Terassin rakentaminen

Terassin rakentamisen hintaesimerkkejä. Lue ja selvitä, kuinka paljon sinun terassin rakentaminen maksaa.

Terassin rakentamisen hinta

Kuinka paljon maksaa terassin rakentaminen, terassin perustus tai katetun terassin rakentaminen?


Katso tästä anonyymejä Urakkamaailman kautta kilpailutettuja terassiremontteja ja niiden toteutuneita hintoja:


Urakkamaailman käyttäjä halusi löytää tekijän terassin laajentamiseen Espoossa. Kohde oli rivitalo. Terassin jatkaminen tapahtui nurmikon päälle. Remontti-ilmoituksen tekijä ei tarkentanut materiaalitoiveitaan tässä ilmoituksessa. Katso lisää klikkaamalla.

Hinta: 834,80 euroa


Vantaalainen omakotitalon omistaja etsi tekijää uuden terassin rakennuttamiseen omakotitalonsa pihalle. Materiaalivaatimuksena oli kestopuu. Uuden terassin koko tulisi olemaan 35 neliötä. Katso lisää klikkaamalla.

Hinta: 2900 euroa


Löydä omaan terassiremonttiisi tekijä


Ensimmäisen kerroksen kerrostaloasukas halusi kattaa koko pihansa terassilaudoituksella. Piha oli ennen terassin rakentamista nurmikkoa, jossa oli yksi omenapuu. Omenapuulle haluttiin tehdä terassilaudoitukseen aukotus. Terassia varten jouduttiin hieman tekemään maansiirtoa ja kaivamista, jotta terassi saatiin halutulle korkeudelle. Pinta-alaa työmaalla oli noin 50 neliömetriä. Katso lisätietoja tästä remontista.

Hinta 5520 euroa


Tässä remontti-ilmoituksessa käyttäjämme etsi tekijää uudisrakennuksen (v.2013) n. 40 neliön betoniterassin laatoitukseen. Tarjouspyynnön tekijä halusi ulkoistaa laattojen hankkimisen valitulle urakoitsijalle. Katso lisää klikkaamalla.

Hinta: 2750 euroa


Urakkamaailman käyttäjä halusi löytää tekijän omaan terassiprojektiinsa Tampereella. Kohde oli rivitalo. Tarjouspyynnön tekijä halusi että terassi tehdään kestopuusta. Katso lisää klikkaamalla.

Hinta: 1782 euroa


Tässä terassiremontissa asukas halusi laajentaa olemassa olevaa terassia. Terassilaajennuksen koko oli noin 10 neliömetriä. Nykyistä terassia haluttiin samalla myös korjata. Korjauksiin kuului terassin viettämisen korjaaminen sekä kahteen kulmaan haluttiin asettaa säleaita. Laajennuksen valmistuttua koko terassi haluttiin myös maalauttaa kokonaan. Katso lisää tästä terassiremontista.

Hinta: 2500 euroa


HUOM. Ylläolevat terassien rakentamisen hinnat ovat aitoja hintoja Urakkamaailman kautta kilpailutetuista terassiremonteista, mutta ovat vain suuntaa-antavia arvioita kuluarvioihisi. Oman terassin rakentamisen hintataso selviää ainoastaan kysymällä useampi tarjous ja vertailemalla kuka olisi sopivin urakoitsija remonttiisi.


Selvitä terassin rakentamisen hinta, ilmaiseksi


Mikä voisi olla ihanampaa kuin omalla terassilla grillailu kesällä? Jos haaveilet kesäisestä lisäsiivestä, lue tämä artikkeli terassin rakentamisesta.

Terassin rakentaminen kannattaa aloittaa huolellisella suunnittelulla. Jotta voit budjetoida terassin rakentamisen hintaa tulee sinun miettiä mm. näitä asioita:

