TERASSIN RAKENTAMISEN 10 HINTAESIMERKKIÄ

Paljastamme 10 terassin rakentamisen hintaesimerkkiä. Lue kuinka säästät rahaa omassa terassiremontissasi

Terassin rakentamisen hinta

Kuinka paljon maksaa terassin rakentaminen, terassin perustus tai katetun terassin rakentaminen?

Kevät, kesä ja syksy ovat parasta aikaa rakentaa terassi, jolla laajennat asuintilaasi ulos.

Katso alta Urakkamaailman kautta kilpailutettuja terassiremontteja ja niiden toteutuneita hintoja:Uusi, isompi terassi vanhan tilalle

Omakotitalon vanha pieni terassi haluttiin uudistaa isommalla terassilla. Vanha terassi siis purettiin ja tilalle rakennettiin kerralla isompi terassi. Terassin rakennuksessa oli myös otettava huomioon upotettavan porealtaan sijoittaminen terassiin. Remonttiin haluttiin sisällyttää myös kaikki perustuksiin liittyvät työt maatöineen ym. Terassin päälle rakennettiin myös uusi valokate.

Hinta: 8310€ (Työn kustannus 5110€, Materiaalikustannukset 3200€) Katso lisätiedot tästä terassiurakasta.


Terassin laajentaminen

Paritaloon pihassa olevaa terassia haluttiin laajentaa. Olemassaoleva terassi oli siis jäänyt pieneksi ja "ulkoilmaolohuonetta" oli siis tarveen kasvattaa tulevaa käyttöä varten. Laajennuksen suuruus oli n. 6m2. Laajennus toteutettiin samalla tavalla kuin vanha terassi, maahan kaivettujen kivilaattojen päälle.

Hinta: 650€ (Työn kustannus 400€, Materiaalikustannukset 250€) Katso tiedot tästä terassiremontista.


Rivitalon pihalle uusi terassi

Tämän kodin pihalla ei vielä ollut terassia ja sellainen haluttiin rakentaa. Pihan rappuset ym. muut rakenteet purettiin ja aloitettiin puhtaalta pöydältä. Pihan alueella oli sepelipohja. Terassi rakennettiin painekyllästetystä puusta.

Hinta: 1800€ (Työn kustannus 1200€, Materiaalikustannukset 600€) Katso tiedot tästä terassirempasta.


Kilpailuta oma terassiremonttisi ja säästä €

Urakkamaailman avulla löydät parhaan tekijän remontillesi. Jätä yhteydenottopyyntö ja vastaanota tarjouksia:

Löydä tekijä terassiremonttiinRivitalon pihalle terassi lehtikuusesta

Remontin tilaaja rakennutti uuden terassin rivitalonsa pihalle. Terassin rakennuttaja halusi terassinsa lehtikuusesta. Koti sijaitse Kaarinassa. Urakoitsija teki terassin perustukset, asensi suodatinkankaan, rakensi uuden terassin ja hoiti vanhan terassin purkujätteen poisviennin.

Hinta: 5096€ (Työn kustannus 2294€, Materiaalikustannukset 2802€) Lue lisää tästä terassista.


Terassin rakentaminen Espoo rivitalo

Urakkamaailman käyttäjä halusi löytää tekijän terassin laajentamiseen Espoossa. Kohde oli rivitalo. Terassin jatkaminen tapahtui nurmikon päälle. Remontti-ilmoituksen tekijä ei tarkentanut materiaalitoiveitaan tässä ilmoituksessa. Katso lisää klikkaamalla.

Hinta: 834,80 euroa (urakkahinta)


Omakotitalolle uusi terassi painekyllästetystä puusta

Espoossa omakotitalon omistaja halusi päivittää nykyisen terassinsa. Wanha terassi purettiin ja uutta tilalle! Uusi terassi rakennettiin ruskeasta painekyllästetystä puusta. Terassiin tehtiin myös kahdet portaat, kuten vanhassakin oli ollut. Urakoitsija huolehti myös jätteiden poisviennistä.

Hinta: 2990€ (Työn kustannus 1500€, Materiaalikustannukset 1490€) Katso tiedot tästä remontista.


Pihaterassin rakentaminen kerrostaloasuntoon, Espoo Westend

Ensimmäisen kerroksen kerrostaloasukas halusi kattaa koko pihansa terassilaudoituksella. Piha oli ennen terassin rakentamista nurmikkoa, jossa oli yksi omenapuu. Omenapuulle haluttiin tehdä terassilaudoitukseen aukotus. Terassia varten jouduttiin hieman tekemään maansiirtoa ja kaivamista, jotta terassi saatiin halutulle korkeudelle. Pinta-alaa työmaalla oli noin 50 neliömetriä. Katso lisätietoja tästä remontista.

