Löydä remontillesi tekijä ja jätä ilmoitus nopeasti, helposti ja ilmaiseksi! Jatka
KumTrading Ky

KumTrading Ky

Yritys KumTrading Ky (2811196-8) on liittynyt Urakkamaailmaan vuonna 2019, ja sillä on 26 aitoa ja tarkistettua arvostelua, joiden keskiarvo on 4.4 tähteä.

Yrityksen kuvaus

Yrityksemme ostaa myy ja välittää tuotteita sekä palveluita.
Toimitamme erittäin laadukkaita kalusteita Euroopan suurimmilta toimittajilta sekä erikoispuusepiltä suomesta.

Yrityksen palvelut

- keittiö- ja kalusteurakointi
- lattiatyöt
- maalaustyöt

Arvosteluja 26 | Keskiarvo 4.4

Remonttisi onnistuminen on meille tärkeää. Lue lisää tästä.


| 24.12.2021 20:12
Kaupunki: Espoo 5

The installation was accomplished flawlessly. As a foreigner who does not know Finnish language I was a bit worried about finding a company who can communicate the matters in English. Luckily I find this company with strong background. We faced some challenges during installation, but he found solution for each issue easily. I am very happy with his performance and the final result.


| 02.12.2021 21:12
Kaupunki: Vantaa 5

Työnjälki on todella laadukasta ja löytyi hyviä ehdotuksia remontin edistämiseksi. Omaa hyvät kontaktit yhteistyökumppaneiden kanssa. Hienosti hoidettu keittiöremontti.


| 14.09.2021 16:09
Kaupunki: Helsinki 5

Kumtrading teki remontin ammattitaidolla ja siistiä jälkeä tuli. Erityisplussaa tosi sujuvasti, selkeästä ja yhteistyöhön perustuvasta viestinnästä ja työskentelytavasta. Oli ilo hoitaa remontti tätä kautta.


| 07.09.2021 13:09
Kaupunki: Helsinki 5

Aikataulu piti, työn jälki siistiä, yhteydenpito erinomaista.


| 13.08.2021 10:08
Kaupunki: Lahti 5

Hyvää palautetta. Keittiöremontissa tuli vanhassa asunnossa joitakin yllätyksiä vastaan, ja yritys hoiti näitä erittäin joustavasti, ja informoi asiakasta päivittäin töiden edistymisestä kuvin ja bulletein. Ehdottomasti tekisin yhteistyötä KumTradingin kanssa uudelleenkin.


| 09.06.2021 08:06
Kaupunki: Asikkala 4

Työ tehtiin hyvin ja laadukkaasti. Tilatuissa tuotteissa puutteita / vaurioita jotka hidastivat työtä, nämä johtuivat keittiökaappien valmistajsta. Purkuvaiheessa urakoitsijan kanssa keskusteltiin ylimääräisestä työstä, joka kävi nopeasti. Urakoitsija lähetti päivän päätteeksi kuvat muutoksista ja tehdyistä töistä. Kokonaisuutena olen erittäin tyytyväinen työn jälkeen.


| 22.04.2021 17:04
Kaupunki: Lahti 5

Laatan vaihto vinyylikorkkilaminaattiin keittiö&ruokahuoneessa. Vähän monimutkainen urakka, mutta lopputulos erittäin siisti ja hyvännäköinen. Plussaa hyvästä kommunikoinnista kuvien kera urakan aikana, itse olimme ulkomailla koko remontin ajan.


