Uusi kohde!

Viemäriputkien uusinta, Helsinki

4 tuntia sitten

×
Urakoitsija-arvostelu

Braho Remontointi, Kulosaari

9 tuntia sitten

×
Sopimus

Uusi sopimus luotu, Tampere

3 tuntia sitten

×
Uusi kohde!

WC-remontti, Kaarina

5 tuntia sitten

×
Urakoitsija-arvostelu

Pesuhuonepinnoitus Group, Tampere

9 tuntia sitten

×
Uusi kohde!

Kylpyhuoneremontti putkityöt, Turku

5 tuntia sitten

×
Päivitetty 01.12.2023

Wc-remontti - Katso toteutuneet hinnat ja säästä

Onnistunut wc-remontti on hyvin suunniteltu, tällöin kustannuksetkaan eivät karkaa käsistä.

Tässä artikkelissa pääset tutustumaan palvelussamme kilpailutettujen wc-remonttien toteutuneisiin hintoihin, sekä vessaremonttien kustannuksiin vaikuttaviin tekijöihin.

Kuva: Loviisan Asuntomessut 2023 - kohde: 23

Wc-remontin hinta

Wc-remontin hinta liikkuu keskimäärin n. 1000 € - 9 000 € välillä. Hintaan vaikuttaa usea seikka, kuten wc:n pinta-ala, kohteessa suoritettavat työvaiheet sekä wc-kalusteiden kustannukset.

Listasimme Urakkamaailman kautta toteutuneita wc:n remontteihin liittyviä urakoita. Jokainen esimerkki on oikeasta, kauttamme toteutuneesta työstä ja ne antavat hyvin osviittaa siihen, mikä voisi olla oman kotisi wc remontin hinta.

Hintaesimerkkejä wc-remonteista

Omakotitalo
2 379 €
Omakotitalo
2 435 €
Omakotitalo
4 105 €
Omakotitalo
5 592 €

Aloita onnistunut Wc-remontti

Pyydä tarjouksia remonttiisi

Urakkamaailma on Suomen suosituin tapa löytää remonttiin tekijä.

Mikä vaikuttaa vessaremontin hintaan?

 • Laatoitus
  • Wc-laattoja on saatavilla lukemattomasti erilaisia malleja, eri hintahaarukoissa. Koska laattaa kuluu varsinkin isomman märkätilan remontissa usein runsaasti, on laatan valinnalla usein iso vaikutus lopulliseen hintaan. Laatuun kannattaa kuitenkin panostaa, sillä laattojen vaihtaminen muutaman vuoden kuluttua tulee huomattavasti kalliimmaksi kuin kerralla laadukkaiden laattojen asennus.
 • Purkutyöt
  • Useimmat wc-remontit vaativat purkutöitä. Remontin hintaan vaikuttaa muun muassa se, tehdäänkö purkutyöt itse vai tilataanko työt urakoitsijalta.
 • Vesipisteiden siirto
  • Tarvitseeko esimerkiksi lavuaaria tai hanoja siirtää? Joskus myös pesukoneen paikkaa halutaan vaihtaa tai asennusvalmius lisätä.
 • Lattialämmitys
  • Pohdi haluatko vessaan remontin yhteydessä lattialämmityksen tai korjataanko olemassaolevaa lattialämmitystä. Lattialämmityksen toteutuneita hintaesimerkkejä löydät täältä.
 • Wc- kalusteiden hankinta
  • Joissakin remonteissa wc-kalusteet on jo laskettu urakan hintaan, mutta useimmiten wc-kalusteet hankitaan kuitenkin erikseen. Kalusteiden laatuun on hyvä panostaa, jotta ne ovat kestäviä ja toimivia.
 • Wc-kalusteiden asennus
  • Kustannuksissa on mahdollista säästää jos osa kalusteista asennetaan itse. Älä kuitenkaan ala asennushommiin ilman asianmukaista osaamista ja muista aina noudattaa valmistajan asennusohjeita.
wc remontti

Muista tilatessasi Wc-remonttia nämä viisi asiaa!