Hinta 5520 euroa (urakkahinta)


Omakotitalon terassin laatoitus Helsinki

Tässä remontti-ilmoituksessa käyttäjämme etsi tekijää uudisrakennuksen (v.2013) n. 40 neliön betoniterassin laatoitukseen. Tarjouspyynnön tekijä halusi ulkoistaa laattojen hankkimisen valitulle urakoitsijalle. Katso lisää klikkaamalla.

Hinta: 2750 euroa (urakkahinta)


Terassin rakentaminen rivitaloon Tampereella

Urakkamaailman käyttäjä halusi löytää tekijän omaan terassiprojektiinsa Tampereella. Kohde oli rivitalo. Tarjouspyynnön tekijä halusi että terassi tehdään kestopuusta. Katso lisää klikkaamalla.

Hinta: 1782 euroa (urakkahinta)


Olemassaolevan terassin laajentaminen, Espoo

Tässä terassiremontissa asukas halusi laajentaa olemassa olevaa terassia. Terassilaajennuksen koko oli noin 10 neliömetriä. Nykyistä terassia haluttiin samalla myös korjata. Korjauksiin kuului terassin viettämisen korjaaminen sekä kahteen kulmaan haluttiin asettaa säleaita. Laajennuksen valmistuttua koko terassi haluttiin myös maalauttaa kokonaan. Katso lisää tästä terassiremontista.

Hinta: 2500 euroa (urakkahinta)


HUOM. Ylläolevat terassien rakentamisen hinnat ovat aitoja hintoja Urakkamaailman kautta kilpailutetuista terassiremonteista, mutta ovat vain suuntaa-antavia arvioita kuluarvioihisi. Oman terassin rakentamisen hintataso selviää ainoastaan kysymällä useampi tarjous ja vertailemalla kuka olisi sopivin urakoitsija remonttiisi.


Selvitä terassin rakentamisen hinta, ilmaiseksi


Terassi on kesän ajan uusi lempiolohuoneesi. Mikä voisi olla ihanampaa kesällä kuin omalla terassilla grillailu, löhöily ja auringonotto? Lue alta parhaat vinkit oman terassiremonttiprojektisi onnistumiseen.

Terassin rakentaminen kannattaa aloittaa huolellisella suunnittelulla. Jotta voit budjetoida terassin rakentamisen hintaa tulee sinun miettiä monia eri asioita. Olemme tiivistäneet alle kaikki tärkeimmät kohdat.

Terassimateriaalit

Terassin rakentamisessa materiaalit ovat isossa osassa niin ulkonäöllisesti, kestävyyden ja ennen kaikkea hinnan suhteen. Mistä materiaalista haluat terassisi toteutettavan? Tämä on yleinen kysymys, mitä esitetään. Oikea vastaus riippuu täysin mitä arvostat: luonnonmukaisuutta, kestävyyttä vai edullisuutta.

 • Painekyllästetty kestopuu on kaikista suosituin materiaali sen edullisuuden ja kestävyyden takia. Kestopuu on tehty kemiallisesti, eli puumateriaaliin on syötetty erilaisia kemikaaleja, jotka käytännössä estävät lahoamisen, ainakin lyhyellä aikavälillä. Tästä syystä kestopuu on ongelmajätettä. Kestopuu voi olla maan kanssa kosketuksissa. Kestopuu vaatii huoltoa, kuten pintakäsittelyä.
 • Lehtikuusi on noussut uudeksi haastajaksi terassimateriaalina. Se on luonnostaan painavaa ja sisälttää ainesosia, jotka suojaavat sitä luonnon kulutukselta.
 • Komposiittilauta on kestopuutakin kestävämpi materiaali joka koostuu muovin ja puun yhdistelmästä. Komposiittilauta ei vaadi lainkaan huoltoa, joten se on laiskan miehen ykkösvalinta! Komposiittilauta on hinnaltansa korkeimmasta päästä. Värivaihtoehtoja on laajasti saatavilla.
 • Lämpökäsitelty puu on käsitelty 160 celsius asteessa, joka parantaa puun lahoamisen kestoa, lämmöneristävyyttä ja kosteuselämistä. Käsitellyistä puumateriaaleista lämpökäsitelty puu on luontoystävällisin vähäisten kemikaalikäsittelyjensä ansiosta ja sen takia eko-ystävien selvä valinta. Lämpökäsitelty puu ei saa olla maan kanssa kosketuksissa. Lämpökäsitelty puu vaatii huoltotoimenpiteitä.


Terassin perustukset

Terassin perustusmenetelmiä on monia ja paras tapa riippuu myös toki hieman kohteesta, johon rakennat terassisi. Päätökseen vaikuttavat muun muassa maalaji ja ruotimisalttius. Maan routiminen on terassin pahimpia vihollisia ja siis tämän inhottavan asian huomioonotto ennen terassin pystyttämistä on ensisijaisen tärkeää. Lue täältä lisää terassin perustuksista.


