Selvitä huopakaton asennuksen hinta, katso esimerkkihintoja ja kilpailuta oma huopakattoremonttisi

Tässä artikkelissa kerromme huopakaton asennuksen hinnoista, ja kuinka löytää tekijä katon asennukseen.

huopakaton asennus hinta

Bitumikaton eli palahuovan asentaminen tasakatolle

Huopakaton asennus hinta

Kurkkaa tästä esimerkkihintoja huopakaton asennuksista, kaikki hintaesimerkit ovat oikeita, Urakkamaailman kautta toteutuneita töitä.


Tähän Varsinais-Suomessa sijaitsevaan yksikerroksiseen omakotitaloon asennettiin vanhan huopakaton päälle uusi huopakerros. Katon pinta-ala oli yhteensä 225 neliömetriä ja hintaan kuului huopakaton asentaminen, sekä materiaalit. Katso lisää klikkaamalla.

Hinta 7 200 €


Tässä remontissa uusittiin omakotitalon yhteydessä olevan noin 60 neliöisen lisäsiiven huopakatto. Tämän lisäksi hintaan kuului pieniä korjauksia päärakennuksen peltikattoon. Katso lisää klikkaamalla.

Hinta 6 700 €


Tähän remonttiin kuului kupruille mennen bitumikatteen irroitus ja uuden huopakatteen asentaminen pulpettikattoiseen paritaloon. Remontti toteutettiin Hämeenlinnassa ja katon pinta-ala oli n. 200 neliömetriä. Katso lisää klikkaamalla.

Hinta 9 800 €


Tämä Urakkamaailman käyttäjä halusi löytää tekijän siirtolapuutarhamökkinsä kattoremonttiin. Urakkaan kuului vanhan ulko- ja sisäkaton purkaminen, uuden sisäkaton rakentaminen sekä sen päälle uuden huopakaton rakentaminen. Katso lisää klikkaamalla.

Hinta 2 889 €


Tähän isoon yksikerroksiseen omakotitaloon asennettiin vanhan palahuopakatteen päälle uusi vastaava. Koko katon pinta-ala rakennuksessa oli noin 240 neliömetriä. Katso lisää klikkaamalla.

Hinta 14 892 €Huomaathan, että huopakaton asennuksen hinta on aina kattokohtainen. Saat oikean hinnan omalle remontillesi vain kilpailuttamalla sen. Voit kilpailuttaa remonttisi Urakkamaailmassa, ilmaiseksi.

Aloita huopakattoremonttisi tästä


Palahuopakaton ja huoparullien hinta

Huopakattorullat maksavat n. 6-8 € / m2 ja palahuopakatto palojen muodosta ja erikoisuudesta riippuen n. 7-11 € / m2. Merkittävää hintaeroa ei ole valitsetko huopakattosi rakennattavan rullista vai paloista. Yleisesti suositumpi ratkaisu omakotitaloissa on palahuopakatto, sen tietyllä tapaa nätimmän ulkonäön takia.

Kannattaa keskustella valitsemasi urakoitsijan kanssa siitä mikä on paras vaihtoehto omalle katollesi, rautakaupan myyjä ei näe taloasi eikä tule asentamaan kattoasi.


Tiesitkö tämän huopakatoista?

Huopakattojen juuret ovat syvässä suomalaisessa rakennusperinteessä. 1800-luvun alussa Suomessa rakennettiin paperikattoja, joita voidaan kutsua huopakattojen edeltäjiksi; nämä katot tehtiin lumppuhuovasta, tervasta, hiekasta ja tiilijauhosta. Kattohuovasta tuli viimeistään 1950-luvulla koko Suomessa yleisesti käytetty kattomateriaali vaikka sitä tuotettiin teollisesti Suomessa jo 1800-luvun lopulta asti.

huopakatto

Huopakaton asennukseen tekijä

Miten löydät parhaan huopakaton asentajan? Köyhällä ei ole varaa halpaan, joten rahaa säästääksesi kannattaa valita luotettava tekijä. Parhaan tekijän löydät kilpailuttamalla huopakattoremonttisi ja vertailemalla urakoitsijoiden referenssejä ja aikaisempien asiakkaiden arvosteluja. Kaiken tämän voit tehdä Urakkamaailmassa helposti, nopeasti ja ilmaiseksi.

Urakkamaailma tarkistaa kaikkien urakoitsijajäseniensä rekisteritiedot jo kirjautuessa, varmistaakseen urakoitsijoiden tason. Esimerkiksi jokaisella urakoitsijalla täytyy olla ennakkoperintärekisteri sekä arvonlisäverovelvollisuus kunnossa, jotta voit saada huopakattoremontistasi kotitalousvähennystä.


Jotta huopakaton asennus remonttisi onnistuu:

 • Kilpailuta remonttisi. Pyydä vähintään 4 tarjousta.
 • Urakkamaailmassa on satoja katontekijöitä koko Suomen alueella.
 • Vertaile urakoitsijoiden taustatietoja: rekisterit ja arvostelut.
 • Kirjallinen remonttisopimus, sekä sopimusehdot.
 • Laita hyvä kiertämään, arvostele urakoitsijasi.
 • Nauti työn tuloksista!.


Selvitä huopakaton asennuksen hinta tästä, ilmaiseksi

Syitä käyttää Urakkamaailmaa:

 • Ilmainen
 • Säästä rahaasi kilpailuttamalla
 • Näe urakoitsijoiden taustatiedot ja arvostelut
 • Kirjallinen sopimus
 • Urakkamaailman asiakaspalvelu


Tee remontti-ilmoitus ja selvitä
huopakattoremontin hinta tästä, ilmaiseksi

Muita kattoremonttien hintoja:

Kattoremontin hinta

Kattoremontin hinta

Peltikaton maalaus hinta

Peltikaton maalauksen hinta

Tiilikaton pesu

Tiilikaton pesu

Peltikaton pesu hinta

Peltikaton pesu


Lue myös:

putkimies hinta

Putkimies hinta

vesikaton rakenteet

Vesikaton rakenteet

Parketti maksaa

Parketin asennus

Pihakivien asennus opas

Pihakivien asennus opas

Autotallin rakentaminen

Autotallin rakentaminen hinta

kylpyhuoneremontti taloyhtiössä

Kylpyhuoneremontti taloyhtiössä

Patolevyn asentaminen

Patolevyn asentaminen

Valoisa keittiö

Keittiöremontin hinta

Asbestin purkaminen omakotitalossa

Asbestin purkaminen

Yläkerran rakentaminen

Yläkerran rakentaminen