Salaojituksen hintaesimerkkejä. Lue ja selvitä kuinka paljon salaojitus maksaa.

Esittelemme kuusi eri salaojaremonttia hintoineen väliltä 1300 - 24 000 €. Tutustu alta salaojituksen hintoihin ja parhaisiin vinkkeihin sen kilpailuttamiseen.

salaojaremontti hinta

Kuinka paljon maksaa salaojan asennus, salaoja ja sadevesijärjestelmät omakotitalossa, salaojitus yleisesti?

Alla olevat salaojaremontit ovat Urakkamaailman kautta kilpailutettuja todellisia salaojitusurakoita ja niiden toteutuneita hintoja:


Taloyhtiön edustaja halusi löytää tekijän rivitalon salaojakaivoremonttiin. Urakkana oli salaojakaivon etsintä sekä esiinkaivuu betonikiveyksen alta. Urakkaan haluttiin sisällyttää myös kaivon ympäryksen kiveys. Katso lisää klikkaamalla.

Hinta: 1300 euroa


Urakkamaailman käyttäjä halusi kilpailuttaa omakotitalon salaojaremontin. Urakkaan kuului kaivuutyöt, betonisokkelin lisäeristystä sekä salaojatyöt. Maanrakennusurakka sijaitsi Lahdessa. Katso lisää klikkaamalla.

Hinta: 22000 euroaUrakkamaailman käyttäjä halusi löytää tekijän Porvoossa sijaitsevan omakotitalon salaojaremonttiin. Urakkaan haluttiin sisällyttää myös maankaivuutyöt viemärin liittämiseksi kunnallistekniikkaan. Kaivuumatka arviolta 40-50 metriä. Katso lisää klikkaamalla.

Hinta: 23000 euroaLahdessa omakotitalossa asuva käyttäjämme etsi tekijää vuonna 1962 valmistuneen rintamamiestalon salaojitus ja patolevyjen asentamiseen. Maanrakennusremonttiin haluttiin kuuluvan myös sadevesijärjestelmän rakentaminen putkineen ja kaivoineen. Katso lisää klikkaamalla.

Hinta: 24000 euroaOmakotitalo Vantaalla etsi Urakkamaailman avulla tekijää talon salaojaremonttiin. Syy salaojaremontille oli se, että talon asukkaat halusivat rakentaa kiinteistön kellariin asuintiloja. Katso lisää klikkaamalla.

Hinta: 13000 euroa


Järvenpääläinen omakotitaloasuja halusi kilpailuttaa 1,5 kerroksisen rintamamiestalon sokkelin kunnostustyön yhdistettynä täyteen salaojaremonttiin. Katso lisää klikkaamalla.

Hinta: 22000 euroa


HUOM. Ylläolevat salaojaremonttien hinnat ovat oikeita hintoja Urakkamaailman kautta kilpailutetuista salaojaremonteista, mutta ovat vain suuntaa-antavia arvioita kuluarvioihisi. Oman salaojaremontin hintataso selviää ainoastaan kysymällä useampi tarjous ja vertailemalla kuka voisi olla kaikista sopivin ammattilainen juuri sinun maanrakennusurakkaan.


Aloita oma salaojaremonttisi tästä

Urakkamaailman käyttäminen on täysin maksutonta.


Miksi salaojitus on tärkeätä?

 • Salaojitus tarkoittaa salaojarakenteen rakentamista rakennuksen alueelle, estääkseen veden pääsemisen talon rakenteisiin. Salaojaputki on maan alle kaivettu, reikäinen putki, johon ympäröivän alueen vesi valuu ja ohjataan pois rakennuksen lähistöltä.
 • Talon suojaaminen vedeltä on ensisijaisen tärkeätä rakennuksen terveyden kannalta. Tehokas salaojitus estää veden pääsemisen talon rakenteisiin ja täten estää muun muassa erilaisia home- ja routavaurioita.
 • Jos talon perustuksiin pääsee vettä voi tämä johtaa talon alapohjan kosteusongelmiin joka säteilee kiinteistön ilmanlaatuun tunkkaisuutena.
 • Salaojaputket asennetaan yleensä kiinteistölle talon perustusten rakentamisen yhteydessä, mutta salaojarakenteen jälkiasentaminenkin on täysin mahdollista.
 • Salaojaputkien materiaalina on ennen käytetty paljon tiiltä, mutta nykyään käytetään lähes poikkeuksetta muovia.
 • Talosi sadevesijärjestelmä on kokonaisuus, johon liittyy monta eri osa-aluetta. Lue lisää sadevesijärjestelmistä.


Aloita oma salaojaremonttisi tästä

Urakkamaailman käyttäminen on täysin maksutonta.


Lue myös: Lattian laatoitus, Helsinki kylpyhuoneremontti, Keittiöremontin hintoja, Peltikaton maalaus, Saunaremonttien hintoja, Maanrakennustöiden hinta


Kaivinkonekuvan lähde: J.Rekola Oy

Tässä artikkelissa:

 • Pääset tarkastelemaan toteutuneiden salaojitusten hintoja
 • Miksi salaojitus on tärkeätä?

Syitä käyttää Urakkamaailmaa:

 • Ilmainen
 • Säästä rahaasi kilpailuttamalla
 • Näe urakoitsijoiden taustatiedot
 • Kirjallinen sopimus
 • Urakkamaailman asiakaspalvelu


Tee remontti-ilmoitus ja selvitä
salaojaremonttisi hinta, ilmaiseksi


Lue myös

Taloyhtiön remontti

Taloyhtiöremontti hinta

Valoisa keittiö

Keittiöremontin hinta

Lattian laatoitus

Lattian laatoituksen hinta

Sisäkaton maalaus hinta

Sisäkaton maalauksen hinta


Seinän maalaus hinta

Seinän maalaus

Maanrakennus hinta

Maanrakennus hinta

Aidan rakentaminen

Aidan rakentamisen hinta

Tiilikaton pesu

Tiilikaton pesu

Pientä pintaremonttia

Pienen pintaremontin hintoja

Pesuohuoneremontti hinta

Pesuhuoneremontin hinta

Rintamamiestalon remontti hinta

Rintamamiestalon remonttiUrakkamaailma on aktiivinen sivusto löytää remontille tekijä:

4 4 7 3 2 1 7 1

Viimeisen 3kk aikana kilpailutettujen remonttien kokonaisarvo.

Esillä medioissa

Kauppalehti
Mtv3
Etelä-Suomen Sanomat
Suomen Kiinteistölehti
Etuovi
Vuoden verkkokauppa