Urakkamaailman avulla löydät helposti luotettavan tekijän remontillesi

Luotettavuus ja läpinäkyvyys rakennusalalla ovat keskeisiä arvoja toiminnassamme. Pyrimme Urakkamaailman avulla luomaan käyttäjille helpon kanavan löytää ja vertailla urakoitsijoita kaikenlaisiin remontteihin ja rakennusprojekteihin. Näet urakoitsijoiden taustatiedot ennen kuin päätät kenet valitset tekijäksi.

Löydä luotettava tekijä remontillesi

Tarvitsetko apua?

Näin Urakkamaailma toimii

Taustatiedot

Tarkistamme rekisteröityessä jokaisen urakoitsijan taustatiedot, jotta kaikista töistä on mahdollista saada kotitalousvähennys.

Kirjallinen sopimus

Kun löydät Urakkamaailman kautta tekijän remontillesi, saat automaattisesti kirjallisen sopimuksen kauttamme. Urakkamaailman kautta tehty sopimus suojaa sinua ongelmatilanteissa. Löydät kauttammme myös yleiset sopimusehdot.

Kokemuksia

Ennen kuin valitset tekijän remontillesi, tutustu aiempien asiakkaiden antamiin arvosteluihin kätevästi urakoitsijoiden profiilien avulla.

Muut tiedot

Voit tutustua myös muihin tärkeisiin taustatietoihin Urakkamaailman avulla, kuten urakoitsijan referenssit, yrityksen kuvauksen, tilaajavastuulain mukaiset sekä muut rekisteritiedot.


Kokeile Urakkamaailmaa jo tänään

Urakkamaailma on Suomen käytetyin kanava löytää tekijä niin kodin remontteihin kuin taloyhtiöurakoihin. Remontin kannalta tärkeintä on löytää sopiva tekijä, se on helppoa Urakkamaailman avulla.

Löydä luotettava tekijä