Urakkamaailma logo Jätä ilmoitus
Löydä remontillesi tekijä ja jätä ilmoitus nopeasti, helposti ja ilmaiseksi! Jatka
SVK Laatatyö Oy

SVK Laatatyö Oy

Tämä urakoitsija ei ole tällä hetkellä Urakkamaailmassa.

Tämä voi johtua monesta eri syystä, kuten:

 • Urakkamaailman alkuselvitys urakoitsijasta on kesken,
 • urakoitsijan rekisteritiedot ovat puutteelliset,
 • yhteistyö on toistaiseksi päättynyt.

Kilpailuta remonttisi ja löydä luotettava urakoitsija, klikkaa tästä.

Yritys SVK Laatatyö Oy (2763475-9) on liittynyt Urakkamaailmaan vuonna 2016, ja sillä on 23 aitoa ja tarkistettua arvostelua, joiden keskiarvo on 4.8 tähteä.Vuonna 2020 SVK Laatatyö Oy teki liikevaihtoa 252 000 € ja tulosta -16 000 €

Tutustu alta yrityksen kuvaukseen, palveluihin, aikaisempien asiakkaiden arvosteluihin, taloustietoihin ja aikaisempiin työkohteisiin.

Yrityksen kuvaus

Yrityksen palvelut

Arvosteluja 23 | Keskiarvo 4.8

Remonttisi onnistuminen on meille tärkeää. Lue lisää tästä.


| 01.09.2021 15:09
Kaupunki: Espoo 5

Työmiehet tiesivät miten asia hoidetaan. Hyvin asiantuntevaa porukkaa ST Timantilta/SVK Laatatyöltä. Pysyttiin budjetissa ja aikataulussa mikä oli alustavasti sovittu.


| 04.06.2021 14:06
Kaupunki: Kirkkonummi 5

ST Timantti teki nimensä mukaan erittäin timanttista jälkeä ja hyvällä asenteella. Ei tullut kommenttia, että onpas hankalaa, vaan että kyllä onnistuu - olemme tehneet tällaista ennenkin. Ja vielä hymyssä suin. Jiiratut kulmat, 80x80 laattaa seinissä ja lattioissa, epoksikulmat ja kaikki vimpan päälle! Suosittelen ehdottomasti!


| 29.12.2020 10:12
Kaupunki: Helsinki 5

Kylpyhuoneen, saunan ja kodinhoitohuoneen remontointi sujui erinomaisesti. Työhön kuului entisten rakenteiden purku, vesieristys, tilojen laatoitus, saunan rakentaminen ja kalusteiden asennus. Työt sujuivat ajallaan, siististi ja ilman ongelmia. Työn jälki oli todella hyvää ja myös rakennustarkastaja kehui. Lämpimästi suosittelen ST Timanttia.


| 21.12.2020 10:12
Kaupunki: Espoo 5

Kilpailukykyinen hinta ja nopea toteutus. Maallikkona kaipaisi hieman enemmän mielipiteiden kysymistä asioista, joskin ne aina toteutettiin kun pyyntöjä esitti. Kokonaisuudessaan hyvin sujunut remontti ja hyvin sujunut kommunikaatio.


| 26.11.2020 13:11
Kaupunki: Järvenpää 5

Jos voisin antaa kuusi tähteä niin antaisin :) Olen erittäin tyytyväinen sekä työn jälkeen, aikataulujen noudattamiseen että asenteeseen ja kommunikaatioon. En ole koskana nähnyt noin hienosti tehtyjä laatoituksia ja saumauksia. Todellisia ammattilaisia! Kiitos paljon hienosti tehdystä työstä.


| 22.11.2020 23:11
Kaupunki: Kirkkonummi 5

ST Timantti oli todella hyvä. Ensi tapaamisesta he kuuntelivat toiveitamme sekä ehdottivat ratkaisuja joita emme itse olisi osanneet ajatella. Työ suoritettiin ajallaan ja budjestissa. Työn aikana oli pari pientä asiaa jotka halusimme korjata ja sen he tekivät nopeasti ja ilman mitään keskusteluja. Työ jälki on todella siistiä ja laadukasta. Suosittelen.


