Kattoremontin hinta; selvitä helposti mitä kattoremonttisi tulee maksamaan

Tiilikattoremontin hinta

Urakkamaailman kautta toteutuneita kattoremonttien hintoja:

Katon remontoiminen huopakatosta peltikatoksi, Lohja

Remontissa vaihdettiin yhteensä noin 40 neliömetrin verran kattoa huopakatosta peltikatoksi. Kohteena oli loma-asunto, joka sijaitsi Lohjalla. Remonttiin kuului myös kattoturvatuotteiden uusiminen. Lue lisää tästä

Toteutunut hinta: 4 800 €


Selvitä kattoremonttisi hinta tästä, ilmaiseksi


Peltikattoremontti, Pieksämäki

Kyseisessä kattoremontissa vaihdettiin vanha hupakatto peltikattoon. Kohde oli Pieksämäessä sijaitseva vanha ja suhteellisen suuri omakotitalo. Lue lisää remontista tästä.

Toteutunut hinta: 11 500 €


Kattorännien uusinta, Espoo

Remontissa uusittiin kolmiasuntoisen rivitaloyhtiön vuotavat kattorännit. Lue lisää tästä.

Toteutunut hinta: 4 400 €


Kun olet suunnittelemassa kattoremonttia kannattaa sinun selvittää hintataso kattoremontillesi. Urakkamaailman avulla säästät rahaa kattoremontissasi ja löydät remontillesi tehokkaasti urakoitsijan. Erilaiset kattoremonttilaskurit ovat huonoja ennustamaan tarkkaa hintaa kattoremonttiisi, sillä jokainen kohde on tietyssä mielessä uniikki. Kattoremontin hinta määräytyy muunmuassa vuoden ajan, urakoitsijoiden kiireellisyyden ja tietenkin kattoremontin kohteen piirteiden perusteella. Siis, tee kattourakastasi ilmoitus Urakkamaailmaan ja tiedät millä hinnalla kattourakoitsijat pystyvät toteuttamaan kattoremonttisi.Tee remontti-ilmoitus ja selvitä kattoremonttisi hinta, ilmaiseksi


Top 6 vinkit kattoremonttiin ja hinnan selvittämiseen:

 1. Kilpailuta kattoremonttisi, älä tyydy yhteen tarjoukseen.
 2. Luo selkeä tarjouspyyntö, jossa selität kohteen parhaasi mukaan.
 3. Tarkista urakoitsijan taustat ennen lopullista valintaa.
 4. Tee kattava kirjallinen sopimus kattoremontistasi. Urakkamaailman kautta saat tämän automaattisesti.
 5. Keskustele ammattilaisten kanssa mikä kattomateriaali sopisi kohteeseesi parhaiten. Yritä saada objektiivinen mielipide vs. myyntimiehen näkemys.
 6. Urakoitsijavalinnassa älä katso liikaa lopullista hintaa. Halvin tekijä voi koitua kalleimmaksi korjaustöiden takia.

Kuinka voit onnistua kattoremontissa?

Kun lähdet selvittämään kattoremonttisi hintaa kannattaa remonttisi kilpailuttaa. Kilpailutuksen kautta saat useita tarjouksia kohteeseesi ja pystyt helposti vertailemaan hintojen perusteella kuka voisi olla sopivin tekijä kattoremonttiisi. Myöskin aikataululliset tekijät on hyvä ottaa huomioon. Monesti kaikista kiireisimmät remontit ovat kalleimpia. Esimerkiski mökin kattoremontti, jossa katto vuotaa ja remontti pitäisi toteuttaa ennen syksyn sateita, voi elokuussa tehty tarjouspyyntö olla hieman myöhäinen aika pyytää tarjouksia ja saatat joutua maksamaan "aikataulullista" ekstraa. Suosittelemme siis, että olet ajoissa liikkeellä, jotta ehdit saamaan useita tarjouksia ja et joudu aikataulupaineiden takia tekemään kompromissejä.

