Uusi kohde!

Terasin lasitus, Pälkäne

2 tuntia sitten

×
Urakoitsija-arvostelu

Priimaksi oy, Tampere

10 tuntia sitten

×
Sopimus

Uusi sopimus luotu, Järvenpää

3 tuntia sitten

×
Uusi kohde!

Keittiökaappien ovien maalaus, Hamina

2 tuntia sitten

×
Urakoitsija-arvostelu

Vakitek Oy, Espoo

14 tuntia sitten

×
Uusi kohde!

Sähköjen uusiminen, Järvenpää

3 tuntia sitten

×

Hyvät kylpyhuonekalusteet kestävät aikaa ja katseita

Tässä artikkelissa tutustut kylpyhuonekalusteiden ja niiden asennusten hintoihin. Muista valita kylpyhuonekalusteet harkiten, niin että ne kestävät vuosia ja ne ovat käytännölliset tarpeisiisi vielä vuosienkin kuluttua. Artikkelissa jaamme myös neuvomme kylpyhuonekalusteiden valintaan.


Kylpyhuonekalusteet

Kylpyhuone on yksi kodin työläimmistä ja kalleimmista parannuskohteista. Siksi myös kalusteiden, kuten allaskaapin, hyllykön ja peilikaapin, valintaan kannattaa panostaa. Niiden pitäisi säilyä hyvänä ja miellyttää silmää vielä vuosienkin kuluttua.

Mitä maksaa kylpyhuonekalusteiden asennus?

Alle olemme keränneet esimerkkihintoja erilaisista kylpyhuonekalusteiden asennustöistä tai remonteista, joihin on oleellisesti kuulunut kph-kalusteiden asennustöitä.


Tähän remonttiin kylpyhuonekalusteiden asennuksen lisäksi kuului vanhan kylpyhuoneen purku, sekä kylpyhuoneen remontointi uudesta vesieristeestä laatoitukseen ja katon panelointiin. Urakan hintaan kuului osa materiaaleista, mutta ei kylpyhuonekalusteiden hintaa. Katso lisää klikkaamalla.

Remontin toteutunut hinta: 8 136 euroa


Urakkamaailman tamperelainen käyttäjä etsi tekijää kylpyhuoneen kalusteiden asennukselle. Remontissa irrotettiin allaskaappi, asennettiin pöytälevy käsienpesualtaineen ja hanoineen, tehtiin pöytälevyyn muutama läpivienti sekä uusittiin silikonisaumoja. Katso lisää klikkaamalla.

Remontin toteutunut hinta: 546 euroa


Tässä rivitaloasunnossa vaihdettiin kaksi kylpyhuoneen tasoa, kaksi lavuaaria, kaksi wc-istuinta ja suihkutermostaatti. Hintaan ei kuulunut kalusteita, mutta tarvikkeet kuuluivat, kuten liimat, massat ja ruuvit. Katso lisää klikkaamalla.

Remontin toteutunut hinta: 830 euroa


Tässä omakotitalon laajennusosaan rakennetussa wc:ssä tehtiin seuraavat työt: vedeneristys lattiaan ja allasta vastaavaan seinään, putkien kotelointia, seinä-wc:n asennus, kiinnitys ja kotelointi, seinien ja lattioiden laatoitus, katon panelointi, hanojen ja allas- sekä peilikaappien asennus, sekä muita pieniä asennuksia. Katso lisää klikkaamalla.

Remontin toteutunut hinta: 6 550 euroa


Kuopiolaisen omakotitalon remontissa vaihdettiin allashana ja bide-suihkun liitäntä. Katso lisää klikkaamalla.

Remontin toteutunut hinta: 119 euroa


Huomaathan, että kaikki yllä olevat remontit ovat oikeita ja toteutuneita Urakkamaailman käyttäjien remontteja. Jätä alta remontti-ilmoitus ilmaiseksi, ja löydät remontillesi luotettavan tekijän.


Löydä luotettava kylpyhuonekalusteiden asentaja

Remontti-ilmoituksen jättäminen on ilmaista, eikä se sido sinuna remontin tilaamiseen.