 1. Vesieristys
  • Jos vessaasi puretaan tai esimerkiksi laatoitusta uudistetaan, varmista aina urakoitsijaltasi, että vesieristys on kunnossa. Jos vesieristykseen tehdään muutoksia, kannattaa kysyä onko urakoitsijalla VTT-sertifikaatti. VTT-sertifikaatti ei tosin ole pakollinen vesieristystöissä.
 2. Selvitä kuinka kauan wc on poissa käytöstä remontin vuoksi ja varaudu oikein
 3. Valitse laatoitus tarkkaan, sillä et varmastikaan halua vaihtaa sitä ennen aikojaan sen takia, ettei laattakuvio miellytä silmää
  • Laatoitusta valitessa on syytä valita laattamalli, joka miellyttää silmää vielä vuosienkin kuluttua. Pohdi myös käytännöllisyyttä, isokokoiset laatat on huomattavasti helpompi pitää siistinä kuin pienet.
 4. Pienilläkin muutoksilla voit saada aikaan visuaalista muutosta vessassasi
  • Huomioi valot ja värimaailma. Jo uudella maalipinnalla tai hanojen vaihdolla voi saada ison muutoksen aikaan wc:n yleisilmeessä. Katso vinkit wc:n sisustukseen täältä.
 5. Tarkista urakoitsijan taustatiedot ja selvitä millaista jälkeä valitsemasi yritys on aikaisemmin tehnyt
  • Urakkamaailmassa pääset tutustumaan urakoitsijan taustoihin, referensseihin sekä aiempien käyttäjien kokemuksiin ennen valintaa. Muista, että halvin ei välttämättä aina ole paras. Ota siis huomioon kokonaisuus ja löydä juuri omaan remonttiisi sopiva urakoitsija.

Kaikki Urakkamaailman urakoitsijat ovat taustatarkistettuja, ja ennakkoperintätekisteri-varmennettuja. Olet siis aina oikeutettu kotitalousvähennykseen, kun valitset urakoitsijasi Urakkamaailmasta.

Löydä tekijä Wc-remonttiin

Ilmoituksen jättäminen on ilmaista, eikä sido remontin tilaamiseen.

Jätä remontti-ilmoitus

Wc-remontin kesto

Wc- remontti kestää keskimäärin n. 14 -19 päivää. Kestoon vaikuttaa muun muassa remontin laajuus, remontoitavan vessan koko sekä se tehdäänkö kohteessa purku- tai putkitöitä. Joissakin tapauksissa wc on remontin ajan kokonaan poissa käytöstä.

Pienen Wc:n eli pikkuvessan remontti

Pienessä tilassa materiaali- ja kalustevalinnat ovat avainasemassa. Hyvällä suunnittelulla ja toimivilla ratkaisuilla tilasta voidaan saada pienestä koosta huolimatta toimiva kokonaisuus. Panosta vaaleisiin sävyihin sekä hyödynnä seinäpinta-alaa mahdollisimman paljon.

pienen wc:n putki ja hana

Tila voi asettaa omat haasteensa remontin toteutukseen, kun tilaan ei välttämättä saada mahdutettu kerralla kaikkia työvälineitä ja valaistus voi olla puutteellista. Pienen tilan tehokas remontointi vaatiikin urakoitsijalta hieman luovuutta.

Kilpailuta WC-remontti ja löydä luotettava tekijä

Kuten kaikki kodin remontit, myös wc remontti kannattaa kilpailuttaa. Kilpailuttamalla varmistat parhaan tekijän, parhaalla hinnalla. Urakkamaailmassa tavoitat alueesi luotettavat ammattilaiset nopeasti ja helposti. Ilmoituksen jättäminen on aina ilmaista ja pääset tutustumaan urakoitsijan taustoihin ennen valinnan tekemistä.

Kilpailuta Wc-remontti

Saat ensimmäiset tarjoukset keskimäärin jo tunnin sisään.

Jätä remontti-ilmoitus

Lue alla olevista artikkeleista kuinka onnistut remontissasi