Tavaroiden kuljetus remontin ajaksi

Remontin yhteydessä tulee usein tarve siirtää tavaroita tilapäissäilytykseen esimerkiksi pienvarastoon tai koko asunnon irtaimisto uuteen asuntoon. Tavaroiden kuljetuksen voi toki hoitaa talkoovoimin sopivalla peräkärryllä tai pakettiautolla. Usein on kuitenkin fiksumpaa turvautua ammattiapuun ja palkata tavaroiden kuljetukseen erikoistunut kuljetusfirma avuksi.

muutto remontin ajaksi


Asiantunteva kuljetus- tai muuttopalvelua tarjoava firma huolehtii irtaimiston siirron turvallisesti ja sovitussa aikataulussa. Voit halutessasi tilata kuljetuksen lisäksi myös tavaroiden pakkaamispalvelun. Stressi vähenee ja remontti sujuu saumattomasti.

Paljonko kuljetus maksaa?

Irtaimiston kuljetuksen kustannukset koostuvat useimmiten kantamiseen kuluvasta ajasta ja kuljetettavasta välimatkasta. Jos siirretään koko asunnon tavarat, voi kustannuksia helposti arvioida Muuttomaailma.fi-palvelun toteuttamalla muuttolaskurilla.

Pienemmän tavaramäärän tai erikoisempien esineiden kuljetus onnistuu myös kuljetus- ja muuttofirmoilta. Näistä kannattaa erikseen pyytää tarjousta koska listahintoja on harvemmin saatavilla.

Tarjousta tavaroiden tai koko muuton toteuttamisesta voi pyytää niin ikään Muuttomaailma.fi-palvelusta. Ilmaisessa palvelussa voit jättää tarjouspyynnön, joka välitetään alueen aktiivisille kuljetus- ja muuttopalvelua tarjoaville firmoille. Kiinnostuneet yritykset tekevät sinulle suoraan tarjouksia ja samalla näet heidän saamat arvostelut aikaisemmista kuljetuksista sekä muutoista.

Kuljetus- ja muuttopalvelua tarjoavat yritykset siirtävät kodin irtaimistosi haluamaasi pienvarastoon tai uuteen asuntoon ammattimaisesti ja turvallisesti. Jätä tarjouspyyntö tai lue tavaroiden muuttamisesta osoitteessa Muuttomaailma.fi


Kilpailuta kuljetus- ja muuttopalvelu


Esimerkkihintoja muutoille

Tampereella olevan pienvaraston tyhjennys uuteen asuntoon Jyväskylässä

Tarjouspyynnössä oli kyse pienvaraston tyhjennyksestä uuteen asuntoon. Kaikki tavarat ovat varastossa pakattuina. Kolmen hengen divaanisohva, pesukone, TV-taso, ruokapöytä ja muuttolaatikoita noin 10. Kuljetusmatkaa noin 150 kilometriä.

Muuton lopullinen hinta: 480 €


Kaksion muutto Helsingissä

Tässä toisessa esimerkkimuutossa oli kyse toisen kerroksen 48 neliön hissittömästä kaksiosta. Uusi asunto oli kolmannessa kerroksessa, ja siellä hissi oli käytettävissä.

Muuton lopullinen hinta: Ensimmäiset kaksi tuntia 235 €


Irtaimiston kuljetus Keravalta Rovaniemelle

Lähtöosoite oli Keravalla sijaitseva 73 neliön toisen kerroksen kolmio. Kohteessa ei ollut hissiä käytettävissä. Tarjouspyyntö koski valmiiksi pakattujen tavaroiden kuljetusta pienvarastoon Rovaniemen kaupungin alueella. Asiakas tarvitsi kantoapua ja kuljetuksen noin 800 kilometrin matkalle.

Muuton lopullinen hinta: 1500 €


Tavaroiden muutto Padasjoelta Hämeenlinnaan

Omakotitalossa jäljellä olevien tavaroiden muutto Padasjoelta pienvarastoon Hämeenlinnan keskustan tuntumaan. Tavaraa noin 20m3, suurelta osin pahvisia, tukevia muuttolaatikoita, jotka pinottavissa päällekkäin. Suurimmat huonekalut kaksi 90cm leveää sänkyä, muutama tuoli, yksi kevyt pystykaappi. Asiakkaalla oli omasta takaa kaksi kantajaa molemmissa päissä. Tavarat oli pakattu valmiiksi, joten tarjouspyyntö koski ainoastaan siirtoa autoon, ja autosta varastotilaan.

Muuton lopullinen hinta: 490 €


Tavaroiden siirto pienvarastoon Tampereella

Asiakkaalla oli tarve siirtää tavarat toisen kerroksen asunnosta pienvarastoon. Tarjouspyynnössä listattiin pienvarastoon siirrettävät tavarat: Sohva, pieni ruokapöytä + tuolit, pesukone, terassikalusteet, nojatuoli, 4-laatikkoinen lipasto, peili, TV + taso, muuta irtaimistoa vähän.

Muuton lopullinen hinta: 155 €


Kaikki yllä olevat muutot ovat esimerkkejä tavaroiden muutoista esimerkiksi remontin tieltä pois.


Kilpailuta kuljetus- ja muuttopalveluTutustu myös näihin suosittuihin oppaisiin:

Patolevyn asentaminen

Patolevyn asentaminen

Talopaketin hinta

Talopaketin hinta

Pientä pintaremonttia

Pienen pintaremontin hintoja

valokate asennus hinta

Valokatteen asennuksen hinta

Tässä artikkelissa

  • Mitä tavaroiden siirtäminen/muuttaminen varastoon maksaa ja
  • miten saat helposti ja ilmaiseksi hinnan muutollesi.

Urakkamaailmasta löydät luotettavan ammattiurakoitsijan remonttiin kuin remonttiin, ilmaiseksi.

Lue miksi kannattaa käyttää Urakkamaailmaa

Aloita turvallinen remontti tästä


Sinua saattaa myös kiinnostaa:

Lattialämmityksen asentaminen hinta

Lattialämmityksen asentaminen

Sisäkaton maalaus hinta

Sisäkaton maalauksen hinta

Parketin hionta ja lakkaus hinta

Parketin hionta hinta

Valesokkelin korjaus

Valesokkelin korjaus

Väliseinän rakentaminen

Väliseinän rakentaminen

Sijoitusasunnon remontti

Sijoitusasunnon remontti

Seinän maalaus hinta

Seinän maalaus

Vinyylikorkkilattian hinta

Vinyylikorkkilattia

Saunan lauteet hinta

Saunan lauteet hinta