Remontin suunnittelu

Moni ryhtyy valitsemaan säilytysratkaisuja vasta, kun kylpyhuoneremontti on jo pitkällä. Toimivin ja esteettisin kokonaisuus syntyy kuitenkin sitä helpommin, mitä varhaisemmassa vaiheessa valinnat tehdään. Jos vesipisteet ja sähköpistokkeet on jo asennettu, kalusteet on sovitettava niihin.

Ennen kalustevalintoja on hyvä miettiä kylpyhuoneen käyttötarkoitusta: pestäänkö siellä pyykkiä, onko peilin edessä tarkoitus meikata tai ajaa partaa, mitä tavaroita, purkkeja tai tekstiilejä siellä säilytetään, mihin tarvitaan laskutilaa?


Kylpyhuonekalusteilta on vaadittava paljon

Kylpyhuonekalusteiden on kestettävä hyvin kosteutta, niidenkin, jotka eivät ole suoraan tekemisissä veden kanssa tai edes roiske-etäisyydellä. Ensimmäiseksi kannattaa kiinnittää huomiota materiaaleihin sekä laatuun, toiseksi toimivuuteen ja tyyliin. Ulkoisesti samankaltaiset allaskaapit voivat olla ominaisuuksiltaan huomattavan erilaisia.

Halvemmissa kylpyhuonekalusteissa käytetään tyypillisesti lastu-, mdf- tai hdf-levyä, ja osa tuotteista on heikkolaatuisia. Kosteuden vaurioittama, saumoistaan irvistelevä levy ei ole vain kauneusvirhe: se erittää ilmaan haitallisia yhdisteitä kuten formaldehydiä. Mikäli hinta ei ole ensisijainen valintaperuste, kylpyhuoneessa kannattaa suosia esimerkiksi hyvämaineisten valmistajien keskihintaisia tuotteita tai materiaaleja, jotka kestävät kosteutta luonnostaan paremmin.

Luonnonmateriaalit sekä muut yksinkertaiset materiaalit tekevät tuloaan myös kylpyhuoneisiin. Tyylissä voi olla kylpylätunnelmaa, teollista vallankumousta tai luovaa leikittelyä, mutta materiaaleissa painottuvat posliini, puu, metalli, lasi, kivi, keramiikka, jopa betoni. Valkoiset, harmaat ja mustat kalusteet pitävät yhä pintansa, mutta entistä useampi valitsee kylpyhuoneeseensa maanläheisiä sävyjä tai tehostevärejä, kuten kirkkaansinistä.


Hintahaitari on leveä - kylpyhuonekalusteiden hinta vaihtelee

Kylpyhuoneen kalustesuunnittelu on luonteva aloittaa allaskaapista, vesipisteestä. Nykyään valtaosa kaapeista on seinään kiinnitettäviä tai jaloilla seisovia, jottei kosteus jää hautomaan kalusteiden alle. Kaikista halvimmat levymateriaaleista valmistetut allaskaapit maksavat vain muutamia kymppejä, mutta tunnetumpien merkkien edulliset tuotteet alkavat noin sadasta eurosta.

valoisa kylpyhuone, kylpyhuonekalusteet

Keskihintaiset allaskaapit asettuvat suunnilleen 200–800 euron välille. Tässä hintaryhmässä on tarjolla jo laajempi kirjo materiaaleja. Edullisimmillaan metallisen allaskaapin voi hankkia parilla sadalla eurolla. Massiivipuisen allaskaapin takorautaisin vetimin puolestaan saa tilattua alle 400 eurolla kotimaiselta design-maahantuojalta. Monet merkkivalmistajien allaskaapit maksavat reilut tuhat euroa, ja sitäkin hintavampia vaihtoehtoja on toki tarjolla.

Allaskaappien hintoihin vaikuttavat luonnollisesti kalusteen mitat sekä kaappien ja laatikoiden lukumäärä. Vertailua hankaloittaa myös tuotepakettien erilaisuus: toiset sisältävät esimerkiksi pesualtaan ja viemärisarjan, toiset taas eivät. Posliinisen, tasoon upotettavan pesualtaan saa edullisimmillaan noin 30 eurolla. Merkkivalmistajien eleganttien, maljamaisten altaiden hinnat alkavat noin sadasta eurosta. Vähemmän tunnetuilta merkeiltä löytyy samankaltaisia noin 50 euron hintaan.

