Löydä remontillesi tekijä ja jätä ilmoitus nopeasti, helposti ja ilmaiseksi! Jatka
Pintakoti Oy

Pintakoti Oy

Yritys Pintakoti Oy (2709880-2) on liittynyt Urakkamaailmaan vuonna 2016, ja sillä on 26 aitoa ja tarkistettua arvostelua, joiden keskiarvo on 4.3 tähteä.Vuonna 2018 Pintakoti Oy teki liikevaihtoa 488 000 € ja tulosta 5 000 €

Tutustu alta yrityksen kuvaukseen, palveluihin, aikaisempien asiakkaiden arvosteluihin, taloustietoihin ja aikaisempiin työkohteisiin.

Yrityksen kuvaus

Pintakoti Oy tekee katonhuolto töitä, mm. maalauksia ja pinnoituksia mukaanlukien kattoturvallisuus ja sadevesijärjestelmät. Palvelumme perusta on asiakaslähtöisyys. Pidämme sen minkä lupaamme.

Yrityksen palvelut

- Kattomaalaus
- Katonpinnoitus
- Vesikourut
- Seinätikkaat
- Lumiesteet
- Kulkusillat
- Julkisivumaalaukset

Arvosteluja 26 | Keskiarvo 4.3

Remonttisi onnistuminen on meille tärkeää. Lue lisää tästä.


| 04.09.2020 12:09
Kaupunki: Vantaa 5

Homma hoitui ripeästi, pesijä teki pitkän päivätyön, jotta sai homman valmiiksi ja pinnoittaja pääsi tekemään loppusilauksen. Urakka hoitui valmiiksi etuajassa. Hyvää jälkeä. ++ että urakoitsija tuli etukäteen paikalle katsomaan kohteen ja tekemään arvion. Työn jälki erittäin siistiä, myös suojaus ja loppusiivous hyvä. Voin lämpimästi suositella!


| 19.08.2020 08:08
Kaupunki: Jyväskylä 5

Erittäin tyytyväisiä olemme työn sujuvuuteen sekä laatuun. Kanssakäyminen henkilökunnan kanssa tarjousvaiheesta työn suorittamiseen erittäin miellyttävää ja sujuvaa. Suosittelen!

Kiitos palautteesta ja hyvää loppukesää!

Timo
Pintakoti Oy

Pintakoti Oy

| 13.08.2020 11:08
Kaupunki: Hyvinkää 5

Kiitettävä lopputulos, aikataulu sovitun mukainen, työntekijät erittäin ahkeria ja kohteliaita, loppusiivous hyvä

Kiitos palautteesta ja hyvää loppukesää!

Timo
Pintakoti Oy

Pintakoti Oy

| 27.07.2020 15:07
Kaupunki: Mäntsälä 5

Urakoitsija antoi selkeän tarjouksen, jossa yksityiskohtaisesti selostettiin työvaiheet. Aikataulullisesti työ sujui sovitun mukaisesti. Työn ensivaiheen tekijät ( pesu ja sammaleenestokäsittely ) osasivat hommansa ja tekivät työnsä erittäin huolellisesti. Samaten pinnoittajat suoriutuivat hommasta kiitettävästi.. Työn jälki on moitteetonta ja ympäristö tuli siivottua, kuten urakoitsijan kanssa oli sovittu. Suosittelen lämpimästi

Kiitos palautteesta ja hyvää loppukesää!

Timo
Pintakoti Oy

Pintakoti Oy

| 23.07.2020 12:07
Kaupunki: Espoo 2

Valitsin tämän urakoitsijan koska työn kuvaus oli vakuuttava, hinta oli kalliimpi kuin muilla mutta ajattelin että laatu on tärkeämpää. Valitettavasti tämän urakoitsijan kohdalla prosessi ei kuitenkaan mennyt kovin ammattimaisesti: 1.Urakka aloitettiin jättämällä tulematta sovitusta aloituspäivästä ilman ilmoitusta 2.Pesu tehtiin ilmeisen huolella mutta kuraroiskeita oli pitkin tiiliseiniä ja näistä piti erikseen huomauttaa kun oltiin jo lähdössä seuraavaan kohteeseen 3.Maalaustyössä oli lukuisia huomautettavia puutteita (maalamattomia kohtia, sotkuja tiiliseinissä tms.) Puutteet korjattiin mutta kokonaisuutena tuntui että työntekijät olivat hieman liian kokemattomia ja kaikki tuntui tehtävän hätiköiden kun kiire ilmeisesti jo seuraavalle työmaalle. Valvonta työstä jäi siis kokonaan asiakkaan vastuulle ja jos en itse sattuisi työskentelemään rakennusalalla tämän kanssa olisi kyllä ollut haastetta. Lasku laitettiin tulemaan keskeneräisestä työstä, jota ei oltu katselmoitu eikä hyväksytty. Myöskään kaikki sovitut asiat eivät kulkeneet firman edustajalta työntekijöille, eli sovitut asiat piti erikseen kertoa työntekijöille uudestaan. Lopputulos työstä on kuitenkin siisti ja katto näyttää kuin uudelta.