Rakennuslupa-asiat

Sinun on hyvä selvittää tarvitseeko terassisi rakennuslupaa tai siitä kevyempää toimenpidelupaa. Lähes poikkeuksetta terassi, jossa ei ole katetta ei tarvitse rakennuslupaa. Jos taas rakennat terassillesi katteen, esim. valokatteen, voi toimenpidelupa olla tarpeen. Rakennuslupa-asiat kannattaa kuitenkin varmuuden vuoksi selvittää aina kuntasi rakennusvalvonnasta.


Muuta mietittävää

Kun valitset terassillesi sijaintia, kannattaa ottaa huomioon auringon säteet. Auringon paahde lisää kuormitusta terassin materiaaleille ja huoltotoimenpiteitä pitää tämän takia tehdä enemmän.

Kun olet miettinyt yllä olevat asiat, niin olet jo hyvin pitkällä terassin rakentamisen projektissa. Enään uupuu toteutus. Jos olet taitava käsistäsi, niin terassin rakentaminen on pienimmillään päivän, kahden työ. Isommat terassit ovat jo useamman päivän tai viikon työ.

Kuinka ison terassin haluat? Monesti jälkeenpäin harmittaa että terassista ei tullutkaan riittävän suurta, joten suosittelemme, että toteutat hieman isomman terassin (+30%) kuin aluksi suunnittelitkaan. Kiität meitä myöhemmin.

Jos haluat ulkoistaa terassin rakentamisen ammattilaiselle kannattaa sinun kilpailuttaa kyseinen työ, jolloin saat useampia tarjouksia ja täten osaat arvioida tarkemmin terassin rakentamisen hinnan. Urakkamaailman avulla voit helposti kilpailuttaa terassin rakentamisen tekemällä ilmoituksen remontistasi, jolloin paikalliset taustatarkistetut urakoitsijat ottavat sinuun yhteyttä ja voit saatujen yhteydenottojen perusteella valita parhaimman tekijän remontillesi. Urakkamaailman kautta saat myös kätevästi kirjallisen sopimuksen remontillesi. Säästä rahaa Urakkamaailman avulla.

Tee siis ilmoitus Urakkamaailmaan ja selvitä terassin rakentamisen hinta:


Löydä tekijä terassin rakentamiseen, ilmaiseksi

Kilpailuta terassiremonttisi ja säästä rahaa:

 • Hyvä suunnittelu säästää rahaa, energiaa ja stressiä.
 • Pyydä useampia tarjouksia Urakkamaailman kautta ilmaiseksi
 • Haluatko helppohoitoisen vaiko luonnonläheisen puuterassin?
 • Jos ulkoistat terassin rakentamisen, kilpailuta työ ja muista kirjallinen sopimus.
 • Grillaile ahkerasti uudella terassillasi.


Syitä käyttää Urakkamaailmaa:

 • Maksuton käyttää
 • Säästä rahaasi kilpailuttamalla
 • Näe urakoitsijoiden taustatiedot
 • Kirjallinen sopimus remontillesi
 • Urakkamaailman aktiivinen asiakaspalvelu


Tee remontti-ilmoitus ja selvitä
terassin rakentamisen hinta, ilmaiseksi
Lue myös muiden remonttien hintoja:

kesäkeittiön rakentaminen

Kesäkeittiö

Sähköauton latausaseman hinta

Sähköauton latausasema hinta

valokate asennus hinta

Valokatteen asennuksen hinta

terassin öljyäminen

Terassin öljyäminen

astianpesukoneen asennus hinta

Astianpesukoneen asennus

parvekelasitus hinta

Parvekelasitus hinta

Laminaatti, laminaattilattia

Laminaattilattia

Valoisa saunaremontti

Saunaremontin hintoja

Pergolan rakentaminen

Pergolan rakentaminen

Yläkerran rakentaminen

Yläkerran rakentaminen

Talon maalauksen hinta

Talon maalaus hinta

Peltikaton maalaus hinta

Peltikaton maalauksen hinta

siirtonurmen asennus hinta

Siirtonurmen asennus

Ruuvipaalu asennus

Ruuvipaalu asennus

Valoisa keittiö

Keittiöremontin hinta

Pihakivetys ja pihalaatoitus

Pihakivetyksen hinta

Omakotitalon purku hinta

Omakotitalon purku hinta

Vinyylikorkkilattian hinta

Vinyylikorkkilattia

Saunan lauteet hinta

Saunan lauteet hinta

Parketti maksaa

Parketin asennus

pilariperustus

PilariperustusUrakkamaailma on Suomen suurin remonttien markkinapaikka:

6 9 0 3 5 4 8 0

Viimeisen 3kk aikana kilpailutettujen remonttien kokonaisarvo.