Uusi kohde!

Saunan seinän lasitus, Järvenpää

1 minuutti sitten

×
Urakoitsija-arvostelu

CRAG, Helsinki

8 minuuttia sitten

×
Sopimus

Uusi sopimus luotu, Jyväskylä

18 minuuttia sitten

×
Uusi kohde!

Taloyhtiöurakka: Ilmanvaihtokanavien nuo..., Espoo

6 minuuttia sitten

×
Urakoitsija-arvostelu

SähköAir Oy, Porvoo

4 tuntia sitten

×
Uusi kohde!

Kodinhoitohuoneen maalaus ja listoitus, Kellokoski

33 minuuttia sitten

×
Päivitetty 01.12.2023

Suunnitteletko ravintolaasi remonttia?

Kilpailuta ravintolasi remontti ja säästä rahaa


Ravintolaremontin hinta

Listasimme Urakkamaailman kautta toteutuneita ravintolaremontteja. Hinnat antavat hyvin suuntaa oman ravintolasi remontille, mutta tarkan arvion kustannuksista saat vain pyytämällä useamman tarjouksen.

Siistit ja nykyaikaiset ravintolatilat houkuttelevat asiakkaita

Ravintolan sisustuksen on oltava siisti ja nykyaikainen, jotta ravintolasi asiakkaat ovat tyytyväisiä ja haluavat tulla uudelleenkin ravintolaasi. Siksi onkin tärkeää, että ravintola remontoidaan kun tila on nuhjuisen ja päivitystä vaativan oloinen. Urakkamaailman avulla pystyt helposti ja tehokkaasti löytämään luotettavan ja ammattitaitoisen urakoitsijan.

Kilpailuta ravintolan remontti

Jätä remontti-ilmoitus

Ilmoituksen jättäminen on ilmaista, eikä sido remontin tilaamiseen.

Samalla kun saat useampia tarjouksia pystyt helposti näkemään hintatasojen eroja ja valitsemaan juuri sopivimman urakoitsijan ravintolasi remonttiin. Ilmoituksen jättäminen Urakkamaailmaan on täysin maksutonta eikä sido sinua mitenkään.

ravintolan remontointi

Kun olet tilaamassa ravintolaremonttiisi urakoitsijaa, on tärkeää, että urakoitsijalla on aiempaa kokemusta ravintolaremonteista. Urakkamaailman avulla pystyt helposti näkemään urakoitsijan aiempien asiakkaiden arvosteluja sekä referenssejä ja voit varmistua, että urakoitsija on ammattitaitoinen. Näet myös yhdellä silmäyksellä urakoitsijan rekisteritiedot. Luotettavan urakoitsijan löytäminen ei ole tämän vaikeampaa. Urakkamaailma on sinulle täysin maksuton käyttää urakoitsijan löytämiseen. Aloita remonttisi, tekemällä siitä ilmoitus Urakkamaailmaan.

Monella urakoitsijalla on hyvät suhteet ravintolalaitteiden toimittajiin ja remontin yhteydessä kannattaa samalla miettiä kannattaisiko ravintolasi kalusteet ja laitteisto uusia.

Ravintolaremontin aikataulutus

Ravintolaremonttien aikataulutuksella on erityisen suuri merkitys, verrattuna muihin remontteihin. Ravintolaremonttien aikataulutus on parhaimmillaan silloin, kun remontti ei häiritse itse ravintolatoimintaa lainkaan.

Remontin toteutus voidaan yrittää suunnitella hoidettavaksi esimerkiksi silloin, kun ravintola on muutenkin kiinni. Jos ravintola joudutaan sulkemaan remontin takia, kohoavat remontista johtuvat kustannukset pahimmillaan moninkertaisiksi.

Suosituimmat ravintolaremontit

Yleisimpiä ravintolaremontteja ovat pienet sisustukselliset remontit, kuten lattiaremontit ja sisämaalaukset. Ravintolat kuluvat nopeasti käytössä ja tämän takia sisustuksellisten remonttien tarve on suuri. Myös terassien rakentaminen on suosittua ravintoloiden ulkoalueille. Isoimmista remonteista suosituin on ravintolan keittiöremontti. Ravintolan keittiöremontin yhteydessä uusitaan monesti myös keittiökalusteet.

Löydä luotettava tekijä

Pyydä tarjouksia

Urakkamaailma on Suomen suosituin tapa löytää tekijä remonttiin.

Ravintolaremonteissa johdonmukainen suunnittelu on tärkeätä. Kun ravintolaremontteja lähdetään toteuttamaan on erityisen tärkeää, että remontin suunnittelu on hoidettu hyvin. Remontilla on myös hyvä olla projektijohtaja, joka pystyy hallitsemaan kokonaisuutta; LVI, sähkö, purku, rakentaminen. Kun remontin suunnittelu on hoidettu hyvin, sujuu remontti nopeammin sekä pienemmillä yllätyselementeillä.

Lue alla olevista artikkeleista kuinka onnistut remontissasi