 • Kuinka ison terassin haluat? Monesti jälkeenpäin harmittaa että terassista ei tullutkaan riittävän suurta, joten suosittelemme, että toteutat hieman isomman terassin (+30%) kuin aluksi suunnittelitkaan. Kiität meitä myöhemmin.
 • Mistä materiaalista haluat terassisi toteutettavan?
  • Painekyllästetty kestopuu on kaikista suosituin materiaali sen edullisuuden ja kestävyyden takia. Kestopuu on tehty kemiallisesti, eli puumateriaaliin on syötetty erilaisia kemikaaleja, jotka käytännössä estävät lahoamisen, ainakin lyhyellä aikavälillä. Tästä syystä kestopuu on ongelmajätettä. Kestopuu voi olla maan kanssa kosketuksissa. Kestopuu vaatii huoltoa, kuten pintakäsittelyä.
  • Komposiittilauta on kestopuutakin kestävämpi materiaali joka koostuu muovin ja puun yhdistelmästä. Komposiittilauta ei vaadi lainkaan huoltoa, joten se on laiskan miehen ykkösvalinta! Komposiittilauta on hinnaltansa korkeimmasta päästä. Värivaihtoehtoja on laajasti saatavilla.
  • Lämpökäsitelty puu on käsitelty 160 celsius asteessa, joka parantaa puun lahoamisen kestoa, lämmöneristävyyttä ja kosteuselämistä. Käsitellyistä puumateriaaleista lämpökäsitelty puu on luontoystävällisin vähäisten kemikaalikäsittelyjensä ansiosta ja sen takia eko-ystävien selvä valinta. Lämpökäsitelty puu ei saa olla maan kanssa kosketuksissa. Lämpökäsitelty puu vaatii huoltotoimenpiteitä.
 • Terassin perustustyöt tulee tehdä kunnolla. Sehän ei ole mukavaa, että viime kesänä rakennettu terassi on talven aikana routinut vuoristoradaksi. Pilariperustus, jossa terassi on pilarien varassa (routimattoman aineksen ympäröimänä), on käytetyimpiä terassin perustuksia. Käytä vatupassia, älä kaljapulloa, kun teet perustuksia.
 • Rakennusluvan tarpeen selvittäminen. Kaikki terassit eivät vaadi rakennuslupaa, joten tämä kannattaa selvittää kuntasi rakennusvalvonnasta. Urakkamaailma.fi tekee yhteistyötä Lupapiste-palvelun kanssa, josta saa rakennusluvat kätevästi sohvalla istuen.
 • Kun valitset terassillesi sijaintia, kannattaa ottaa huomioon auringon säteet. Auringon paahde lisää kuormitusta terassin materiaaleille ja huoltotoimenpiteitä pitää tämän takia tehdä enemmän.

Kun olet miettinyt yllä olevat asiat, niin olet jo hyvin pitkällä terassin rakentamisen projektissa. Enään uupuu toteutus. Jos olet taitava käsistäsi, niin terassin rakentaminen on pienimmillään päivän, kahden työ. Isommat terassit ovat jo useamman päivän tai viikon työ.

Jos haluat ulkoistaa terassin rakentamisen ammattilaiselle kannattaa sinun kilpailuttaa kyseinen työ, jolloin saat useampia tarjouksia ja täten osaat arvioida tarkemmin terassin rakentamisen hinnan. Urakkamaailman avulla voit helposti kilpailuttaa terassin rakentamisen tekemällä ilmoituksen remontistasi, jolloin paikalliset taustatarkistetut urakoitsijat ottavat sinuun yhteyttä ja voit saatujen yhteydenottojen perusteella valita parhaimman tekijän remontillesi. Urakkamaailman kautta saat myös kätevästi kirjallisen sopimuksen remontillesi. Säästä rahaa Urakkamaailman avulla.

Tee siis ilmoitus Urakkamaailmaan ja selvitä terassin rakentamisen hinta:


Löydä tekijä terassin rakentamiseen, ilmaiseksiVinkit onnistuneeseen terassin rakentamiseen:


 • Hyvä suunnittelu säästää rahaa, energiaa ja stressiä.
 • Haluatko helppohoitoisen vaiko luonnonläheisen puuterassin?
 • Jos ulkoistat terassin rakentamisen, kilpailuta työ ja muista kirjallinen sopimus.
 • Grillaile ahkerasti uudella terassillasi.


Syitä käyttää Urakkamaailmaa:

 • Maksuton käyttää
 • Säästä rahaasi kilpailuttamalla
 • Näe urakoitsijoiden taustatiedot
 • Kirjallinen sopimus remontillesi
 • Urakkamaailman aktiivinen asiakaspalvelu


Tee remontti-ilmoitus ja selvitä
terassin rakentamisen hinta, ilmaiseksi
Lue myös muiden remonttien hintoja:

valokate asennus hinta

Valokatteen asennuksen hinta

parvekelasitus hinta

Parvekelasitus hinta

Laminaatti, laminaattilattia

Laminaattilattia

Valoisa saunaremontti

Saunaremontin hintoja

Pergolan rakentaminen

Pergolan rakentaminen

Yläkerran rakentaminen

Yläkerran rakentaminen

Talon maalauksen hinta

Talon maalaus hinta

Peltikaton maalaus hinta

Peltikaton maalauksen hinta

siirtonurmen asennus hinta

Siirtonurmen asennus

Ruuvipaalu asennus

Ruuvipaalu asennus

Valoisa keittiö

Keittiöremontin hinta

Pihakivetys ja pihalaatoitus

Pihakivetyksen hinta

Omakotitalon purku hinta

Omakotitalon purku hinta

Vinyylikorkkilattian hinta

Vinyylikorkkilattia

Saunan lauteet hinta

Saunan lauteet hinta

Parketti maksaa

Parketin asennusUrakkamaailma on aktiivinen markkinapaikka remonteille:

4 6 6 4 2 4 3 0

Viimeisen 3kk aikana kilpailutettujen remonttien kokonaisarvo.

Esillä medioissa

Kauppalehti
Mtv3
Etelä-Suomen Sanomat
Suomen Kiinteistölehti
Etuovi
Vuoden verkkokauppa