Uusi kohde!

Kylpyhuoneen vedeneristys, Helsinki

1 tunti sitten

×
Urakoitsija-arvostelu

Saneeraus Kiila, Vantaa

7 tuntia sitten

×
Sopimus

Uusi sopimus luotu, Espoo

2 tuntia sitten

×
Uusi kohde!

Kodin ovien nostaminen / korkeuden muutt..., Pori

2 tuntia sitten

×
Urakoitsija-arvostelu

Rakennustyö Särmä, Jyväskylä

9 tuntia sitten

×
Uusi kohde!

Makuuhuoneen oven avaussuunnan vaihto +..., Pori

2 tuntia sitten

×

Kylpyhuoneremontti Turussa; katso toteutuneita kylpyhuoneremonttien hintoja Turun alueella

Urakkamaailma on Suomen johtava remontti-ilmoituspalvelu, jonka avulla kilpailutat helposti urakoitsijan mm. kylpyhuoneremonttiin Turussa. Urakkamaailmassa on satoja urakoitsijoita Turun alueella ja tavoitat heidät helposti tekemällä ilmoituksen remontistasi Urakkamaailmaan.


Aloita kylpyhuoneremonttisi tästä, ilmaiseksi


Turku kylpyhuoneremontti

Toteutuneita kylpyhuoneremonttien hintoja Turussa

Katso tästä anonyymejä Urakkamaailman kautta kilpailutettuja kylpyhuoneremontteja Turussa ja niiden toteutuneita hintoja:


Tässä kylpyhuoneremonttiprojektissa haluttiin poistaa vanhoja kylpyhuonekalusteita sekä tehdä muuta pienehköä remonttia. Lattiaan asennettiin laatoitus olemassaolevan muovimaton päälle. Myös kylpyhuoneen kattolaudoitus uusittiin ja tilalle tuli valkoinen paneeli, johon upotettiin LED-valaistus. Kylpyhuoneen remontointi oli osa isompaa remonttikokonaisuutta. Lue lisää remontista tästä.

Toteutunut hinta: 1400 €


Tässä kylpyhuoneremontissa lähes koko kylpyhuone tehtiin uusiksi. Remontissa eristyksen ja laatoituksen lisäksi uusittiin wc-kalusteita, siirrettiin vesipisteitä ja uusittiin myös saunan lauteet. Rivitalon kylpyhuoneen remontti suoritettiin keväällä 2015. Hintaan ei sisältynyt materiaaleja. Lue lisää remontista tästä.

Toteutunut hinta: 6 300 €


Tässä märkätilaremontissa työ alkoi purkamisesta. Remontissa uusittiin koko lattian laatoitus, sekä seinän kaakelit osittain. Turkulaisen kerrostaloasunnon kylpyhuoneeseen asennettiin ammeen tilalle suihkuseinä. Lue lisää remontista tästä.

Toteutunut hinta 4 100 €


Tässä kohteessa Urakkamaailma-käyttäjä etsi tekijää 60-luvulla rakennetun omakotitalon kylpyhuoneremonttiin. Kohteessa oli juuri uusittu käyttövesiputket. Vanhassa kylpyhuoneessa lattialämmityksen valumavesi oli kosteuttanut rakenteita. Lue lisää remontista tästä.

Toteutunut hinta 6 800 €


Katso tästä lisää kylpyhuoneremonttien hintoja Turun alueelta Urakkamaailman remonttiarkistosta.


HUOM. Ylläolevat esimerkkihinnat ovat oikeita Urakkamaailman kautta kilpailutettuja ja toteutuneita remontteja. Hinnat ovat kuitenkin suuntaa antavia, ja oman kylpyhuoneremonttisi hinta selviää jättämällä remontti-ilmoitus kylpyhuoneremontistasi Urakkamaailmaan. Urakkamaailman kautta saat useamman tarjouksen paikallisilta ammattilaisilta ja voit valita itselle sopivimman urakoitsijan.


Selvitä kylpyhuoneremonttisi hinta tästä

Remontti-ilmoituksen jättäminen ei velvoita sinua tilaamaan remonttia.