| 10.02.2021 14:02
Kaupunki: Helsinki 1

Halusimme ammattilaisen kiinnittämään kaapit,koska seinät olivat haastavat murenevan materiaalin ja vinouden vuoksi(tästä oli urakoitsijaa tiedotettu etukäteen).Kum Trading Ky oli saanut hyviä arvosteluita sekä tarjous työn kestolle oli pisin ja kallein,mutta olimme valmiita maksamaan enemmän siitä,että työ tulee hyvin tehtyä. Urakoitsija ei kuitenkaan saanut urakkaa sovitussa ajassa valmiiksi,vaan tekemättä jäi:9 laatikon kasaus ja kiinnitys,vetimien reikien teko,ovien ja laatikoiden säätäminen,toisen tason silikoonaukset.Tämän lisäksi keittiössä oli useita virheitä(mikro ja tasot asennettu ohjeiden vastaisesti,kahden seinäkaapin takaseinässä reikä,liesituuletinkaapin hyllyt heiluivat sekä toisen puolen seinäkaapit vinossa).Lisäksi urakoitsija oli saanut lautalattiaan naarmuja,ja yläkaappeja kiinnittäessään käyttänyt niin pitkiä ruuveja,että seinään oli tullut reikä vessaan asti rikkoen kaakelin.Urakoitsija itse ilmoitti vain viimeisimmästä virheestä ja senkin kolme päivää tapahtuneen jälkeen.Urakoitsija tarjoutui tekemään puuttuvat työt sekä korjaustyöt seuraavalla viikolla,mutta muun remontin aikataulun vuoksi se ei ollut mahdollista.Kävimme urakoitsijan kanssa pitkään keskustelua ja pääsimme lopulta sopuun.Urakoitsijalla oli varmasti tahto tehdä hyvin,mutta se ei riittänyt.

Asiakkaan seinä olivat jääneet keskeneräiseksi, remonttimies ei ollut tasoitanut loppuun, myös seinäkaapit vaativat lisätukien tekemistä ja materiaalien hankkimista. Tästä johtuen tuli lisätöitä paljon. Ehdotin että teen seuraavan viikon maanantaina loppuun!

Asiakas halusi tehdä loppuun keskeneräiset työt ja katsoimme yhdessä mitä oli jäänyt kesken, sekä tarkastimme projektin.
Asiakas hyväksyi keskeneräisen projektin.

Asennuksesta löytyi myöhemmin huomautettavaa ja ehdotin että tulen korjamaan asiat heti. Mikä on tietenkin normaalia.

Tämä ei käynnyt asiakkaalle vaan hän halusi vain hyvitystä, mikä oli hänen päämääränsä.

Asentajalla on aina oikeus korjata virheensä ja sen lupasin tehdä kaikilta osin heti. Valitettavasti hän ei sitä halunnut vaan antoi arvostelukisi 1 tähden.

KumTrading Ky

| 09.02.2021 09:02
Kaupunki: Vantaa 5

Todella huolellista ja hyvää jälkeä, vaikka aikataulut hieman venyivätkin arvioidusta.


| 04.02.2021 16:02
Kaupunki: Lohja 5

Alusta asti sai luotettavan ja sitoutuneen kuvan tekijästä. Jaksoi vastailla aina perusteellisesti lukuisiin sähköposteihin, joissa suunniteltiin keittiötä. Pohti asiakkaan kanssa yhdessä parhaita ratkaisuja remontin edetessä ja otti hoitaakseen eteentulevat yllätyksetkin ammattimaisesti. Oli ahkera ja ystävällinen koko remontin ajan.


| 03.01.2021 13:01
Kaupunki: Tampere 4

Hyvä hinta/laatusuhde. Vaikka aloitus hieman viivästyi sovitusta, työ oli valmistui ajallaan.


| 23.12.2020 08:12
Kaupunki: Tampere 3

Asentaja oli ammattitaitoinen ja monipuolisesti hoitui kaikki hommat ja paljon ylimääräistäkin. Työstä paistoi monen vuoden kokemus. Ensimmäinen isompi remontti meidän talossa venyi vaan turhan pitkäksi väärien mittojen ja tuotepuitteiden vuoksi keittiömyyjän puolelta.


