Leo Kimmo Paaso
Aktiivinen
PREMIUM

Leo Kimmo Paaso

Projektit

Yritys Leo Kimmo Paaso (3341065-5) on liittynyt Urakkamaailmaan vuonna 2023, ja sillä on 10 aitoa ja tarkistettua arvostelua, joiden keskiarvo on 4.3 tähteä.

Yrityksen kuvaus

Olen 60-vuotias mies, rakennusteknikko ja kirvesmies, joka tekee melkein kaiken itse.

Palvelut

Teemme talojen ja mökkien perinnekorjausta, lisärakennusta, peruskorjausta, kattojen uusimista ja korjausta.
Terassit ja pienemmät rakennukset teemme myös ammattitaidolla.

Arvostelut

Kolme yritystä eniten kuvaavaa termiä
Hyvä hinta-laatusuhde
Asiantunteva
Toteutui sovitussa aikataulussa
Yrityksen arvostelut
5 tähteä
(5)
4 tähteä
(4)
3 tähteä
(0)
2 tähteä
(1)
1 tähti
(0)
4.3 / 5

Takuu

Takuu Urakkamaailman kautta suoritetulle työlle:
Työlle annetaan vuoden takuu.

Yrityksen vakuutukset:
If-vastuuvakuutus

Löydä luotettava tekijä Urakkamaailmasta!

Täysin Ilmainen
Remonttiturva veloituksetta
Taustatarkistetut urakoitsijat
Helpot esitäytetyt sopimuspohjat
Saa useita tarjouksia - Nopeasti
Haluan tarjouksia remontilleni
Rekisteritiedot

 • Yritysmuoto: Yksityinen elinkeinonharjoittaja
 • Verohallinnon perustiedot
 • Ennakkoperintärekisteri
 • ALV-rekisteri
 • 27.01.2023 Rekisteröity:
 • #Y-tunnus: 3341065-5
 • ,
Toimialueet
Päijät-häme, Uusimaa, Kanta-Häme

Arvostelut

Kolme yritystä eniten kuvaavaa termiä
Hyvä hinta-laatusuhde
Asiantunteva
Toteutui sovitussa aikataulussa
Yrityksen arvostelut
5 tähteä
(5)
4 tähteä
(4)
3 tähteä
(0)
2 tähteä
(1)
1 tähti
(0)
4.3 / 5

Kaikki arvostelut ovat aitoja ja toteutettu Urakkamaailman käyttäjien toimesta. Lue lisää arvosteluohjeistamme.

Asikkala

Pihamökin pilarien korjaus ja mökin suoristus | 07.10.2023 08:10

Urakoitsija teki mitä lupasi. Työ valmistui etuajassa, ja jälki on siistiä

Leo Kimmo Paaso Leo Kimmo Paaso Pasintie 2, 16600 Kärkölä 5 Urakoitsija teki mitä lupasi. Työ valmistui etuajassa, ja jälki on siistiä

Mäntsälä

Toteutui sovitussa aikataulussa
Suosittelisin myös ystäville
Laadukas työnjälki

Hirsiremontti | 21.09.2023 09:09

Tämä on hyvä valinta! Rennolla otteella ja mielellä, mutta kuitenkin ammattitaitoisesti. Ei tehnyt mitään liikaa, vaan juuri sen, mitä piti - ja taitavasti. Lasku oli odotettua pienempi. Eli vahva suositus!

Leo Kimmo Paaso Leo Kimmo Paaso Pasintie 2, 16600 Kärkölä 5 Tämä on hyvä valinta! Rennolla otteella ja mielellä, mutta kuitenkin ammattitaitoisesti. Ei tehnyt mitään liikaa, vaan juuri sen, mitä piti - ja taitavasti. Lasku oli odotettua pienempi. Eli vahva suositus!

