Saunaremontti- katso hinta ja esimerkit toteutuneista remonteista

Juttu päivitetty: 14.12.2022

saunaremontti-hinta

Sauna on monen suomalaisen suosikkipaikka ja saunaremontti tämän paikan uudistus.
Keräsimme tähän artikkeliin tietoa siitä, mitä juuri sinun saunaremonttisi voisi maksaa.


Saunaremonttien toteutuneita hintoja Urakkamaailman käyttäjiltä

Tutustu alla Urakkamaailman kautta kilpailutettujen saunaremonttien hintoihin, Urakkamaailman avulla pystyt helposti kilpailuttamaan saunaremonttiisi hyvän ja luotettavan urakoitsijan, maksutta.


Tämä remontti koski saunan seinän ja katon paneelien asentamista sekä uusien lauteiden asentamista. Samalla haluttiin myös uusia valaistus, kiuas, sekä ovet ja karmit. Valaistuksen suhteen haluttiin kuituvalaistus kattoon ja led-nauhat selkänojiin. Remontin tilaaja hankki itse lauteet, kiukaan ja paneelit. Katso lisää tästä.

Hinta: 1 897,2 euroa


Tässä kohteessa urakkana oli kylpyhuoneen vanhan laatoituksen purkaminen sekä seinistä että lattioista. Työhön sisältyi saunan vanhan paneloinnin purkaminen, lattian laatoituksen purkaminen sekä kylpyhuoneen että saunan katon paneloinnin purkaminen. Urakoitsijalle haluttiin ulkoistaa purkujätteen poiskuljetus. Remonttiin kuului myös kylpyhuoneen ja saunan vesieristyksien teko, kylpyhuoneen ja saunan lattian laatoitus, kylpyhuoneen seinien laatoitus, saunan seinien panelointi sekä sähkötyöt. Katso lisää tästä.

Hinta: 13 900 euroa


Tässä saunaremontissa tehtiin pelkästään lattianlaatoitus uudelleen, sillä kaadot eivät olleet vanhassa saunassa kohdillaan. Katso lisää tästä.

Hinta: 2 600 euroa


Tämä kyseinen tarjouspyyntö sisälsi pienimuotoisen saunaremontin vanhassa puutalossa, jossa pintoja uusittiin ja lisättiin saunatiloihin uusia ominaisuuksia. Katso lisää tästä.

Hinta: 4 800 euroa


Pieniä asennustöitä kylpyhuoneeseen. Katso lisää tästä.

Hinta: 200 euroa


Tämä saunaremontti käsitti aikalailla koko saunan kokonaisremontin, jossa uusittiin laatoitus, seinämateriaalit kiuas ym. Katso lisää tästä.

Hinta: 5 800 euroa


Tämä tarjouspyyntö sisälsi saunaremontin aloitettuna vanhan saunan purulla ja uuden saunan vesieristysten tekemisellä. Katso lisää tästä.

Hinta: 9 700 euroa


Urakkamaailman kuluttajakäyttäjä etsi rivitaloasuntonsa kylpyhuoneremonttiin tekijää Kotkassa. Saunan pinta-ala oli noin 5 neliötä. Märkätilaremontti oli kokonaisvaltainen. Katso lisää tästä.

Hinta: 7 800 euroa


Katso täältä lisää toteutuneiden märkätilaremonttien hintoja.


HUOM. Ylläolevat hinnat ovat oikeita hintoja Urakkamaailman kautta kilpailutetuista remonteista, mutta ovat vain suuntaa-antavia arvioita oman saunaremonttisi kuluarvioihin. Oman saunaremonttisi hintataso selviää ainoastaan kysymällä useampi tarjous remonttiisi ja vertailemalla kuka olisi sopivin urakoitsija remonttiisi.


Tee remontti-ilmoitus ja selvitä saunaremonttisi hinta, ilmaiseksi


Saunaremontin hinnan selvittäminen

tumma saunaremontti

Mitkä ovat keskimääräiset saunaremontin kustannukset? Paljonko juuri minun saunaremontti maksaa? Nämä ovat kysymyksiä joihin ei suoralta käsin kukaan urakoitsija pysty vastaamaan, ilman näkemättä kohdettasi. Saunaremonttien hintatasot liikkuvat monen eri tekijän mukaan: saunan koko, puretaanko vanha sauna, uusitaanko lauteet/kiuas/laatoitus, onko kyseessä vain pintaremontti ja jopa maantieteellisellä sijainnilla on väliä.

