Putkimiehen hintaesimerkkejä. Lue ja selvitä kuinka paljon putkimies maksaa ja kuinka voit säästää rahaa putkiremontissa.

putkimies hinta

Mikä on putkimiehen tuntihinta, mistä löydän edullisen putkimiehen, kuinka voin säästää putkiremontissa?

Katso alta toteutuneiden putkitöiden hintaesimerkkejä, jotka on kilpailutettu Urakkamaailma.fi-palvelussa:


Kerrostalossa asuva käyttäjämme etsi putkimiestä keittiöhanan vesiputkien jatkamiseen, putket ja liittimet olivat valmiina, sekä astianpesukoneen asennukseen ja liittämiseen. Tiskipöytä ja allashana olivat asennettuna valmiiksi. Katso lisää klikkaamalla.

Hinta: 120 euroa


Tässä remontti-ilmoituksessa Urakkamaailma.fi-käyttäjä etsi putkimiestä suorittamaan pieniä LVI-asennustöitä kodinsa kylpyhuoneeseen. Materiaalit löytyivät pääasiallisesti kuluttajalta itseltään, mutta LVI-tekniset materiaalit haluttin saada urakoitsijalta. Katso lisää klikkaamalla.

Hinta: 460 euroa


Tässä remontti-ilmoituksessa omakotitalon edustaja Eurajoelta etsi tekijää lämminvesivaraajan vaihtoon sekä pieniin putkitöihin. Putkiremontin kohteena oli käyttövesipuolen Haato HM220 lämminvesivaraaja. Putkimiehen tehtäviin kuului myös putkien vaihto kylmä- ja lämminvesi (muoviputket suojaputkessa yht. n 15+15m). Putkiston ikä on n.35v. Katso lisää klikkaamalla.

Hinta: 2200 euroa


Tässä ilmoituksessa käyttäjämme etsi tekijää Keravalla omakotitalonsa viemäriputkiston sukitukseen. Omakotitalon ikä oli noin 50 vuotta ja oli noin sataneliöinen. Katso lisää klikkaamalla.

Hinta: 10 000 euroa


Tässä remontti-ilmoituksessa paritalon edustaja etsi tekijää taloyhtiön putkiremonttiin. Taloyhtiön ikä oli 57 vuotta ja neliöitä per huoneisto oli 87. Putket olivat huoneistossa pääsääntöisesti näkyvissä, mikä helpottaa putkimiehen työskentelyä. Taloyhtiön kellarikerroksessa on lämpökeskus (maalämpö) jossa oli vesipiste suljettuna mutta toiveena oli vesiposti talon ulkopuolelle, talon seinään. Katso lisää klikkaamalla.

Hinta: 3800 euroa (per huoneisto)


Tässä omakotitalokohteessa putkiston ikä oli 47 vuotta. Urakkamaailma.fi-käyttäjä halusi remontoida putkistonsa sukitusmenetelmällä. Kohteessa ei tarvinnut tehdä läpivientejä. Katso lisää klikkaamalla.

Hinta: 15 000 euroa


HUOM. Ylläolevat putkitöiden hinnat ovat oikeita hintoja Urakkamaailman kautta kilpailutetuista putkiremonteista, mutta ovat vain suuntaa-antavia arvioita kuluarvioihisi. Oman putkiremontin hintataso selviää kysymällä useampi tarjous ja vertailemalla kuka olisi sopivin urakoitsija remonttiisi.


Kilpailuta putkimies tästä


Tarve putkimiehelle syntyy yleensä taloa rakentaessa, putkiremonttien aikana, putkirikon yllättäessä tai kylpyhuone- tai keittiöremontin aikana. Aina kylpyhuone- tai keittiöremonttien aikana edes tarvitse putkimiestä kun remontti sisältää vain esimerkiksi uusia laatoituksia. Tällöin ei useimmiten tarvita putkimiestä kun vesipisteitä ei esimerkiksi siirretä.


putkirikko, jäätynyt putki

Putkirikot tapahtuvat yleensä talvisin, jolloin käyttövesiputkessa oleva vesi jäätyy ja seurauksena putki halkeaa.


Tässä esimerkkejä muutoksista kylpyhuoneessa johon tarvitset putkimiehen apua:

 1. Vesipisteiden siirrot
 2. Pesukoneen siirto
 3. Vesikiertoisen rättipatterin asennus
 4. WC-siirto
 5. Viemärien siirrot
 6. Kylpy- ja poreammeen asennus tai poisto
 7. Suihkun siirto

Jos asut kerrostalossa johon on mahdollisesti tulossa tulevaisuudessa putkiremontti, voit suorittaa putkiremontin kylpyhuoneremontin ohessa, jolloin kun varsinainen talonyhtiön putkiremontti suoritetaan, sinun asuntoasi koskee vain talon nousulinjojen, viemärien ja päävesilinjan uusiminen ja mahdollisesti keittiön putkiremontti. Saat hyvityksen taloyhtiöltä säästyneestä työstä.

Keittiöremonteissa putkimiehelle on yleensä vähemmän tekemistä sillä vesipisteitä ja viemäreitä on vähemmän. Kuitenkin esimerkkejä putkimiehille kuuluvista töistä on:

 • Hanojen ja lavuaarin siirto
 • Astiapesukoneen liitännät
 • Vesivahinkojen ennaltaehkäisy

Vaikka väärin menneen putkiasennusten kohdalla vahingot voivat olla suuret, ei tällä hetkellä LVI-asentajilla tarvitse lain näkökulmasta olla mitään erityistä osoitusta pätevyydestä kuten esimerkiksi sähköasentajilla. Siksi kannattaa käyttää Urakkamaailma.fi-palvelua nähdäkseen putkimiehen taustatietoja, kuten aiempien asiakkaiden antamia arvosteluja sekä putkiyrityksen referenssejä sekä erilaisia rekisteritietoja. Muista myös tilaajavastuulaki.


Tee remontti-ilmoitus ja selvitä putkimiehen hinta, ilmaiseksiLue myös nämä:

Saunaremonttien hintoja Salaojaremonttien hintoja Asbestiremontti, Lattian laatoitus, Helsinki kylpyhuoneremontti, Peltikaton maalaus, Vesieristyksen hinta, Kattoremontin kustannusarvio

Tutustu tässä artikkelissa:

 • Putkitöiden esimerkkihintoihin
 • Kuinka säästää putkiremonttien kuluissa
 • Miten löytää helposti hyvä putkimies?


Tee remontti-ilmoitus ja selvitä
putkimiehen hinta, ilmaiseksi


Muita sisäremontteihin liittyviä artikkeleita:

Lämminvesivaraajaremontti

Lämminvesivaraajaremontti

putkien jäätyminen

Jäätyneet putket

Seinän maalaus hinta

Seinän maalaus

Valoisa saunaremontti

Saunaremontin hintoja

Ilmanvaihtokanavien puhdistus

Ilmanvaihtokanavien puhdistus

tapetin poisto remontti

Tapetin poistaminen

Rintamamiestalon remontti hinta

Rintamamiestalon remontti

Valoisa keittiö

Keittiöremontin hinta

Kylpyhuone tumma hinta

Kylpyhuoneremontin hinta6 9 0 3 5 4 8 0

Viimeisen 3kk aikana kilpailutettujen remonttien kokonaisarvo.