Kirkkonummi

Osasi neuvoa materiaalivalinnoissa
Osaavat työntekijät
Laadukas työnjälki

Kirvesmies vanhan hirsisaunan kunnostustyöhön | 19.09.2023 11:09

Kimmo Paaso kunnosti vanhan hirsisaunan huolella. Kohde oli haastava laho- ja muurahaisvaurioiden takia. Hän teki hirsikorjaukset, korjasi katon, teki lattiavalun ja saunan lattiat, rakensi pukuhuoneen uudestaan ja paneloi sen, toteutti ulkoverhoilun, asensi ikkunat ja oven sekä kiukaan ja piipun. Kimmo on aikaansaapa kirvesmies, joka osasi yhteistyössä tilaajan kanssa ratkaista perinnekorjauskohteen monet käytännölliset haasteet. Mielelläni suosittelen häntä vastaaviin projekteihin.

Leo Kimmo Paaso Leo Kimmo Paaso Pasintie 2, 16600 Kärkölä 4 Kimmo Paaso kunnosti vanhan hirsisaunan huolella. Kohde oli haastava laho- ja muurahaisvaurioiden takia. Hän teki hirsikorjaukset, korjasi katon, teki lattiavalun ja saunan lattiat, rakensi pukuhuoneen uudestaan ja paneloi sen, toteutti ulkoverhoilun, asensi ikkunat ja oven sekä kiukaan ja piipun. Kimmo on aikaansaapa kirvesmies, joka osasi yhteistyössä tilaajan kanssa ratkaista perinnekorjauskohteen monet käytännölliset haasteet. Mielelläni suosittelen häntä vastaaviin projekteihin.

Mäntsälä

Kevythirsirakenteisen kesämökin tunkkaus | 15.09.2023 19:09

Tehtävänä kevyen kesämökin reunan tunkkaus. Urakoitsija kävi arviointikäynnillä ja oli uskoi, että saa korjattua vaikka ennakoi kyllä hommaa vaikeaksi. Ryhdyttiin tekemään tuntitöinä kun ei pystynyt sitovaa tarjousta antamaan. Kävi useamman kerran paikalla, soitteli ja raportoi korjausyrityksistä kiitettävästi. Yritysten edetessä alkoi kuitenkin epäillä, että saako sittenkään korjattua. Laskutti tunnit yrityksistä ja ilmoitti sen jälkeen, että tekemätön paikka ja luovuttaa. Korjaus jäi samaan vaiheeseen kuin aloittaessa. Laskutti alkuun korkeammalla hinnalla kuin sovittu mutta korjasi kyllä laskutusta huomauttaessa. Jouduin aloittamaan työn alusta seuraavaan urakoitsijan kanssa seuraavalla viikolla. Mukavan oloinen kaveri ja vilpittömin mielin varmasti yritti parhaansa, mutta minun osalta tässä urakassa ei saatu tällä kertaa minkäänlaisia tuloksia aikaan, mutta rahaa ja aikaa paloi. Tunteja onneksi myös kertyi varsin maltillisesti yrityksestä.


Leo Kimmo Paaso

Asiakas antaa arvostelussaan virheellisiä tietoja, ja täysin väärän kuvan työstä. Kyseessä ei ollut seinän nostaminen ylöspäin, sillä mökki oli ihan vaa'assa.
Kyseessä oli roudan nostaman lattian saaminen alaspäin, samalle tasolle seinän kanssa.
Koska lattia oli ollut kaarella jo noin 30 vuotta, ei sen pakottaminen tunkilla ja lankulla alas auttanut mitenkään. Heti kun tunkin ja lankun poisti, nousi lattia taas ylös.
Koska lattiaa ei saanut purkaa ja lattian alla olevia parruja vaihtaa, ei projektissa päästy eteenpäin.

En keksi mitään muuta syytä valheelliselle työnkuvaukselle, kuin pettymys kun homma ei ollutkaan yksinkertainen, sekä se että asiakas oli ymmärtänyt väärin laskutushinnan, ja sai maksaa 120 euroa enemmän kuin oli itse laskenut.

