Talon maalauksen hintaesimerkkejä. Lue ja selvitä kuinka paljon talosi maalaus maksaa.

talon maalauksen hinta

Kuinka paljon maksaa ulkoseinien maalaus, uuden talon maalaus tai neliöhinta ulkoseinän maalaukselle?


Katso tästä anonyymejä Urakkamaailman kautta kilpailutettuja maalausremontteja ja niiden toteutuneita hintoja:

Tässä remontti-ilmoituksessa etsittiin tekijää omakotitalon puuverhoilun maalaukseen Lahdessa. Talon rakennusvuosi oli 2007 ja asuinpinta-ala talossa oli 300m2. Työhön kuului homepesu sekä hilseilevän maalin poistaminen ja maalaus kahteen kertaan. Katso lisää klikkaamalla.

Hinta: 5 400 euroa


Tämä kuopiolaisen kilpailuttama omakotitalon ulkomaalaustyö toteutettiin viime kesänä. Remonttiin kuului myös talon julkisivun rappauksen korjausta. Katso lisätietoja tästä remontista.

Hinta: 6 696 euroa


Tämä rivitaloyhtiö etsi toteuttajaa kaksikerroksisen rivitalon, asuntojen välisten piha-aitojen ja päätyaitojen maalaukselle. Erikoispyyntönä remontissa oli, ettei yhtiön takapihan valokatetta tarvitsisi purkaa maalaustyön tieltä. Katso lisätietoja tästä remontista.

Hinta: 13 750 euroa


Tässä tarjouspyynnössä etsittiin tekijää 1,5 kerroksisen 160 neliöisen puutalon ja pihavajan maalausurakoitsijaa Lohjalla. Katso lisää klikkaamalla.

Hinta: 5 900 euroa


Tämä oululainen omakotitaloasuja etsi tekijää talonsa maalaukselle viime keväänä. Kyseisen omakotitalon pinta-ala oli 175m2. Maalauksen lisäksi urakkaan kuului ulkopintojen pesu ennen maalausta. Katso lisätietoja tästä remontista.

Hinta: 3 230 euroa


Rivitaloyhtiö Vantaalla etsi tässä tarjouspyynnössä urakoitsijaa rivitalon puuosien maalaukseen. Taloyhtiöön kuului 30 asuntoa ja puuosat on viimeksi huoltomaalattu noin 10-15 vuotta sitten. Remontti-ilmoituksessa pyydettiin tarjouksia maalauksen pohjatöihin (maalin poisto, pesu homepesuaineella ja huonokuntoisten lautojen korvaaminen), maalauksen suojaukset, maalit ja tarvikkeet sekä maalauksen loppusiivous. Katso lisää klikkaamalla.

Hinta: 38 000€


Tämä Mäntsäläläinen omakotitalon omistaja halusi "avaimet käteen" periaatteella ulkomaalauksen omakotitaloonsa. Talo on 1992 vuonna rakennettu. Hänellä on hyvä huomautus ilmoituksessaan, että "halvin tarjous ei ole paras" ja hän halusi keskittyä urakoitsijan aiempiin asiakkaisiin ja referensseihin. Katso lisää klikkaamalla.

Hinta: 11 500 euroa


Taloyhtiön edustaja pyysi tarjouksia rivitalon sekä autokatoksen maalaustöistä. Taloyhtiö oli yksikerroksinen ja siihen kuului 5 asuntoa. Työhän vaadittiin nostinlaite. Katso lisää klikkaamalla.

Hinta: 12 000€


HUOM. Ylläolevat maalaushinnat ovat oikeita hintoja Urakkamaailman kautta kilpailutetuista maalausremonteista, mutta ovat vain suuntaa-antavia arvioita kuluarvioihisi. Oman talonmaalauksen hintataso selviää ainoastaan kysymällä useampi tarjous ja vertailemalla kuka olisi sopivin urakoitsija remonttiisi.


Selvitä maalausremonttisi hinta, ilmaiseksi


Selaa lisää ulkomaalausten hintoja täältä.


Maalausprojektien hintatasoihin vaikuttaa vaikuttaa moni eri asia.

 • Sijainti: onko kohde isossa kaupungissa, vaiko pienpaikkakunnalla kaukana maalareista? Mitä enemmän maalarin täytyy matkustaa, sitä isommiksi muodostuvat matkakustannukset.
 • Maalattavan pinnan pinta-ala luonnollisesti vaikuttaa hintaan. Toisaalta mitä isompi pinta-ala, sitä pienemmäksi muodostuu maalauksen neliöhinta.
 • Maalattavan pinnan "hankaluus" on yksi selvä hintaan vaikuttava asia. Hankaluuteen vaikuttaa muunmuassa se, tarvitaanko maalaukseen telineitä. Toinen "hankaluus" tekijä on yksityiskohtaisuus. Jos maalattava pinta sisältää paljon yksityiskohtia ja tarkkuutta vaativia kohtia on maalaaminen hitaampaa ja siksi kalliimpaa.
 • Joustavuus: jos maalauksella on kiire, joutunet tekemään kompromissejä hintojen ja tekijöiden suhteen. Kesä on maalareiden kiireellisintä aikaa ja tällöin hinnat kohoavat väliaikaisesti ylös.
 • Pohjatyöt: tarvitseeko maalattava kohde laajamittaista pohjatyötä ennen maalausta, kuten vanhan maaliaineksen poistamisen joko raaputtamisella tai pesulla?


Lue myös: Ulkomaalausremontit remonttiarkistossa, Saunaremontin hintoja, Laminaatin asennus hintoja, Terassin rakentaminen, Tarjouspyyntömalli, Kattoremontin kustannusarviot, Kylpyhuoneremontti HKI, Asbesti, Vesieristyksen hinta, Lattian laatoitusLue myös ulkomaalaus hinnat paikkakunnittain


Helsinki - Espoo - Oulu - Tampere - Turku - Jyvaskyla - Lahti - Kuopio - VantaaTässä artikkelissa:

 • Pääset tarkastelemaan toteutuneiden talon maalauksien hintoja
 • Vinkkejä talonmaalauksen kuluarvioihin

Syitä käyttää Urakkamaailmaa:

 • Ilmainen
 • Säästä rahaasi kilpailuttamalla
 • Näe urakoitsijoiden taustatiedot
 • Kirjallinen sopimus
 • Urakkamaailman asiakaspalvelu


Tee remontti-ilmoitus ja selvitä
maalausremonttisi hinta, ilmaiseksi


Lue myös:

Sisäkaton maalaus hinta

Sisäkaton maalauksen hinta

seinä maalaus hinta

Seinän maalaus hinta

Kylpyhuone tumma hinta

Kylpyhuoneremontin hinta

valokate asennus hinta

Valokatteen asennuksen hinta

Salaojitus hinta

Salaojituksen hinta

maalämpöpumppu vesistössä

Maalämmön hinta

puutalon julkisivu

Julksivuremonttien hintoja

siirtonurmen asennus hinta

Siirtonurmen asennus

pihasuunnittelu hinta

Pihasuunnittelu hinta

tiiliseinän maalaus

Tiiliseinän maalausUrakkamaailma on aktiivinen sivusto löytää remontille tekijä:

6 1 5 7 9 6 2 3

Viimeisen 3kk aikana kilpailutettujen remonttien kokonaisarvo.

Esillä medioissa

Kauppalehti
Mtv3
Etelä-Suomen Sanomat
Suomen Kiinteistölehti
Etuovi
Vuoden verkkokauppa