Edullisimmat lasialtaat maksavat noin sata euroa, kun taas keramiikkakulhoa muistuttavan pesualtaan voi löytää reilulla 200 eurolla. Luonnonkivisen, käsityönä valmistetun pesualtaan voi myös saada kahdella sadalla, mutta arvokkaammat kvartsialtaat maksavat jo pari tuhatta euroa.


Löydä luotettava kylpyhuonekalusteiden asentaja


Riittävästi säilytystilaa, siisti kylpyhuone - allas- ja peilikaappien hinta

Useimmat haluavat kylpyhuoneeseensa allaskaapin lisäksi peilikaapin, mahdollisesti myös korkean kaapin, hyllykön tai toisen seinäkaapin. Peilikaappien hintaan vaikuttavat muun maussa peilien kaksipuolisuus, integroitu valaistus, pistorasia ja usb-portti. Mikäli peilikaapissa on led-valot, niiden laatuun kannattaa kiinnittää huomiota, sillä heikkolaatuisimmat värisevät näkyvästi.

Edullisimmat levymateriaaleista valmistetut peilikaapit maksavat alle 50 euroa. Niiden ovipeilit ovat tyypillisesti yksipuoliset. Sadalla eurolla saa metallirunkoisen kaapin kaksipuolisilla peileillä.

Valaisin ja pistorasia nostavat hinnan alimmillaan 150 euron paikkeille. Keskihintaiset peilikaapit, valmistusmateriaalista riippumatta, asettuvat 200–600 euron välille. Merkkivalmistajilta löytyy myös reilusti yli tuhat euroa maksavia peilikaappeja.

Korkeiden kylpyhuonekaappien hinnat alkavat sadasta eurosta. Kylpyhuonekalusteistaan tunnettujen merkkien edullisimmat kaapit ovat 200 euron paikkeilla, kun taas keskihintaiset asettuvat 400 700 euroon. Massiivipuisen kaapin voi löytää noin 750 eurolla. Jos harkitsee kylpyhuoneeseensa hintavampia merkkituotteita, on hyvä muistaa, että kalusteita on mahdollista teettää myös puusepäntyönä.Löydä luotettava kylpyhuonekalusteiden asentaja
Tässä artikkelissa tutustut

  • kylpyhuonekalusteiden asennushintoihin,
  • miten valita kylpyhuonekalusteet ja
  • kylpyhuonekalusteiden hintoihin.Urakkamaailmasta löydät luotettavan ammattiurakoitsijan remonttiin kuin remonttiin, ilmaiseksi.

Lue miksi kannattaa käyttää Urakkamaailmaa

Aloita turvallinen remontti tästä

Sinua voisi kiinnostaa myös nämä artikkelit:

Lattialämmityksen asentaminen hinta

Lattialämmityksen asentaminen

Lattian laatoitus

Lattian laatoituksen hinta

asbestikartoitus hinta

Asbestikartoitus

Tiilikaton pintakäsittely

Tiilikaton pintakäsittely


Syitä käyttää Urakkamaailmaa:

  • Ilmainen
  • Säästä rahaasi kilpailuttamalla
  • Näe arvosteluja yrityksistä
  • Turvallinen remonttisopimus
  • Urakkamaailman asiakaspalvelu

Valoisa kylpyhuone vesieristys

Vesieristyksen hinta

Kylpyhuone tumma hinta

Kylpyhuoneremontin hinta

Pesuohuoneremontti hinta

Pesuhuoneremontin hinta

putkimies hinta

Putkimies hinta

Keittiöremontin suunnittelu

Keittiöremontin suunnittelu

wc-pöntön asennus

WC-pöntön asennus

5 5 2 0 9 2 4 1

Viimeisen 3kk aikana kilpailutettujen remonttien kokonaisarvo.

Tarvitsetko apua?