Uusi kohde!

Yksiön lattiamateriaalin uusinta vesivah..., Helsinki

11 minuuttia sitten

×
Urakoitsija-arvostelu

MJ LVI-PALVELU , Vantaa

6 tuntia sitten

×
Sopimus

Uusi sopimus luotu, Kaarina

3 tuntia sitten

×
Uusi kohde!

Ilmalämpöpumpun asennus, Hanko

11 minuuttia sitten

×
Urakoitsija-arvostelu

Parketti-Kymppi, Naantali

7 tuntia sitten

×
Uusi kohde!

Peltikattoremontti, Kouvola

32 minuuttia sitten

×
Päivitetty 01.12.2023

Kylpyhuoneremontti Helsingissä

Selvitä hinta, lue kokemuksia ja kilpailuta oma kylpyhuoneremonttisi!

Kuva: Loviisan Asuntomessut 2023

Urakkamaailman kautta kilpailutettuja kylpyhuoneremontteja Helsingin alueelta

Tässä Urakkamaailman kautta kilpailutettujen kylpyhuoneremonttien toteutuneita hintoja Helsingin alueelta. Kilpailuta sinäkin oma kylpyhuoneremonttisi Urakkamaailmassa. Se on täysin ilmaista ja todella helppoa. Säästä rahaa kilpailuttamalla remonttisi.

Kuinka voin säästää rahaa omassa kylpyhuoneremontissani?

Urakkamaailman avulla pystyt helposti säästämään rahaa kylpyhuoneremontissasi Helsingin, Vantaan ja Espoon alueella. Urakkamaailman avulla luot palveluumme ilmoituksen remontistasi ja paikalliset esitarkistetut urakoitsijat ottavat sinuun yhteyttä.

Aloita onnistunut kylpyhuoneremontti Helsingissä

Pyydä tarjouksia

Urakkamaailma on Suomen suosituin tapa löytää tekijä remonttiin.

Saat siis useampia tarjouksia ja yhteydenottoja tekemällä kylpyhuoneremontistasi ilmoituksen Urakkamaailmaan ja voit valikoida tarjouksista parhaimman. Urakkamaailmassa on useita satoja luotettavia kylpyhuoneremontoijia Helsingin, Espoon ja Vantaan alueella.

Top 6 vinkit kylpyhuoneremonttiin Helsingissä:

  1. Helsingin alueella on paljon urakoitsijoita, valitse sopivin itsellesi mm. aikataulullisesti
  2. Älä säästä liikaa materiaalien suhteen. Se voi koitua kalliiksi.
  3. Kylpyhuoneen kaadot: saatava kerralla kuntoon
  4. Tee hyvä kirjallinen sopimus kylpyhuoneremontistasi. Urakkamaailman kautta saat tämän automaattisesti.
  5. Tarvitseeko viemärinpaikkoja vaihtaa (kallista)?
  6. Onko käsienpesualtaan paikkaa järkevää vaihtaa?

Rakennusvalvoja kylpyhuoneremonttiin

Kylpyhuoneremontti on yleisimpiä remontteja, joihin työn teettäjä hankkii rakennusvalvojan. Rakennusvalvoja pitää kylpyhuoneremontissasi huolta siitä, että urakoitsija hoitaa työnsä ammattitaitoisesti käyttäen oikeita materiaaleja sekä remontoi hyvän tavan mukaisesti.

Rakennusvalvoja auttaa sinua myös viranomaisasioissa, kuten rakennuslupien ja muiden dokumenttien suhteen. Lue lisää rakennusvalvonnasta Helsingin alueella.

Kuinka onnistua kylpyhuoneremontissa?

Luultavasti tärkein tekijä onnistuneeseen kylpyhuoneremonttiin on luotettavan ja ammattitaitoisen urakoitsijan löytäminen kylpyhuoneremontillesi. Monet urakoitsijat kehuvat itseään omilla kotisivuillaan, mutta mistä tietää kuka on oikeasti luotettava tai hyvä? Urakoitsijan virallisista taustatietojen tarkistamisesta on hyvä lähteä liikkeelle.

Tarkista kuuluuko yritys kotitalousvähennyksen piiriin, eli onko urakoitsija ALV-, ja ennakkoperintärekisterissä. Varmistamme, että kaikki Urakkamaailmassa toimivat urakoitsijat kuuluvat tarvittaviin rekistereihin, jotta remonttisi on kotitalousvähennyskelpoinen.

Kannattaa myös tarkistaa onko urakoitsijalla aikaisempaa kokemusta kylpyhuoneremonteista. Tarkista siis urakoitsijan referenssit ja aiempien asiakkaiden arvostelut ennen kuin päätät kenet valitset kylpyhuoneen remontoijaksi. Sauna- ja muut märkätilaremontit ovat isoja investointeja kenelle tahansa ja sopivan tekijän löytämiseen käytettävää aikaa ei kannata minimoida.

Löydä luotettava tekijä

Jätä remontti-ilmoitus

Ilmoituksen jättäminen on ilmaista, eikä sido remontin tilaamiseen.

Näet nämä kaikki ja enemmän kun käytät Urakkamaailmaa sopivan urakoitsijan löytämiseksi. Kun teet remontistasi ilmoituksen Urakkamaailmaan, esim: "Rintamamiestalon kylpyhuoneremontti, Helsinki", saat keskimäärin jo tunnissa ensimmäiset tarjoukset ja yhteydenotot Helsingin, Espoon ja Vantaan seudun urakoitsijoilta.

Ennen tekijän valintaa näet yritysten taustatiedot: referenssit, aiempien asiakkaiden arvosteluja, virallisia rekisteritietoja sekä urakoitsijan vastuullisuustietoja. Urakkamaailma hyväksyy palveluun ainoastaan urakoitsijoita, jotka kuuluvat rekisteröitymishetkellä ALV-, ja ennakkoperintärekisteihin. Saat myös automaattisesti täytetyn kirjallisen sopimuksen remontillesi. Onnistu kylpyhuoneremontissasi Urakkamaailman avulla.

Lue alla olevista artikkeleista kuinka onnistut remontissasi