Tästä työstä on kuvaus myös projekteissani.
Leo Kimmo Paaso Leo Kimmo Paaso Pasintie 2, 16600 Kärkölä 2 Tehtävänä kevyen kesämökin reunan tunkkaus. Urakoitsija kävi arviointikäynnillä ja oli uskoi, että saa korjattua vaikka ennakoi kyllä hommaa vaikeaksi. Ryhdyttiin tekemään tuntitöinä kun ei pystynyt sitovaa tarjousta antamaan. Kävi useamman kerran paikalla, soitteli ja raportoi korjausyrityksistä kiitettävästi. Yritysten edetessä alkoi kuitenkin epäillä, että saako sittenkään korjattua. Laskutti tunnit yrityksistä ja ilmoitti sen jälkeen, että tekemätön paikka ja luovuttaa. Korjaus jäi samaan vaiheeseen kuin aloittaessa. Laskutti alkuun korkeammalla hinnalla kuin sovittu mutta korjasi kyllä laskutusta huomauttaessa. Jouduin aloittamaan työn alusta seuraavaan urakoitsijan kanssa seuraavalla viikolla. Mukavan oloinen kaveri ja vilpittömin mielin varmasti yritti parhaansa, mutta minun osalta tässä urakassa ei saatu tällä kertaa minkäänlaisia tuloksia aikaan, mutta rahaa ja aikaa paloi. Tunteja onneksi myös kertyi varsin maltillisesti yrityksestä.

Espoo

Hyvä hinta-laatusuhde
Ystävällinen asiakaspalvelu
Aika-arvio alittui

Taloyhtiöurakka: Portaiden rakennus | 08.09.2023 07:09

Leo Kimmo Paaso hoiti taloyhtiön aputilan portaan rakennuksen nopeasti ja ammattitaidolla. Kommunikointi oli ripeää ja ystävällistä, urakan hinta-laatusuhde oli hyvä ja suosittelen häntä kaikille samanlaisiin urakoihin.

Leo Kimmo Paaso Leo Kimmo Paaso Pasintie 2, 16600 Kärkölä 4 Leo Kimmo Paaso hoiti taloyhtiön aputilan portaan rakennuksen nopeasti ja ammattitaidolla. Kommunikointi oli ripeää ja ystävällistä, urakan hinta-laatusuhde oli hyvä ja suosittelen häntä kaikille samanlaisiin urakoihin.

Kirkkonummi

Asiantunteva
Laadukas työnjälki
Ystävällinen asiakaspalvelu

Ulkoportaiden rakentaminen puusta | 08.07.2023 23:07

Tuli paikan päälle katsomaan ja miettimään ratkaisua yhdessä ennen kun sopimusta tehtiin, rehellinen ja luotettava, joustava ja avulias, ystävällinen ja rento, hyvä kommunikointi (sms, puh, kuvat) työn etenemisen aikana, suosittelen!

Leo Kimmo Paaso Leo Kimmo Paaso Pasintie 2, 16600 Kärkölä 5 Tuli paikan päälle katsomaan ja miettimään ratkaisua yhdessä ennen kun sopimusta tehtiin, rehellinen ja luotettava, joustava ja avulias, ystävällinen ja rento, hyvä kommunikointi (sms, puh, kuvat) työn etenemisen aikana, suosittelen!

Orimattila

Toteutui sovitussa aikataulussa
Pysyi sovitussa budjetissa
Hyvä hinta-laatusuhde

Piha-aidan rakentaminen | 01.06.2023 14:06

Lopputulos oli erittäin hyvä ja aikataulu piti sovitun mukaisesti.

Leo Kimmo Paaso Leo Kimmo Paaso Pasintie 2, 16600 Kärkölä 4 Lopputulos oli erittäin hyvä ja aikataulu piti sovitun mukaisesti.

Porvoo

Asiantunteva
Toteutui sovitussa aikataulussa
Osasi neuvoa materiaalivalinnoissa

Terassiremontti ja pihan aidoitus | 16.05.2023 10:05

Kimmo hoiti homman todella hyvin ja asiantuntevasti! Suuri suositus hänelle!

