Löydä remontillesi tekijä ja jätä ilmoitus nopeasti, helposti ja ilmaiseksi! Jatka
Vinyylitalo Oy

Vinyylitalo Oy

Yritys Vinyylitalo Oy (2321534-6) on liittynyt Urakkamaailmaan vuonna 2017, ja sillä on 11 aitoa ja tarkistettua arvostelua, joiden keskiarvo on 5 tähteä.Vuonna 2020 Vinyylitalo Oy teki liikevaihtoa 967 000 € ja tulosta 41 000 €

Tutustu alta yrityksen kuvaukseen, palveluihin, aikaisempien asiakkaiden arvosteluihin, taloustietoihin ja aikaisempiin työkohteisiin.

Yrityksen kuvaus

Vinyylitalo Oy on Etelä-Pohjalainen yritys jonka toimialueena on koko suomi. Toimimme huoltovapaiden Vinyyliulkoverhouksien ja Vinyyliaitojen maahantuojana ja asentajana. Olemme markkinajohtaja alallamme. Tytär yhtiömme ULKOVERHOUS MESTARIT keskittyy taasen valmiiksi maalattujen laadukkaiden kotimaisten puujulkisivujen myyntiin ja asennukseen. Kauttamme saatte myös ISOVER lämmöneristeet, STENI sokkelilevyt ja ALAVUS IKKUNAT ja ovet asennettuina. Omaamme korkean luottoluokituksen ja olemme luotettava yhteistyökumppani.

Yrityksen palvelut

vinyyliverhous, vinyyliaidat, puuverhous, sokkelilevyt, ikkunat ja ovet, lämmöneristeet ja asennus

Arvosteluja 11 | Keskiarvo 5

Remonttisi onnistuminen on meille tärkeää. Lue lisää tästä.


| 22.11.2021 17:11
Kaupunki: Vantaa 5

Asiat hoidettiin sovitusti.


| 17.08.2021 12:08
Kaupunki: Helsinki 5

kokonaistarjous saatu ja työnjako tehty, tilausta vaille toimitus tehtävissä. hyvä asiakaspalvelu.


| 19.02.2021 13:02
Kaupunki: Espoo 5

Kaikki meni erittäin hyvin! Lopputulos oli todella kaunis ja huolellisesti tehty. Olemme erittäin tyytyväisiä!


| 03.12.2020 19:12
Kaupunki: Lohja 5

Viiden asunnon takapihojen aitojen uusinta onnistui todella ripeästi ja hyvin ja kaikki asukkaat ovat todella tyytyväisiä työn tulokseen. Roskat hoidettiin hyvin pois ja urakka hoitui todella nopeasti .


| 19.08.2020 17:08
Kaupunki: Espoo 5

Todella hienosti toimittu. Aikataulu ja hinta piti alusta loppuun.


| 30.06.2020 10:06
Kaupunki: Järvenpää 5

45 metrin vinyyliaidan asennus loivaan rinteeseen. Kaikki sujui mallikkaasti. Yhteydenpito myyjän kanssa onnistui hyvin ja aikataulussa pysyttiin. Erikoiskiitokset asentajalle, joka teki erinomaista työtä 30 asteen helteestä huolimatta.


| 18.05.2020 21:05
Kaupunki: Espoo 5

Remontissa kaikki vanhat puupaneelit purettiin pois ja tilalle laitettiin uudet. Aikataulut ja kustannusarviot pitivät, remontti valmistui nopeasti ja työn laatu oli erinomaista. Pää- ja aliurakoitsijat molemmat vastasivat aina nopeasti tiedusteluihin ja pyyntöihin. Urakkaan saatiin loppuvaiheessa asiakkaan toiveesta sisällytettyä lisätyönä myös puupaneelien maalaus toiseen kertaan. Lopputuloksena uudet, siistit paneelit, jotka kestävät taas vuosikymmeniä. Voin suositella.


| 18.05.2020 17:05
Kaupunki: Lempäälä 5

Kilpailutimme ulkovuoriremontin urakkamaailmassa ja päädyimme teettämään remontin Vinyylitalo Oy:lla. Tarjousvaiheessa eri vaihtoehdot käytiin hyvin läpi lisäeristyksen tuulensuojalevyn, yms. suhteen. Aikataulut menivät kuten oli sovittu ja lopputulos on todella hyvä. Tarkoitus oli vielä maalata autotalli mutta otamme myös siihen samanlaisen vinyylin.