Kiitos palautteesta, lopputulos on pääasia!
Palaute käsitellään meillä yrityksen toiminnan kehittämiseen.

Timo
Pintakoti Oy

Pintakoti Oy

| 15.06.2020 20:06
Kaupunki: Helsinki 5

Haluan kiittää Pintakoti Oy:n tiimiä erinomaisesta työsuorituksesta, joka saatiin päätökseen hienosti vaikka toukokuun alku oli kylmä ja kelit olivat hieman oikuttelevat. Kaikki tehtävät tehtiin, kuten oli sovittu ja paikat siistittiin hyvin. Kova puuskittainen tuuli hankaloitti kevytpeitteiden paikalleen saantia, mutta siitäkin selvittiin. Kulkusillat uusittiin, jolloin jatkossa katolla on turvallista työskennellä. Naapurit ovay kovasti ihastelleet " uutta " kattoa, joten voin vilpittömästi suositella ammattitaitoista Pintakoti Oy:tä vastaaviin projekteihin. Helsinki, 15.6.2020 Hans-Olof Karlsson

Kiitos palautteesta Hans-Olof ja mukavaa loppukesää!

Timo Tuomaala
Pintakoti Oy

Pintakoti Oy

| 22.11.2019 13:11
Kaupunki: Tampere 4

Työ sujui hyvin ja lopputulos oli erittäin hyvä ja hinta kilpailukykyinen


| 13.09.2019 16:09
Kaupunki: Espoo 5

Olen erittäin tyytyväinen yrityksen asiakaspalveluun, mukaviin ja ammatinsa osaaviin työntekijöihin, joustavaan asenteeseen, työn aikatauluun sekä tietenkin hyvään lopputulokseen. Hintakin oli työstä sopiva.


| 21.08.2019 20:08
Kaupunki: Kirkkonummi 5

Olemme erittäin tyytyväisiä työnjälkeen ja muutenkin koko prosessi hoitui tyylikkäästi. Aikataulut pitivät ja paikat olivat aina työpäivän jälkeen siistitty moitteettomaan kuntoon.


| 19.08.2019 10:08
Kaupunki: Hollola 3

Työn jälki aivan ok, mutta suojaukset pesun ja maalauksen aikana tehty huonosti/jäänyt tekemättä. Pesusta lensi roiskeita pitkin tiiliseinää ja kuistin portaila laatat olivat aivan punaisena tästä pesuvedestä. Tästä huomautin tekijöitä ja yrityksen johtohenkilöä. Pahin moka on kyllä käynyt näissä räystäskouruissa. Ruiskulla on maalattu valkoiset kourut paikoin aivan punaiseksi. Sisällä ei haittaa, mutta etureuna osittain aivan punainen. Kourut olivat irti kun räystäät huoltomaalasin ja ei lähde pesulla pois. Myös kuistin ulkovalojen yläpinnat olivat aivan punaisessa roiskeessa. Autovahalla kovaa hinkaten lähti pois.


| 22.07.2019 19:07
Kaupunki: Virrat 4

Teetimme Pintakoti Oy:llä tiilikaton pesun sekä pinnoituksen (maalaus) ja lisäksi otsalaudoituksen ja vesikourujen vaihdon. Myyjä oli asiantunteva ja vaikutti siltä, että remonttiprojektista tulisi oikein sujuva. Työn lopputulos oli hyvä, mutta valitettavasti prosessi ei edennyt ihan myyjän kuvaamalla tavalla. Kommunikointi remonttiporukan puolelta oli kovin vajavaista, ilmoitukset työvaiheiden aloituksista tulivat harmittavan myöhään ja ylipäätään tekemisestä jäi hiukan sekoileva mielikuva. Lopputulos oli tilatun mukainen ja siihen olemme tyytyväisiä. Viisi tähteä olisin voinut antaa jos remontti olisi edennyt myyjän kuvaamalla sujuvuudella.


| 02.07.2019 07:07
Kaupunki: Varkaus 5

Todella hyvää ja ammattimaista työtä! Hieno katto tuli.