| 22.11.2020 10:11
Kaupunki: Kerava 4

Remonttiaika oli keväällä koronarajoitusten aikaan 7viikkoa. Pölysuojaus purun aikana ei toiminut parhaalla tavalla. Kaikki tehtävät ja ratkaisut sekä tarkastukset sujuivat yhteisymmärryksessä ja lopputulos oli hyvä. Laskut tulivat jälkikäteen työn edistymisen mukaan. Huolto tai takuukorjauksien tarvetta ei ole ilmennyt valmistumisen jälkeen ja nyt kulunut 7 kuukautta. Voimme suositella muillekin.


| 21.11.2020 12:11
Kaupunki: Helsinki 5

Työt (ja asiointi) hoituivat hienosti ja sovitusti. Työn jälki etittäin hyvää. Voin kyllä suositella!


| 21.11.2020 11:11
Kaupunki: Porvoo 5

Remontti onnistui loistavasti. Lisäksi asennettiin vielä kalanruotoparketti koko asuntoon ja toteutettiin keittiön väliseinän purkutyö sekä yhden oviaukon sulkeminen. Kaikki asiat hoidettiin ajallaan ja sovitusti, jos tuli jotain yllättävää esille tai oli epäselvyyttä, mitään ei tehty ilman että oltiin ensin yhteydessä. Kaikki kustannukset, työt ja materiaalit, eriteltiin laskussa tarkasti. Kommunikointi oli aina sujuvaa, ystävällistä ja asiantuntevaa. Työn jälki on todella siistiä ja pikkutarkkaa. Suosittelen yritystä lämpimästi, ja he ovatkin tekemässä minulle jo remonttia toiseen kohteeseen.


| 19.09.2019 14:09
Kaupunki: Espoo 3

Paritalon täydellinen kylpyhuoneremontti tehtiin ripeästi, työn jälki on siisti ja lopputulos ulkonäön puolesta erittäin hyvä. Suurena miinuksena se, että vanha lattialämmitys oli remontin aikana hajonnut ja tämä huomattiin vasta, kun työ oli valmis. Mitään ei ollut enää tehtävissä - koko uusi lattia olisi pitänyt purkaa, vesieriste uusia jne. Urakoitsijan olisi pitänyt ammattilaisena varmistaa, että lattialämmitys toimi, ennenkuin lattiaa ruvettiin viimeistelemään. Uusi lattialämmitys olisi ollut silloin helppo asentaa. Minulla tilaajana ei ole ammattitaitoa kysyä ja valvoa tällaista - luotan ammatti-ihmisiin, siksi olen tilannut työn heiltä. Nyt kaikki vain pesivät kätensä koko asiasta. Lattialämmitystä korvaamaan seinääni on nyt asennettu pyyhekuivain, joka ei pysty ainoana lämmönlähteenä mitenkään korvaamaan lattialämmitystä. Hieno kylppäri tuli, mutta todellakin harmittaa tuo lämmitys.


| 19.03.2019 15:03
Kaupunki: Helsinki 5

Loistava lopputulos vaativalle projektille! Uusimme kylpyhuoneemme ja pikkuvessamme täysin. Molemmista purettiin kaikki ihan raakoihin betoniseiniin asti. ST Timantti toteutti remontin kokonaisuudessaan ja se meni juuri kuten olimme sopineet. Aikataulu piti ja lisäksi laajensimme remontin kattamaan myös viereisen lastenhuoneen, joten loppujen lopuksi remontti kesti noin 7 viikkoa. Urakoitsija venyi hienosti ja kiperistäkin tilanteista selvittiin hyvin. Oli helppo sopia muutoksista ja kaikki meidän pyynnöt onnistuivat! Ammattitaitoa löytyi ja työn jälki oli todella hyvä. Oli ilo seurata heidän työtään ja olimme koko projektin ajan luottavaisin mielin. Heiltä sujuu erityisesti laatoittaminen, sähkö- ja putkityöt helposti ja olivat koko ajan hyvin määrätietoisia ja järjestelmällisiä työn kanssa. Pitivät meidät myös hyvin ajantasalla työn eri vaiheista. Kylppäriremppa on varmasti kodin vaativimpia remontteja ja ST Timantin kanssa se sujuu kevyesti ja ilman stressiä. Suosittelemme heitä lämpimästi!

