Parketin asennus - selvitä oman parkettiremonttisi hinta

Listasimme esimerkkejä Urakkamaailman kautta toteutuneista parkettiremonteista. Artikkelista löydät lisäksi myös vinkkejä parketin asennukseen.

Parketin eri värejä, asentaminen

Paljonko maksaa parketin asennus?


Tässä parketin asennus remontissa poistettiin ensin laminaattilattia tammiparketin tieltä. Remonttiin kuului myös listojen asentaminen, kolmen huoneen seinien maalaus, sekä muutama muu pieni työ. Parkettia asennettiin yhteensä 55 neliömetriä. Katso lisää klikkaamalla.

Hinta 3 600 €


Tähän remonttiin kuului kelluvan parketin asennus olohuoneeseen, eteiseen, makuuhuoneeseen sekä keittiöön. Asennuksen hintaan kuului myös jalkalistojen asennus. Materiaalit eivät kuuluneet hintaan. Katso lisää klikkaamalla.

Hinta 950 €


Kilpailuta lattiaremonttisi tästä


Parketti asennettiin tässä remontissa lähes koko rivitalohuoneistoon, noin 80 neliömetrin alueelle. Purkutyöt hoituivat tilaajan puolesta, jolloin urakkahinta sen mukaisesti hieman alhaisempi. Remonttiin kuului vain asentamisen hinta, parketin hankkimisen hoiti tilaaja itse. Katso lisää klikkaamalla.

Hinta 1 500€


Tähän lattiaremonttiin kuului työn hinnan lisäksi materiaalit. Parkettia asennettiin yhteensä kolmeen huoneeseen ja keittiöön yhteensä 58 neliömetrin kokoiselle alueelle. Asentamisen lisäksi remonttiin kuului muovimaton purkaminen osasta huoneistosta ja parketin muusta huoneistosta. Katso lisää klikkaamalla.

Hinta 4 600 €


HUOMAATHAN:

Yllä olevat parketin asennusten hintatiedot ovat todellisia ja toteutuneita remontteja, jotka on kilpailutettu Urakkamaailman kautta. Jokainen remontti on kuitenkin erilainen, ja oikean hinnan oman parkettisi asennukselle saat kilpailuttamalla sen Urakkamaailmassa.


Selvitä oman parketin asennuksesi hinta, ilmaiseksi


Kaikki Urakkamaailman urakoitsijakäyttäjät on taustatarkistettu rekisteröitymisen yhteydessä. Jokaiselta rekisteröityneeltä on tarkastettu arvonlisäverovelvollisuus sekä kuuluminen kauppa- ja ennakkoperintärekisteriin. Ennakkoperintärekisteriin kuuluminen takaa sinulle oikeuden kotitalousvähennykseen.

Ennen parketin asennusta

Tarkista aina lattian suoruus tarkasti, ettei parkettilattiaa asenneta vahingossa vinoon. Muista myös varmistaa, että lattian pinta, jolle parketti asennetaan on kovalla joustamattomalla alustalle. Myös askeläänieristeen asentaminen parkettilattian alle tasaa hieman alla olevan pinnan epätasaisuuksia. Varsinkin uudisrakennuskohteissa on myös muistettava asentaa parketin alle muovikalvo estämään liian kosteuden nousemista parkettiin.

Mittaa lautajako niin, ettei huoneeseen jää reunille turhan kapeaa parkettisuikaletta. Lisäksi mittaa myös matkat seinistä seiniin ja varmista, että huoneen kulmat ovat suoria. Näin varmistat, että ensimmäinen parkettisuikale on suorassa. Jos ensimmäinen seinää vasten asettava parketin pala on vinossa, jää koko lattia vinoon.

Vanhemmassa talossa lattiaa vaihtaessa uuteen parkettiin ota huomioon, että lattian koolaukset saattavat olla iän myötä taipuneet niin paljon, että ne kannattaa jo vaihtaa. Keskustele urakoitsijasi kanssa kannattaako koolaukset vaihtaa vai vaan tasoittaa esimerkiksi vaneriliuskoilla.


Syitä käyttää Urakkamaailmaa:

  • Ilmainen
  • Näe urakoitsijoiden taustatiedot
  • Säästä rahaasi kilpailuttamalla
  • Kirjallinen sopimus
  • Urakkamaailman asiakaspalvelu


Tee remontti-ilmoitus ja selvitä parkettiremonttisi hinta, ilmaiseksi

Remotti-ilmoituksen tekeminen ei sido sinua tilaamaan remonttia.


Lue myös nämä:

Vesieristyksen hinta, Keittiöremontin hintoja, Peltikaton maalaus, Asbestin purkaminen, Ravintola remontti, Kylpyhuoneremontti hinta, Seinän maalaus hinta, Vesivahingon korjaus


Tässä artikkelissa:

  • Parkettiremonttien toteutuneita hintoja
  • Ota huomioon ennen parketin asentamista
  • Miksi kilpailuttaa remontti?

Tee remontti-ilmoitus ja selvitä
parketin asennuksen hinta, ilmaiseksi

Muita lattian remontointiin ja huoltoon liittyviä artikkeleita:


Parketin hionta ja lakkaus hinta

Parketin hionta hinta

Vinyylikorkkilattian hinta

Vinyylikorkkilattia

Laminaatin asentamisen hinta

Laminaatin asennus hinta

Lattian laatoitus

Lattian laatoituksen hinta

Askeläänieriste

Askeläänieriste laminaatti- tai
parkettilattian alle

muovimaton asennus hinta

Muovimaton asennus


Lue myös:

Kattoremontin hinta

Kattoremontin kustannusarviot

Sisäkaton maalaus hinta

Sisäkaton maalauksen hinta

kurasyöppö

Kurasyöppö

kotisiivous hinta

Kotisiivous

koolaus

Koolaus