Parketin hionnan ja lakkauksen hinta

Paljonko parketin hionta maksaa? Tässä artikkelissa esitellään Urakkamaailman kautta kilpailutettuja parketin hionta -urakoita ja niiden toteutuneita hintoja. Urakkamaailman kautta löydät tekijän lattiaremontille helposti ja ilmaiseksi.


Parketin hionta hinta

Mitä maksaa parketin hionta?

Parketin hionta maksaa ylimalkaisesti 20 - 30 euroa neliöltä. Alla anonyymejä Urakkamaailman kautta kilpailutettuja toteutuneita esimerkkihintoja. Kaikki hinnat ovat todellisia, mutta huomaathan, että jokainen remontti on aina erilainen, jolloin hintakaan ei voi olla täysin sama.


Remontissa hiottiin ja sävytettiin noin 30 neliömetrin kokoinen alue asunnosta. Työhön kuului kolme huonetta ja vaatehuone. Remontin hintaan vaikutti sävyttäminen sekä sävytyksen vahvuus ja väri. Katso lisää tästä.

Hinta: 800 €


Tässä hieman vanhemman asunnon lattiaremontissa Tampereella hiottiin ja lakattiin parkettilattia. Urakan pinta-ala oli 50 neliömetriä, useammassa eri tilassa. Urakan hintaan ei kuulunut listojen irroittamista tai purkamista. Katso lisää tästä.

Hinta: 1 050 €


Tässä rivitalalon lattiaremontissa mosaikkiiparketti hiottiin ja lakattiin 35 neliömetrin alueelta. Hintaan vaikuttavana tekijänä asunnossa on portaikko, joten osan alueesta joutui hiomaan käsin. Katso lisää tästä.

Hinta 750 €


Aloita remonttisi tästä

Remontti-ilmoituksen jättäminen ei sido sinua mihinkään.


HUOM. Ylläolevat parketittien huoltoremonttien hinnat ovat oikeita Urakkamaailman kautta kilpailutettujen lattiaremonttien hintoja. Hinnat ovat kuitenkin vain suuntaa-antavia arvioita kuluihin. Oman lattian hionta ja lakkaus -urakkasi hintataso selviää ainoastaan kysymällä useampi tarjous urakoitsijoilta ja vertailemalla kuka olisi sopivin ammattilainen juuri sinun remonttiisi.

Miksi parkettia kannattaa huoltaa hiomalla ja lakkaamalla?

Parketti kestää noin yhdestä kolmeen hiontakertaa, riippuen asennetun parkettilattian laadusta, ennen kuin sitä tarvitsee vaihtaa. Kannattaa siis valita parketti, joka miellyttää silmää pidemmän aikaa. Hionnan jälkeen parketti täytyy lakata, jottei se naarmuunnu heti uudestaan. Lakkaamalla ja sävyttämällä parketti saa uuden elämän.

Kun parkettia huoltaa säännöllisesti sen elämänkaari pitenee paljon. On aina paljon halvempaa pitää vanhaa parkettia hyvässä kunnossa kuin vaihtaa uusi.

Hionnan hinta

Isoimmat hintaan vaikuttavat tekijät ovat kokonaispinta-ala ja parkettilattian muoto. Viidenkymmenen neliömetrin kokoinen avonainen tila on huomattavasti nopeampi hioa, kuin saman kokoinen kahdeen huoneen ja keittiön yhdistelmä.

Kaikista Urakkamaailman kautta kilpailuteista remontoista on mahdollisuus saada kotitalousvähennys, sillä urakoitsijat ovat taustatarkistettuja ennen hyväksymistä. Lue lisää kotitalousvähennyksestä tästä.


Kilpailuta oma parketin hionta tästä ja säästä


Lue myös:

Asbestin purkaminen omakotitalossa

Asbestin purkaminen

Valoisa saunaremontti

Saunaremontin hintoja

Terassin rakentamisen hinta

Terassin rakentamisen hinta

Salaojitus hinta

Salaojituksen hinta

Peltikaton maalaus hinta

Peltikaton maalauksen hinta

maalämpöpumppu vesistössä

Maalämmön hinta


Remontin kilpailuttaminen


Tässä artikkelissa kerrotaan:

  • Perusasioita parketin hionnasta ja lakkauksesta
  • Esimerkkihintoja toteutuneista urakoista

Syitä käyttää Urakkamaailmaa:

  • Löydä tekijä remontillesi ilmaiseksi
  • Säästä rahaa kilpailuttamalla
  • Näe urakoitsijoiden taustatiedot
  • Kirjallinen sopimus
  • Urakkamaailman asiakaspalvelu


Jätä remontti-ilmoitus ja selvitä
oman parketin hiontasi hinta, ilmaiseksi


Lue myös:

Laminaatin asentamisen hinta

Laminaatin asennus hinta

Vinyylikorkkilattian hinta

Vinyylikorkkilattia

Kattoremontin hinta

Kattoremontin kustannusarviot

Sisäkaton maalaus hinta

Sisäkaton maalauksen hinta


Seinän maalaus hinta

Seinän maalaus

tapetin poisto remontti

Tapetin poistaminen

Valoisa kylpyhuone vesieristys

Vesieristyksen hinta