| 22.12.2019 16:12
Kaupunki: Pirkkalan kunta 5

Kaksikerroksisen rivitalon alimman kerroksen lämmöneristystä ja puuverhousta piti uudistaa mutta niin vain kävi että puuverhous vaihtui vinyyliksi ja samalla koko talo puuverhouksien osalta. Vinyyli on ekologista ja huoltovapaa tuote jolla myös saatiin pitkän aikavälin remontit tehtyä. Samoin vanhat puuaidat vaihtuivat kauniisiin vinyyliaitoihin. Talo on rakennettu 1974 ja villoituksessa hirmuisia aukkoja eikä tuulensuojalevytkään olleet tiiviitä joten ilma pääsi sisälle joka tuntui vetona sekä huoneilma epäpuhtaalta. Heti huomio kiinnittyi myös äänieristyksen myöden parantuneen. Nyt joulukuun lopulla on huomattu ettei enään tarvitse pukea villasukkia jalkaan kun kylmä tai kosteus ei pääse sisälle. Koko urakka yhdeltä taholta, niin tuotteet kuin tekijät mikä myös oli hyvä valinta, suosittelen


| 31.01.2019 13:01
Kaupunki: Ikaalinen 5

Urakka alkoi remontin suunnittelulla ja Vinyylitalon edustaja tuli paikalle kartoittamaan eri vaihtoehtoja. Hänellä oli tarjolla sekä puinen, että vinyyliratkaisu tasavertaisina vaihtoehtoina. Päädyin jatkon kannalta ylläpidon helppouteen eli vinyyliin. Tarjous urakasta tuli ajallaan ja oli hyvin lähellä suunnitteluvaiheen arviota. Varsinainen työurakka tavaratoimituksineen alkoi myös ajallaan ja sen kesto oli arvioidun mukainen. Lopputulos ylitti odotukset, talo sai aivan uuden ilmeen.


| 15.11.2018 07:11
Kaupunki: Vantaa 5

Työnä vanhan aidan purku ja uuden vinyyliaidan asennus, n. 70 m. Kaikki toimi täsmälleen kuten oli sovittu. Aikatauluarviot pitivät ja yrityksestä oltiin tasaisin väliajoin yhteydessä ja kerrottiin missä mennään. Mitään purku- tai muuta jätettä ei jäänyt pihalle vaan lopputulos on oikein hieno ja siisti. Voin suositella!