| 24.05.2019 11:05
Kaupunki: Jyväskylä 5

Kun maalaustyö oli tehty, sääennusteiden vastainen rankkasade pilasi homman ja jälki oli kuin lumipyryn jäljiltä. Työ uusittiin samaan hintaan ja hymysuin. Suosittelen!


| 10.10.2018 11:10
Kaupunki: vantaa 5

toimi hyvin


| 14.08.2018 14:08
Kaupunki: Lempäälä 1

Sovimme etukäteen mm. seuraavista asioista, joiden takia päädyin firman palkkaamiseen. Työn suorittaa kokeneet ammattilaiset, ei ns. kesätyöntekijöitä. Seinät suojataan pressuilla työn ajaksi. Taloa ei tarpeettomasti altisteta kosteudelle pesun yhteydessä. ( Ei mm. painepesurilla pestä rakenteita, seiniä,ikkunoita) Pesijöiden piti saapua klo 09.00 tulivat noin klo 13.00. Ja yllätys, todella nuoria poikia 2kpl. Pesu alkoi kovalla kiirellä ja jossain vaiheessa huomasin etteivät olleet suojanneet seiniä mitenkään, ja rännivesikaivot olivat sammaleen tukkimia ja vesi lainehti pitkin pihaa mennen runsaasti mm.patolevyn ja sokkelin väliin. Siis valvonta työt jätettiin täysin asiakkaan tehtäväksi.Väittivät ettei heille ollut asiasta kerrottu. Sama vesien lainehtiminen toistui myös talon toisella puolella. Samojen pressujen käyttö molemmilla puolilla taloa aiheutti sitten sen että desinfiointiaineen levityksen ajaksi niitä ei sitten jaksettu laittaakaan, ja sitä on nyt talon joka ikkunassa, koska en antanut lupaa pestä painepesureilla ikkunoita. Jos olisin tiennyt etukäteen, kuinka huonosti sopimukseen merkittyjä asioita noudatetaan, en olisi valinnut tätä firmaa missään nimessä.Maalarit olivat onneksi hyviä.Vaihtoivat mm.pesijöiden rikkomia tiiliä useita,ja tekivät niistä varatiiliä.


| 27.06.2018 19:06
Kaupunki: Kuopio 5

Katon pesu ja pinnoitus onnistuneita. Hyvää jälkeä! Työntekijät olivat mukavia ja kohteliaita. Jos miinuksia pitää löytää, niin pesun jäljiltä räystäslaudoilla hivenen sammalroiskeita ja pinnoiteainetta nurmikolla. Voin kuitenkin suositella.


| 01.11.2017 08:11
Kaupunki: Mikkeli 4

Katon tasaisuus on yrityksen mielestä riittävä, minun mielestäni katto on laikukas, vaikka siihen laitettiinkin kolmas kerros alun perin sovitun kahden kerroksen sijaan.


| 06.10.2017 09:10
Kaupunki: Siilinjärvi 5

Kaikki sujui erinomaisesti, työn jälki kiitettävä. Suosittelen.


| 27.08.2017 18:08
Kaupunki: Kuopio 5

Hyvää työtä! Työntekijät olivat selvästi kokeneita ammattilaisia. Lopputulos on todella siisti. Pienenä miinuksena, aikataulu vähän venähti ja pesun jäljiltä jäi vähän siivottavaa asukkaalle. Päätypellit jouduttiin maalaamaan eri reissulla kun miehillä ei ollut oikeaa maalia mukana. Mutta kaiken kaikkiaan ei valittamista.


| 31.07.2017 11:07
Kaupunki: Rajamäki, Nurmijärven kunta 4

tekeminen ja työn tulos oli asiallinen. Kesän säät tuottivat toimeksisaaneelle Pintakoti Oy:lle vaikeuksia. Se ei kuitenkaan haitannut meitä topimeksiantajina, koska työlle ei ollut valmistumisen määräaikaa.


| 31.07.2017 08:07
Kaupunki: Tampere 5

Työ sujui mallikkaasti, työn jälki on hyvä ja tarjoushinta piti paikkansa. Suosittelen hyviä ammattimiehiä.


| 19.07.2017 19:07
Kaupunki: Nurmijärvi 4

Työt tuli tehtyä asiallisesti ja lopputulos oli hyvä. Kuluvan kesän säät asettivat haasteita aikatauluille mutta niistäkin selvittiin ja pääasia oli että se mitä tilattiin saatiin. Olemme hyvin tyytyväisiä lopputulokseen ja tapaan jolla asiat hoidettiin sääongelmista huolimatta.


| 10.07.2017 13:07 4

Hyvin tehty työ, vaikka sade vähän haittasikin. Aikataulut ok. Katon pesu kesti aika kauan, koska isompi painepesuri meni rikki. Naapurin lauta-aitaan tuli vähän maaliroiskeita, mutta tulevat korjaamaan asian. Voin suositella.