Top 7 vinkit kylpyhuoneremonttiin:

 1. Suunnitele: tilankäyttö edellä
 2. Värit ja sävyt, mieti kokonaisuutta
 3. Kaadot: saatava kerralla kuntoon
 4. Valaistus
 5. Tarviiko viemärinpaikkoja vaihtaa (kallista)
 6. Kannattaako käsienpesualtaan paikkaa vaihtaa
 7. Materiaalit: älä säästä väärässä paikkaa

Miten onnistun kylpyhuoneremontissa?

Yksi tärkeimpiä tekijöitä onnistuneeseen kylpyhuoneremonttiin on hyvän ja luotettavan urakoitsijan löytäminen. Mutta mistä tietää kuka on luotettava tai hyvä? Urakoitsijan taustatietojen tarkistamisesta on hyvä lähteä liikkeelle.

Tarkista onko urakoitsija ALV-, ja ennakkoperintärekisterissä toisin sanoen saako urakoitsijan työstä kotitalousvähennyksen. Jos etsit kylpyhuoneremonttiin tekijää esim. Turun seudulta, on sinun myös hyvä tarkistaa onko urakoitsijalla aikasempaa kokemusta kylpyhuoneremonteista. Myös rehellisten aiempien asiakkaiden arvostelujen näkeminen voi osoittautua kullan arvoisiksi.

Näet nämä kaikki ja enemmän kun käytät Urakkamaailmaa sopivan urakoitsijan löytämiseksi. Kun teet remontistasi ilmoituksen Urakkamaailmaan, esim: "Omakotitalon kylpyhuoneremontti Turussa", alat välittömästä saamaan tarjouksia ja yhteydenottoja Turun seudun urakoitsijoilta. Näet heidän taustatiedot: referenssit, aiempien asiakkaiden arvosteluja, rekisteritietoja. Urakkamaailma hyväksyy palveluun ainoastaan urakoitsijoita, jotka kuuluvat rekisteröitymishetkellä ALV-, ja ennakkoperintärekisteihin. Saat myös automaattisesti täytetyn kirjallisen sopimuksen remontillesi. Onnistu kylpyhuoneremontissasi Urakkamaailman avulla.


Ilmoita kylpyhuoneremonttisi tästä, ja ota rennommin

Luo kylpyhuoneremontistasi tarjouspyyntö Urakkamaailmaan, jolloin vastaanotat tarjouksia Turun alueen urakoitsijoilta. Näet heistä kätevästi taustatietoja, kuten virallisia rekisteritietoja, aiempien asiakkaiden arvosteluja ja referenssejä. Remontti-ilmoituksen tekeminen ei sido sinua mihinkään.


Lue myös nämä:

Lattian laatoitus, Helsinki kylpyhuoneremontti, Keittiöremontin hintoja, Peltikaton maalaus, Saunaremonttien hintoja, Vesieristyksen hinta, Kattoremontin kustannusarvio, Kylpyhuoneremontti hinta, Seinän maalaus hinta

Tässä artikkelissa:

 • Toteutuneita kylpyhuoneremonttien hintoja Turun alueelta
 • Top 7 vinkit kylpyhuoneremonttiin
 • Miten onnistun kylpyhuoneremontissa?Vinkit onnistuneeseen remonttiin:

 • Kilpailuta remonttisi. Pyydä vähintään 4 tarjousta.
 • Urakkamaailmassa on satoja kylpyhuoneremonttiyrityksiä Turun alueella.
 • Vertaile urakoitsijoiden taustatietoja: rekisterit ja arvostelut
 • Kirjallinen remonttisopimus, sopimusehdot
 • Laita hyvä kiertämään, arvostele urakoitsijasi
 • Nauti työn tuloksista!Tee remontti-ilmoitus ja selvitä
remonttisi hinta, ilmaiseksi

Remontti-ilmoituksen tekeminen on ilmaista
eikä sido sinua remontin tilaamiseen.6 3 9 0 6 1 2 0

Viimeisen 3kk aikana kilpailutettujen remonttien kokonaisarvo.