Kun olet saanut useamman tarjouksen kattoremonttiin, voit päätellä tarjousten perusteella hinta-arvion kohteeseesi. Saadut tarjoukset monesti eroavat jopa 40% hinnoiltaan ja tästä syystä voi olla vaikea tehdä päätöksiä kenet valitsisi. Huomioi kuuluuko saatuihin tarjoukseen materiaalit, kilometrikorvaukset ja muut kulut, jottei remontin päätyttyä tule yllättävää "loppulaskua".


Kattoremontin hinta


Tarkista myös urakoitsijan taustatiedot: kuuluuko yritys kotitalousvähennyksen piiriin, eli onko urakoitsija ALV-, ja ennakkoperintärekisterissä. Kattoremonteissa erityisesti aiempi kokemus on tärkeää ja pyydä rohkeasti urakoitsijoilta referenssiluetteloa heidän aiemmista töistään. Kattoremontit ovat isoja remontteja ja et halua investoida hatarin perustein.

Konsultoi ammattilaisen kanssa mikä kattomateriaali voisi toimia parhaiten kohteessasi. Jos sinulla on huopakatto, voisi peltikatto olla parempi vaihtoehto tai bitumikatto, ehkä jopa tiilikatto. Nämä asiat kannattaa selvittää kattoremonttiammattilaisen kanssa.

Näet urakoitsijoista helposti taustatietoja kun käytät Urakkamaailmaa sopivan urakoitsijan löytämiseksi kattoremonttiin. Ja kun kilpailutat, niin säästät myös rahaa. Kun teet remontistasi ilmoituksen Urakkamaailmaan, esim: "Peltikattoremontti omakotitalossa", alat välittömästä saamaan tarjouksia ja yhteydenottoja kattoalan urakoitsijoilta. Palvelumme avulla näet kätevästi urakoitsijoiden taustatiedot, ja kaikki Urakkamaailmaan hyväksytyt urakoitsijat ovat rekisteröitymisen yhteydessä tarkistettu, että he kuuluvat ALV-, ja ennakkoperintärekisteihin. Lisäksi saat kattoremontistasi automaattisesti täytetyn kirjallisen sopimuksen remontillesi kun käytät Urakkamaailmaa urakoitsijan etsinnässä. Selvitä kattoremonttisi hinta ja onnistu Urakkamaailman avulla.


Selvitä kattoremonttisi hinta tästä, ja ota rennommin


Lue myös nämä:

Peltikaton maalaus hinta

Salaojituksen hintaesimerkkejä

Keittiöremontin hintaesimerkkejä

Asbestin purku

Tapetin poisto hinta

Tässä artikkelissa:

 • Pääset tarkastelemaan kattoremonttien toteutuneita hintoja
 • Vinkit kattoremonttiin
 • Miten selvitän kattoremonttini hinnan luotettavasti
 • Kuinka onnistua kattoremontissa?

Syitä käyttää Urakkamaailmaa:

 • Ilmainen
 • Säästä rahaasi kilpailuttamalla
 • Näe urakoitsijoiden taustatiedot
 • Kirjallinen sopimus
 • Urakkamaailman asiakaspalvelu


Tee kattoremontista ilmoitus ja
selvitä sen hinta, ilmaiseksi
Lue myös nämä:

Varttikate

Varttikate remontti

Tiilikaton pesu

Tiilikaton pesu

Peltikattoremontin hinta

Peltikattoremontti hinta

ikkunaremontti hinta

Ikkunaremontin hinta

kattoremontti talvi

Kattoremontti talvella

Bitumikaton asentaminen

Huopakaton asentaminen

Parketin hionta ja lakkaus hinta

Parketin hionta hinta

Laminaatin asentamisen hinta

Laminaatin asennus hinta

Sisäkaton maalaus hinta

Sisäkaton maalauksen hinta

Esillä medioissa

Kauppalehti
Mtv3
Etelä-Suomen Sanomat
Suomen Kiinteistölehti
Etuovi
Vuoden verkkokauppa