Leo Kimmo Paaso Leo Kimmo Paaso Pasintie 2, 16600 Kärkölä 5 Kimmo hoiti homman todella hyvin ja asiantuntevasti! Suuri suositus hänelle!

Mäntsälä

Asiantunteva
Pysyi sovitussa budjetissa
Hyvä hinta-laatusuhde

Terassi | 26.04.2023 19:04

Asiantunteva, ammattitaitoinen ja mukava vanhanliiton miekkonen. Hommat hoituivat moitteetta ja kaveri piti asiakkaan hyvin ajan tasalla projektin kulusta. Myös hinnoittelu hyvin kilpailukykyinen. Lämmin suositus!

Leo Kimmo Paaso Leo Kimmo Paaso Pasintie 2, 16600 Kärkölä 5 Asiantunteva, ammattitaitoinen ja mukava vanhanliiton miekkonen. Hommat hoituivat moitteetta ja kaveri piti asiakkaan hyvin ajan tasalla projektin kulusta. Myös hinnoittelu hyvin kilpailukykyinen. Lämmin suositus!

Porvoo

Suosittelisin myös ystäville
Hyvä hinta-laatusuhde
Avulias palvelu

Tuuletusreijät kivijalkaan | 12.04.2023 12:04

Sain hyvän toteutusidean ja tarjouksen. Katselmointi ja onnistui joustavasti ja työ päästiin aloittamaan nopeasti katselmoinnin jälkeen. Työn suunnitelmaa jouduttiin hieman säätämään työn edetessä, mutta joustavasti sekin saatiin sovittua ilman merkittäviä lisäkustannuksia. Reilu meininki.

Leo Kimmo Paaso Leo Kimmo Paaso Pasintie 2, 16600 Kärkölä 4 Sain hyvän toteutusidean ja tarjouksen. Katselmointi ja onnistui joustavasti ja työ päästiin aloittamaan nopeasti katselmoinnin jälkeen. Työn suunnitelmaa jouduttiin hieman säätämään työn edetessä, mutta joustavasti sekin saatiin sovittua ilman merkittäviä lisäkustannuksia. Reilu meininki.


Yrityksellä ei ole tilikausitietoja.

Osta yritykseen liittyviä raportteja

Voit ostaa alla olevia raportteja klikkaamalla.

Kaupparekisteriote Tilinpäätös Maksuhäiriöt Yhtiöjärjestys Vastuuhenkilöt

Perustiedot

Y-tunnus 33410655 YTJ
Yhtiömuoto Yksityinen elinkeinonharjoittaja YTJ
Toimiala Asuin- ja muiden rakennusten rakentaminen YTJ
Toimialakuvaus - -
Kotipaikka Kärkölä YTJ
Toimitusjohtaja - -
Yrityksen kieli Suomi YTJ
Postiosoite ,
Käyntiosoite ,

Rekisteröinnit

Verohallinnon perustiedot 27.01.2023 YTJ
Ennakkoperintärekisteri 27.01.2023 YTJ
Ennakkoperintärekisterin tarkistuspäivä 22.11.2023 Alma Talent
ALV-rekisteri 27.01.2023 YTJ

Powered by ALMA Talent Tietopalvelut

Vastuullisuus

Yritys ei ole vielä ladannut vastuullisuusraportteja tai eritellyt materiaali- ja ajoneuvotietojaan. Voit halutessasi tiedustella tietoja suoraan yritykseltä.

Löydä luotettava tekijä Urakkamaailmasta!

Täysin Ilmainen
Remonttiturva veloituksetta
Taustatarkistetut urakoitsijat
Helpot esitäytetyt sopimuspohjat
Saa useita tarjouksia - Nopeasti
Haluan tarjouksia remontilleni
Urakoitsijan tila
Aktiivinen
Projektit
Yrityksen arvostelut
4,3
5 tähteä
(5)
4 tähteä
(4)
3 tähteä
(0)
2 tähteä
(1)
1 tähti
(0)
Raportit ja sertifikaatit

