lisää tästä.

Toteutunut hinta 11 879 euroa


Tähän ulkomaalausremonttiin etsittiin ja löydettiin tekijä keväällä 2016. Urakkahintaan kuului irtomaalin poisto, pohjatyöt ja maalaustyö kahteen kertaan. Lue lisää tästä.

Toteutunut hinta 2 905 euroaKaikki yllä olevat remontit ovat oikeita ja Urakkamaailman toteutuneita remontteja. Huomaathan, että jokainen remontti on erilainen, joten oikean hinnan remontillesi saat vain kysymällä useamman tarjouksen alan ammattilaisilta.


Tee remontti-ilmoitus tästä, ilmaiseksi

Jättämällä remontti-ilmoituksen Urakkamaailmaan, taustatarkistetut ja luotettavat urakoitsijat ottavat sinuun yhteyttä kiinnostuessaan tarjoamaan remonttiisi. Remontti-ilmoituksen jättäminen on täysin ilmaista.


Rintamamiestalo on enemmän projekti kuin koti.

Rintamamiestalo kotina on joillekin jopa enemmän projekti kuin rauhallinen kotiasunto. Nykyään on jopa trendikästä asua ja harrastaa oman kodin kunnossapitoa samaan aikaan.


rintamiestalon remontointi


Rintamiestalo on...

Rintamamiestalo eli tyyppitalo on tietyn tyyppinen ja standardoitu talomalli, joka kehitettiin kovaan asuntotarpeeseen sotien jälkeen. Tyyppitalo ei sinänsä tarkoita vain rintamamiestaloa vaan rintamamiestaloksi kutsutaan tietyn sapluunan mukaisesti rakennuttuja omakotitaloja, jotka rakennettiin rintamalta palanneille sotilaille ja kotinsa sodassa menettäneille.

Rintamiestalo on nuorten perheiden kestosuosikki, ja siksi hyvin yleinen remontin kohde Urakkamaailmassa.

Alkuperäisiä rintamamiestaloja etsitään pitkään, ja omistajaa vaihtavat talot löytävät ostajan helposti.

Nuorien perheiden mieltymistä talotyyppiin selittää myös alkuperäisen rintamiestalon valtavat muokkausmahdollisuudet. Perheen kasvaessa asuintiloja on remontoimalla helppo laajentaa yläkerran lisäksi myös kellariin.

Muistathan ottaa huomioon laajentaessa kellariin onko talon reunaa koskaan kaivettu ylös, eli esimerkiksi asennettu nykyaikaisia salaojia tai patolevyä. Lue lisää rintamamiestalon salaojien remontoinnista.


Miten varmistan remonttini onnistumisen?

  1. Kysy remontistasi useampi tarjous
    • muistathan, että halvin ei välttämättä ole paras. Näin varmistat remontillesi oikean hintatason. Jättämällä remontti-ilmoituksen Urakkamaailmaan saat vähintään noin 3-5 yhteydenottoa..
  2. Vertaile urakoitsijoiden saamia arvosteluja, taustatietoja ja varmenna urakoitsijan kuuluminen tärkeimpiin rekistereihin
    • Kaikkien Urakkamaailman urakoitsijoiden taustatiedot on tarkistettu yrityksen liittyessä palveluumme. Pääset myös tutustumaan aikaisempien asiakkaiden arvosteluihin
  3. Tee remontistasi kirjallinen sopimus


Aloita rintamamiestalosi remontti tästä

Jätä remontti-ilmoitus Urakkamaailmaan, alle kahdessa minuutissa.

Saat kauttamme useamman tarjouksen lähialueen luotettavilta ja taustatarkistetuilta urakoitsijoilta. Näin varmistat esimerkiksi automaattisen remonttisopimuksen ja oikeutesi kotitalousvähennykseen.


Tutustu myös muihin suosittuihin artikkeleihin

Omakotitalon putkiremontti

Omakotitalon putkiremontin hinta

jätevesiasetus 2016

Jätevesiasetus 2016

Keittiön välitilan laatoitus

Keittiön välitila

Tiilikaton pesu

Tiilikaton pesu

valokate asennus hinta

Valokatteen asennuksen hinta

Patolevyn asentaminen

Patolevyn asentaminen
Tässä artikkelissa tutustut

  • toteutuneisiin rintamamiestalojen remonttien hintoihin,
  • mikä on rintamamiestalo, ja
  • miten löytää luotettava urakoitsija remonttiin.Urakkamaailmasta löydät luotettavan ammattiurakoitsijan remonttiin kuin remonttiin, ilmaiseksi.

Lue miksi kannattaa käyttää Urakkamaailmaa

Aloita turvallinen remontti tästä
Onko kiinteistösi rakennuttu ennen vuotta 1994? Silloin ennen purkutöitä sinun tulee lain mukaan teettää asbestikartoitus. Urakkamaailman kautta saat vaivattomasti kysyttyä lisätietoa asbestikartoituksesta ja sen tilaamisesta alla olevan napin kautta.

Mistä asbestikartoitukselle tekijä?

Jätä tarjouspyyntö

asbestikartoitukseen liittyen.
Sinua saattaa kiinnostaa myös

Rintamamiestalon salaojaremontti

Rintamamiestalon salaojaremontti

mikrosementti hinta

Mikrosementti hinta

asbestikartoitus hinta

Asbestikartoitus

Talon purkutyöt hinta

Purkutöiden hinta

Sisäilmatutkimus, sisäilmaongelmat

Sisäilmatutkimus

Yläkerran rakentaminen

Yläkerran rakentaminen

VTT-sertifikaatti

VTT-sertifikaatti

Kodinhoitohuoneen remontti

Kodinhoitohuoneen remontti

Vesivahingon korjaus hinta

Vesivahingon korjaus

vastaava työnjohtaja, Milloin tarvitsee työnjohtajan?

Vastaava työnjohtaja


Säästä rahaa remontissasi

Urakkamaailmasta löydät luotettavasti tekijän remontillesi, ilmaiseksi.


Aloita tästä