| 09.12.2020 06:12
Kaupunki: Helsinki 4

Kyseessä oli kerrostalokolmion keittiön uusiminen ja parketin vaihto koko huoneistoon. Heti aloitus aamuna rupesi tapahtumaan ja jälki oli hyvää. Hieman homma venyi arvioidusta joka osaksi johtui tavarantoimittajan viiveistä. Luotettava ja hyvää jälkeä tekevä. Työpäivän päätteeksi sain aina kuvat kännykkään mitä oli päivässä tapahtunut. Erikoisplussat kommunikaatiosta!


| 04.12.2020 05:12
Kaupunki: Espoo 5

Ramilla pysyy homma hyppysissä,rauhallinen ja ammattiote näkyy joka liikkeessä. Ei turhaa hötkyillä aikataulut pitää kuten sovittiin Tätä voin suositella kaikille jotka remontti apua tarvitsee. +10 TYÖN JÄLKI LOISTAVAA Kyllä nyt on komia katsella uutta keittiötä.


| 22.10.2020 10:10
Kaupunki: Espoo 5

Erinomaista työtä aina tarjouksen teosta alkaen. Työmaa pidettiin siistinä ja valmistui ajallaan, vaikka vanhassa talossa tuli ylläreitä vastaan. Lasku pysyi sovitussa ja Ramiin sai hyvin yhteyden.


| 09.09.2020 09:09
Kaupunki: Helsinki 5

KumTrading Ky asensi meille Kvik-keittiön. Teki työn ammattitaitoisesti ja ripeästi ja työn jälki oli hyvää. Kommunikointi sujui todella hyvin ja asioista sopiminen oli joustavaa ja mutkatonta. Saatiin myös eri vaiheista valokuvia jos ei oltu paikan päällä. Voin suositella!


| 08.09.2020 10:09
Kaupunki: Hyvinkää 5

Keittiöremontoinnin huippuosaaja! Kaikesta näki, että keittiöiden parissa on tehty vuosia töitä myynnin, valmistuksen ja remontoinnin osa-alueilla. Urakkaan kuului lattian ja katon uusiminen sekä vanhan keittiön purkaminen ja uuden asentaminen. Aikataulu/budjetti piti ja Ramin pinnakin kesti hyvin, vaikka muutama hankala paikkakin oli. Suosittelen lämpimästi. Lopputulos täysi kymppi!


| 04.09.2020 20:09
Kaupunki: NOKIA 4

Eritäin hyvä tekijä ja rauhallinen ei mee ilman käyttöohjeita eteenpäin


| 28.07.2020 15:07
Kaupunki: Helsinki 5

Hinta-laatusuhteeltaan erittäin hyvä kokonaistoteutus. Teimme asunto-osakehuoneistoomme saneerauksen, johon kuului mm. väliseinän kaataminen, vanhan keittiön purkaminen, uuden (Epoq) keittiön asentaminen, seinien tasoitukset ja maalaukset, sekä lattiaremontti. Urakoitsija viesti remontin etenemisestä hyvin mm. kuvien muodossa ja yhteistyö sujui muutoinkin moitteettomasti sekä remontointi ammattitaitoisesti.


| 24.07.2020 21:07
Kaupunki: Espoo 5

KumTrading hoiti meille keittiön vanhojen kalusteiden purun, yhden oviaukon peittämisen uudella seinällä, keittiön uuden lattian asennuksen, keittiön seinien ja katon maalaus sekä tarvittavat tasoitukset seiniin ja lattioihin. Myös uudet putkivedot ja sähkötyöt hoituivat hyvin KumTrading:n koordinoimana. Uusien kalusteiden asennus tuli meille toista kautta keittiöfirmalta. Käytännössä KumTrading hoiti valmistelutyöt siten, että keittiökalusteiden ja kodinkoneiden asennus hoitui hyvin ja myös kalusteasennukset tehnyt keittiöfirma totesi esitöiden olleen hyvin tehdyt. Olemme erittäin tyytyväisiä työn jälkeen. Aikataulussa mentiin vähän yli johtuen ylimääräisistä lisätöistä, mutta tämä ei vaikuttanut keittiöremontin kokonaisaikatauluun ja KumTrading kiri aikataulua kiinni viikonloppuna. Tarvittavista lisätöistä sovittiin urakoitsijan kanssa ja lisätöiden hinta oli meidän mielestä sopiva. Voimme suositella urakoitsijaa keittiöremontteihin.