Parhaiten saat selville oman saunaremonttisi hintatason kysymällä paikallisia urakoitsijoita käymään kohteessasi ja kysymällä heiltä tarjousta. Saunaremonteissa on erittäin vaikeata tehdä kustannusarviota kohteesta ilman kohdekäyntiä.

Urakkamaailma-palvelun avulla saat luotua helposti tarjouspyynnön saunaremontistasi, jolloinka paikalliset urakoitsijat ottavat sinuun yhteyttä. Pääset helposti katsomaan urakoitsijoiden taustatietoja kuten aiempien asiakkaiden arvosteluja, vesieristyssertifikaatteja, referenssejä aiemmista sauna- ja kylpyhuoneremonteista ennen kuin päätät kenet valitset remonttisi tekijäksi. Urakkamaailman kautta saat automaattisesti myös kirjallisen sopimuksen saunaremonttiisi. Urakkamaailman kautta löydetyltä urakoitsijalta saat myös kotitalousvähennyksen.


Säästä kilpailuttamalla saunaremonttisi


Edullinen saunaremontti

Saunaremontin voi toteuttaa monella eri tavalla ja käyttämällä Urakkamaailmaa säästät rahaa, sillä kilpailutat saunaremontin maksutta palvelussamme. Löydät avullamme luotettavan paikallisen urakoitsijan. Urakkamaailman avulla näet myös urakoitsijan aiempien asiakkaiden jättämiä arvosteluja, jotta voit varmistua urakoitsijan laadusta parhaiten.

Saunaremontteja voi toteuttaa eritasoisesti. Helpoimmasta päästä on tehdä pintojen päivittämistä saunaan, esimerkiksi sävyttämällä saunan paneeleita, jolloin saat helposti uuden ilmeen saunaan. Toinen ääripää on vanhan saunan täydellinen purkaminen, ja uuden saunan rakentaminen tilalle. Tällä tavoin saat täysin uuden saunan, ja voit muokata samalla esimerkiksi lauteiden sijaintia ja mallia. Voit myös olla huoletta vesivahinkoriskistä, jos remontti on toteutettu perusteellisesti ja ammattilaisen voimin.


Suunnitelmissa saunaremontti?

Löydä tekijä

Ilmoituksen jättäminen on ilmaista, eikä sido remontin tilaamiseen.Lue myös nämä:

Lattian laatoituksen hintoja, Talon maalauksen hintoja, Salaojitusten hintoja, Peltikaton maalauksen hintoja, Terassin rakentamisen hintoja, Tarjouspyyntömalli
Urakkamaailman avulla:

  • Pääset tarkastelemaan toteutuneiden saunaremonttien hintoja
  • Luotettavan saunaurakoitsijan löytäminen
  • Kuinka säästää rahaa saunaremontissa
  • Vinkkejä saunaremonttien kuluarvioihin


Syitä käyttää Urakkamaailmaa:

  • Maksuton
  • Näe urakoitsijoiden arvosteluja
  • Säästä rahaasi kilpailuttamalla
  • Näe urakoitsijoiden taustatiedot
  • Kirjallinen sopimus
  • Urakkamaailman aktiivinen asiakaspalvelu


Tee remontti-ilmoitus ja selvitä
saunaremonttisi hinta, ilmaiseksi


Tutustu myös:

saunan rakentaminen

Saunan rakentaminen

kiukaan asennus

Kiukaan asennus

Parketin hionta ja lakkaus hinta

Parketin hionta hinta

maalämpöpumppu vesistössä

Maalämmön hinta

Laminaatin asentamisen hinta

Laminaatin asennus hinta

Pihakivetys ja pihalaatoitus

Pihakivetyksen hinta

Kattoremontin hinta

Kattoremontin kustannusarviot

Sisäkaton maalaus hinta

Sisäkaton maalauksen hinta

Autotallin rakentaminen

Autotallin rakentaminen hinta
Urakkamaailma on aktiivinen sivusto löytää remontille tekijä:

3 8 1 7 5 4 4 2

Viimeisen 3kk aikana kilpailutettujen remonttien kokonaisarvo.