Uusi kohde!

Sokkelin pintaremontti ja osittainen kor..., Vantaa

27 minuuttia sitten

×
Urakoitsija-arvostelu

Ohmprojektit Oy, Helsinki

1 tunti sitten

×
Sopimus

Uusi sopimus luotu, Jyväskylä

2 tuntia sitten

×
Uusi kohde!

Ulkoverhousremontti, Lappeenranta

36 minuuttia sitten

×
Urakoitsija-arvostelu

Vakitek Oy, Järvenpää

2 tuntia sitten

×
Uusi kohde!

Keittiön välitilalaatoitus, Porvoo

45 minuuttia sitten

×

Mikä on vesieristyksen hinta, miten vesieristys tulee tehdä?

Lue vastaukset näihin ja kuinka voit säästää rahaa vesieristysremontissasi


Vesieristyksen hinta


Vesieristyksen hinta?


Esimerkkitapauksia Urakkamaailman kautta kilpailutettujen vesieristys- ja märkätilaremonttien toteutuneita hintoja:

Rivitalokohde Seinäjoella, jossa tehtiin kylpyhuoneremontti. Huoneiston omistaja teki itse purkutyön ja ammattilaista etsittiin tasoitukseen, vedeneristykseen ja laatoitustöihin. Kohteen pinta-ala oli 16 neliötä. Katso lisää klikkaamalla tästä.

Hinta: 3300 euroa


Aloita oma vesieristysremonttisi tästä


Kerrostalokohde Tampereella, jossa saunan, pesuhuoneen ja wc:n lattian sekä pesuhuoneen ja wc:n seinien vesieristys ja laatoitus kuului urakkaan. Kokonaspinta-ala työlle oli 40 neliötä. Urakkaan kuului myös vesipisteiden siirto ja vesikalusteiden uusiminen. Katso lisää klikkaamalla tästä.

Hinta: 5100 euroa


Kerrostalohuoneiston kylpyhuoneen remontti. Kylpyhuoneen pinta-ala oli noin 3,3 m2. Remontti-ilmoitus koski kylpyhuoneen lattian ja seinien tasoitusta (kaadot) ja vesieristeen tekoa sekä laatoituksen. Katso lisää klikkaamalla tästä.

Hinta: 3900 euroa


Kyseinen kohde oli omakotitalon 7 neliöinen kylpyhuone Lahdessa. Kylpyhuoneen mitat: 7 m2 lattiaa ja 18 m2 seiniä. Urakkaan kuului laatoituksen purku, tasoitus, vesieristys, laatoitus, saumaus ja silikointi. Katso lisää klikkaamalla tästä.

Hinta: 4100 euroa


HUOM. Ylläolevat vesieristysremonttien hinnat ovat oikeita Urakkamaailman kautta kilpailutettujen märkätilaremonttien hintoja. Hinnat ovat kuitenkin vain suuntaa-antavia arvioita kuluihin. Oman vesieristysremonttisi hintataso selviää ainoastaan kysymällä useampi tarjous urakoitsijoilta ja vertailemalla kuka olisi sopivin ammattilainen remonttiisi.

Vesieristystyön hinta riippuu monesta eri tekijästä. Jos olet itsevarma, ja aiot itse suorittaa työn, voit remontissasi päästä pelkällä materiaalikustannuksilla. Materiaalikustannukset vaihtelevat, mutta liikkuvat suunnilleen 300-600€ välillä. Vesieristys on kuitenkin märkätilaremontin tärkeimpiä osuuksia, joten suosittelemme että ellet ole itse ammattilainen, niin palkkaa työhön kokenut remonttiasiantuntija. Lue lisää remontin kilpailuttamisesta täältä. Kotitaloutena olet vesieristysremonttien teettäjänä oikeutettu kotitalousvähennykseen.

Vesieristyksen hinta vaihtelee muun muassa pinta-alan mukaan. Jos kyseessä on ison taloyhtiön saunaremontti, on kustannus aivan eri luokkaa kuin pienen kerrostalohuoneiston kylpyhuoneremontti. Myös remonttisi sijainnilla on väliä. Pääkaupunkiseudulla hinnat ovat aavistuksen korkeammat kuin muussa Suomessa. Myös remontin kiire vaikuttaa hintaan. Kun lähdet remonttiasi suunnittelemaan ajoissa, tuntuu tämä myös lompakossasi. Tällöin sinulla on aikaa kilpailuttaa remonttisi ajoissa ja tutustua monen eri urakoitsijan taustatietoihin tehdäksesi hyvä päätös. Lue lisää, mitä taustatietoja on hyvä tarkistaa urakoitsijasta.