| 09.07.2020 21:07
Kaupunki: Helsinki 4

Kum Trading Ky:n kanssa teimme sopimuksen vanhan keittiön purkamisesta ja uusien kalusteiden kokoamisesta. Kum Trading Ky tiedotti ja viestitti remontin ajan erittäin hyvin eri vaiheista, aikatauluista ja tehdyn työn jäljestä. Urakoitsija teki työnsä ammattitaitoisesti ja osaavasti sopimukseen kùuluvat työt. Yhteistyö ja työn aikataulutus sähkö- ja lviurakoitsijoiden kanssa oli toimivaa. Palvelu oli ystävällistä.


| 12.06.2020 12:06
Kaupunki: Vantaa 5

Nopea ja edullinen, siisti työ.


| 25.04.2020 06:04
Kaupunki: Turku 1

Ikea keittiön kasauksessa jäi kokonaan yksi iso peitelevy laittamatta. Välitilan listat repsottivat. Silikonia huolimattomasti laitettu niin että sitä oli työtasossa. Kun asiasta reklamoitiin ja vaadittiin hinnanalennusta niin uhkailtiin että laskutetaan ylimääräisiä tunteja mitä on tehty mutta mistä ei ole mitään sovittu kirjallisesti eikä suullisesti. Urakoitsijan mukaan piti olla "tyytyväinen kokonaisuuteen". Eli ilmeisesti hommat voi tehdä vähän niin ja näin kunhan ne tulee tehtyä. Kaikenkaikkiaan jäi huono maku kyseisestä firmasta.

Valitettavasti täytteen asentamisesta oli epäselvyyttä. Ikean listat IKean omalla kaksipuoleisella teipillä eivät pysyneet kiinni tasoittamattomalla seinällä. Jouduimme asentamaan välitilan levyt osittain tasoitetuille seinille ja siitä tuli lisätunteja, mikään kulma ei ollut suorassa. 3 päivän urakkaan tehtiin paljon töitä, kasaus, asennus ja välitilat, pilkoimme myös tasot oikeaan mittaan.

Pahoittelut, jos asiakkaalle jäi huono maku! Mutta sai edullisen remontin.

KumTrading Ky

| 23.04.2020 22:04
Kaupunki: TAMPERE 5

Kaikki sujui paremmin kuin hyvin asennuksessa ja katsauksessa


| 17.04.2020 09:04
Kaupunki: Vantaa 5

Remontti meni sovitusti ja ammattitaitoisesti. Suosittelen.


| 27.03.2020 07:03
Kaupunki: Muurame 4

Ammattitaitoinen, joustava ja luotettava tekijä. Voimme suositella.

Kiitos

KumTrading Ky

keittiöremontti

Vuosi
2021
Kohde
Espoo
Tyyppi
keittiöremontti
Budjetti
3700 €

IKEA-keittiö
- kasaus
- asennus
- kodinkoneet

- seinää ja kattoa jatkettiin 20cm

keittiöasennus

Vuosi
2021
Kohde
Jyväskylä
Tyyppi
keittiöasennus
Budjetti
1800 €

Power Parma-keittiö
- kasaus
- asennus
- kodinkoneet

Keittiöremontti

Vuosi
2021
Kohde
Helsinki
Tyyppi
keittiö, lattia + valaisinkotelo + välitilatasoitukset
Budjetti
4000 €

Epoq-keittiö
- purku + pois vienti
- kasaus
- asennus
- kodinkoneet

- vinyylilankku, laminaatin tilalle
- tuuletin/ valaisin kotelo

keittiöremontti

Vuosi
2021
Kohde
Vantaa
Tyyppi
keittiöremontti, maalaus ja sopotti kotelot
Budjetti
4500 €

