Säästä rahaa remontissasi

Kilpailuta remonttisi minuuteissa

Urakkamaailmasta löydät luotettavan urakoitsijan remontillesi.

  • Ilmaiseksi
  • Nopeasti
  • Luotettavasti

Pyydä tarjouksia remontillesi

Terassien rakentaminen

Hinta 7520,00 €

 

Käyttäjän arvostelu

 Rakennuksen tyyppi

Omakotitalo

 Pinta-ala

148 m2

 Sijainti

Kauniainen

 Rakennuksen ikä

2023

 Remontin toteutus

17.09.2023

 Siivous

Kyllä

 Kategoria

Terassin rakentaminen
Koolaus

Kuvaus

Rakenteilla olevaan taloon tulee terassi sekä parvekkeelle puupinta / -lattia. Näiden työosuudesta pyydetään tässä tarjousta.

Alakerran terassi on yhteensä noin 90m2 ja tähän tulee myös tukirakenne. Tukirakenne kiinnittyy usealta puoleltaan seiniin sekä pihamuuriin, eli on siten sujuva rakentaa. Alakerran terassin yhteyteen tulee myös puisia portaita sekä näihin liittyviä tukirakenteita. Portaita on yhteensä 11 askelmaa viidessä eri kohdassa. Rakenne on kohtuullisen yksinkertainen eli tukipuut kiinnitetään seinään / pihamuuriin ja näiden päälle tulee koolauspuut. Pinta on sitten kestopuun valmiita terassilautoja.

Yläkerran terassin / parvekkeen lattian rakenne on yksinkertainen. Alle tulee lauta / puu tukirakenne ja tämän päälle terassilauta. Yläkerran terassi / Parveke on suuruudeltaan noin 60m2.

Materiaalit tulevat tilaajalta. Työkalut ja tarvittavat apuvälineet, ml suojaustarvikkeet urakoitsijalta.

Työt pääsee aloittamaan hyvinkin lähitulevaisuudessa, eli todennäköisesti jo ensi viikolla taikka seuraavalla. Työ tulisi saattaa valmiiksi mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään syyskuun aikana. Työmaahan on mahdollisuus tutustua VTJn kanssa erikseen sovittavina ajankohtina. Kaikkien järkevän ajankäytön kannalta toivoisimme ensin alustavaa tarjousta.


Käyttäjän tekemä arvostelu

Lue kuinka Urakkamaailma toimii

Tai siirry täyttämään remontti-ilmoitus

Tarvitsetko apua?

Kysy apua