Vesieristysohjeet

Vesieristys on kylpyhuone-, ja saunaremonttien tärkeimpiä osa-alueita, joka luo huonetilasta kestävän vedelle altistumiselle. Vedeneristyksellä tarkoitetaan ainekerrosta, joka estää veden pääsemisen rakenteisiin. Vesieristeitä on käytössä monenkaltaisia, yhteistä niille on niiden kestäminen jatkuvalle kastumiselle ilman haitallisia vaikutuksia.

Vesieristys tulee tehdä kaikkiin kiinteistön märkätiloihin. Märkätila on huonetila, jossa lattia tai seinä saattaa altistua vedelle. Saunat ja kylpyhuoneet ovat tästä hyvä esimerkki. Wc-tilaa ei pidetä pakollisena vesieristettävänä tilana, mutta wc-tiloihin suositellaan kosteudeneristystä, estääkseen lattialle roiskuneen veden pääsemisen rakenteisiin.

Pelkkä laatoitus kylpyhuoneissa ei ole riittävä vedeneristys, sillä vesi imeytyy laattojen saumoista laatoituksen väleihin ja sitä kautta rakenteisiin.

On tärkeätä huomata työjärjestys tehtäessä vesieristyksiä. Koska vesieristykset eivät kestä mekaanista raistusta, kuten kengän askelmia, tulee märkätiloissa aina ensin vesieristää seinät ja sen jälkeen vasta lattia-ala. Laatoitus tehdään mieluiten heti kun vesieristys on kuivunut, jotta minimoidaan riski vesieristeen rikkoutumisesta.

VTT sertifikaatti

VTT myöntää märkätilojen vedenerityksiä tekeville yrityksille harkinnan mukaan alan henkilösertifikaatteja. Sertifikaatin saamiseksi henkilön tulee hallita osallistua valmentavaan koulutukseen ja läpäistä näyttökoe ja kirjallinen tentti.Säilyttääkseen sertifikaation tulee henkilön osallistua säännölliseen jatkokoulutukseen. Sertifikaatti ei ole pakollinen, jotta henkilö voi tehdä kylpyhuoneremontteja, mutta on tietynlainen näyttö osaamisesta.

Erilaiset vesieristysmateriaalit tarvitsevat eri levityspaksuuden, jotta haluttu veden eristävyys on saavutettu. Kyseinen vesieristysmateriaalin paksuus on aina ilmoitettu pakkauksessa. Monesti, jotta haluttu paksuus saavutetaan, tulee eristettä levittää useampaan kertaan.

Märkätilan vesieristystöiden työosuus kestää normaalisti yhden ja kahden päivän välillä.

Vesieristys on rakennusmääräysten mukaan pakollinen kaikissa märkätiloissa. Jos asut taloyhtiössä, tulee sinun ilmoittaa vesieristysremontistasi taloyhtiöllesi ja selvittää heille vesieristyksen tekijän tiedot. Lue lisää VTT-sertifikaatista täältä.


Aloita oma remonttisi tästä

Urakkamaailman käyttäminen on sinulle täysin maksutonta.


Lue lisää: Saunaremonttien toteutuneita hintoja, Talon maalauksen toteutuneita hintoja, Peltikattoremontti, Terassin rakentaminen, VTT sertifikaatit, Vesivahingon korjaus
Tässä artikkelissa:

  • Kerrotaan vesieristysremonttien toteutuneita hintoja
  • Mitä vesieristäminen tarkoittaa
  • Milloin täytyy vesieristää

Syitä käyttää Urakkamaailmaa:

  • Löydät luotettavan tekijän remontillesi ilmaiseksi
  • Säästä rahaa kilpailuttamalla vesieristysremonttisi
  • Näe kätevästi urakoitsijoiden taustatiedot ja arvosteluja
  • Saat kirjallisen sopimuksen remonttiisi
  • Urakkamaailman aktiivinen asiakaspalvelu


Tee remontti-ilmoitus ja selvitä
vesieristyksen hinta, ilmaiseksi


Lue myös:

Kylpyhuone tumma hinta

Kylpyhuoneremontin hinta

Valoisa saunaremontti

Saunaremontin hintoja

astianpesukoneen asennus hinta

Astianpesukoneen asennus

Valoisa keittiö

Keittiöremontin hinta

Omakotitalon putkiremontti

Omakotitalon putkiremontin hinta

Asbestin purkaminen omakotitalossa

Asbestin purkaminen

putkimies hinta

Putkimies hinta

porakaivon puhdistus

Porakaivon puhdistus
Urakkamaailma on Suomen käytetyin tapa löytää urakoitsija:

7 1 3 7 0 5 1 7

Viimeisen 3kk aikana kilpailutettujen remonttien kokonaisarvo.