Uusi kohde!

Laatoitus ja seinien tasoitus, Helsinki

22 minuuttia sitten

×
Urakoitsija-arvostelu

Ohmprojektit Oy, Helsinki

35 minuuttia sitten

×
Sopimus

Uusi sopimus luotu, Somero

3 tuntia sitten

×
Uusi kohde!

Keittiön siirto, purku ja asennus - Kylp..., Helsinki

58 minuuttia sitten

×
Urakoitsija-arvostelu

Vakitek Oy, Järvenpää

1 tunti sitten

×
Uusi kohde!

Keittiön sähköt, Rovaniemi

1 tunti sitten

×

Nanopinnoite suojaa pintoja ja helpottaa siivousta

Lukuaika 3min

Nanopinnoite on oiva valinta esimerkiksi kylpyhuoneen tai keittiön kaakeleiden suojaamiseen, sillä se hylkii tehokkaasti likaa ja rasvaa. Pinnoitteen avulla käyttöikä pitenee, eikä puhdistukseen tarvitse käyttää ympäristölle haitallisia aineita.


nanopinnoite suojaamassa kaakeleita

Mikä ihmeen nanopinnoite?

Vaikka nanopinnoitus on ollut muualla maailmassa suosittua jo pitkään, meille Suomeen se on rantautunut vasta lähiaikoina. Niinpä pinnoite ja sen hyvät puolet ovat monelle vielä hämärän peitossa. Pinnoite kasvattaa kuitenkin suosiotaan erityisesti märkätiloissa, joihin sitä hyödyntämällä voidaan saada jopa 10-15 vuotta lisää käyttöikää. Näin ollen isompia kylpyhuoneremontteja, joiden kustannukset kohoavat huomattavasti korkeammaksi, ei tarvitse teettää yhtä usein. Pinnoituksen asennuksen hinta onkin huomattavasti pienempi kuin laajan kylpyhuoneremontin.


Pinnoite perustuu nanoteknologiaan ja se on nestemäinen aine, joka levitetään pinnoitettavalle alueelle. Pinnoite ei vaikuta pinnan väriin tai ulkonäköön millään lailla. Raaka-aineena käytetään piidioksidia, joka on ympäristöystävällinen ja luonnollinen yhdiste.


Nanopinnoitteen etuja:

  • Hylkii likaa
  • Ehkäisee kosteusvaurioita
  • Pidentää käyttöikää
  • Rajoittaa homeen ja sienten kasvua
  • Hygieeninen ja hengittävä materiaali


Kilpailuta nanopinnoite


kylpyhuoneen nanopinnoite

Kuinka paljon nanopinnoitteen asennus maksaa?

Asennuksen hintaan vaikuttaa pinnoitettavan alueen pinta-ala, se millaisessa kunnossa pinta on sekä se millaisia toimenpiteitä pinnalle tehdään. Useimmiten pinnoitustyöhön kuuluu vanhojen silikonien poisto sekä alueen kokonaisvaltainen puhdistus. Työn yhteydessä voidaan myös korjata mahdollisesti vaurioituneita laattoja. Tämän jälkeen pinnoite levitetään halutulle alueelle, annetaan kuivua ja lopuksi asennetaan uudet silikonit. Pinnoite voidaan asentaa myös lattialämmitettyyn tilaan, mutta lattialämmitys tulee muistaa kytkeä pois asennuksen ajaksi.

On tärkeää, että pinta on kuivunut kauttaaltaan ennen käyttöönottoa ja kuivumiseen onkin hyvä jättää vähintään useampi tunti, mutta mielellään 24h. Koko urakkaan kuluu aikaa useimmiten n. 1-2 päivää. Asennustyön lisäksi kustannuksia syntyy myös materiaaleista, kuten itse pinnoitteesta, puhdistusaineista sekä silikoniaineesta.

Alla pääset tutustumaan oikeaan, jo toteutuneeseen nanopinnoitteen asennustyöhön sekä sen hintatietoihin.


Kylpyhuoneen nanopinnoitus ja silikonisaumojen vaihto, Helsinki

Vuonna 2011 rakennetun kerrostalohuoneiston kylpyhuoneen kaakeliseiniin sekä lattiaan tehtiin monivaihepuhdistus ja niihin asennettiin nanopinnoite. Lisäksi kaakeleiden silikonisaumat uusittiin remontin yhteydessä. Puhdistettavan ja pinnoitettavan tilan pinta-ala oli n. 9m2. Lue lisää tästä...


Toteutunut hinta: 985€

Löydä tekijä nanopinnoitteelle


Ammattilainen avuksi

Parhaan lopputuloksen syntymiseksi pinnoittaminen on syytä tilata ammattilaiselta. Työhön tarvitaan tehokkaita puhdistuslaitteita sekä -aineita, jollaisia suurimmalta osalta ei löydy kotoa. Palkkaamalla ammattilaisen varmistat työn tarkan jäljen ja vältyt mahdollisilta huonosta jäljestä aiheutuvilta lisäkustannuksilta. Oikein asennettu pinnoite kestää hyvin kulutusta eikä ole käytössä liukas.


kaakeleiden nanopinnoite

Tiesitkö, että nanopinnoite on myös antibakteerinen? Se siis estää tehokkaasti ikävien mikrobikasvustojen syntymistä.


Jätä ilmainen remontti-ilmoitus

Ilmoituksen jättäminen ei sido remontin tilaamiseen