Taloyhtiön julkisivu ja aitaremontti

Vuosi
2019
Kohde
Julkisivu ja aidat
Tyyppi
saneeraus
Budjetti
100000 €

Pirkkalassa sijaitsevan kaksikerroksisen, kahdeksan osakkeen rivitaloasunnon muodostama taloyhtiö As Oy Pirkkalan Rinnekoti suunnitteli julkisivunsa lisälämmöneristyksen ja puuverhoilun uudistamista. Aika oli alkanut näkyä vuonna 1974 valmistuneen rakennuksen puuosissa, ja ne kaipasivat kipeästi päivitystä.
Taloyhtiö suunnitteli aluksi vain rakennuksen alempien kerrosten muutosta, ja tarjouksia pyydettiinkin ensin ainoastaan puuverhoilusta. Lopulta päädyttiin tekemään koko kokonaisuus: sekä ylä- että alaosa. Vinyylitalon ammattilaisten kanssa myös alkuperäinen ajatus puumateriaalista vaihtui vinyyliin. Samalla huomattiin, että myös takapihan aidat saadaan samalta toimijalta – nekin vinyylistä. Tämä ratkaisi sen, että kokonaisuus päätettiin tilata Vinyylitalolta.
Vinyylitalo löytyi tarjousvaiheessa Urakkamaailma.fi-sivuston kautta. ”Vinyylitalo oli ensimmäisiä yrityksiä, jotka meihin olivat yhteydessä. Myyntipäällikkö Jukka Toivola vakuutti meidät pohjalaisella luonteellaan ja varmalla otteellaan. Mitään ei yritetty pakkomyydä, vaan kaikki haluttiin aidosti ratkaista meidän hyväksi yhdessä keskustellen, kertoo taloyhtiön hallituksen puheenjohtaja Merja Salminen.
”Vinyyli materiaalina arvelutti meitä ensin, mutta lopulta sen kestävyys, paloturvallisuus, ekologisuus ja vaivattomuus vakuuttivat meidät. Vinyylituotteilla on pitkä takuuaika: aitamateriaaleilla 25 vuotta ja julkisivutuotteilla jopa 50 vuotta. Valitsemalla vinyylituotteet taloyhtiö varmisti huoltovapauden pitkälle tulevaisuuteen”, kehuu Salminen.
1970-luvun talo kertaheitolla nykyaikaan
Urakan alkaessa kaikki materiaali: puuverhous, tuulensuojalevyt ja villat poistettiin sisäseiniin asti. Samalla huomattiin, että villoja ei ollut seinissä tasaisesti, vaan eristeissä oli suuria, jopa nyrkinmentäviä aukkoja. Tuulensuojalevytkään eivät olleet yhtenäisiä, eikä saumoja oltu tiivistetty lainkaan. Ei ollut siis ihme, että asunnoissa oli ollut pakkasella kylmä. Samalla, kun ulkopinnat vaihtuivat kestävään vinyyliverhoukseen, seiniin tehtiin Vinyylitalon toimesta lisälämmöneritys ja puutteet korjattiin. Urakan aikana taloyhtiössä havaittiin myös muutama ”kastepisteen” aiheuttama vaurio, jotka saatiin korjattua samalla kuntoon taloyhtiön toimesta.
”Olemme olleet erittäin tyytyväisiä lopputulokseen. Huomasimme heti vaikutuksen sisäilman laadussa, ja samalla myös äänieristys parani. Nyt asunnoissa ei ole enää vedon tuntua lattianrajassa, vaan sisätilat ovat mukavan lämpimät. Myös koko yleisilme muuttui vaaleaksi ja raikkaaksi; -70-luvun rakennus pesi kertaheitolla itsensä 2010-luvulle”, Salminen sanoo.
Myös taloyhtiön rapistuneet aidat purettiin urakan yhteydessä ja vaihdettiin vinyyliin. Pääurakan sivussa Vinyylitalon urakoitsija auttoi kaatamaan uusien aitojen tieltä puut, kaivamaan kannot ja poistamaan vanhat aitojen betoniperustukset. Viikonlopun aikana taloyhtiön osakkaat asensivat uusien aitojen alle kaivettuun ojaan maanpeittokankaan ja kivet. Näin lopputuloksesta saatiin viimeistelty. Vinyylitalon urakoitsija pystytti tämän jälkeen uudet vinyyliaidat.

Omakotitalon Ulkoverhous

Vuosi
2016
Kohde
Julkisivu
Tyyppi
saneeraus
Budjetti
19000 €

Teija ja Heikki Niemi, Jurva
Teija ja Heikki tutustuivat Sarka-messuilla vinyyliverhoukseen ja ihastuivat siihen niin paljon, että valitsivat myös oman omakotitalonsa verhousmateriaaliksi vinyylin. Aiemmin seinämateriaaliksi oli ollut mielessä kivilevy, mutta lopulta vinyyli voitti kustannustensa ja helpon ylläpitonsa vuoksi.
Työn tekijäksi he valitsivat Vinyylitalon. Valintaan vaikutti suuresti se, että vaikka Vinyylitalo tekee töitä ympäri Suomen, ovat sen juuret kuitenkin Etelä-Pohjanmaalla. ”Meistä on tärkeää, että rahat jäävät maakuntaan ja paikallista tekemistä tuetaan”, totesi Teija. Työt toteutettiin vuoden 2016 keväällä, ja ne kestivät yhteensä pari viikkoa. Talon kaikki ulkopinnat uusittiin kattoon saakka, mukaan lukien räystäsaluset ja otsapellit. Lisäksi asennettiin tuholaisverkot ja laitettiin kivijalkaan kivilevyt.
Teija ja Heikki ovat olleet mielissään siitä, miten sujuvasti työt sujuivat. Prosessi kulki jouhevasti eteenpäin alusta loppuun saakka, ja kaikki mahdolliset välineet löytyivät ammattimiesten tarvikearsenaalista. Työt alkoivat ja tavarat saapuivat sovitulla aikataululla. Uuden, siistin ulkopinnan lisäksi he ovat päässet eroon hiiristä, jotka aiemmin majailivat mielellään saman katon alla. Suurin muutos on kuitenkin talon ilme, joka kohosi paljon etenkin värien ansiosta. Eikä helppohoitoisen seinän kanssa ole stressiä huoltamisestakaan.
Teija ja Heikki suosittelevat Vinyylitaloa mielellään myös muille, mutta etenkin heille, joille tärkeitä kriteereitä ovat vaivaton remontti ja vain vähän hoitoa vaativa lopputulos. Erityistä kiitosta he antavat Vinyylitalolle sujuvasta yhteydenpidosta: ”Porukka oli todella mukavaa ja innostunutta, ja koko prosessi oli rehti ja reilu. Jäi tunne, että koska tahansa voi ottaa yhteyttä”, kertoo Teija.

