Uusi kohde!

Keittiön purku, Helsinki

7 minuuttia sitten

×
Urakoitsija-arvostelu

Construction Consulting Arosara, Espoo

6 tuntia sitten

×
Sopimus

Uusi sopimus luotu, Tampere

2 tuntia sitten

×
Uusi kohde!

Kylpyhuoneen katon maalaus, Oulu

39 minuuttia sitten

×
Urakoitsija-arvostelu

Kumpulan Sähkö Turku Oy, Lieto

8 tuntia sitten

×
Uusi kohde!

Pienen astianpesukoneen asennus, Helsinki

1 tunti sitten

×

Mitä kotisiivous maksaa ja miksi siivouksen ulkoistaminen kannattaa?

Yhä useampi tilaa kotiinsa kotisiivouksen. Katso miksi siivouspalvelun tilaaminen kannattaa ja mitä se keskimäärin kustantaa.

kotisiivous

Mistä kotisiivouksen hinta koostuu?

Kotisiivous on useimmiten hinnoiteltu tuntihinnoin. Hinnoissa voi olla suhteellisenkin suuria eroja, mutta keskimäärin kotisiivous maksaa n. 35 € - 50 € / tunti. Hinnoitteluun vaikuttaa esimerkiksi paikkakunta ja se, kuinka paljon muita samaa palvelua tarjoavia yrityksiä alueelta löytyy. Tuntihinnoissa voi olla vaihtelua myös viikonpäivästä tai kellonajasta riippuen.

Tuntihinnan lisäksi lopullinen hinta koostuu myös mahdollisista matka- sekä välinekustannuksista. Monet yritykset tarjoavat kuitenkin hinnanalennuksia asiakkaille, jotka sitoutuvat pidempiaikaiseen sopimussuhteeseen.

Kotisiivouksesta saa kotitalousvähennyksen, kun yritys kuuluu ennakkoperintärekisteriin. Urakkamaailmassa edellytämme kaikkien toimijoiden kuulumista kyseiseen rekisteriin, joten kauttamme kilpailutettu siivous on aina kotitalousvähennyskelpoinen.

Parhaan hinnan kotisi siivoukseen varmistat kilpailuttamalla ja vertailemalla useiden siivouspalveluita tarjoavien yritysten palveluita.

Kilpailuta kotisiivous

Miksi tilata kotisiivouspalvelu?

Moni päätyy tilaamaan kotisiivouksen kiireisen arjen helpottamiseksi. Varsinkin isomman asunnon siivoaminen voi viedä viikossa yllättävänkin ison osan vapaa-ajasta. Kun siivouksen ulkoistaa, jää aikaa harrastamiselle sekä läheisille enemmän. Kotisiivous voidaan tilata kotiin kuin kotiin, aina pienestä kerrostaloyksiöstä isoon omakotitaloon.

Kotisiivous on suuri apu tilanteessa, jossa fyysisistä syistä, kuten sairaudesta, johtuen siivoaminen hankaloituu tai on mahdotonta. Lisäksi ammattilaiselta löytyy siivoamiseen sopivat välineet ja lopputulos on taatusti laadukas ja hygieeninen.

Siivouksen tarpeet arvioidaan aina yksilöllisesti, eikä siivousta ole välttämätöntä tilata kattamaan koko kotia. Omaa siivousurakkaa voidaan helpottaa tilaamalla vaikkapa pelkkä kylpyhuoneen, saunan tai keittiön siivous.

siivouspalvelu

Ylläpitosiivous

Suurin osa kotisiivouksista on ns. ylläpitosiivouksia. Tämä tarkoittaa sitä, että kotiin on jo tehty perusteellinen alkusiivous, jonka jälkeen on sovittu esimerkiksi viikoittaisista tai parin viikon välein suoritettavista ylläpitosiivouksista. Näiden tarkoituksena on säilyttää kodin yleinen siisteys ja puhtaus. Ylläpitosiivoukseen voi kuulua esimerkiksi pintojen ja pölyjen pyyhkiminen sekä lattian ja mattojen imurointi.

Allergiakoti ja siivous

Jos kodissa on allergikkoja tai esimerkiksi astmaatikkoja, tulee tämä huomioida kotisiivousta tehdessä. Tällöin ammattilainen osaa valita sellaiset puhdistusaineet, jotka sopivat kaikille tiloissa asuville ja oleskeleville. Useat yritykset tarjoavat myös ns. jossa ilmasta poistetaan epämiellyttäviä hajuja.

Kotisiivous ja lemmikit

Jos kodissa asustelee ihmisten lisäksi myös eläimiä, on tästä syytä mainita kotisiivousta tilattaessa. Näin taataan lemmikkien turvallisuus siivouksen aikana ja tiedostetaan lemmikeistä mahdollisesti koituva lisäsiivouksen tarve.

kotisiivous ja lemmikit

Esimerkiksi pitkäkarvaiset koirat tai kissat lisäävät yleensä kodin siivoustarvetta ja lisäksi lemmikkien tassujen mukana voi tulla kotiin ylimääräistä likaa, kuten soraa tai hiekkaa. Pennut, jotka eivät ole vielä oppineet täysin sisäsiisteiksi voivat myös aiheuttaa lisätöitä siivoojalle.


Kaipaako kotisi siivousta, mutta tekijä puuttuu?

Kilpailuta kotisiivous Urakkamaailmassa helposti ja nopeasti!

Aloita kotisiivous

Tässä artikkelissa:

  • Tietoa kotisiivouksen hinnoista
  • Mitä tarkoitetaan ylläpitosiivouksella
  • Allergiat ja kotisiivous
  • Lemmikit ja kotisiivous


Miksi valita Urakkamaailma?

  • Ilmainen palvelu
  • Kilpailuttamalla saat huomattavaa säästöä
  • Näet urakoitsijoiden taustatiedot
  • Kirjallinen sopimus
  • Asiantunteva ja ystävällinen asiakaspalvelu


Lue myös:

ikkunanpesu hinta

Ikkunanpesu hinta

rakennussiivous hinta

Rakennussiivous

tuholaistorjunta hinta

Tuholaistorjunta

porakaivon puhdistus

Porakaivon puhdistus

kopolaatta

Kopolaatta

kaivon puhdistus

Kaivon puhdistus

tiiliseinän maalaus

Tiiliseinän maalaus

kodinkonehuolto

Kodinkonehuolto

nanopinnoite

Nanopinnoite

Kotitalousvähennys remontti

Kotitalousvähennys