0kpl

Siirry raportteihin
Materiaalit

0kpl

Siirry materiaaleihin
Ajoneuvot

0kpl

Siirry ajoneuvoihin
Toimialue

Ei asetettu

Rekisteritiedot

 • Yritysmuoto: Yksityinen elinkeinonharjoittaja
 • Verohallinnon perustiedot
 • Ennakkoperintärekisteri
 • ALV-rekisteri
 • 27.01.2023 Rekisteröity:
 • #Y-tunnus: 3341065-5
 • ,
Toimialueet
Päijät-häme, Uusimaa, Kanta-Häme

Käyttämällä Urakkamaailmaa urakoitsijan löytämisessä

 • turvaat remonttisi ja
 • varmistat remonttisi onnistumisen.
Urakkamaailma on ilmainen ja riskitön tapa löytää luotettava tekijä.

Hinnat kategorioittain


Aitatyöt - Alapohjan eristys - Allaskaapin asennus - Arkkitehti - Asennustyöt - Asiantuntijatyöt - Autotallin oven vaihtaminen - Autotallin ovet - Bitumikattoremontti - Epoksilattiat - Eristystyöt - Hanan ja suihkun asentaminen - Huoneistoremontti - Huopakaton korjaus - Huopakattoremontti - IKEA-keittiön asentaminen - IKEA-tuotteiden kasaus - Ikkunaremontti - Ilmalämpöpumpun huolto - Ilmalämpöpumpun asennus - Ilmanvaihtotyöt - Jätehuolto- ja ympäristösuunnittelu - Julkisivumuuraus - Julkisivuremontti - Kantojen jyrsintä - Kattolistojen asennus - Kattoremontit - Kattosillat - Kattoturvatuotteet - Keittiön välitilan laatoitus - Keittiöremontti - Keittiötason vaihto - Kiinteistön siivous - Kirvesmies - Kosteusvauriokorjaus - Kylpyhuoneremontti - Kynnyksen asennus - Laatoitustyöt - Laattojen saumaus - Lämpö - Lapetikkaat - Lattialistojen asennus - Lattian asennustyöt - Lattian pintakäsittely - Lattian purkaminen - Lautalattian hionta - Vesi - Maalaustyöt - Maankaivuu - Mattotyöt - Mökin rakentaminen - Muuraus - Muuttosiivous - Parketin lakkaus - Parvekelasit - Peilikaapin asennus - Peltikattoremontti - Pienet asennustyöt - Pienet putkityöt - Laatoitus- ja kivetys - Pihan huolto - Pihasuunnittelu - Pihatyöt - Purkutyöt - Puuaidan korjaus - Puuaidan maalaus - Puuaidan rakentaminen - Puuaidat - Puusepän työt - Rakennuttaminen ja projektijohto - Rakenteiden purkaminen - Julkisivun rappaus - Sähkötyöt - Seinän äänieristys - Seinätikkaat - Seinien laatoitus - Siivoustyöt - Sisäkaton asentaminen - Sisämaalaus - Sisäovien huolto - Sisäovien vaihto - Sisäportaiden rakennus - Sokkelin maalaus - Suunnittelutyöt - Takan muuraus - Uudisrakentaminen - Tapetointityöt - Sisäseinän tasoitus - Terassin laajentaminen - Terassin pintakäsittely - Terassin rakentaminen - Tiilikaton asentaminen - Tiilikaton korjaus - Tiilikaton maalaus - Tiilikattoremontti - Timanttiporaus - Timanttityöt - Ulko-oven maalaus - Ulkomaalaus - Valmiskeittiön asentaminen - Remontin valvonta - Verhokiskon asennus - Viemärin kuvaus - Viemärin puhdistus - Viemäriremontti - Viherrakentaminen - Vihersuunnittelu - Villan puhallus

Löydä luotettava tekijä remontillesi ja säästä rahaa!

Haluan tarjouksia remontilleni URAKKAMAAILMA

Remonttiturva veloituksetta

Tiesitkö, että Urakkamaailma tarjoaa remonttiturvan veloituksetta kaikille palvelun kautta tehdyille remonteille?
Kilpailuta remonttisi