Uusi kohde!

Kylpyhuoneen vedeneristys, Helsinki

1 tunti sitten

×
Urakoitsija-arvostelu

Saneeraus Kiila, Vantaa

7 tuntia sitten

×
Sopimus

Uusi sopimus luotu, Salo

20 minuuttia sitten

×
Uusi kohde!

Kodin ovien nostaminen / korkeuden muutt..., Pori

1 tunti sitten

×
Urakoitsija-arvostelu

Rakennustyö Särmä, Jyväskylä

9 tuntia sitten

×
Uusi kohde!

Makuuhuoneen oven avaussuunnan vaihto +..., Pori

2 tuntia sitten

×
Päivitetty 28.09.2023 - Julkaistu 27.02.2015

Saunaremontti - Katso hinta ja kilpailuta saunan remontti

Keräsimme tähän artikkeliin tietoa siitä, mitä juuri sinun saunaremonttisi voisi maksaa.


Saunaremontin hinta

Saunaremontin hintaan vaikuttaa muun muassa saunan koko, toteutettavien työvaiheiden määrä, vaihdetaanko saunaan uusi kiuas, sekä kuuluuko remonttiin purkutöitä.

Tutustu alla Urakkamaailman kautta kilpailutettujen saunaremonttien hintoihin, Urakkamaailman avulla pystyt helposti kilpailuttamaan saunaremonttiisi hyvän ja luotettavan urakoitsijan, maksutta.

Saunaremontti edessä?

Jätä remontti-ilmoitus

Urakkamaailma on Suomen suosituin tapa löytää tekijä remonttiin.

Saunan remontointi - Näin selvität hinnan

Mitkä ovat keskimääräiset saunaremontin kustannukset? Paljonko juuri minun saunaremontti maksaa? Nämä ovat kysymyksiä joihin ei suoralta käsin kukaan urakoitsija pysty vastaamaan, ilman näkemättä kohdettasi.

Saunaremonttien hintatasot riippuvat monesta eri tekijästä: saunan koko, puretaanko vanha sauna, uusitaanko lauteet/kiuas/laatoitus, onko kyseessä vain pintaremontti ja jopa maantieteellisellä sijainnilla on väliä.

tumma saunaremontti

Parhaiten saat selville oman saunaremonttisi hintatason kysymällä paikallisia urakoitsijoita käymään kohteessasi ja pyytämällä heiltä tarjousta. Saunaremonteissa on erittäin vaikeaa tehdä kustannusarviota kohteesta ilman kohdekäyntiä.

Urakkamaailma-palvelun avulla saat luotua helposti tarjouspyynnön saunaremontistasi, jolloin paikalliset urakoitsijat ottavat sinuun yhteyttä. Pääset tarkastelemaan urakoitsijoiden taustatietoja kuten aiempien asiakkaiden arvosteluja, vesieristyssertifikaatteja, referenssejä aiemmista sauna- ja kylpyhuoneremonteista ennen kuin päätät kenet valitset remonttisi tekijäksi.

Urakkamaailman kautta saat automaattisesti myös kirjallisen sopimuksen saunaremonttiisi. Tilaamalla työn Urakkamaailman kautta olet oikeutettu kotitalousvähennykseen.

Aloita onnistunut remontti

Remonttiturva sisältyy kaikkiin Urakkamaailman kautta solmittuihin remontteihin

Pyydä tarjouksia remonttiisi

Edullinen saunaremontti

Saunaremontin voi toteuttaa monella eri tapaa ja käyttämällä Urakkamaailmaa säästät rahaa, sillä kilpailutat saunaremontin maksutta palvelussamme. Löydät avullamme luotettavan paikallisen urakoitsijan.

Saunaremontteja voi toteuttaa eritasoisesti. Helpoimmalla pääset päivittämällä saunan pinnat, kuten sävyttämällä saunan paneelit, jolloin saat helposti uuden ilmeen saunaasi.

Toinen ääripää on vanhan saunan täydellinen purkaminen, ja uuden saunan rakentaminen tilalle. Tällä tavoin saat täysin uuden saunan, ja voit muokata samalla esimerkiksi lauteiden sijaintia ja mallia. Voit myös olla huoletta vesivahinkoriskistä, jos remontti on toteutettu perusteellisesti ja ammattilaisen voimin.

Kylpyhuone- ja saunaremontti

Kylpyhuoneremontti ja saunaremontti ajoitetaan usein toistensa yhteyteen. Näin remontin vaikutus asumismukavuuteen pienenee, kun märkätilat ovat poissa käytöstä mahdollisimman vähän aikaa.

Lisäksi kylpyhuoneremontteihin erikoistuneet urakoitsijat tekevät usein myös saunaremontteja, joten työt voidaan helposti tilata samalta yritykseltä.

Pienen saunan remontti - Katso vinkit

Pienessä saunassa tilankäytön tärkeys korostuu. Kokosimme alle muutaman esimerkin Urakkamaailman käyttäjien toteutuneista pienten saunojen remonteista.

sauna remontti
remontoitu sauna

Tähän pieneen saunaan saatiin lisää tilaa asentamalla uusi kiuas ja poistaen sen tilaa vievä puinen suojakehikko. Lisäksi sauna sai uuden paneloinnin avulla huomattavasti freesimmän ilmeen.

saunaremontti ennen ja jälkeen
sauna remontin jälkeen

Myös tämä pieni sauna sai uuden, trendikkään, pyöreän kiukaan, jolla saatiin lisättyä tilaa lauteille. Saunaan valittiin perinteisen puun värisen pinnan sijaan tummat seinät.

saunaremontti
sauna remontin jälkeen

Pyöristetyt, massiiviset laude-elementit vaihdettiin tässä saunassa selkeälinjaisempiin lauteisiin. Tässäkin kohteessa kiukaan vaihtaminen pyöreään malliin oli remontin keskiössä.

Saunan remontointi itse vai urakoitsijan toimesta?

Saunaremontin voi toteuttaa itse jos siihen löytyy tarvittava osaaminen. Varsinkin laajoissa remonteissa on kuitenkin otettava huomioon, että kaikkia remontin osa-alueita ei ole mahdollista tehdä itse, ellei niihin löydy tarvittavaa koulutusta ja lupaa. Esimerkiksi sähkötyöt ovat luvanvaraista työtä.

Vaikka itsetehty remontointi voi parhaimmillaan olla edullisempaa, mahdolliset asennusvirheet saattavat pitkällä aikavälillä tulla huomattavasti kalliimmaksi kuin ammattilaisen palkkaaminen.

Hyvä urakoitsija osaa arvioida remontin laajuuden ja neuvoa esimerkiksi materiaalivalinnoissa. Sopivan urakoitsijan kanssa keskusteluyhteys toimii mutkattomasti ja kummallakin osapuolella on hyvä käsitys siitä, mitä missäkin remontin vaiheessa tapahtuu. Näin taataan onnistunut lopputulos.

Kilpailuttamalla remonttisi Urakkamaailmassa varmistat luotettavan ja juuri sinun remonttiisi sopivan tekijän löytymisen.

Löydä luotettava tekijä

Jätä remontti-ilmoitus

Ilmoituksen jättäminen on ilmaista, eikä sido remontin tilaamiseen.

Lue alla olevista oppaista kuinka onnistut remontissasi