kiitos palautteesta.

SVK Laatatyö Oy

| 27.01.2019 23:01
Kaupunki: Helsinki 5

Työn jälki erittäin siistiä, myös valvoja kehui työn laatua. Yhteistyö urakoitsijan kanssa sujui mutkattomasti. Voin suositella ST Timanttia.

kiitos palautteesta.

SVK Laatatyö Oy

| 10.01.2019 15:01
Kaupunki: Helsinki 5

ST Timantti hoiti sovitut asiat hienosti ja ammattitaitoisesti. Kommunikointi urakoitsijan kanssa oli sujuvaa ja selkeää. Voin suositella!

kiitos palautteesta.

SVK Laatatyö Oy

| 23.12.2018 14:12
Kaupunki: Vantaa 5

Huolellinen työn jälki, siisti työmaa, kommunikointi toimii ja aikataulu kunnossa. Suosittelen. Laatoittaja erittäin asiallinen ja osaava.

kiitos palautteesta.

SVK Laatatyö Oy

| 10.11.2018 00:11
Kaupunki: Espoo 5

"Tämän parempaa laatoittajaa ei löydä." Tämän kaltaiset kommentit ~40 vuotta rakennsualalla toimineilta ammattilaisilta, jotka toimivat työn valvojina. Moitteeton työnjälki, siistinä pidetty työmaa ja asiallisesti käyttäytyvä porukka. Timanttinen löytö Urakkamaailmasta!

kiitos palautteesta.

SVK Laatatyö Oy

| 19.04.2018 13:04
Kaupunki: Espoo 5

Työn jälki on moitteeton. Sovitut työt tehtiin loppuun asti, työvälineet ja toiminta oli asiallista. Työmaa siisti ja järjestyksessä, voi suositella.

kiitos palautteesta.

SVK Laatatyö Oy

| 12.03.2018 09:03
Kaupunki: Helsinki 5

ST Timantti toteutti meille kylpyhuone- ,sauna- ja WC-remontin, joka onnistui todella upeasti! Myöhemmin pyysimme ST Timanttia vielä toteuttamaan koko asunnon lattioiden, seinien jakeittiön remontin ja koko remontin lopputulos sujui yli odotusten! Aikataulut pitivät hyvin ja kommunikointi oli erinomaista, helppoa ja hyväntuulista. Urakoitsijalla oli paljon hyviä ehdotoksia remontin eri vaiheiden ja materiaalien toteutuksesta. Työnjälki on todella huolella ja ammattitaidolla tehty. Suosittelemme lämpimästi ST Timanttia ihan kaikkiin kodin remontteihin!

kiitos palautteesta,

SVK Laatatyö Oy

| 09.03.2018 20:03
Kaupunki: Espoo 5

Rivitaloasunnossamme kylpyhuone ja sauna remontoitiin ja erilliseen WC tilaan vaihdettiin kalusteet ja asennettiin mikrosemetti vanhojen laattojen päälle. Remontti onnistui todella hyvin. Tarjous oli selkeä ja kaikki kustannukset oli eritelty tarkasti. Työn jälki oli erinomaista, vaikka pieneen tilaan haluttiin sekä lattiaan että seinään normaalia isompaa laattaa. Rakennusvalvoja oli myös erittäin tyytyväinen työn jälkeen, niin vedeneristeisiin kuin lopulliseenkin tulokseen. Kommunikointi urakoitsijan kaikkien työntekjöiden kanssa oli pitkin remonttia erittäin helppoa ja kaikesta pystyttiin sopimaan ja keskustelemaan yhdessä. Voimme lämpimästi suositella ST Timanttia kenelle tahansa ja aiomme käyttää heitä jatkossakin.

