Uusi kohde!

Kylpyhuoneen huolto- ja kalusteremontti, Helsinki

7 minuuttia sitten

×
Urakoitsija-arvostelu

Kangasalan Muurauspalvelu Oy, Kirkkonummi

7 minuuttia sitten

×
Sopimus

Uusi sopimus luotu, Vantaa

3 tuntia sitten

×
Uusi kohde!

Keittiön välitilan laattojen asbestipurk..., Pirkkala

17 minuuttia sitten

×
Urakoitsija-arvostelu

Jeirak oy, Helsinki

5 tuntia sitten

×
Uusi kohde!

Julkisivurappausten paikkakorjaukset, Espoo

24 minuuttia sitten

×
Päivitetty 23.01.2024

Koska kannattaa tilata kodinkonehuolto ja mitä se maksaa?

Miksi valita Urakkamaailma?

- Ilmainen
- Kilpailuttamalla saat huomattavaa säästöä
- Näet urakoitsijoiden taustatiedot
- Kirjallinen sopimus ja remonttiturva
- Asiantunteva ja ystävällinen asiakaspalvelu on tukenasi koko remontin ajan


Lähes jokaisen kotoa löytyy jos jonkinmoista kodinkonetta, jotka aika-ajoin kaipaavat huoltoa. Oli kyseessä sitten astianpesukone, pyykkikone, kuivausrumpu, jääkaappi, pakastin, mikroaaltouuni, liesi, liesitaso, uuni, liesituuletin, keskuspölynimuri tai mikä muu tahansa kodin laite, tulee vastaan väistämättä välillä ongelmia ja vikoja.

Aloita onnistunut kodinkonehuolto

Pyydä tarjouksia

Urakkamaailmassa tavoitat alueesi ammattilaiset helposti ja nopeasti.

Kodinkoneita on usein hankala lähteä itse korjaamaan, sillä harvalla meistä on kokemusta erilaisten laitteiden ja merkkien yksityiskohdista tai ylipäänsä käsitystä siitä mistä vika voisi johtua.

Kodinkonehuollon hinta

Kodinkonehuollon hintaan vaikuttaa itse korjattava laite, se kuinka suuri vika on kyseessä, laitteen merkki sekä se joudutaanko laitteessa mahdollisesti vaihtamaan osia. Joissakin tapauksissa pelkkä huolellinen putsaus voi jo ratkaista ongelman. Keskimääräisesti kodinkonehuollon hinta liikkuu muutamista kympeistä useampiin satoihin euroihin.


Listasimme tähän artikkeliin muutamia hintaesimerkkejä Urakkamaailman kautta tehdyistä kodinkonehuoltotöistä. Kaikki esimerkit ovat oikeita jo toteutuneita töitä ja antavat hyvin suuntaa oman kodinkoneesi huollon hinnasta.


Tiskikoneen sisäänottoveden putken liitoksen vuodon korjaus, Helsinki

Toteutunut hinta: 70 €

Kerrostaloasunnon tiskikoneen putkiliitoksessa oli havaittu vuotoa tiskikoneen vesihanan ollessa auki. Liitoksen vaihtaminen ei ollut aiemmin korjannut ongelmaa. Remontin tilaaja löysi tekijän nopeasti Urakkamaailmasta ja tiskikone saatiin taas toimintakuntoon. Lue lisää...


Astianpesukoneen vuotokaukalo, Järvenpää

Toteutunut hinta: 76 €

Järvenpääläisessä rivitaloasunnossa sijaitseva astianpesukone kaipasi uutta vuotokaukaloa. Asiakas oli itse hankkinut sopivan vuotokaukalon, joten hinta koostui ainoastaan työn osuudesta. Lue lisää...


Liesituulettimen perhospellin huolto, Järvenpää

Toteutunut hinta: 196 €

Liesituulettimen perhospelti kaipasi huoltoa, sillä liesituuletin veti sisäänsä kylmää ilmaa. Kohteena oli omakotitalo Järvenpäässä. Lue lisää...


Ilmalämpöpumpun huolto, Vantaa

Toteutunut hinta: 200 €

Mitsubishi Electric merkkinen ilmalämpöpumppu huollettiin. Lisäksi ulkoyksikön putkien ympärillä olevat eristeet uusittiin. Lue lisää...


Milloin kannattaa tilata kodinkonehuolto?

Ensimmäinen merkki kodinkoneen huoltotarpeesta on useimmiten laitteesta kuuluva mahdollinen poikkeava ääni tai esimerkiksi käynnistysvaikeudet. Kun on todettu, että laite ei toimi kuten ennen, tulee selvittää laitteen malli ja merkki, jolloin huollon tilaaminen on helpompaa ja nopeampaa.

Kilpailuta kodinkonehuolto

Jätä remontti-ilmoitus

Ilmoituksen jättäminen on ilmaista, eikä sido remontin tilaamiseen.

Urakkamaailmasta löydät nopeasti tekijän oman kotisi kodinkonehuoltoon, jätä ilmainen ilmoitus täältä, jolloin saat tarjouksia alueesi ammattilaisilta.

Kodinkonehuolto onnistuu lähes aina kotioloissa, eikä raskaita kodinkoneita näin ollen tarvitse raahata kodista ulos. Joskus kone saattaa kuitenkin vaatia laajempia huoltotoimenpiteitä, tällöin huoltoliike huolehtii koneen siirtämisestä omiin tiloihinsa sekä takaisin kotiisi.

kodinkoneet

Myös jatkuva, ennaltaehkäisevä huolto on tärkeää kodinkoneen ylläpidon kannalta. Koneita kannattaa siis tarkistaa, puhdistaa ja huoltaa jo ennen varsinaisten vikojen ilmenemistä. Näin vältetään usein suurimmat viat ja isot huoltotoimenpiteet.

Kodinkoneen merkki määrittää tarvittavat huoltotoimenpiteet

Markkinoilta löytyy suuri määrä erimerkkisiä kodinkoneita. Osalla merkeistä on enemmän eroa kuin toisilla. Yleisesti on kuitenkin tärkeää, että korjaajalla on kokemusta juuri kyseisen merkin toiminnasta. Yleisimpiä kodinkonemerkkejä ovat esimerkiksi; AEG, Bosch, LG, UPO, Siemens, Rosenlew, Samsung, Whirlpool, Daewoo, Philips, Electrolux, Miele, OBH Nordica ja Ikea.

Löydä luotettava tekijä

Pyydä tarjouksia

Kaikkia Urakkamaailmassa sidottuja sopimuksia turvaa Urakkamaailman remonttiturva.

Lue alla olevista artikkeleista kuinka onnistut remontissasi