Uusi kohde!

Parkettilattian hionta ja lakkaus, Helsinki

8 minuuttia sitten

×
Urakoitsija-arvostelu

Suomen Talomestarit Oy, Helsinki

1 tunti sitten

×
Sopimus

Uusi sopimus luotu, Kaarina

2 tuntia sitten

×
Uusi kohde!

Tiilikaton pesu, sammalsuoja ja maalaus., Lappeenranta

8 minuuttia sitten

×
Urakoitsija-arvostelu

Antinmaali oy , Espoo

2 tuntia sitten

×
Uusi kohde!

Astianpesukoneen asennus äidin asuntoon, Helsinki

15 minuuttia sitten

×
Päivitetty 01.12.2023

Tapetin poisto - Hinta vinkit

Lue vinkit, ja selvitä paljon tapetin poistaminen maksaa

Urakkamaailman kautta voit löytää paikallisen ammattilaisen niin kodin pintaremontteihin kuin isompiinkin remontteihin.

Tässä artikkelissa esittelemme toteutuneita tapetin poisto -urakoita hintoineen, sekä parhaat vinkit tapetin poistamiseen.


Paljonko tapetin poistaminen maksaa?

Tapetin poisto maksaa keskimäärin n. 300 - 2 500 euroa. Hintaan vaikuttaa muun muassa poistettavan alueen koko, vaadittavien pohjatöiden määrä ja tilan haastavuus.

Katso tästä anonyymejä Urakkamaailman kautta kilpailutettuja tapetin poisto -remontteja ja niiden toteutuneita hintoja:

HUOM. Ylläolevat tapetin poisto hinnat ovat oikeita hintoja Urakkamaailman kautta kilpailutetuista remonteista, mutta ovat vain suuntaa-antavia arvioita kuluarvioihisi. Oman kotisi tapettien poistamisen hinta selivää ainoastaan kysymällä useampi tarjous ja vertailemalla kuka olisi sopivin urakoitsija remonttiisi.

Selvitä pintaremonttisi hinta, ilmaiseksi

Pyydä tarjouksia

Ilmoituksen jättäminen on ilmaista, eikä sido remontin tilaamiseen.

Löydä ammattilainen tapetin poisto työhön

Useimmiten kannattaa työn laadun varmistamiseksi käyttää ammattityövoimaa. Tapetin poistaminen on nopeaa, ja kustannustehokasta. Parhaan tuloksen saat pyytämällä useamman tarjouksen Urakkamaailman kautta, ja valitsemalla niistä itsellesi sopivimman tekijän.

Mikäli teet samallla muuta pintaremonttia, on tapetin poistamisen jättäminen ammattilaiselle varma tapa varmistaa korkea laatu. Samalla, kun palkkaat urakoitsijan esimerkiksi maalaamaan seinät, tapetin poistaminen ei loppujen lopuksi tuo paljoa lisähintaa työlle.

Tapetin poisto vinkit

Vanhojen tapettien vaihtaminen uusiin tai vaikka maalattuun pintaan on kustannustehokas tapa saada kotiin uutta ilmettä. Tapettien poistaminen on aikaa vievää ja työlästä, joten monet päättävät tapetoida vanhan tapetin päälle. Tällöin tulos ei aina kuitenkaan mieleinen, joten vanhan poistaminen varmistaa parhaimman lopputuloksen.

Tapetin poistossa kannattaa käyttää tapetinpoistoaineita, jotka pehmittävät tapettia ja liuentavat tapetin liimaa jolloin tapetin poistaminen helpottuu. Tapetinpoistoaineen lisäksi tapetin poistoon tarvitset metallilastan ja kosteusherkille lattioille jotain suojaksi. Työn helpottamiseksi voit myös hankkia tapetinlävistysrullan tai vastaavan, jonka avulla voit tehdä pieni reikiä tapettiin jolloin höyry tai poistoaineet imeytyvät paremmin. Jos maltti riittää niin rei'ittämisen voi suorittaa vaikka varovasti haarukalla. Seuraa tapetinpoistoaineen mukana tulevia ohjeita. Jos poistettavia tapettikerroksia on useampi, joudut luultavasti toistamaan aineen levittämisen useamman kerran.

Vaihtoehtoisesti voit myös vuokrata tai ostaa tapetinpoistokoneen. Koneet toimivat levittämällä höyryä, joka pehmentää tapetit jolloin voit välttää kemikaalien käyttämisen. Kuitenkin remonttiin kuin remonttin löydät tekijän Urakkamaailman kautta. Jätä remontti-ilmoitus Urakkamaailmaan, ja saat vähintään noin 3-4 yhteydenottoa remontistasi kiinnostuneilta urakoitsijoilta. Kaikki Urakkamaailman urakoitsijakäyttäjät ovat taustatarkistettuja rekisteröitymisvaiheessa, joten esimerkiksi kaikki remontit Urakkamaailman kautta ovat kotitalousvähennyskelpoisia.

Tarvittavien tarvikkeiden muistilista:

  • Tapetinpoistoaine
  • Suojausvälineet
  • Tapetinlävistysrulla (tai esim. haarukka)
  • Metallilasta

Kilpailuta tapetin poistaminen ja säästä rahaa!

Pyydä tarjouksia

Ilmoituksen jättäminen on ilmaista, eikä sido remontin tilaamiseen.

Uuden tapetin valitseminen

Kun vanha tapetti on poistettu, on aika miettiä maalikerrosta tai uutta tapettia. Tapetteja löytyy satoja erilaisia, erilaisilla kuviolla, väreillä ja jopa pinnoilla ja materiaaleilla. Tutustu täältä Netrauta.fi:n tapettivalikoimaan.

Lue alla olevista artikkeleista kuinka onnistut remontissasi