Löydä remontillesi tekijä ja jätä ilmoitus nopeasti, helposti ja ilmaiseksi! Jatka
Uudenmaan Maalaus Group Oy

Uudenmaan Maalaus Group Oy

Yritys Uudenmaan Maalaus Group Oy (0880944-5) on liittynyt Urakkamaailmaan vuonna 2018, ja sillä on 17 aitoa ja tarkistettua arvostelua, joiden keskiarvo on 4.8 tähteä.Vuonna 2020 Uudenmaan Maalaus Group Oy teki liikevaihtoa 168 000 € ja tulosta 3 000 €

Tutustu alta yrityksen kuvaukseen, palveluihin, aikaisempien asiakkaiden arvosteluihin, taloustietoihin ja aikaisempiin työkohteisiin.

Yrityksen kuvaus

Olemme kotimainen ja luotettava maalaus- ja remonttipalveluita tarjoava yritys.

Meillä asiakastyytyväisyys on kaiken tekemisemme keskiössä ja siksi voimmekin hyvillä mielin tarjota tyytyväisyystakuun kaikkiin töihimme.

Me teemme työmme lupaustemme mukaisesti, eikä siitä aiheudu asiakkaalle ylimääräisiä piilokuluja eikä aikataulut veny meistä johtuvista syitä.

Rakennamme mielellämme juuri teidän tarpeisiinne sopivan paketin, avaimet käteen-periaatteella.

Yrityksen palvelut

Ulkopinnat:
Ulkoverhouksen maalaus
Peltikaton pinnoitus/maalaus
Julkisivumaalaus
Sokkelinmaalaus

Sisäpinnat:
Seinien- ja kattojen maalaus
Seinien- ja kattojen tasoitus
Tapetin poisto ja asennus
Lattioiden maalaus
Listoitukset
Laminaatti / parkettilattian asennus

Kaikkiin töihimme sisältyy asianmukaiset pesut ja suojaukset.

Arvosteluja 17 | Keskiarvo 4.8

Remonttisi onnistuminen on meille tärkeää. Lue lisää tästä.


| 21.12.2020 08:12
Kaupunki: Espoo 4

Työ sujui sovittuun aikaan ripeästi. Maalausjälki oli hyvä. Suojauksissa oli vähän vajaavuuksia, koska maalitippoja löytyi jälkeenpäin ikkunoista ja lattialta.


| 02.12.2020 06:12
Kaupunki: Mäntsälä 3

Työ ok.


| 03.03.2020 21:03
Kaupunki: Helsinki 5

Olemme erittäin tyytyväisiä työn laatuun ja palveluasenteeseen. Kommunikointi oli ripeää ja kysymyksiin tuli nopeasti selkeät vastaukset, ja ongelmat ratkottiin myös nopeasti hyvässä yhteistyössä. Vahva suositus!


| 09.02.2020 07:02
Kaupunki: Helsinki 5

Hyvää jälkeä ja sovitun mukaisesti. Suosittelen.


| 15.12.2019 23:12
Kaupunki: TUUSULA 5

Luotettavaa ja ammattitaitoista työtä. Sopimukset ja aikataulut pitivät, ystävällisiä ammattilaisia. Kiitos! Voin suositella!


| 11.07.2019 13:07
Kaupunki: Espoo 5

Tätä yritystä voimme lämpimästi suositella! Tarjous tuli nopeasti. Sovitussa aikataulussa pysyttiin, vaikka suunnitelmiin tuli hidastavia tekijöitä keittiöremontista johtuen. Puhelimeen vastattiin aina ja omat toiveet otettiin huomioon. Työt tehtiin ahkerasti ja työn jälki oli erinomaista. Olohuoneen ja eteistilojen korkeus oli 5,5m ja olohuoneen katossa oli akustiikkalevyt. Silti jälki todella hyvä. Seinissä oli ennen maalausta lukuisia taulunreikiä ja lisäksi pari isoa reikää piti paikata. Kaikki paikattiin siististi. Valitsimme itse tämän yrityksen kiitettävien arvosteluiden perusteella ja emme kadu valintaamme:).


| 19.06.2019 06:06
Kaupunki: Helsinki 5

Erinomainen ja selkeä viestintä, työ käytiin paikan päällä arvioimassa, hommat hoidettiin todella tehokkaasti ja työn jälki oli hyvää. Parasta oli, että hommassa oli selkeästi tekemisen meininkiä.