Noblessa keittiö
- keittiön purku ja pois vienti
- seinien levytys saneerauskipsillä
- spottikoteloiden teko 3 + 4m
- tasoitus ja maalaus työt
- keittiöasennus

Liukovikomerot ja wc

Vuosi
2021
Kohde
Vääksy
Tyyppi
asennus
Budjetti
1500 €

Keittiövalinta
- komeroiden kasaus
- komeroiden asennus 3 + 2 kaappia
- täytteiden sahaus, yläsokkeli, sokkeli ja sivusokkelit

WC kalusteet
- purku, suihkuseinän siirto
- uuden asennus


Keittiöremontti

Vuosi
2021
Kohde
Helsinki
Tyyppi
keittiöasennus, tasoitus maalaus
Budjetti
3000 €

Ikea-keittiön asennus
- purku ja pois vienti
- kasaus
- asennus
- kodinkoneet

- yläsokkeli levytys kipsillä ja johtojen roilous alas
- välitila/ yläsokkelli tasoitus ja maalaus

Keittiöasennus

Vuosi
2021
Kohde
Helsinki
Tyyppi
asennus
Budjetti
2000 €

Ikea-keittiö
- kasaus
- asennus
- kodinkoneet

Keittiöremontti

Vuosi
2021
Kohde
Vantaa
Tyyppi
Lattiat, katto, seinä, maalaus ja keittiö
Budjetti
7000 €

Ikea keittiö
- purku ja pois vienti
- kasaus
- asennus
- kodinkoneet

- lattian poisto, hionta, paikkaus ja asennus
- kattoremontti, koolaus ja panelointi¨
- seinän teko
- tasoitus ja maalaus seinät sekä yläsokkeli
- Välioven asennus

keittiöasennus

Vuosi
2021
Kohde
Lahti
Tyyppi
keittiöasennus
Budjetti
5500 €

Keittiösektorin keittiö ja kodinkoneet
- kaappien kasaus
- kaapistojen asennus
- kodinkoneiden asennus

Keittiöremontti

Vuosi
2021
Kohde
Helsinki
Tyyppi
keittiöremontti
Budjetti
2300 €

Ideal keittiön asennus
- kaappien kasaus
- kaappien asennus
- kodinkoneet

- seinän tasoitus ja maalaus

Keittiöasennus

Vuosi
2021
Kohde
Vantaa
Tyyppi
keittiöasennus
Budjetti
1840 €

Epoq keittiö
- kaappien kasaus
- keittiöasennus
- kodinkoneet

Keittiöasennus

Vuosi
2021
Kohde
Espoo
Tyyppi
keittiöasennus
Budjetti
3500 €

Kvik keittiö
- keittiö asennus
- kodinkoneet
- eteisen ovet ja täytteet Helsingö
- listojen asennus ja massaus

Keittiöremontti

Vuosi
2021
Kohde
Helsinki
Tyyppi
keittiöasennus
Budjetti
2800 €

Ikea keittiö
- keittiön purku ja pois vienti
- kaappien kasaus
- keittiöasennus
- kodinkoneet

Keittiöasennus

Vuosi
2021
Kohde
Jyväskylä
Tyyppi
Kasaus + asennus
Budjetti
1760 €

Parma Keittiö
- kasaus
- asennus
- kodinkoneet

keittiö + huoneistoremontti

Vuosi
2021
Kohde
Helsinki
Tyyppi
Saneeraus
Budjetti
8000 €

Ikea keittiö
- keittiönpurku
- lattian muovimaton poisto
- lattian hionta + paikkaus
- 2 oviaukon karmien poisto ja tasoitus
- kylmäkaapin poisto ja tasoitus
- välitilan poisto ja tasoitus
- keittiön maalaus
- 53m2 parketin asennus
- listoitus
- Ikea keittiön asennus