Omakotitalon Ulkoverhous

Vuosi
2016
Kohde
Julkisivu
Tyyppi
saneeraus
Budjetti
12000 €

Mauno harkitsi talonsa ulkoverhoilun materiaalia ja toteuttajaa pitkään. Useita 2000-luvun uusia, maalattuja taloja nähneenä hän oli havainnut, että niiden ulkomaalaukset vaativat uusimista nopeasti. Olisi todella iso työ raaputtaa maaleja irti omakotitalosta aina 2-3 vuoden välein.
Seinäjoen Pytinki-messuilla Mauno tutustui vinyyliverhoukseen, ja päätti kilpailuttaa muutaman alan yrityksen. Kilpailutuksen tuloksena tekijäksi valikoitui Vinyylitalo, joka vakuutti laatu-kustannussuhteellaan sekä nopealla asennusaikataululla. Ratkaiseva tekijä oli myös Jukan ammattimainen ote työhön. Mauno kävi myös tutustumassa useisiin Vinyylitalon kohteisiin, ja samalla hän pääsi tutustumaan sekä työn tekijöihin, että työn vaiheisiin.
Kun keskustelut tarjouksesta saatiin päätökseen, eteni prosessi hyvin nopeasti ja asennusajankohta saatiin sovittua asiakkaalle parhaaseen mahdolliseen ajankohtaan. Aikataulut ja sopimukset pitivät kutinsa, ja asennusta tehnyt porukka oli hyvin rutinoitunut ja työn jälki oli tasaista. 2-3 viikkoa kestäneen työn aikana verhoiltiin sekä vanha rakennus että sen uusi lisäosa.
Lopputuloksena syntyi yhtenäinen, siisti ja helppohoitoinen omakotitalon ulkoverhous. Kestävää pintaa ei tarvitse heti uusia ja sen huoltaminenkin on pienitöistä. Lopputuloksen lisäksi Mauno on tyytyväinen porukkaan, joka työn teki. Hän suosittelisi ja on jo suositellutkin Vinyylitalon palveluita kaikille uteliaille silmäpareille, jotka ovat käyneet tutustumassa vinyyliverhoukseen. ”Moni tuttu ja tuntematonkin on tullut kysymään mm. värisävyä ja ovat sitten yllättyneet, kun kyseessä olikin vinyyliverhous eikä puu”, kertoo Mauno.

Nuorisoseuran Ulkoverhous ja Kattoremontti

Vuosi
2016
Kohde
Julkisivu ja katto
Tyyppi
saneeraus
Budjetti
70000 €

Kurikassa sijaitsevan Luovan nuorisoseuran ulkoverhoilu oli kaivannut korjaamista jo jonkin aikaa, sillä edellinen, 80-luvulla tehty, verhous oli vedellyt viimeisiään jo hyvän aikaa. Luovan kyläyhdistyksen rahastonhoitaja ja sihteeri Ismo Kokkarinen kertoi, että he päätyivät vinyyliverhoukseen sen kestävyyden vuoksi. ”Kökällä kun tekee kunnostustöitä, niin on tärkeää, että pinnat vaativat vain vähän huoltoa. Vinyyliverhouksen paras puoli on sen huoltovapaus ja helppohoitoisuus”, toteaa Ismo.
Ennen työn alkamista kyläyhdistys kilpailutti pari yritystä, ja Vinyylitalolla oli kilpailutuksen laadukkain vinyyli. Myös toimitusaika oli nopea. Lisäksi Jukka oli jo entuudestaan tuttu mies ja vakuuttanut ammattitaidollaan, sillä muutama vuosi sitten nuorisoseuralle vaihdettiin Alavus Ikkunat Vinyylitalon toimesta. Kesällä 2016 tehdyn ulkoverhouksen lisäksi nuoriseuran katto uusittiin ja räystäslinjoja oikaistiin. Aikaa työhön meni parisen kuukautta – työ sisälsi aluksi nuorisoseuran korkean osan, mutta projektin puolivälissä huomattiin matalassa päädyssä vanha, kuivunut vesivahinko. Silloin projektiin sisällytettiin myös matala pääty, joka on asukaskäytössä.
Projekti sujui alusta loppuun saakka jouhevasti ja kaikki tavarat tulivat ajallaan. Samalla lisättiin eristettä 25 mm sekä tehtiin kunnollinen ilmankierto rakenteiden välille, joten jatkossa säästetään myös lämmityskuluissa. Ennen projektia oli osalla kylän väestä epäluuloja vinyyliverhousta kohtaan, mutta valmistumisen jälkeen Ismon korviin on kantautunut pelkkää kiitosta. Yhtenäinen, siisti ulkoasu on ollut mieluisa lopputulos kaikille.
Ismo suosittelee vinyyliverhousta ja Vinyylitaloa mielellään muillekin. ”Yrityksen toiminnassa näki ammattitaidon ja että on tehty hommaa aiemminkin, on näkemystä asioista”, kertoo Ismo. Projektin jälkeen nuorisoseuralla pidettiin vielä tapahtuma, jossa kiinnostuneet pääsivät katsomaan lopputulosta ja kyselemään projektista tarkemmin.

