Uusi kohde!

Laatoitus ja seinien tasoitus, Helsinki

17 minuuttia sitten

×
Urakoitsija-arvostelu

Ohmprojektit Oy, Helsinki

29 minuuttia sitten

×
Sopimus

Uusi sopimus luotu, Hyvinkää

1 tunti sitten

×
Uusi kohde!

Keittiön siirto, purku ja asennus - Kylp..., Helsinki

52 minuuttia sitten

×
Urakoitsija-arvostelu

Vakitek Oy, Järvenpää

1 tunti sitten

×
Uusi kohde!

Keittiön sähköt, Rovaniemi

1 tunti sitten

×

Selvitä varttikatteen asennuksen hinta, purkamisen hinta, katso esimerkkihintoja ja kilpailuta oma varttikateremonttisi

Paljon maksaa varttikatteen remontti tai purkaminen?

Tällä sivulla kerromme erilaisten varttikateremonttien hintoja, niin asennushintoja kuin myös varttikatteen purkamisen hintoja. Kerromme myös, kuinka löytää tekijä varttikateremonttiisi.


varttikate remontin hinta

Varttikate sisältää monesti asbestia


Varttikateremonttien hintoja

Kerromme alla erilaisten varttikateremonttien toteutuneita hintoja. Kaikki alla olevat remontit ovat kilpailutettu Urakkamaailman kautta ja ovat todellisia kattoremonttien hintoja.


Varttikatteen vaihto peltikattoon

Tässä remontissa Urakkamaailman käyttäjä halusi purkaa nykyisen varttikatteen ja vaihtaa uudeksi kattomateriaaliksi pellin. Samalla uusittiin piipun pellitys ja sadevesirännit. Kohde oli omakotitalo Mynämäellä Varsinais-Suomessa. Pinta-alaa oli noin 167 neliömetriä ja ikää kohteella 37 vuotta. Katso lisää tästä.

Hinta 14 000 € (Katso täältä lisää peltikattoremonttien hintoja)


Varttikatteen pinnoitustyö

Tämän Ylöjärvellä sijaitsevan omakotitalon varttikate haluttiin huoltaa pinnoittamisella. Ennen pinnoitusta katto pestiin, kohonneet naulat lyötiin alas, tehtiin massapaikkauksia ja kattolevyt käsiteltiin sammaleen estoaineella. Samalla myös harjalevyt purettiin ja vaihdettiin peltiharjaksi. Omakotitalo sijaitsi Ylöjärvellä. Katto sisälsi asbestia. Katso lisää tästä.

Hinta 5 100 €


Varttikaton pesu ja maalaus

Tässä omakotitalossa oli 25 vuotta sitten asennettu varttikate, joka oli ehtinyt haalistumaan ja sammaloitumaan. Urakkamaailman kautta etsittiin tekijää varttikaton pesuun sekä maalaustyöhön. Katto oli muuten hyväkuntoinen ja hajonneita varttikaton palasia ei ollut. Katon pinta-ala oli noin 268 neliötä. Kohde oli omakotitalo Tampereella. Katso lisää tästä.

Hinta 8 000 €


Kilpailuta varttikateremonttisi tästä


Puolitoista kerroksisen omakotitalon ja varaston varttikateremontti Espoossa

Tässä remontissa uudistettiin 170 neliöisen omakotitalon sekä 30m2 varaston varttikatteet. Katot olivat molemmat jyrkkiä, mikä loi haastetta kattoremonttiin. Uudeksi katoksi haluttiin joko tiilikuviollinen peltikatto tai konesaumakatto. Omakotitalo sijaitsi Espoossa. Katso lisää tästä.

Hinta 13 950 €


Varttikatteen muuttaminen palahuopakatteeksi

Omakotitalon omistaja Sotkamosta halusi vaihtaa vanhan varttikatteen palahuopakatteeksi. Pinta-alaa kohteessa oli 186 neliömetriä ja ikää 36 vuotta. Kattoremontti suoritettiin kesäkuussa 2016. Katso lisää tästä.

Hinta 22 400 € (Katso täältä lisää huopakattoremonttien hintoja)


Varttikaton remontti Vantaalla

Vantaalla sijaitseva omakotitalossa oli alkuperäinen varttikate vuodelta 1983. Omakotitalon omistaja halusi kilpailuttaa varttikateremonttinsa Urakkamaailmassa varttikatteesta tiilikuviolliseksi peltikatoksi. Pinta-alaa oli 250 neliömetriä. Tämä remonttikohde sijaitsi Vantaalla. Katso lisää tästä.

Hinta 21 000 €


Urakkamaailma.fi on Suomen käytetyin tapa löytää luotettava urakoitsija erilaisiin remontteihin. Urakkamaailman avulla saat helposti ympäri Suomen kilpailutettua kattoalan urakoitsijan remonttiisi, ilmaiseksi. Tee siis ilmoitus remontistasi ja alueesi urakoitsijat ottavat sinuun yhteyttä. Asiakaspalvelumme auttaa sinua, jos remonttisi suhteen tulee kysyttävää tai ongelmia. Et jää yksin.


