Kattoremontin hinta: tutustu hintoihin ja selvitä helposti mitä kattoremonttisi tulee maksamaan

Kattoremontin hinta voi vaihdella noin 1000 eurosta useampaan kymmeneen tuhanteen. Taloyhtiön kattoremontti voi maksaa myös toista sataa tuhatta. Kattoremontin hintaan vaikuttaa suoraan katon koko, katon materiaali, katon kaltevuus ja kerrosten lukumäärä.

Tässä esiteltynä 11 kattoremontin hintaa väliltä 3 515 € - 22 000€.

Tiilikattoremontin hinta

Urakkamaailman kautta toteutuneita kattoremonttien hintoja:


Peltikaton asennus huopakaton päälle, Orimattila

Tässä peltikattoremontissa asennettiin Ruukin Classic C peltikatto vanhan huopakaton päälle Orimattilassa. Rakennus oli yksikerroksinen 45 neliöiden lomamökki ja työ toteuttiin keväällä 2020. Lue lisää remontista tästä.

Kattoremontin hinta: 4 130 €


Huopakaton uusiminen, Helsinki

Remontin kohteena oli tasakattoinen 110 neliöiden omakotitalo. Vanhan huopakaton tilalle asennettiin uusi huopa, tasoitustöineen ja pellityksineen. Lue lisää remontista tästä.

Kattoremontin hinta: 8 866 €


Kilpailuta kattoremonttisi, ilmaiseksi


Katton, aluskatteen ja kattoristikoiden uusiminen, Espoo

Tässä peltikattoremontissa uusittiin katto pohjiaan myöten eli kattoristikkoineen päivineen. Lue lisää remontista tästä.

Kattoremontin hinta: 22 000 €


Harjakattoisen talon kattoremontti, Kajaani

Tässä peltikattoremontissa asennettiin peltikatto 200 neliöisen omakotitalon suojaksi. Hintaan kuului katon ja aluskatteen lisäksi läpivientien teko, piipun pellitys, lumiesteet ja kattoturvatuotteet. Lue lisää remontista tästä.

Kattoremontin hinta: 15 230 €


Katon remontoiminen huopakatosta peltikatoksi, Lohja

Remontissa vaihdettiin yhteensä noin 40 neliömetrin verran kattoa huopakatosta peltikatoksi. Kohteena oli loma-asunto, joka sijaitsi Lohjalla. Remonttiin kuului myös kattoturvatuotteiden uusiminen. Lue lisää tästä

Kattoremontin hinta: 4 800 €


Kattotiilien korjaus (rikkinäisten tiilien vaihto), Kempele

Tähän tiilikattoremonttiin kuului rikkinäisten tiilien vaihto ja tiilikaton sammalpesu. Tiiliä vaihdettiin noin 40-50 kappaletta. Lue lisää remontista tästä.

Kattoremontin hinta 3 515 €


Huopakattoremontti Tampereella

Tässä remontissa uusittiin harjakattoisen omakotialon huopakatto. Katon pinta-ala oli remontissa 97 neliötä ja rakennus 1,5 kerroksinen. Lue lisää remontista täältä.

Kattoremontin hinta: 11 200 €Selvitä kattoremonttisi hinta tästä, ilmaiseksi


Peltikattoremontti, Pieksämäki

Kyseisessä kattoremontissa vaihdettiin vanha hupakatto peltikattoon. Kohde oli Pieksämäessä sijaitseva vanha ja suhteellisen suuri omakotitalo. Lue lisää remontista tästä.

Kattoremontin hinta: 11 500 €


Peltikaton uusinta, Vantaa

Vantaalaisen liikekiinteistön loiva harjakattoinen peltikate haluttiin purettavan ja uusittavan. Suorakulmaisen katon pinta-ala oli yhteensä 450 neliötä. Lue lisää remontista tästä.

Kattoremontin hinta: 14 000 €


Kattorännien uusinta, Espoo

Remontissa uusittiin kolmiasuntoisen rivitaloyhtiön vuotavat kattorännit. Lue lisää tästä.

Kattoremontin hinta: 4 400 €


Talon peltikaton vaihto, Valkeakoski

Tässä remontissa vaihdettiin hieman harvinaisempi teräskatto konesaumattuun peltikattoon. Remontti toteutettiin toukokuussa 2020. Lue lisää remontista tästä.

Kattoremontin hinta 15 000 €


Kun olet suunnittelemassa kattoremonttia kannattaa sinun selvittää hintataso kattoremontillesi. Urakkamaailman avulla säästät rahaa kattoremontissasi ja löydät remontillesi tehokkaasti urakoitsijan. Erilaiset kattoremonttilaskurit ovat huonoja ennustamaan tarkkaa hintaa kattoremonttiisi, sillä jokainen kohde on tietyssä mielessä uniikki. Kattoremontin hinta määräytyy muunmuassa vuoden ajan, urakoitsijoiden kiireellisyyden ja tietenkin kattoremontin kohteen piirteiden perusteella. Siis, tee kattourakastasi ilmoitus Urakkamaailmaan ja tiedät millä hinnalla kattourakoitsijat pystyvät toteuttamaan kattoremonttisi.Tee remontti-ilmoitus ja selvitä kattoremonttisi hinta, ilmaiseksi


Top 6 vinkit kattoremonttiin ja hinnan selvittämiseen:

 1. Kilpailuta kattoremonttisi, älä tyydy yhteen tarjoukseen.
 2. Luo selkeä tarjouspyyntö, jossa selität kohteen parhaasi mukaan.
 3. Tarkista urakoitsijan taustat ennen lopullista valintaa.
 4. Tee kattava kirjallinen sopimus kattoremontistasi. Urakkamaailman kautta saat tämän automaattisesti.
 5. Keskustele ammattilaisten kanssa mikä kattomateriaali sopisi kohteeseesi parhaiten. Yritä saada objektiivinen mielipide vs. myyntimiehen näkemys.
 6. Urakoitsijavalinnassa älä katso liikaa lopullista hintaa. Halvin tekijä voi koitua kalleimmaksi korjaustöiden takia.