Keittiö + asennus + kodinkoneet

Vuosi
2021
Kohde
Kausala
Tyyppi
keittiöasennus + tavarat
Budjetti
6000 €

Keittiösektorin kalusteet ja CATA kodinkoneet
- kalusteiden asennus
- kodinkoneiden asennus

kettiöasennus

Vuosi
2021
Kohde
Jyväskylä
Tyyppi
keittiöasennus
Budjetti
1760 €

Cello keittiö
- kasaus
- asennus
- kodinkoneet

kettiöasennus

Vuosi
2021
Kohde
Espoo
Tyyppi
keittiöasennus
Budjetti
2800 €

Ikea -keittiön asennus
- lvi ja sähkön purut
- kaapistojen kasaus
- kaapistojen asennus
- lattian korjaukset

keittiöasennus

Vuosi
2021
Kohde
Lahti
Tyyppi
keittiöremontti
Budjetti
2200 €

Ikea keittiö (pieni)
- purku
- kasaus
- asennus

Tasoitus ja maalaus

keittiöasennus

Vuosi
2021
Kohde
keittiö
Tyyppi
keittiöasennus
Budjetti
2400 €

Parma keittiö
- kasaus
- asennus
- kodin koneet

keittiöremontti

Vuosi
2021
Kohde
Asikkala
Tyyppi
keittiö, lattia, tapetointi ja lisäeristys
Budjetti
3800 €

Epoq-keittiö
- purku
- asennus
- kodinkoneet

Lisäeristys
- vanhat lastulevyt pois
- vanhat alaeristykset pois
- hiireten aihettamat vahingot siivottiin
- Finnfoam gyprog+40mm eristyslevyt ulkoseinille
- näkyvien seinien saumaus + tasoitukset

Näkyvien seinien tapetointi

Vanhan lattian purku ja uuden vinyylin asennus

keittiöasennus

Vuosi
2021
Kohde
keittiö
Tyyppi
saneeraus
Budjetti
2000 €

Parma Keittiö (Power)
- kasaus
- kaluste asennus
- kodinkone asennus

Huoneisto ja keittiöremontti

Vuosi
2021
Kohde
Vantaa
Tyyppi
seinän purku, lattiat, Wc ja keittiö
Budjetti
5000 €

Epoq keittiö
- purku
- kasaus ja asennus
- kodinkoneet

Seinän purku

Kaakelilattian poisto
- hionta
- tasoitus

Vinyylilankun asennus
- keittiö ja olohuone
- listoitus

WC
- Gyproc levytys kaakelin päälle
- kalusteiden asennus
- listoitus

Kodinhoitohuone
- altaan asennus

Huoneisto ja keittiöremontti

Vuosi
2021
Kohde
Helsinki
Tyyppi
Keittiö, seinät, katto, lattiat ja kalusteet
Budjetti
16000 €

Keittiösektorin kalusteet
- kalusteiden purku
- uusien asennus (keittiö, eteinen ja WC)
- kodinkoneiden asennus

Seinän purku keittiöstä
Seinien levytys Gyprocilla
Katon koolaus ja levytys Gyprocilla
Tasoitus ja maalaustyöt

Lattian asennus kalanruoto ladonnalla
Listoitus

keittiöremontti

Vuosi
2021
Kohde
Jyväskylä
Tyyppi
keittiöremontti
Budjetti
3000 €

Parma keittiö
- purku
- vinyylilankun asennus keittiö+ruokahuone
- keittiön asennus
- listoitus

Kettiöremontti

Vuosi
2021
Kohde
Vantaa
Tyyppi
keittiöremontti
Budjetti
2600 €

Epoq keittiö
- purku
- katon maalaus
- valettiin allaskaapin seinä kallistukset oikein
- seinäkaapin yläosat tasoitettiin ja maalattiin
- Epoq keittiön asennus

lattiatyö

Vuosi
2021
Kohde
Vantaa
Tyyppi
Lattian poista ja parketin asennus
Budjetti
1760 €

