Uusi kohde!

Puulattian hionta ja lakkaus, Pukkila

10 minuuttia sitten

×
Urakoitsija-arvostelu

Jarskin Sähkö Oy, Helsinki

3 tuntia sitten

×
Sopimus

Uusi sopimus luotu, Rovaniemi

1 tunti sitten

×
Uusi kohde!

Puulattian hionta, Mikkeli

15 minuuttia sitten

×
Urakoitsija-arvostelu

Kodit Kunnossa Oy , Helsinki

13 tuntia sitten

×
Uusi kohde!

Kylpyhuoneen remontti, Espoo

30 minuuttia sitten

×

Remontti Helsingin alueella? Kilpailuta remonttisi Urakkamaailmassa ja säästä rahaa remontissasi Helsingin alueella.

Remonttia Helsingissä


Jos olet miettimässä remonttia esimerkiksi Helsingin alueella kannattaa sinun kilpailuttaa remonttisi, eli pyytää tarjouksia usealta eri alan yritykseltä. Näin säästät selvää rahaa remontissasi ja pystyt valitsemaan juuri sinun remontillesi sopivimman urakoitsijan.


Kilpailuta remonttisi, ilmaiseksi


Näin Urakkamaailma toimii:

1. Jätä remontistasi ilmoitus 2. Vastaanota tarjouksia paikallisilta tekijöiltä 3. Valitse urakoitsija.


Ilmoituksen tekeminen Urakkamaailmaan ei sido sinua remontin tilaamisen suhteen.


Urakkamaailman kautta kilpailutettuja remontteja Helsingin alueelta:

 • Kylpyhuoneremontti kerrostalohuoneistossa Helsinki
 • Urakkamaailman käyttäjä halusi kilpailuttaa kerrostalohuoneistonsa kylpyhuoneremontin. Kylpyhuoneremonttiin kuului muun muassa vesieristysten uusimista, sekä kylpyhuoneen laatoituksen uudelleen tekeminen. Katso lisää tästä.

  Hinta: 5800 euroa


 • Taloyhtiön piharemontti Helsingissä
 • Urakkamaailman taloyhtiökäyttäjä halusi löytää taloyhtiön piharemonttiin tekijän. Piharemonttiin kuului terassin tekoa sekä aidan pystytystä. Katso lisää tästä.

  Hinta: 520 euroa


 • Tuulikaapin ja eteisen laatoitus Helsingissä
 • Käyttäjämme halusi toteuttaa kodissaan laatoitustyön, joka koski tuulikaappia, eteistä sekä alatasannetta. yhteispinta-ala kokonaisuudelle oli noin 13 neliötä. Työhön kuului myös vanhan lattiarakenteen purkaminen sekä lattialämmityksen asentaminen. Katso lisää tästä.

  Hinta: 2000 euroa


 • Olohuoneremontti kerrostalossa, Helsingissä
 • Tässä remontissa oli kyse perinteisestä huoneistoremontissa, jossa maalattiin kattoa, paklattiin seiniä ja uudistettiin laminaattilattia. Katso lisää tästä.

  Hinta: 930 euroa


 • Keittiön ja makuuhuoneen yhdistäminen Helsinki
 • Urakkamaailman käyttäjä halusi uudistaa rivitalohuoneistonsa huonejärjestystänsä uusimalla keittiön ja makuuhuoneen sijaintia. Huonejärjestystä muutettiin muun muassa purkamalla seiniä ja uudistamalla vesipisteiden sijaintia. Katso lisää tästä.

  Hinta: 930 euroa


  Huom. Ylläolevat ilmoitukset ovat Urakkamaailmaan jätettyjä remontti-ilmoituksia Helsingin alueelta ja niiden toteutuneet hinnat ovat vain suuntaa-antavia omaa remonttiasi ajatellen. Jos olet suunnittelemassa remonttia, kannattaa jättää remontistasi ilmoitus Urakkamaailmaan. Ilmoituksen tekeminen on helppoa ja et sitoudu mihinkään. Säästä rahaa remontissasi Urakkamaailman avula.


  Remontti Helsingin alueella

  Urakkamaailmalla on Helsingin alueella satoja urakoitsijoita, jotka haluavat auttaa sinua remonttisi suhteen. Palvelussamme on tekijöitä niin sisäremontteihin, kuin myös kaikkiin ulkoremontteihin. Urakkamaailma toimii koko Suomen alueella, joten jos sinulla on remonttitarpeita Helsingin ulkopuolellakin, löytyy palvelustamme varmasti tekijä remonttiasi varten.

  Urakkamaailman avulla on Helsingin alueella kilpailutettu useita tuhansia remonttiprojekteja kuten kylpyhuoneremontteja, keittiöremontteja, vesieristysremontteja, katon maalauksia ym. Hyvä tavoite remontin kilpailuttamisella on saada noin neljä vertailukelpoista tarjousta urakoitsijoilta. Kun toteutat remontin, muista tehdä remontistasi kirjallinen sopimus. Kun löydät tekijän remontillesi Urakkamaailman avulla saat käyttöösi turvallisen remonttisopimuspohjamme.


  Aloita turvallinen remontti


  Rakennusvalvonta Helsingissä

  Haluaisitko palkata kokenen rakennusvalvojan remonttiasi varten? Tämä on monesti hyvä idea, sillä remontin valvoja varmistaa puolestasi, että remonttisi toteutetaan noudattaen hyvää rakennustapaa ja viranomaisääräykset tulevat täytettyä. Rakennusvalvoja auttaa sinua myös remonttisi rakennusluvissa. Lue lisää täältä remontin valvonnasta.


  Lue myös nämä:

  Tapetin poisto hinta, Remontin kilpailuttaminen, Asbestin purku ja sen hinta, Vesieristyksen hinta,Salaojituksen hinta,Kattoremontin kustannusarviot, Laminaatin asennus hintoja, Terassin rakentaminen, Parketin hionnan hinta, Lattian laatoitus hinta,Kasvihuoneen rakentaminen, Keittöremontin hinta

  Tässä artikkelissa:

  • Vertaile remonttien hintoja Helsingin alueella
  • Kuinka paljon remontit maksavat Helsingin alueella?
  • Kuinka löydän tekijän remontilleni?

  Syitä käyttää Urakkamaailmaa:

  • Kilpailuta remonttisi tehokkaasti
  • Säästä rahaa kilpailuttamalla remontti
  • Ilmainen käyttää
  • Näe urakoitsijoiden taustatiedot
  • Urakkamaailman asiakaspalvelu
  • Kirjallinen sopimus


  Säästä rahaa remontissasi kilpailuttamalla  Lue myös:

  Rakennusvalvonta Helsinki

  Rakennusvalvontaa Helsingissä

  Kylpyhuoneremontti Helsinki

  Kylpyhuoneremontin hintoja Helsingissä  6 7 5 8 5 3 7 9

  Viimeisen 3kk aikana kilpailutettujen remonttien kokonaisarvo.