| 21.05.2019 15:05
Kaupunki: Helsinki 5

The guys were happy to help me out in English (I speak Finnish OK but I don't know anything about "remontti" stuff). They did a comprehensive painting of my 55m2 apartment, including fixing many challenging spots (cracks in the paint, cracks in the wall, cracks in the ceiling). Their offer was the best combination of cost and timing. They finished the project on time and on budget and they were kind enough to send me an update while I was on vacation on the other side of the world. The end result was excellent, I even had the real estate agent come in to have her opinion (I'm selling my home soon) and she was also impressed.


| 23.04.2019 13:04
Kaupunki: Espoo 5

Pätevät ja mukavat miehet tekivät homman nopeasti ja laadukkaasti.


| 11.04.2019 14:04
Kaupunki: Espoo 5

Pyysimme tarjouksia asunnon seinien tasoituksesta ja maalauksesta sillä seinät olivat aikanaan tehdyn huolimattoman tapetinpoiston vuoksi varsin suurilla kuopilla. Kun tapasimme maalarit tarjousvaiheessa oli yleiskuva asiantunteva ja saimme hyviä ehdotuksia työn sisällön tarkentamisesta (esimerkiksi päädyimme maalaamaan myös katot sillä vanha seinämaali oli vedetty aivan katonrajaan asti). Itse työ sujui aikataulussa, kommunikointi ongelmatilanteissa sujuvaa ja saimme myös joustavasti tehtyä pienen korjausmaalauksen kun myöhemmin tehty parketin hionta hieman sotki seinää. Ainoat miinukset, jotka tässä vaiheessa tulivat vastaan oli se, että valokatkaisijoiden takana oli niin paljon hiontapölyä että valojen päälle kytkeminen aiheutti sen pöllähtämisen lattialle :) Jatkossa jos loppusiivousta ei tilata niin kannataisi ehdottaa asiakkaalle, että valokatkaisijoita ei kytketä paikalleen turhaan kun ne täytyy kuitenkin irrottaa uudelleen puhdistamista varten.


| 07.02.2019 13:02
Kaupunki: Riihimäki 5

Muutimme paikkakunnalta toiselle ja remonttiaikataulu oli tiukka ja joustamaton. Kolmen päivän aikana 170m2 omakotitalo korkealla olohuoneella piti maalata, ml tapettien poisto, seinien tasoitus, hionta, pohjamaalaus ja maalaus. Lisäksi työ piti suunnitella siten, että parketinasentaja pystyi tekemään asennuksen kolmantena päivänä. Yrittäjät lupasivat että homma onnistuu lyhyessä ajassa. Ja sehän onnistui erinomaisesti. Minun ei tarvinnut vahtia toimintaa millään tavalla, yrittäjiin pystyi luottamaan ensikättelystä alkaen. Erityiskiitos yrittäjien rehellisestä ja rehdistä toimintatavasta. Suosittelen tätä yritystä lämpimästi kaikille!


| 21.01.2019 18:01
Kaupunki: Helsinki 5

Maalaus hoitui sujuvasti ja yhteistyössä, vaikka maalaustyössä tulikin hieman yllätyksiä. Hyvä asiakaspalvelu, joustava ja rehellinen urakoija. Voin lämpimästi suositella vastaaviin töihin.


| 15.01.2019 20:01
Kaupunki: Helsinki 5

Homma sujui ripeästi ja vaikka yllätyksiä (missä remontissa ei tulisi) niin työnjälki erittäin hyvää ja kommunikointi sujui todella hyvin remontin ajan. Suosittelen!


| 07.01.2019 19:01
Kaupunki: Helsinki 5

Maalaustyöt hoidettiin ammattitaidolla ja moitteettomasti, aikataulussa pysyen. Erityismaininta haastavasta portaiden maalauksesta; lopputulos oli upea. Viestintä toimi hyvin urakan ajan ja pysyimme ajan tasalla töiden kulusta. Kaupan päälle tuli hyviä käytännön vinkkejä. Lämmin suositus Uudenmaan Maalaus Groupille!