Varttikate, millainen materiaali on kyseessä

Varttikate, toisin sanoen varttikatto tai mineriittikatto, on tiilikattoa muistuttava materiaali, jota käytettiin erityisen paljon 1970-80-luvuilla. Varttikatteen erottaa tiilikatosta helposti, sillä varttikatteen levyt ovat selkeästi kookkaampia kuin tiilikaton levyt. 1980-luvun loppuun asti varttikatteiden valmistuksessa käytettiin terveydelle vaarallista asbestia. Asbestin käyttö on nykyään kielletty ja sen purkua koskee tiukat viranomaismääräykset.


varttikate vanhassa rakennuksessa

Varttikatteen uusiminen alkaa vanhan katon purkamisella

Selvitä varttikateremontin hinta tästä, ilmaiseksi

Varttikatteen huoltaminen ja sen hinta

Jos varttikatteesi on yli 20-vuotias, on varttikatteen huoltamisen aika. Oikein huollettuna varttikate suojaa kattoasi jopa 70 vuotta.

Kuten tiilikatto, niin varttikatekin hapertuu ajan myötä huokoiseksi, joka aiheuttaa vaurioita katelevyihin. Katelevyjen vauriot taasen voivat aiheuttaa vesivahinkoja, kun vesi pääsee hapertumakohtien kautta kattorakenteisiin. Varttikatetta tulee siis ajoittain huoltaa, sillä huoltamattomuus voi johtaa suuriin kustannuksiin.

Varttikatetta voi huoltaa erilaisilla pinnoitusmenetelmillä. Varttikatteen huoltoremontissa rikkoutuneet katelevyt uusitaan, katto pestään, pohjakäsitellään sekä pinnoitetaan suojaavalla aineelle. Samaan aikaan yleensä myös katon pellitykset uusitaan samoin kuin myös kattoturvatuotteet.

Varttikatteen huoltamisessa katto käsitellään sammaleen, levän sekä jäkälän estoaineilla. Pinnoitusmateriaalina voi olla maali tai muu pinnoitusaine. Pinnoitusaineen tarkoituksena on luoda katon pinnalle vettä läpäisemätön, mutta hengittävä pinta. Nykyaikaiset pinnoitteet myös kestävät hyvin auringon UV-säteilyä, jotta katto ei haalistu nopeasti.

Varttikatteen huoltamisella saat siis monia lisävuosia varttikatteeseesi. Muista, että jos päädyt huoltamaan varttikatetta, muista pyytää urakoitsijalta takuu työlle. Monet urakoitsijat lupaavat 3-7 vuoden takuun varttikatteen pinnoitustyölle.

Varttikatteen huoltamisen hintaan vaikuttaa moni asia. Mitä isompi on kattoala, sitä edullisemmaksi tulee katon huoltaminen per neliömetri. Myöskin katon kunto vaikuttaa huoltoremontin hintaan. Jos urakoitsija joutuu vaihtamaan paljon varttikatelevyja uusiin, vaikuttaa tämä toki huollon hintatasoon.

varttikate vanhassa kartanossa

Tässä kohteessa haluttiin vaihtaa vanhan kartanon varttikate peltikatteeksi

Kun varttikate on käyttöiänsä päässä, tulee kyseeseen yleensä vanhan katon purkaminen ja uuden kattomateriaalin valinta. Tulevan kattoremontin hintaan vaikuttaa muun muassa se, missä kunnossa ovat kattorakenteet ja kattotuolit. Ellei kattorakenteita tarvitse uusia on tuleva kattoremontti nopeammin ja kustannustehokkaammin tehtävissä. Esimerkiksi huopa, tai peltikatto on varttikatetta kevyempi kattomateriaali ja siten se vähentää kattorakenteiden kuormittavuutta. Tee Urakkamailmaan ilmoitus omasta varttikateremontistasi ja löydä helposti luotettava urakoitsija, aloita tästä.


Löydä luotettava urakoitsija kattoremonttiisi


Kuitusementti-, ja mineriittikatoista käytetään nimitystä "varttikate".


Miksi käyttää Urakkamaailmaa:

  • Säästä rahaa kilpailuttamalla kattoremonttisi
  • Ilmainen
  • Saa helposti useita hintatarjouksia luotettavilta urakoitsijoilta
  • Näe urakoitsijoiden taustatiedot ja arvostelut
  • Remonttiturva turvaa remonttiasi


Tee remontti-ilmoitus ja selvitä
varttikateremontin hinta tästä, ilmaiseksi
Muita kattoremonttien hintoja:


Bitumikaton asentaminen

Huopakaton asentaminen

Kattoremontin hinta

Kattoremontin hinta

Peltikaton maalaus hinta

Peltikaton maalauksen hinta

Tiilikaton pesu

Tiilikaton pesu

huopakaton pinnoitus

Huopakaton pinnoitus

valokate asennus hinta

Valokatteen asennuksen hinta


Lue myös:

Taloyhtiön remontti

Taloyhtiöremontti hinta

Kilpailuta energiatodistus

Energiatodistus

taloyhtiön vastuunjakotaulukko

Taloyhtiön vastuunjakotaulukko

putkimies hinta

Putkimies hinta

Parketti maksaa

Parketin asennus

Kodinhoitohuoneen remontti

Kodinhoitohuoneen remontti

Pihakivien asennus opas

Pihakivien asennus opas

Autotallin rakentaminen

Autotallin rakentaminen hinta

Patolevyn asentaminen

Patolevyn asentaminen

Valoisa keittiö

Keittiöremontin hinta

Asbestin purkaminen omakotitalossa

Asbestin purkaminen


Urakkamaailma on suomalaisten tapa löytää urakoitsija:

7 1 3 6 7 9 8 6

Viimeisen 3kk aikana kilpailutettujen remonttien kokonaisarvo.