kiitos palautteesta,

SVK Laatatyö Oy

| 07.03.2018 22:03
Kaupunki: Vantaa 5

Kylpyhuone- ja saunaremonttimme onnistui loistavasti! Kiitos siitä kuuluu ST Timantille. Remontti sujui yli odotusten ja lopputulos hipoo täydellisyyttä. Suosittelemme varauksetta näitä käsistään taitavia, kommunikointitaitoisia ja rehtejä herrasmiehiä mielellämme kelle tahansa! Remontin ja eri työvaiheiden aikataulut pitivät kuten oli sovittu. Kommunikointi oli erinomaista, helppoa ja mukavaa. Kommunikointi korostui kohdissa, jotka on mahdollista toteuttaa useammalla eri tavalla, näissä tilanteissa tilaajan kanta kysyttiin aina ennen työsuoritusta. Oli erittäin mukavaa huomata, että tämän päivän hektisyydestä huolimatta toiset osaavat yhä hämmästyttää kädentaidoillaan, tekemisen tarkkuudella sekä samalla arvostaa ja nauttia siitä mitä tekevät työkseen ja saaden hyväntuulisuudellaan & huumorillaan myös tilaajat hyvälle tuulelle. ST Timantilla on VTT:n vedeneristyssertifikaatti ja työn jälkeä päästiin koeponnistamaan palkkaamalla Etelä-Suomen tarkin valvoja vedeneristystyölle. Tarkastuksen teki Seriffi-Palvelut Oy. Tarkastus läpäistiin, joten voimme luottaa siihen, että kosteusongelmia ei kylpyhuoneeseemme tule! Lopputulosta katsellessa ja urakkakokonaisuutta muistellessa tiedämme valinneemme juuri meille oikean urakoitsijan ja varmasti yhden niistä parhaista!

kiitos palautteesta,

SVK Laatatyö Oy

| 30.08.2017 13:08
Kaupunki: Espoo 5

Täsmällisiä ja huolellisia työssään ja tekivät todella siistiä laatoitustyötä. Kommunikointi oli sujuvaa koko remontin ajan. Ja se missä hyvä yritys todella mitataan, on reklamaatiotilanteet: Projektin alussa työmaalla sattui pieni pölykömmähdys josta ilmoitin kontaktihenkilölle. Asia hoidettettiin samana päivänä kuntoon! Työmaa myös siivottiin huolella homman valmistuttua ja purkujätteet vietiin sovitusti pois. Iso kiitos koko porukalle!

kiitos palautteesta.

SVK Laatatyö Oy

| 19.05.2017 11:05
Kaupunki: Helsinki 4

Hyvä yhteydenpito. Hyvin laadittu ja eritelty tarjous ST Timantilla. Hyvä aikataulujen pitävyys. Vesieristyksestä (ison) taloyhtiön tekninen isännoitsijä sanoi, ettei muista milloin on nähnyt parempaa.. Lopputulos oli hyvin tehty siisti uusi kylpyhuone, kiitos!

kiitos palautteesta.