| 06.01.2019 23:01
Kaupunki: Helsinki 5

Loistavaa jälkeä ja hyvä kommunikaatio, aina tarjouksesta työn loppuun saakka. Tilasin 60 neliön asuntooni perusteellisen seinien hionnan, tasoituksen ja maalauksen (myös katot maalattiin). Reilu hinta, ja hyvä asenne ja kommunikaatio UMG Oy:n osalta koko urkakan varrella. Kaikki työn tärkeimmät seikat pystyttiin selvittämään etukäteen kun en päässyt itse valvomaan urakkaa. Näin työn lopputulos - joka oli täsmällinen ja laadukkaan oloinen - vastasi odotuksiani. UMG Oy on nuori yritys joka haluaa varmasti kasvaa toimintaansa ja tuo into näkyi heidän joustavuudessa. Urakan ajaksi oli arvioitu 5 päivää, ja jotkut pienet lisätyöt jotka venyivät seuraavalle viikolle (asuntoni erityisseikkojen takia) eivät olleet ongelma, koska tästä muutoksesta ilmoitettiin etukäteen ja UGM Oy tarjoutui joustamaan ekstra keikan. 5/5 Tom


| 21.12.2018 14:12
Kaupunki: Espoo 5

Asunnossa maalattiin seinät, ovet ja osa kattoa sekä asennettiin tulvakynnys kylpyhuoneeseen. Työ sujui toivotusti, jopa aikataulusta edellä ja hyvin viestien jos mitään täsmennettävää oli. Asunnossa tehtiin samaan aikaan muutakin pientä remonttia, mikä olisi voinut olla vaivaksi, mutta tekijöillä on hyvä, positiivinen ja joustava asenne työhön. Voin lämpimästi suositella.


| 24.10.2018 07:10 5

Uudenmaan Maalaus Group Oy, teki kaikkien seinien maalauksen todella nopeasti ja huippujäljellä. Asialliset tekijät, joiden kanssa oli helppo ja hyvä asioida. Vahva suositus!


Takuu Urakkamaailman kautta suoritetulle työlle:

Sopimuksen mukaan.

Takuu Urakkamaailman kautta suoritetun työn materiaaleille:

Materiaaleista riippuen, sopimuksen mukaan.

Yrityksen Uudenmaan Maalaus Group Oy taloustiedot

12 /2020 12 /2019
Liikevaihto 168 000,00 € 86 000,00 €
Liiketulos 3 000,00 € 2 000,00 €
Tilikauden pituus 12 kk 12 kk
Henkilöstömäärä - -

Osta yritykseen liittyviä raportteja

Klikkaa alta olevista ja osta raportteja yritykseen Uudenmaan Maalaus Group Oy liittyen.

Kaupparekisteriote Tilinpäätös Maksuhäiriöt Yhtiöjärjestys Vastuuhenkilöt

Perustiedot

Y-tunnus 08809445 YTJ
Yhtiömuoto Osakeyhtiö YTJ
Toimiala Muu muualla luokittelematon erikoistunut rakennustoiminta YTJ
Toimialakuvaus Yrityksen toimialana on harjoittaa liiketoimintaa seuraavilla aloilla: maalausurakointi ja alan tuotteiden markkinointi - kiinteistö-, osake- ja arvopaperikauppa - kaikki muu laillinen yritystoiminta. Kaupparekisteri
Kotipaikka HELSINKI YTJ
Toimitusjohtaja Göös Henri Sakarias PRH
Yrityksen kieli Suomi YTJ
Postiosoite Palstakuja 9 B , 01840 KLAUKKALA
Käyntiosoite ,

Rekisteröinnit

Verohallinnon perustiedot 27.03.1992 YTJ
Kaupparekisteri 11.03.1992 PRH
Ennakkoperintärekisteri 15.10.2018 YTJ
Ennakkoperintärekisterin tarkistuspäivä 01.12.2021 Alma Talent
ALV-rekisteri 15.10.2018 YTJ

Powered by ALMA Talent Tietopalvelut

Käyttämällä Urakkamaailmaa urakoitsijan löytämisessä

  • turvaat remonttisi ja
  • varmistat remonttisi onnistumisen.
Urakkamaailma on ilmainen ja riskitön tapa löytää luotettava tekijä.

Rekisteritiedot

  • Yritysmuoto: Osakeyhtiö
  • Verohallinnon perustiedot
  • Kaupparekisteri
  • Ennakkoperintärekisteri
  • ALV-rekisteri
  • 27.03.1992 Yritys rekisteröity:
  • Y-tunnus: 0880944-5
  • Hernetie 4C 67 , 01300 vantaa
Urakkamaailmassa vuodesta 2018

Toimialue

Uusimaa, päijät-häme, raasepori +100km

Säästä rahaa remontissasi

Urakkamaailmasta löydät luotettavasti tekijän remontillesi, ilmaiseksi.


Aloita tästä

Esillä medioissa

Kauppalehti
Mtv3
Etelä-Suomen Sanomat
Suomen Kiinteistölehti
Etuovi
Vuoden verkkokauppa