Luota remonttiisi!
Urakkamaailman urakoitsija-arvosteluihin voit luottaa!

Koska arvostelut, muiden remontoijien suosittelut ja aikasemmat kokemukset ovat tärkeä tiedon lähde urakoitsijaa valitessa, me Urakkamaailmassa toivomme kaikkien arvostelevan remontoijansa.

Miksi voit luottaa Urakkamaailmaan?

Kaikki Urakkamaailmaan tulevat arvostelut tarkistetaan ja luetaan Urakkamaailman henkilökunnan toimesta. Pystymme luotettavasti varmistamaan, ettei joukkoon pääse mustamaalaajia ja turhaan kehujia.

Koko Urakkamaailma-yhteisö on tyytyväinen, kun kaikki parhaat urakoitsijat saavat ansaitun paikkansa valokeilassa.


Löydä luotettava tekijä remontillesi

Kaikki yhdessä kehittämässä rakennusalan luotettavuutta ja läpinäkyvyyttä!

Tiesitkö, että...

  • Urakkamaailmaan ei jokainen urakoitsija pääse? Tarkistamme urakoitsijoidemme taustat ja rekisteritiedot ennen hyväksymistä palveluumme.
  • valvomme urakoitsijoidemme laatua? Sloganimme "Luota remonttiisi!" velvoittaa meidät pitämään urakoitsijoiden tarjonnan aina luotettavana.
  • kauttamme saat automaattiset remonttisopimuksen? Tee aina kirjallinen sopimus remontistasi. Sopimuksen tekeminen ei ole ainakaan vaivasta kiinni, sillä kauttamme saat kaikille turvallisen remonttisopimuksen automaattisesti. Löydät sivuiltamme myös rakennusalan yleiset käyttöehdot, ilmaiseksi.
  • asiakaspalvelumme tukee sinua koko remonttisi ajan? Soita, chattaa tai lähetä sähköpostia. Me olemme täällä teitä varten.


Voit siis rentoutua, ja luottaa, että remontti sujuu!

remontti sujuu


Uusimmat arvostelut urakoitsijoistaHyödyllisiä linkkejä:

Turvallinen remonttisopimus

Rakennusalan yleiset sopimusehdot

Tarjouspyyntömalli

Remontin kilpailuttaminen

Kotitalousvähennys 2016


Tee remontti-ilmoitus, ja selvitä
remonttisi hinta, ilmaiseksi

Remontti-ilmoituksen tekeminen ei sido sinua tilaamaan remonttia.

Rahoita remonttisi tästä!

Kilpailutamme puolestasi jopa 30 pankkia ja rahoituslaitosta

Lainasumma
Laina-aika
Kuukausierä (arvio)*141€

Kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko on 6,26% laskettuna tyypilliselle lainasummalle 10000€, kun takaisinmaksuaika on 5 vuotta, tilinhoitomaksu 5€, avausmaksu 0€ ja esimerkkikorko 5,0%. Takaisinmaksettava summa on tällöin 11 623€, eli 193,71 €/kk. Lopullinen todellisen vuosikoron määrä, laina-aika ja lainan kuukausierä ovat lainasopimuksessa. Luotonantajat tekevät lainasopimuksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava nimelliskorko voi vaihdella välillä 4,19% - 20% ja vuosittaiset lainakustannukset välillä 0 - 150€. Tarjottava laina-aika vaihtelee 1-20 vuoden välillä. Tarjottavat lainasummat ovat 100€ - 60000€. Aikavälillä 1.7.-31.12.2020 tarjottava nimelliskorko on maksimissaan 10.00%.

Esillä medioissa

Kauppalehti
Mtv3
Etelä-Suomen Sanomat
Suomen Kiinteistölehti
Etuovi
Vuoden verkkokauppa