SVK Laatatyö Oy

| 29.03.2017 15:03
Kaupunki: Vantaa 5

Hei, ST Timantin remonttimies teki kaiken kaikkiaan pari kuukautta meillä töitä. 15 vuotta vanhassa omakotitalossa muuton yhteydessä remontoitiin käytännössä kaikki, osa pinnoista vaihdettiin kokonaan uusiin ja osittain vain remontoitiin vanhaa. Suihkutilat revittiin kokonaan auki samoin sauna ja tehtiin kokonaan uusiksi. Suihkutiloihin ja saunaan meillä tuli tähtitaivaselementti ja ne onnistui täydellisesti. Remonttimiehellä itsellään oli myös hyviä ideoita miten kannattaisi toteuttaa eri osa-alueita. Käytännössä remonttimies teki isoista remonteista pienempiin muutoksiin kuten ikkunaverhotankojen asentamiseen ja Ikean kaappien loppukasaamiseen ja jopa pesi meille ikkunan korkean aulatilan maalauksen yhteydessä. Remonttimies teki erittäin ammattitaitoista jälkeä ja olemme olleet erittäin tyytyväisiä työjälkeen. Remonttimies selkeästi teki sellaista työnjälkeä, kuin olisi itselleen tehnyt! Tässä kohteessa ostimme itse materiaalit ja teetimme vain työosuuden. Voin suositella lämpimästi.

kiitos palautteesta.

SVK Laatatyö Oy

| 05.12.2016 13:12
Kaupunki: Vantaa 4

Nopeasti ja hyvin tehty. Voin suositella ST Timantti Oy:tä.

Kiitos palautteesta.

SVK Laatatyö Oy

Yrityksen SVK Laatatyö Oy taloustiedot

12 /2020 12 /2019 12 /2018
Liikevaihto 252 000,00 € 264 000,00 € 158 000,00 €
Liiketulos -16 000,00 € -3 000,00 € 14 000,00 €
Tilikauden pituus 12 kk 12 kk 12 kk
Henkilöstömäärä - - -

Osta yritykseen liittyviä raportteja

Klikkaa alta olevista ja osta raportteja yritykseen SVK Laatatyö Oy liittyen.

Kaupparekisteriote Tilinpäätös Maksuhäiriöt Yhtiöjärjestys Vastuuhenkilöt

Perustiedot

Y-tunnus 27634759 YTJ
Yhtiömuoto Osakeyhtiö YTJ
Toimiala Muu muualla luokittelematon erikoistunut rakennustoiminta YTJ
Toimialakuvaus Yhtiön toimii seuraavilla toimialoilla: Muu muualla luokittelematon erikoistunut rakennustoiminta, rakennusten ja rakennelmien purku, rappaus, maalaus, kauneudenhoitopalvelut, parturit ja kampaamot. Kaupparekisteri
Kotipaikka Vantaa YTJ
Toimitusjohtaja - -
Yrityksen kieli Suomi YTJ
Postiosoite Maauunintie 23 A 18 , 01450 VANTAA
Käyntiosoite Maauunintie 23 A 18 , 01450 VANTAA

Rekisteröinnit

Verohallinnon perustiedot 28.06.2016 YTJ
Kaupparekisteri 27.06.2016 PRH
Ennakkoperintärekisteri 01.06.2016 YTJ
Ennakkoperintärekisterin tarkistuspäivä 01.03.2022 Alma Talent
Työnantajarekisteri 01.06.2016 Päättynyt 07.11.2021 YTJ
ALV-rekisteri 01.06.2016 YTJ

Powered by ALMA Talent Tietopalvelut

Käyttämällä Urakkamaailmaa urakoitsijan löytämisessä

 • turvaat remonttisi ja
 • varmistat remonttisi onnistumisen.
Urakkamaailma on ilmainen ja riskitön tapa löytää luotettava tekijä.

Rekisteritiedot

 • Yritysmuoto: Osakeyhtiö
 • Verohallinnon perustiedot
 • Kaupparekisteri
 • Ennakkoperintärekisteri
 • ALV-rekisteri
 • 17.05.2016 Yritys rekisteröity:
 • Y-tunnus: 2763475-9
 • X , X X
Urakkamaailmassa vuodesta 2016

Toimialue

Suur-Helsinki ja Helsingin seutu

Sertifikaatit

 • X

Säästä rahaa remontissasi

Urakkamaailmasta löydät luotettavasti tekijän remontillesi, ilmaiseksi.


Aloita tästä