Uusi kohde!

Kylpyhuoneen vedeneristys, Helsinki

10 minuuttia sitten

×
Urakoitsija-arvostelu

Saneeraus Kiila, Vantaa

6 tuntia sitten

×
Sopimus

Uusi sopimus luotu, Kaarina

2 tuntia sitten

×
Uusi kohde!

Kodin ovien nostaminen / korkeuden muutt..., Pori

1 tunti sitten

×
Urakoitsija-arvostelu

Rakennustyö Särmä, Jyväskylä

8 tuntia sitten

×
Uusi kohde!

Makuuhuoneen oven avaussuunnan vaihto +..., Pori

1 tunti sitten

×

Varastotilaa remontin ajaksi

Kaipaako tilasi pientä pintaremonttia tai kokonaisvaltaisempaa päivitystä? Varastotilan etsiminen voi tulla ajankohtaiseksi, kun tavaroille pitäisi yhtäkkiä keksiä tilapäinen vuokravarasto. Alla kootusti muutamia vinkkejä tilapäisen säilytyspaikan löytämiseksi remontin ajaksi.


varastotilaa remontin ajaksi

Pienvaraston vuokraus irtaimistolle

Tavaroiden vieminen remontin ajaksi pienvarastoon kannattaa. Remontin tekeminen on paljon helpompaa kun tavaroita ei tarvitse siirtää huoneesta toiseen tai yrittää suojata likaantumiselta. Tilapäisen säilytystilan tarpeeseen vastaavat parhaiten pienet vuokravarastot, jotka ovat kuin hotelleja kodin ja toimiston irtaimistolle. Pienvarastot ovat kooltaan yhdestä neliöstä useampaan kymmeneen neliöön ja niitä voi vuokrata joustavasti myös lyhyemmäksi ajaksi.

Varastotilan neliöt tehokäyttöön

Varastotilan koko on hyvä mitoittaa omaan tarpeeseen sopivaksi, koska näin voi säästää varaston vuokrauksen kustannuksissa. Kodin ja toimiston irtaimisto mahtuu yllättävän pieneen varastotilaan, vaikka tavaran määrä saattaakin aluksi tuntua suurelta. Varastotilan koon arvioimisessa kannattaa käyttää yleistä mittaustapaa, jonka mukaan noin 10 % kiinteistön pinta-alasta riittää irtaimiston säilyttämiseksi. Myös varastotilojen korkeudet vaihtelevat, joten tarjolla olevien tilojen korkeuksia kannattaa vertailla. Tilan korkeutta voi hyödyntää vuokravaraston tehokkaassa täyttämisessä.


Sopivan varaston löytäminen

Vapaa varasto löytyy nopeasti ja helposti varastojen välittämiseen erikoistuneista verkkopalveluista. Toimitilat Kauppalehti tarjoaa laajan valikoiman vuokrattavia ja myytäviä vapaita varastoja ympäri Suomea. Verkkopalvelusta on helppoa ja nopea löytää sopiva varasto hakutoimintojen avulla, joilla voi rajata vapaita varastoja esimerkiksi koon, sijainnin tai valinnaisten avainsanojen mukaan.


Löydä sopiva varasto


Yleisimmin pienvarastotila hankitaan huoneistoremonteissa, joissa irtaimiston siirtäminen antaa isoimman hyödyn. Tällaisia remontteja ovat yleensä erilaiset lattiaremontit, kuten parketin hionta ja lakkaus, ja muut lattian asennukset.

Tilanteessa, jossa irtaimistoa on helppo siirtää huoneesta toiseen, ei välttämättä varastoa aina tarvitse, mutta varaston vuokraaminen lyhentää aikaa, joka käytetään remontin aikana tavaroiden siirtelyyn ja odotteluun. Jos tarkoituksena on esimerkiksi maalata useamman huoneen seinät, varaston vuokraamisesta voi saada paljonkin helpotusta omaan elämään.Tässä artikkelissa opit

  • miten helpottaa omaa elämää vuokraamalla varaston remontin ajaksi ja
  • miten löytää ja valita sopivan varaston?
Löydä tilapäiset varastot remontin ajaksi:

Tutustu suurten kaupunkien varastotarjontaan ja löydä tarpeisiisi sopiva varasto:

Varastot ja varastotilat Helsinki

Varastot ja varastotilat Espoo

Varastot ja varastotilat Vantaa

Varastot ja varastotilat Tampere

Varastot ja varastotilat Turku

Varastot ja varastotilat Oulu

Varastot ja varastotilat Kuopio

Varastot ja varastotilat Lahti


Sinua saattaa kiinnostaa myös

Toimiston remontoiminen

Toimistoremontti hinta

kiinteistön kuntotarkastus

Kiinteistön kuntotarkastus

Sisäilmatutkimus, sisäilmaongelmat

Sisäilmatutkimus

Askeläänieriste

Askeläänieriste laminaatti- tai
parkettilattian alle

Tavaroiden kuljetus remontin ajaksi

Muuttaminen remontin ajaksi