Uusi kohde!

Kesämökin lattiaremontti, Leppävirta

45 minuuttia sitten

×
Urakoitsija-arvostelu

FinMD OY, Helsinki

1 tunti sitten

×
Sopimus

Uusi sopimus luotu, Tampere

1 tunti sitten

×
Uusi kohde!

Lämminvesivaraajan vaihto, Ylöjärvi

1 tunti sitten

×
Urakoitsija-arvostelu

Metsähankala Oy, Tampere

3 tuntia sitten

×
Uusi kohde!

Kantavan seinän purku / oviaukon suurent..., Askola

1 tunti sitten

×

Kilpailuta remonttisi ja säästä rahaa. Kodin remontit kuin isommatkin urakat hoituvat Urakkamaailman avulla.

Kilpailuta remontti

Säästä rahaa remontissasi kilpailuttamalla remontti Urakkamaailmassa. Urakkamaailma on Suomen suurin remontti-ilmoitussivusto.


Kilpailuta remonttisi, ilmaiseksi

Urakkamaailma on Suomen johtava ilmoitustaulu remonteille. Palvelu on aina maksuton käyttää remontin kilpailuttamiseen.

Näin palvelumme toimii:

  1. Tee remontistasi ilmoitus.
  2. Jää odottamaan yhteydenottoja paikallisilta urakoitsijoilta
  3. Valitse yhteydenottojen perusteella mielestäsi paras urakoitsija remontillesi. Voit myös olla valitsematta tekijää. Remontti-ilmoituksen tekeminen ei sido sinua mihinkään.

Kilpailuttamalla remonttisi Urakkamaailmassa säästät tutkitusti rahaa remonttisi kuluissa. Saat keskimäärin kauttamme neljä tarjousta remonttiisi, joten remontti-ilmoituksen tekeminen Urakkamaailmaan riittää remontin kilpailutukseesi. Sinun ei tarvitse soitella kymmenille urakoitsijoille ja toivoa yhteydenottoja. Urakkamaailma hoitaa tämän puolestasi. Emme tosin aio soitella puolestasi, sillä Urakkamaailma on Suomen suurin markkinapaikka remonteille jossa urakoitsijat ovat valmiina läsnä odotamassa tarjouspyyntöjäsi.

Urakkamaailmaa voi käyttää niin kodin remonttien kilpailuttamiseen kuin myös taloyhtiöurakoiden kilpailuttamiseen. Palvelumme suosituimpia kilpailutettuja kodin remontteja ovat kylpyhuoneremontit, kattoremontit, saunaremontit sekä ulkomaalaukset. Taloyhtiöurakoissa suosituimpia kilpailutettuja urakoita ovat julkisivu-urakat, sähköurakat, taloyhtiön kattoremontit sekä erilaiset LVI-työt.

Kilpailuttamalla remonttisi Urakkamaailmassa pystyt helposti saamaan vertailtavia tarjouksia remonttiisi. Samalla pystyt näkemään vaivattomasti urakoitsijoiden taustatietoja, kuten aiempien asiakkaiden arvosteluja, tilaajavastuulain edellyttämiä tietoja sekä muita rekisteritietoja. Kilpailuttamalla Urakkamaailmassa saat myös kätevästi kirjallisen sopimuksen remontillesi. Sopimuksessa on käytetty rakennusalan yleisiä sopimusehtoja. Urakkamaailman avulla remonttisi sujuu vaivattomammin. Luota remonttiisi Urakkamaailman avulla.

Selvitä remonttisi hinta, kokeileOle yhteydessä asiakaspalveluumme jos remontin kilpailuttamisessa ilmenee ongelmia tai kysymyksiä.


Tutustu Urakkamaailma-palvelun kautta solmittuihin remontteihin ja niiden hintoihin. Jätä ilmoitus omasta remontistasi ja odota tarjouksia:

Saunaremontin hintoja, Laminaatin asennus hintoja, Peltikaton maalaus hinta, Talon maalaus hinta


Lue myös: Terassin rakentaminen, Tarjouspyyntömalli, Kattoremontin kustannusarviot, Kylpyhuoneremontti HKI, Askeläänieriste asennus hinta, Asbestin purku omakotitalossa

Urakkamaailma pähkinänkuoressa:

  • Ilmainen
  • Remontti-ilmoituksen tekeminen ei sido sinua mihinkään
  • Säästä rahaasi kilpailuttamalla
  • Näe urakoitsijoiden taustatiedot
  • Saat kauttamme parilla klikkauksella kirjallisen sopimuksen remonttiisi
  • Urakkamaailmalla on aktiivinen asiakaspalvelu


Tee remontti-ilmoitus ja selvitä
remonttisi hinta, ilmaiseksi