| 26.06.2017 20:06
Kaupunki: Kokkola 4

Aikataulu piti, hyvä ja asiallinen työ muuten, mutta suojaukset puutteelliset ja jälkisiivous ei kovin huolellinen. Voi kuitenkin suositella.


| 10.09.2016 15:09
Kaupunki: Espoo 4

Katon pesu ja käsittely sujui mallikkaasti mutta ympäristön loppusiivous oli tasoltaan välttävä. Myös osa ränneistä jäi puhdistamatta.


| 26.06.2016 11:06
Kaupunki: Hollola 5

Pintakoti teki erinomaista työtä taloyhtiössämme. Pihat suojattiin pressuilla huolellisesti ja ruukkukasveja siirrettiin pois tieltä. Pesutyö tehtiin ammattitaidolla. Välikatteen puute pakotti pesun tapahtuvan ainoastaan ylhäältä alaspäin joka varmasti hankaloitti pinttyneen sammaleen pesua, mutta mitään ei katolle jätetty. Vahinkotilanteet hoidettiin esimerkillisesti. Yhden työntekijän jalka lävisti asukkaan valokatteen, joka korjattiin välittömästi. Väripinnoitus teki katosta uudenveroisen ja työn jälki oli huolellista ilman ylimääräisiä roiskeita. Töitä tehtiin aamusta iltaan ja projekti oli valmis kahdessa viikossa. Asukkaiden mukaan työntekijät olivat yrittäjän lisäksi todella kohteliaita ja ystävällisiä. 10+


Takuu Urakkamaailman kautta suoritetulle työlle:

Työ 5v.

Takuu Urakkamaailman kautta suoritetun työn materiaaleille:

Valmistajan mukaan

Yrityksen vakuutukset:

Vastuuvakuutus 1 000 000€

Yrityksen Pintakoti Oy taloustiedot

12 /2018
Liikevaihto 488 000,00 €
Liiketulos 5 000,00 €
Tilikauden pituus 12 kk
Henkilöstömäärä -

Osta yritykseen liittyviä raportteja

Klikkaa alta olevista ja osta raportteja yritykseen Pintakoti Oy liittyen.

Kaupparekisteriote Tilinpäätös Maksuhäiriöt Yhtiöjärjestys Vastuuhenkilöt

Perustiedot

Y-tunnus 27098802 YTJ
Yhtiömuoto Osakeyhtiö YTJ
Toimiala Kattorakenteiden asennus ja kattaminen YTJ
Toimialakuvaus 43910 Kattorakenteiden asennus ja kattaminen Kaupparekisteri
Kotipaikka LAUKAA YTJ
Toimitusjohtaja Tuomaala Veli-Matti PRH
Yrityksen kieli Suomi YTJ
Postiosoite Ränssintie 275 , 41370 KUUSA
Käyntiosoite ,

Rekisteröinnit

Verohallinnon perustiedot 13.10.2015 YTJ
Kaupparekisteri 13.10.2015 PRH
Ennakkoperintärekisteri 08.09.2015 YTJ
Ennakkoperintärekisterin tarkistuspäivä 01.09.2020 Alma Talent
Työnantajarekisteri 08.09.2015 YTJ
ALV-rekisteri 08.09.2015 YTJ

Powered by ALMA Talent Tietopalvelut

Käyttämällä Urakkamaailmaa urakoitsijan löytämisessä

 • turvaat remonttisi ja
 • varmistat remonttisi onnistumisen.
Urakkamaailma on ilmainen ja riskitön tapa löytää luotettava tekijä.

PREMIUM Pyydä tarjous

Rekisteritiedot

 • Yritysmuoto: Osakeyhtiö
 • Verohallinnon perustiedot
 • Kaupparekisteri
 • Ennakkoperintärekisteri
 • Työnantajarekisteri
 • ALV-rekisteri
 • 08.09.2015 Yritys rekisteröity:
 • Y-tunnus: 2709880-2
 • Ränssintie 275 , 41370 Kuusa
Urakkamaailmassa vuodesta 2016

Toimialue

Keski-Suomi, Itä-Suomi, Länsi-Suomi ja Uusimaa

Sertifikaatit

 • Asbestipurkulupa

Säästä rahaa remontissasi

Urakkamaailmasta löydät luotettavasti tekijän remontillesi, ilmaiseksi.


Aloita tästä

Esillä medioissa

Kauppalehti
Mtv3
Etelä-Suomen Sanomat
Suomen Kiinteistölehti
Etuovi
Vuoden verkkokauppa