Takuu Urakkamaailman kautta suoritetulle työlle:

2 vuotta.

Takuu Urakkamaailman kautta suoritetun työn materiaaleille:

vinyyliverhous 50 vuotta, vinyyliaidat 25 vuotta, sokkelilevyt 25 vuotta

Yrityksen vakuutukset:

Käytämme ympäri suomen valtuutettuja asennusliikkeitä joilla on tarvittavat luvat ja vakuutukset. Tarkistamme yhteistyökumppaniemme taustat ja yhteistä historiaa on jo useita vuosia takana.

Yrityksen Vinyylitalo Oy taloustiedot

12 /2020 12 /2019 12 /2018 12 /2017
Liikevaihto 967 000,00 € 618 000,00 € 586 000,00 € 403 000,00 €
Liiketulos 41 000,00 € 71 000,00 € 27 000,00 € 25 000,00 €
Tilikauden pituus 12 kk 12 kk 12 kk 12 kk
Henkilöstömäärä - - - -

Osta yritykseen liittyviä raportteja

Klikkaa alta olevista ja osta raportteja yritykseen Vinyylitalo Oy liittyen.

Kaupparekisteriote Tilinpäätös Maksuhäiriöt Yhtiöjärjestys Vastuuhenkilöt

Perustiedot

Y-tunnus 23215346 YTJ
Yhtiömuoto Osakeyhtiö YTJ
Toimiala Rauta- ja rakennustarvikkeiden yleisvähittäiskauppa YTJ
Toimialakuvaus Yhtiön toimiala on rakennustarvikkeiden kauppa, tuonti ja vienti sekä kaikki laillinen liiketoiminta. Yhtiö voi omistaa, vuokrata ja hallita kiinteistöjä sekä harjoittaa arvopaperikauppaa. Kaupparekisteri
Kotipaikka KAUHAJOKI YTJ
Toimitusjohtaja Toivola Jukka Antero PRH
Yrityksen kieli Suomi YTJ
Postiosoite Paloluomantie 84 , 61360 MIETO
Käyntiosoite ,

Rekisteröinnit

Verohallinnon perustiedot 15.03.2010 YTJ
Kaupparekisteri 19.03.2010 PRH
Ennakkoperintärekisteri 25.02.2010 YTJ
Ennakkoperintärekisterin tarkistuspäivä 01.12.2021 Alma Talent
ALV-rekisteri 01.03.2010 YTJ

Powered by ALMA Talent Tietopalvelut

Käyttämällä Urakkamaailmaa urakoitsijan löytämisessä

 • turvaat remonttisi ja
 • varmistat remonttisi onnistumisen.
Urakkamaailma on ilmainen ja riskitön tapa löytää luotettava tekijä.

PREMIUM Pyydä tarjous

Rekisteritiedot

 • Yritysmuoto: Osakeyhtiö
 • Verohallinnon perustiedot
 • Kaupparekisteri
 • Ennakkoperintärekisteri
 • ALV-rekisteri
 • 25.02.2010 Yritys rekisteröity:
 • Y-tunnus: 2321534-6
 • Paloluomantie 84 , 61360 Mieto
Urakkamaailmassa vuodesta 2017

Toimialue

koko suomi

Sertifikaatit

 • Suomen Asiakastiedon AA luottoluokitus
 • Olemme myös mukana Luotettava Kumppani järjestelmässä

Säästä rahaa remontissasi

Urakkamaailmasta löydät luotettavasti tekijän remontillesi, ilmaiseksi.


Aloita tästä

Esillä medioissa

Kauppalehti
Mtv3
Etelä-Suomen Sanomat
Suomen Kiinteistölehti
Etuovi
Vuoden verkkokauppa