Uusi kohde!

Keittiön putkityöt, Helsinki

28 minuuttia sitten

×
Urakoitsija-arvostelu

Parketti Opa, Lahti

4 tuntia sitten

×
Sopimus

Uusi sopimus luotu, Oulu

1 tunti sitten

×
Uusi kohde!

Latausaseman asennus, Espoo

32 minuuttia sitten

×
Urakoitsija-arvostelu

SSI Sähkö, Kerava

4 tuntia sitten

×
Uusi kohde!

Olohuoneen maalaus, Helsinki

44 minuuttia sitten

×

Tapetin poiston hintaesimerkkejä.
Lue vinkit, ja selvitä paljon tapetin poistaminen maksaa

Urakkamaailman kautta voit löytää paikallisen ammattilaisen niin kodin pintaremontteihin kuin isompiinkin remontteihin. Tässä artikkelissa esittelemme toteutuneita tapetin poisto -urakoita hintoineen, sekä parhaat vinkit tapetin poistamiseen.

Tapetin poistaminen hinta

Paljonko tapetin poistaminen maksaa?

Katso tästä anonyymejä Urakkamaailman kautta kilpailutettuja tapetin poisto -remontteja ja niiden toteutuneita hintoja:


Tässä remontti-ilmoituksessa etsittiin tekijää kerrostalohuoneiston tapettien poistamiseen. Yhteensä huoneistossa poistettiin tapetit seitsemästä seinästä. Katso lisää klikkaamalla.

Hinta: 1000€Tämän remontin kohteena oli Jyväskylässä sijaitseva kaksio. Lattiapinta-alaltaan 48m2:n kokoisen asunnon kaikista seinistä poistettiin tapetit ja maalattiin seinät. Remontoitavien seinien materiaali oli kyprokki ja kivi. Katso lisää klikkaamalla.

Hinta: 1300€Tässä kerrostaloasunnon remontissa tapetin poistamisen lisäksi seinäpinnat tasoitettiin ja loppujen lopuksi maalattiin. Olohuoneessa tapettia poistettiin noin 50:n neliömetrin pinta-alalta ja tapetin poistamisen jälkeen seinät tasoitettiin. Yhteensä käsiteltävää huoneiston pinta-alaa oli remontissa 105m2. Katso lisää klikkaamalla.

Hinta: 2300€


HUOM. Ylläolevat tapetin poisto hinnat ovat oikeita hintoja Urakkamaailman kautta kilpailutetuista remonteista, mutta ovat vain suuntaa-antavia arvioita kuluarvioihisi. Oman kotisi tapettien poistamisen hinta selivää ainoastaan kysymällä useampi tarjous ja vertailemalla kuka olisi sopivin urakoitsija remonttiisi.


Selvitä pintaremonttisi hinta, ilmaiseksi


Löydä ammattilainen tapetin poisto työhön

Useimmiten kannattaa työn laadun varmistamiseksi käyttää ammattityövoimaa. Tapetin poistaminen on nopeaa, ja kustannustehokasta. Parhaan tuloksen saat pyytämällä useamman tarjouksen Urakkamaailman kautta, ja valitsemalla niistä itsellesi sopivimman tekijän.

Mikäli teet samallla muuta pintaremonttia, on tapetin poistamisen jättäminen ammattilaiselle varma tapa varmistaa korkea laatu. Samalla, kun palkkaat urakoitsijan esimerkiksi maalaamaan seinät, tapetin poistaminen ei loppujen lopuksi tuo paljoa lisähintaa työlle.


Tapetin poisto vinkit

Vanhojen tapettien vaihtaminen uusiin tai vaikka maalattuun pintaan on kustannustehokas tapa saada kotiin uutta ilmettä. Tapettien poistaminen on aikaa vievää ja työlästä, joten monet päättävät tapetoida vanhan tapetin päälle. Tällöin tulos ei aina kuitenkaan mieleinen, joten vanhan poistaminen varmistaa parhaimman lopputuloksen.

Tapetin poistossa kannattaa käyttää tapetinpoistoaineita, jotka pehmittävät tapettia ja liuentavat tapetin liimaa jolloin tapetin poistaminen helpottuu. Tapetinpoistoaineen lisäksi tapetin poistoon tarvitset metallilastan ja kosteuksenherkille lattioille jotain suojaksi. Työn helpottamiseksi voit myös hankkia tapetinlävistysrullan tai vastaavan, jonka avulla voit tehdä pieni reikiä tapettiin jolloin höyry tai poistoaineet imeytyvät paremmin. Jos maltti riittää niin rei'ittämisen voi suorittaa vaikka varovasti haarukalla. Seuraa tapetinpoistoaineen mukana tulevia ohjeita. Jos poistettavia tapettikerroksia on useampi, joudut luultavasti toistamaan aineen levittämisen useamman kerran.

Vaihtoehtoisesti voit myös vuokrata tai ostaa tapetinpoistokoneen. Koneet toimivat levittämällä höyryä, joka pehmentää tapetit jolloin voit välttää kemikaalien käyttämisen. Kuitenkin remonttiin kuin remonttin löydät tekijän Urakkamaailman kautta. Jätä remontti-ilmoitus Urakkamaailmaan, ja saat vähintään noin 3-4 yhteydenottoa remontistasi kiinnostuneilta urakoitsijoilta. Kaikki Urakkamaailman urakoitsijakäyttäjät ovat taustatarkistettuja rekisteröitymisvaiheessa, joten esimerkiksi kaikki remontit Urakkamaailman kautta ovat kotitalousvähennyskelpoisia.


Kilpailuta tapetin poistaminen ja säästä rahaa!


Uuden tapetin valitseminen

Kun vanha tapetti on poistettu, on aika miettiä maalikerrosta tai uutta tapettia. Tapetteja löytyy satoja erilaisia, erilaisilla kuviolla, väreillä ja jopa pinnoilla ja materiaaleilla. Tutustu täältä Netrauta.fi:n tapettivalikoimaan.


Lue myös nämä:

Remontin kilpailuttaminen, Asbestin purku ja sen hinta, Vesieristyksen hinta,Salaojituksen hinta, Kattoremontin kustannusarviot, Laminaatin asennus hintoja, Terassin rakentaminen, Parketin hionnan hinta, Lattian laatoitus hinta,Kasvihuoneen rakentaminen, Keittöremontin hintaTässä artikkelissa:

  • Toteutuneiden tapentinpoisto -remonttien hintoja
  • Vinkit tapetin poistamiseen

Syitä käyttää Urakkamaailmaa:

  • Ilmainen
  • Näe urakoitsijoiden taustatiedot
  • Säästä rahaasi kilpailuttamalla
  • Kirjallinen sopimus
  • Urakkamaailman asiakaspalvelu


Tee remontti-ilmoitus ja selvitä
tapettien poistamisen hinta, ilmaiseksi


Sinua saattaa kiinnostaa myös nämä artikkelit

tapetointi

Tapetointi

valokate asennus hinta

Valokatteen asennuksen hinta

Sisäkaton maalaus hinta

Sisäkaton maalauksen hinta

röpelökaton maalaus

Röpelökaton maalaus

Laminaatti, laminaattilattia

Laminaattilattia

Pientä pintaremonttia

Pienen pintaremontin hintoja

Tiilikaton pesu

Tiilikaton pesu


6 4 1 4 2 4 8 3

Viimeisen 3kk aikana kilpailutettujen remonttien kokonaisarvo.