Uusi kohde!

Seinien pintakorjaustyöt, maalausja tape..., Espoo

3 sekuntia sitten

×
Urakoitsija-arvostelu

Sulkanen.fi Oy, Vantaa

2 tuntia sitten

×
Sopimus

Uusi sopimus luotu, Vantaa

2 tuntia sitten

×
Uusi kohde!

Terassin tekeminen, Espoo

15 minuuttia sitten

×
Urakoitsija-arvostelu

Pintataikurit, Lohja

3 tuntia sitten

×
Uusi kohde!

Suihkunurkan laattasaumojen uusiminen, Tampere

16 minuuttia sitten

×
Päivitetty 22.05.2024

Mitä kotisiivous maksaa ja miksi siivouksen ulkoistaminen kannattaa?

Tässä artikkelissa:

- Tietoa kotisiivouksen hinnoista
- Mitä tarkoitetaan ylläpitosiivouksella
- Allergiat ja kotisiivous
- Lemmikit ja kotisiivous

Yhä useampi tilaa kotiinsa kotisiivouksen. Tutustu miksi siivouspalvelun tilaaminen kannattaa ja mitä se keskimäärin kustantaa.


Mitä kotisiivous maksaa ja mistä hinta muodostuu?

Kotisiivous on useimmiten hinnoiteltu tuntihinnoin. Keskimäärin kotisiivous maksaa n. 35 € - 55 € / tunti. Hinnoissa voi olla suhteellisen suuriakin eroja. Hinnoitteluun vaikuttaa esimerkiksi paikkakunta ja se, kuinka paljon muita samaa palvelua tarjoavia yrityksiä alueelta löytyy. Tuntihinnoissa voi olla vaihtelua myös viikonpäivästä tai kellonajasta riippuen.

Kilpailuta kotisiivous

Pyydä tarjouksia

Urakkamaailmasta löydät alueesi siivousalan ammattilaiset helposti ja nopeasti.

Kotisiivouksesta saa kotitalousvähennyksen, kun yritys kuuluu ennakkoperintärekisteriin. Urakkamaailmassa edellytämme kaikkien toimijoiden kuulumista kyseiseen rekisteriin, joten kauttamme kilpailutettu siivous on aina kotitalousvähennyskelpoinen.

Tuntihinnan lisäksi lopullinen hinta koostuu myös mahdollisista matka- sekä välinekustannuksista. Monet yritykset tarjoavat kuitenkin hinnanalennuksia asiakkaille, jotka sitoutuvat pidempiaikaiseen sopimussuhteeseen.

Parhaan hinnan kotisi siivoukseen varmistat kilpailuttamalla ja vertailemalla useiden siivouspalveluita tarjoavien yritysten palveluita.

Miksi tilata kotisiivouspalvelu?

Moni päätyy tilaamaan kotisiivouksen kiireisen arjen helpottamiseksi. Varsinkin isomman asunnon siivoaminen voi viedä viikossa yllättävänkin ison osan vapaa-ajasta. Kun siivouksen ulkoistaa, jää aikaa harrastamiselle sekä läheisille enemmän. Kotisiivous voidaan tilata kotiin kuin kotiin, aina pienestä kerrostaloyksiöstä isoon omakotitaloon.

Kotisiivous on suuri apu tilanteessa, jossa fyysisistä syistä, kuten sairaudesta, johtuen siivoaminen hankaloituu tai on mahdotonta. Lisäksi ammattilaiselta löytyy siivoamiseen sopivat välineet ja lopputulos on taatusti laadukas ja hygieeninen.

Siivouksen tarpeet arvioidaan aina yksilöllisesti, eikä siivousta ole välttämätöntä tilata kattamaan koko kotia. Omaa siivousurakkaa voidaan helpottaa tilaamalla vaikkapa pelkkä kylpyhuoneen, saunan tai keittiön siivous.

siivouspalvelu

Ylläpitosiivous

Suurin osa kotisiivouksista on ns. ylläpitosiivouksia. Tämä tarkoittaa sitä, että kotiin on jo tehty perusteellinen alkusiivous, jonka jälkeen on sovittu esimerkiksi viikoittaisista tai parin viikon välein suoritettavista ylläpitosiivouksista. Näiden tarkoituksena on säilyttää kodin yleinen siisteys ja puhtaus. Ylläpitosiivoukseen voi kuulua esimerkiksi pintojen ja pölyjen pyyhkiminen sekä lattian ja mattojen imurointi.

Kaipaako kotisi siivousta, mutta tekijä puuttuu?

Aloita kotisiivous

Kilpailuta kotisiivous Urakkamaailmassa helposti ja nopeasti!

Allergiakoti ja siivous

Jos kodissa on allergikkoja tai esimerkiksi astmaatikkoja, tulee tämä huomioida kotisiivousta tehdessä. Tällöin ammattilainen osaa valita sellaiset puhdistusaineet, jotka sopivat kaikille tiloissa asuville ja oleskeleville. Useat yritykset tarjoavat myös ns. jossa ilmasta poistetaan epämiellyttäviä hajuja.

Kotisiivous ja lemmikit

Jos kodissa asustelee ihmisten lisäksi myös eläimiä, on tästä syytä mainita kotisiivousta tilattaessa. Näin taataan lemmikkien turvallisuus siivouksen aikana ja tiedostetaan lemmikeistä mahdollisesti koituva lisäsiivouksen tarve.

kotisiivous ja lemmikit

Esimerkiksi pitkäkarvaiset koirat tai kissat lisäävät yleensä kodin siivoustarvetta ja lisäksi lemmikkien tassujen mukana voi tulla kotiin ylimääräistä likaa, kuten soraa tai hiekkaa. Pennut, jotka eivät ole vielä oppineet täysin sisäsiisteiksi voivat myös aiheuttaa lisätöitä siivoojalle.

Löydä luotettava tekijä!

Jätä remontti-ilmoitus

Ilmoituksen jättäminen on ilmaista, eikä sido remontin tilaamiseen.

Lue alla olevista artikkeleista kuinka onnistut remontissasi