Peltikaton maalauksen hinta? Lue ja selvitä kuinka paljon sinun peltikattosi maalaus maksaa.


peltikaton maalaus hinta tarjouspyyntö

Kuinka paljon maksaa peltikaton maalaus, omakotitalon peltikaton maalaus tai muovitetun peltikaton maalaus?

Olemme listanneet tähän Urakkamaailman kautta kilpailutettujen katon maalauksien toteutuneita hintoja.

Konesaumattu peltikatto 60-luvun talossa jossa harjakatto. Vanha maali hilseillyt paikoitellen, ruostetäpliä, edellyttänee pohjatöitä. Kohde oli 165 neliöinen omakotitalo. Katso lisää tästä.

Hinta: 3600 euroa


Tässä kohteessa oli kaksikerroksisen mansardiharjakaton maalaus Varkaudessa. Sadevesijärjestelmiä tai kattoturvatuotteita ei tarvinnut kohteessa vaihtaa. Entinen kattomateriaali oli maalamaton galvanoitu pelti. Katso lisää tästä.

Hinta: 4200 euroa


Tämä Töölöläisen taloyhtiön edustaja kilpailutti kerrostalon peltikaton maalaustyön Urakkamaailmassa. Urakassa pestiin, pohja- ja pintamaalattiin kokonaisuudessaan 1000 neliömetrin kokoinen kerrostalon katto. Katso lisätietoja tästä remontista.

Hinta: 16 300 euroa


Taloyhtiö etsi konesaumatun peltikaton maalaukseen tekijää Lappeenrannassa. Katon mitta oli 33 X 14 m. Työselostuksessa esitettiin seuraavia toimenpiteitä: ruosteisten alueiden puhdistus mekaanisesti esikäsittelyasteeseen St2, pesu painepesurilla ja pesuaineella, ruosteesta puhdistettujen alueiden pohjamaalaus esim. Rostex Super tai Rostex Super Akva ruosteenestopohjamaalilla, pohjamaalaus yhteen (1) kertaan esim. Rostex Super Akva pohjamaalilla, pintamaalaus esim. Panssari Akva peltikattomaalilla. Katso lisää tästä.

Hinta: 14 600 euroa


Kuluttaja etsi 200 neliöisen omakotitalonsa peltikaton maalaukseen tekijää Urakkamaailman avulla. Katso lisää tästä.

Hinta: 4800 euroa


HUOM. Ylläolevat kattojen maalaushinnat ovat oikeita hintoja Urakkamaailman kautta kilpailutetuista maalausremonteista, mutta ovat vain suuntaa-antavia arvioita kuluarvioihisi. Oman kattosi maalauksen hintataso selviää ainoastaan kysymällä useampi tarjous ja vertailemalla kuka olisi sopivin urakoitsija remonttiisi.


Kilpailuta katonmaalausremontti, ilmaiseksi


Oli kyseessä omakotitalon peltikaton maalaus tai taloyhtiön kattoremontti, Urakkamaailma on luotettava paikka löytää remontille tekijä. Kattomaalauksesi hinnan saat selvitettyä kun teet remontistasi ilmoituksen Urakkamaailmaan ja saat tarjouksia paikallisilta alan ammattilaisilta. Remontti-ilmoituksen tekeminen ei sido sinua mihinkään. Kaikki Urakkamaailmaan hyväksyttyjen urakoitsijoiden taustat on selvitetty rekisteröitymisen yhteydessä, että he kuuluvat ALV-, ja ennakkoperintärekistereihin.


Lue myös: Talon maalauksen hintoja, Saunaremontin hintoja, Laminaatin asennus hintoja, Terassin rakentaminen, Tarjouspyyntömalli, Kattoremontin kustannusarviot, Kylpyhuoneremontti HKI, Askeläänieriste hinta, Asbestin purkaminen, Lattian laatoituksen hintaesimerkkejäTässä artikkelissa:

  • Pääset tarkastelemaan toteutuneiden kattojen maalauksien hintoja
  • Vinkkejä katonmaalauksen kuluarvioihin

Syitä käyttää Urakkamaailmaa:

  • Ilmainen
  • Säästä rahaasi kilpailuttamalla
  • Näe urakoitsijoiden taustatiedot
  • Kirjallinen sopimus
  • Urakkamaailman asiakaspalvelu


Tee remontti-ilmoitus ja selvitä
maalausremonttisi hinta, ilmaiseksi

Sinua voi myös kiinnostaa:

huopakaton pinnoitus

Huopakaton pinnoitus

Rintamamiestalon remontti hinta

Rintamamiestalon remontti

Sisäilmatutkimus, sisäilmaongelmat

Sisäilmatutkimus

rakennusluvan hankkiminen

Rakennuslupa

Omakotitalon putkiremontti

Omakotitalon putkiremontin hinta

siirtonurmen asennus hinta

Siirtonurmen asennus

Patolevyn asentaminen

Patolevyn asentaminen

Peltikaton pesu hinta

Peltikaton pesu

Tarvitsetko apua?