Kuinka voit onnistua kattoremontissa?

Kun lähdet selvittämään kattoremonttisi hintaa kannattaa remonttisi kilpailuttaa. Kilpailutuksen kautta saat useita tarjouksia kohteeseesi ja pystyt helposti vertailemaan hintojen perusteella kuka voisi olla sopivin tekijä kattoremonttiisi. Myöskin aikataululliset tekijät on hyvä ottaa huomioon. Monesti kaikista kiireisimmät remontit ovat kalleimpia. Esimerkiksi mökin kattoremontti, jossa katto vuotaa ja remontti pitäisi toteuttaa ennen syksyn sateita, voi elokuussa tehty tarjouspyyntö olla hieman myöhäinen aika pyytää tarjouksia ja saatat joutua maksamaan "aikataulullista" ekstraa. Suosittelemme siis, että olet ajoissa liikkeellä, jotta ehdit saamaan useita tarjouksia ja et joudu aikataulupaineiden takia tekemään kompromissejä.

Kun olet saanut useamman tarjouksen kattoremonttiin, voit päätellä tarjousten perusteella hinta-arvion kohteeseesi. Saadut tarjoukset monesti eroavat jopa 40% hinnoiltaan ja tästä syystä voi olla vaikea tehdä päätöksiä kenet valitsisi. Huomioi kuuluuko saatuihin tarjoukseen materiaalit, kilometrikorvaukset ja muut kulut, jottei remontin päätyttyä tule yllättävää "loppulaskua".


Kattoremontin hinta


Tarkista myös urakoitsijan taustatiedot: kuuluuko yritys kotitalousvähennyksen piiriin, eli onko urakoitsija ALV-, ja ennakkoperintärekisterissä. Kattoremonteissa erityisesti aiempi kokemus on tärkeää ja pyydä rohkeasti urakoitsijoilta referenssiluetteloa heidän aiemmista töistään. Kattoremontit ovat isoja remontteja ja et halua investoida hatarin perustein.

Konsultoi ammattilaisen kanssa mikä kattomateriaali voisi toimia parhaiten kohteessasi. Jos sinulla on huopakatto, voisi peltikatto olla parempi vaihtoehto tai bitumikatto, ehkä jopa tiilikatto. Nämä asiat kannattaa selvittää kattoremonttiammattilaisen kanssa.

Näet urakoitsijoista helposti taustatietoja kun käytät Urakkamaailmaa sopivan urakoitsijan löytämiseksi kattoremonttiin. Ja kun kilpailutat, niin säästät myös rahaa. Kun teet remontistasi ilmoituksen Urakkamaailmaan, esim: "Peltikattoremontti omakotitalossa", alat välittömästä saamaan tarjouksia ja yhteydenottoja kattoalan urakoitsijoilta. Palvelumme avulla näet kätevästi urakoitsijoiden taustatiedot, ja kaikki Urakkamaailmaan hyväksytyt urakoitsijat ovat rekisteröitymisen yhteydessä tarkistettu, että he kuuluvat ALV-, ja ennakkoperintärekisteihin. Lisäksi saat kattoremontistasi automaattisesti täytetyn kirjallisen sopimuksen remontillesi kun käytät Urakkamaailmaa urakoitsijan etsinnässä. Selvitä kattoremonttisi hinta ja onnistu Urakkamaailman avulla.


Selvitä kattoremonttisi hinta tästä, ja ota rennomminTässä artikkelissa:

 • Mitä kattoremontti maksaa?
 • Vinkit kattoremonttiin
 • Miten selvitän kattoremonttini hinnan luotettavasti?
 • Kuinka onnistua kattoremontissa?

Syitä käyttää Urakkamaailmaa:

 • Ilmainen
 • Säästä rahaasi kilpailuttamalla
 • Näe urakoitsijoiden taustatiedot
 • Kirjallinen sopimus
 • Urakkamaailman asiakaspalvelu
Urakkamaailmasta löydät luotettavan ammattiurakoitsijan remonttiin kuin remonttiin, ilmaiseksi.

Lue miksi kannattaa käyttää Urakkamaailmaa

Aloita turvallinen remontti tästäLue myös nämä:

Varttikate

Varttikate remontti

vesikaton rakenteet

Vesikaton rakenteet

Tiilikaton pesu

Tiilikaton pesu

Peltikaton pesu hinta

Peltikaton pesu

huopakaton pinnoitus

Huopakaton pinnoitus

Peltikattoremontin hinta

Peltikattoremontti hinta

taloyhtiön kattoremontti

Taloyhtiön kattoremontti

ikkunaremontti hinta

Ikkunaremontin hinta

kattoremontti talvi

Kattoremontti talvella

Bitumikaton asentaminen

Huopakaton asentaminen
Parketin hionta ja lakkaus hinta

Parketin hionta hinta

Laminaatin asentamisen hinta

Laminaatin asennus hinta

Sisäkaton maalaus hinta

Sisäkaton maalauksen hinta