Uusi kohde!

Kylpyhuoneen peilikaapin kytkentä, Kerava

1 tunti sitten

×
Urakoitsija-arvostelu

Rasolex Oy / SBS-Bitumikatto, Vantaa

13 tuntia sitten

×
Sopimus

Uusi sopimus luotu, Kaarina

2 tuntia sitten

×
Uusi kohde!

Iv-koneen vaihto ja kanavien puhdistus, Akaa

2 tuntia sitten

×
Urakoitsija-arvostelu

AK-Talotekniikka Oy, Tampere

21 tuntia sitten

×
Uusi kohde!

Vesi-ilmalämpöpumpun asennus, Lempäälä

6 tuntia sitten

×

Mitä putkiremontti maksaa?

Kiinteistöliiton tekemän korjausrakentamisbarometrin mukaan toteutuneiden putkiremonttien keskihinta oli Suomessa 430€ per huoneistoneliö. Täten 50 neliöisen asunnon putkiremontti kustantaa 21,500€. Tosin pääkaupunkiseudulla keskihinta on selkeästi korkeampi ollen 625€. Tällöin pääkaupunkiseudulla olevan 50 neliöisen asunnon hintalappu putkistoremontille on 31,250€.


Selvitä mitä kotisi putkiremontti maksaa ja tee remontti-ilmoitus alta.

Jätä ilmoitus omasta remontistasi, tästä


Asunnon sijainnilla siis on huomattava merkitys putkiremontin kustannusten suhteen. On huomattavaa, että 430€ oli keskihinta koko Suomen osalta ja muualla Suomessa, pois lukien pääkaupunkiseutu, oli keskihinta putkiremontille per neliö 250€. 250€ neliöhinnalla 50 neliöisen asunnon putkiremontin kustannukset ovat ainoastaan 12,500€. Hintaero pääkaupunkiseudun remonttiin on valtava: 18,750€ esimerkki 50-neliöisessä asunnossamme.

Pääkaupunkiseudun putkiremonttien kalleuteen on monia syitä ja yksi tärkeimmistä syistä on, että monesti pääkaupunkiseudulla sijaitsevat asunnot ovat keskimääräisesti pienempiä kuin muualla Suomessa. Asunnon pienuus nopeasti kasvattaa keskimääräisiä remontointikustannuksia. Pääkaupunkiseudulla myös tehdään useammin muita isoja korjauksia samassa yhteydessä, kuten laajoja kylpyhuoneremontteja. Myös kustannustason yleinen hintavuus pääkaupunkiseudulla on suorassa yhteydessä keskihintojen korkeuteen.Putkiremonttien kustannukset eivät ole kasvaneet viime vuoden syksystä juuri lainkaan.

Uudet putkistosaneerausmenetelmät ovat kasvattamassa suosiotaan Suomessa. Putkiremontoiduista taloyhtiöistä 40 prosenttia oli asentanut uudet putket vanhojen paikalle. 10 prosenttia taloyhtiöistä asensivat uudet putket uusilla sijainneilla saneerauksessa. Jopa 37 prosenttia taloyhtiöistä olivat käyttäneet sisäpuolisia putken kunnostusmenetelmiä, kuten sukitusta tai sujutusta.Urakkamaailma.fi on Suomen johtava remontti-ilmoituspalvelu, jonka avulla pystyy kilpailuttamaan ja löytämään tekijän kaikkiin remontteihin ja urakoihin, niin pieniin kuin isoihinkin. Tee ilmoitus Urakkamaailmaan tästä ja jää odottamaan tarjouksia paikallisilta tekijöiltä. Ilmoituksen tekeminen on ilmaista. Kilpailuta remonttisi ja säästä rahaa.


Tee remontti-ilmoitusta ilmaiseksi
Huomaathan, että remontti-ilmoituksen tekeminen on ilmaista eikä sido sinua remontin tilaamiseen.


Lue ryhmärakentamisesta ja sen mahdollisuuksista tästä.

Lue lisää korjausrakentamisbarometristä täältä:

http://www.kiinteistoliitto.fi/uutiset/43938.aspx

Suomen Kiinteistöliiton ja Suomen Kiinteistölehden korjausrakentamisbarometrissa on vuodesta 2009 selvitetty asunto-osakeyhtiöiden korjausrakentamisen ja hyvän kiinteistönpitotavan toteutumista. Syksyllä 2013 korjausrakentamisbarometri tavoitti 975 vastaajaa. Vastaajista 805 oli asunto-osakeyhtiöiden hallituksen edustajia ja 170 isännöitsijätehtävissä toimivaa henkilöä. Kysely toteutettiin nettikyselynä 30.9. - 22.10.2013.


Lue myös Keittiöremontin ABC, kirjallisen sopimuksen tekemisestä sekä kylpyhuoneremontin ohjeet.Tässä artikkelissa saat vastauksen kysymyksiin

  • Mikä on putkiremontin keskihinta?
  • Miten sijainti vaikuttaa putkiremontin hintaan?
  • Miten putkiremonttien hinnat kehittyvät?


Urakkamaailmasta löydät luotettavan ammattiurakoitsijan remonttiin kuin remonttiin, ilmaiseksi.

Lue miksi kannattaa käyttää Urakkamaailmaa

Aloita turvallinen remontti tästäSinua voisi kiinnostaa myös nämä artikkelit:

Omakotitalon putkiremontti

Omakotitalon putkiremontin hinta

putkimies hinta

Putkimies hinta

Lämminvesivaraajaremontti

Lämminvesivaraajaremontti

Lattialämmityksen asentaminen hinta

Lattialämmityksen asentaminen

Valoisa kylpyhuone vesieristys

Vesieristyksen hinta

Kylpyhuone tumma hinta

Kylpyhuoneremontin hinta

putkien jäätyminen

Jäätyneet putket