Uusi kohde!

Kellarin piikkaus, Kokkola

2 tuntia sitten

×
Urakoitsija-arvostelu

FINLAN, Helsinki

11 tuntia sitten

×
Sopimus

Uusi sopimus luotu, Oulu

2 tuntia sitten

×
Uusi kohde!

Wc:n lattialämmitys, Tampere

3 tuntia sitten

×
Urakoitsija-arvostelu

TL Craft Oy, Paimio

13 tuntia sitten

×
Uusi kohde!

Piha-aitojen uusiminen, Espoo

3 tuntia sitten

×
Päivitetty 01.07.2024

Suunnitelmissa pieni pintaremontti? Lue hintaesimerkit ja löydä tekijä!

Pienilläkin remonteilla ja kunnostustöillä voidaan saada suurta muutosta aikaan.


Tutustu tällä sivulle oikeiden toteutuneiden pintaremonttien hintoihin ja pintaremontoijan muistilistaan.

Mitä pintaremontti maksaa?

Pintaremontti voi pitää sisältää paljon erilaisia työvaiheita. Yleisempiä pintaremontin yhteydessä tehtäviä töitä on esimerkiksi sisämaalaukset, tapetoinnit lattiaremontit, pienet asennustyöt sekä esimerkiksi keittiökaappien uusiminen tai pienet julkisivukorjaukset. Pintaremontin hintaan vaikuttaa tehtävien töiden laajuus sekä kohteen koko. Lisäksi jos muutosten yhteydessä tehdään esimerkiksi pieniä sähkö- tai lvi-töitä, nostaa tämä luonnollisesti remontin kokonaishintaa.

Alla on lueteltu niin pieniä kuin isompiakin pintaremonttien hintaesimerkkejä. Lisätietoa urakoista saat siirtymällä urakan omalle sivulle.

HUOM! Kaikkien yllä olevien pintaremonttien hinnat ovat oikeita toteutuneita hintoja, mutta jokainen remontti on omanlaisensa. Oikean hinnan remontillesi saat vain pyytämällä useamman tarjouksen alueesi urakoitsijoilta.

Aloita onnistunut pintaremontti

Pyydä tarjouksia

Ilmoituksen jättäminen on ilmaista, eikä sido remontin tilaamiseen.

Pintaremontin materiaalikustannukset

Suuri osa pintaremontin kustannuksista muodostuu materiaaleista, tai ainakin jos makusi on kallis. Tutustu aina useamman rautakaupan ja materiaalimyyjien valikoimaan, valitse makusi ja budjettisi mukaiset pintamateriaalit.

Pintaremonttien materiaaleja valitessa on hyvä huomioida hinnan lisäksi myös kestävyys, käytännöllisyys sekä materiaalin ympäristövaikutukset.

Lattiatöiden hintoihin pinta-alan lisäksi vaikuttaa myös huoneiston muoto. Mitä vähemmän lattiamateriaalia joutuu pilkkomaan ja muotoilemaan huoneiston muotojen mukaan, sitä kauemmin työ kestää ja sitä enemmän materiaalia menee hukkaan.

Pintaremonttia suunnittelevan muistilista

mies tapetoi seinää


Kun harkitset omaan kotiisi pintaremonttia, on hyvä ottaa huomioon muutama seikka. Muista siis ainakin nämä:

1. Suunnittele huolella

Suunnittele tarkkaan mitä haluat ja mitä et. Kustannukset nousevat helposti pilviin jos remonttivaiheessa epäröit ja muutat suunnitelmia. Huomio esimerkiksi pintojen värien suuri vaikutus valoon ja tilaan. Apuna suunnitteluun voit käyttää esimerkiksi erilaisia AR teknologiaa hyödyntäviä sovelluksia, jotka auttavat hahmottamaan paremmin erilaisten materiaalien ja kalusteiden sopivuutta kotiisi. Lue aiheesta lisää blogistamme.

2. Valitse itsellesi paras tekijä

Kilpailuta, vertaile ja löydä remonttiisi luotettava ammattilainen.

3. Ole itsekäs

Pintaremonttisi määrittää minkä näköinen kotisi tulee olemaan seuraavien vuosien ajan. Hanki siis sellaisia materiaaleja ja tee sellaisia värivalintoja, jotka miellyttävät omaa silmääsi ja jotka ovat samalla käytännöllisiä ja kestäviä.

Lue lisää blogistamme, myös nämä.

Selaa oppaita koskien kodin pienremontteja ja sisusta ja remontoi pienestäkin tilasta kaunis ja kotoisa, sekä inspiraatiota pinteremonttiisi Etuovesta.

Löydä luotettava tekijä

Jätä remontti-ilmoitus

Ilmoituksen jättäminen on ilmaista, eikä sido remontin tilaamiseen.

Lue alla olevista artikkeleista kuinka onnistut remontissasi