Uusi kohde!

Sähkösuunnittelu, Espoo

2 minuuttia sitten

×
Urakoitsija-arvostelu

SähköTTV, Nurmijärvi

1 tunti sitten

×
Sopimus

Uusi sopimus luotu, Järvenpää

3 tuntia sitten

×
Uusi kohde!

Öljysäiliön poisto, Pirkkala

1 tunti sitten

×
Urakoitsija-arvostelu

RMA Palvelut Oy, Helsinki

13 tuntia sitten

×
Uusi kohde!

Lasikuitutapetin tasoitus ja maalaus, Helsinki

2 tuntia sitten

×

Terassilasitus - hinta ja hyödyt

terassin lasitus hinta

Lukuaika 3min

Kokosimme kattavasti tietoa terassin lasituksen hinnoista sekä listasimme lasituksen parhaita ominaisuuksia. Kaikki artikkelissa mainitut hintatiedot viittaavat oikeisiin, jo toteutuneisiin remontteihin.

Mistä lasituksen hinta muodostuu?

Terassilasituksen hinta vaihtelee lasitettavan alueen pinta-alan sekä muodon mukaan. Hinnat lähtevät useimmiten muutamista tuhansista euroista ylöspäin. Esimerkiksi Espoossa 20m2 kokoisen, kaksikulmaisen terassin lasituksen loppuhinnaksi muodostui 4550e. Yleisesti ottaen mitä yksinkertaisempi muoto, sitä edullisempi remontti on hoitaa. Vaativamman muotoiset terassit vaativat asentajalta enemmän työaikaa mikä luonnollisesti nostaa remontin hintaa. Huomioon tulee ottaa myös tilan korkeus sekä se, tilataanko valmislasit vai mittatilaustyönä toteutetut lasielementit.

Hintaesimerkki 1: Terassin lasitus, Espoo. Betonilattiainen terassi lasitettiin. Terassiin tuli yhteensä 10m lasiseinää, joiden korkeus oli n. 2,7m. Yläosa kiinnitettiin viistolippaan, lue lisää.

Toteutunut hinta: 4550€

Myös itse lasin valinta vaikuttaa hintaan. Lasiksi voidaan valita tavallinen ikkunalasi tai vaikkapa kestävämpi karkaistu lasi. Karkaistu lasi on myös turvallisempi vaihtoehto, sillä rikkoutuessaan se hajoaa niin pieniksi osiksi, että isommilta haavoilta voidaan useimmiten välttyä. Markkinoilla on valittavissa myös muita erikoislaseja, kuten itsepuhdistuvia laseja, joiden erikoispinnoite hajottaa orgaanista likaa ja edesauttaa näin ollen sen poistumista sateen mukana.

Hintaesimerkki 2: Kahden terassin lasitus, Kirkkonummi. Urakkaan kuului kahden vierekkäisen omakotitalon terassin lasitukset avaimet käteen periaatteella, lue lisää.

Toteutunut hinta: 11500€

Lasit voidaan halutessa asentaa ripustettuna, alakantoisena tai kehystettyinä liukulaseina. Jos lasitusta tehdään jo olemassa olevalle terassille, on tarpeen tarkastaa sen runko, jotta se on tarpeeksi kestävä. Tarvittaessa urakoitsija voi vahvistaa terassin perustuksia ennen asennuksen aloittamista.

Terassilasitus toteutetaan lähes aina mittatilaustyönä, joka tehdään tilaajan omien toiveiden pohjalta. Siitä syystä hinta määräytyy paljolti sen mukaan millaisia muotoja ja pintoja terassille halutaan. Parhaan ja edullisimman lopputuloksen takaamiseksi on terassin lasitus syytä tilata ammattilaiselta. He osaavat neuvoa juuri sinun terassillesi toimivimmat ratkaisut.

Huom! Terassin lupa-asioissa tulee kääntyä kunnan puoleen, sillä määräykset vaihtelevat kunnittain.


Miksi lasittaa terassi?

terassi kesähuoneena
Uutta urakkaa suunnitellessa päällimmäisenä kysymyksenä on usein tehdyn työn hyötysuhde. Kannattaako siis jo olemassa olevaa terassia lasittaa ja mitä hyviä puolia lasituksessa on?

Antaa suojaa


Lasitus suojaa säällä kuin säällä. Se pitää sateen, tuulen ja lumen loitolla ja estää kesällä liiallisen siitepölyn kerääntymisen kalusteisiin. Terassia ei siis tarvitse siivota yhtä usein! Lisäksi se pitää tilan lämpimänä viileinä iltoina ja pidentää siis terassikautta.

Toimii lisähuoneena


Lasituksen myötä tilasta tulee kotoisampi ja se on ikään kuin kodin lisähuone. Kesällä tila voi toimia vaikkapa kesäkeittiönä ja syksyn pimeinä iltoina viihtyisänä oleskelutilana. Aamukahvinkin voi nauttia tilassa jo alkukevään viileinä aamuina. Talvella sitä voidaan hyödyntää vaikkapa puutarhakalusteiden säilytykseen.

Oiva kasvupaikka


Lasitetussa tilassa kasvit voidaan istuttaa huomattavasti aiemmin, sillä lämpötila ei laske yöllä yhtä alas kuin ulkona ja kasvit saavat tilassa runsaasti valoa. Kotiin voi siis saada kukkaloistoa jo aikaisin keväällä.


Urakoitsija vain napinpainalluksen päässä

Ilmoituksen tekeminen on aina ilmaista, eikä sido remontin tilaamiseen

Tässä artikkelissa:

  • Terassin lasituksen hintaan vaikuttavat seikat
  • Toteutuneita urakkaesimerkkejä
  • Lasituksen hyötyjä


Miksi valita Urakkamaailma?

  • Ilmainen palvelu
  • Kilpailuttamalla saat huomattavaa säästöä
  • Näet urakoitsijoiden taustatiedot
  • Kirjallinen sopimus
  • Asiantunteva ja ystävällinen asiakaspalvelu


Remonttiturvalla turvaat remonttisi


Lisää luettavaa:


parvekelasitus hinta

Parvekelasitus hinta

terassin öljyäminen

Terassin öljyäminen

Pergolan rakentaminen

Pergolan rakentaminen

Rakenna kasvihuone

Kasvihuoneen rakentaminen

kesäkeittiön rakentaminen

Kesäkeittiö

Kodin rakennuttaminen

Kodin rakennuttaminen

Puun kaatamisen hinta

Puun kaatamisen hinta

Kivilattia hinta

Kivilattia hinta

aurinkopaneeli hinta

Aurinkopaneelien hinta

aurinkopaneelien asentaminen

Aurinkopaneelien asentaminen

ikkunanpesu hinta

Ikkunanpesu hinta


Urakkamaailmasta löydät luotettavan ammattiurakoitsijan remonttiin kuin remonttiin, ilmaiseksi.

Lue miksi kannattaa käyttää Urakkamaailmaa

Aloita turvallinen remontti tästä