Uusi kohde!

Asemapiirros, Lohja

34 minuuttia sitten

×
Urakoitsija-arvostelu

Marko Viik, Vantaa

10 tuntia sitten

×
Sopimus

Uusi sopimus luotu, Kaarina

50 minuuttia sitten

×
Uusi kohde!

Autotallin vesikattoremontti, Sastamala

4 tuntia sitten

×
Urakoitsija-arvostelu

Maalauspalvelut J.Monten Oy, Helsinki

11 tuntia sitten

×
Uusi kohde!

Yksiön kaikkien pintojen kunnostaminen, Espoo

5 tuntia sitten

×
Päivitetty 01.12.2023

Julkisivuremontti auttaa suojaamaan kotia

Kilpailuta julkisivuremonttiin luotettava yritys

Kodin julkisivuremontti voi yksinkertaisemmillaan olla pelkkä julkisivun maalaus tai pinnoitus, mutta sisältää usein myös muita toimenpiteitä kuten julkisivun paneloinnin tai sokkelin pinnoistuksen.

Hyvin huollettu julkisivu auttaa suojaamaan kotiasi niin sateelta, lumelta, tuulelta kuin muiltakin vaativilta sääolosuhteilta.


Mitä julkisivuremontti maksaa?

Julkisivuremontin kustannukset ovat yleensä n. 40-500 € / m2 välillä. Hintahaarukka on siitä syystä laaja, että hintaan vaikuttavat luonnollisesti tehtävät toimenpiteet sekä työhön käytettävät materiaalit.

Neliöhinta julkisivuremontissa

Julkisivuremontin tulevaa hintaa voidaan arvioida materiaalikustannuksien ja talon ulkosivun neliöiden mukaan. Listasimme keskimääräiset neliöhinnat kun materiaalina on betoni, ohut rappaus, lämpörappaus, puupaneli tai kyseessä on puuverhouksen huolto.Hinnat jotka pohjautuvat Urakkamaailman kautta toteutuneisiin töihin.

julkisivuremontti materiaalien hinnat

Mitä muuta julkisivuremontin hinnassa kannattaa huomioida?

  • Tarvitseeko ulkoverhous uusia? Jos tarvitsee, kuuluuko urakkaan vanhan ulkoverhouksen purkutyöt?
  • Vaatiiko puinen ulkoverhous homepesua? Jos ulkoverhousta ei tarvitse vaihtaa, voi talon ulkopinnan huolloksi riittää peseminen, joka estää homekasvuston kiinnittymisen seinän pintaan.
  • Missä kunnossa vanha maalipinta on? Työnmäärä loogisesti moninkertaistuu, jos maalataan useampi kerros pinta- tai pohjamaalia.
  • Talon korkeus ja julkisivun pinta-ala. Esimerkiksi kaksikerroksisen rivitaloyhtiön julkisivuremontin hinta nousee verrain yksikerroksiseen urakoitsijan tarvitsemien telineiden määrän takia. Telineistä saattaa koitua yllätävän iso kuluerä.

Hintaesimerkkejä

Tutustu tästä vielä Urakkamaailman kautta kilpailutettuihin julkisivuremontteihin ja niiden toteutuneisiin hintoihin:

HUOM! Oman julkisivuremonttisi hintataso selviää parhaiten kysymällä useamman tarjouksen ja vertailemalla kuka olisi sopivin urakoitsija remonttiisi.

julkisivuremontti käynnissä

Vinkit julkisivuremontin kilpailuttamiseen:

  • Pohdi tarvitseeko samalla tehdä muita remontteja tai pitäisikö naapurinkin tai naapuri taloyhtiön julkisivu remontoida samalla? Varsinkin pientaloyhtiöiden kannattaa kilpailuttaa mahdollisimman paljon kerralla, jolloin kokonaiskustannukset jäävät pienemmiksi.
  • Keskustele urakoitsijoiden kanssa ja pyydä mahdollisesti asiantuntija-apua, jos et ole varma mitä julkisivu vaatii. Joskus vaihtoa vaativan näköiselle julkisivulle voi antaa uuden elämän pelkällä pesulla ja uudella maalikerroksella.
  • Vertaile tarjouksien hintoja ja niitä jättäneitä urakoitsijoita. Halvin tarjous ei olle aina paras, vaan punnitse päätöstä useammalta kannalta. Tarkasta urakoitsijoiden taustatiedot ja tutustu aiempien asiakkaiden arvosteluihin.

Löydä luotettava yritys kilpailuttamalla

Pyydä tarjouksia

Ilmoituksen jättäminen on ilmaista, ja vie yhden minuutin.

Lue alla olevista artikkeleista kuinka onnistut remontissasi