Parketti lattian asennus 25m2
- poistettiin mosaiikkitammilattia piikkaamalla ja reunat tasoitettiin suoraksi
- hiottiin liimajäämät pois
- parketin asennus
- listoitus

Keittiöremontti

Vuosi
2020
Kohde
Lohja
Tyyppi
keittiökalusteet, kodinkoneet, lattia ja maalaus
Budjetti
3300 €

Keittiösektorin kalusteet ja kodinkoneet
- vanhan keittiön purku
- puulattian korjaus ja tasoitus
- magneetti ja liitutaulu väri yhdelle seinälle
- palkit ja muut seinät maalattiin
- lattiaan vinyylimaton asennus ja listoitus
- Saareke keittiön kalusteasennus, tehtiin myös aamiaiskaappi
- kodinkone asennus

Keittiöremontti

Vuosi
2021
Kohde
Jyväskylä
Tyyppi
keittiöasennus + katon lasku
Budjetti
2300 €

Parma-Keittiön asennus
- saareke keittiö

Laskettiin puretun seinän osalta kattoa.
- koolaus
- Cyprog levyn asennus ja reiitys
- Saarekkeen tason kokoinen alue

Lattiaremontti

Vuosi
2021
Kohde
Lahti
Tyyppi
lattian purku ja asennus
Budjetti
3000 €

Lattiatyöt
- poistettiin 25m2 laatta lattiaa
- hionta ja tasoistus
- purettiin yläkerran makuuhuoneesta lattia pois
- asennettiin purettu materiaali keittiön lattiaksi ilman uusia listoja

keittiö ja huoneistoremontti

Vuosi
2021
Kohde
Lahti
Tyyppi
Keittiö, katto ja maalus
Budjetti
3000 €

Keittiösektorin kalusteet
- purku
- asennus

Yksiön katon koolaus ja panelointi

Seinien maalaus

Keittiöremontti

Vuosi
2020
Kohde
Vantaa
Tyyppi
Seinät, lattiat ja keittiö
Budjetti
2800 €

Kvik-keittiö
- keittiön purku
- mosaiikki tammilattian purku
- 2 levyä Gyprokkia seinille
- tasoitukset + maalaus
- tammi parkettilattian asennus
- keittiöasennus
- kodinkoneasennus

Keittiöasennus

Vuosi
2020
Kohde
Helsinki
Tyyppi
keittiöasennus
Budjetti
1760 €

Epoq keittiöasennus
- asennus
- kodinkoneet

Keittiöasennus

Vuosi
2020
Kohde
Tampere
Tyyppi
Keittiöasennus
Budjetti
1600 €

Epoq keittiö
- kasaus
- asennus
- keittiökoneiden asennusHuoneistoremontti

Vuosi
2020
Kohde
Helsinki
Tyyppi
Keittiö, lattiat, väliovia
Budjetti
4000 €

Ikea keittiön asennus
- purku
- kasaus
- asennus
- kodinkoneet

Lattiat
- purku
- 60m2 Saarni parketti
- listoitus

Väliovet
- 2 kpl väliovia karmeineen

Keittiöremontti

Vuosi
2020
Kohde
Espoo
Tyyppi
keittiö + lattia
Budjetti
2000 €

Epoq keittiön asennus
- purku
- kasaus
- asennus
- kodinkoneet

Lattiat
- purku
- vinyylin asennus
- listoitus

Keittiöasennus + panelointi

Vuosi
2020
Kohde
Vantaa
Tyyppi
keittiö + aula
Budjetti
2400 €

Ikea keittiön asennus
aulan panelointi Cent Dyyni panelilla + listoitukset

keittiö+ eteinen remontti

Vuosi
2020
Kohde
Espoo
Tyyppi
keittiön maalaus +lattiat + kalusteet + eteisen maalaus
Budjetti
3000 €

Ikea keittiö + kodinkoneet
- kasaus
- asennus
- lattiat
- maalaus

keittiöasennus

Vuosi
2020
Kohde
Tampere
Tyyppi
keittiöasennus
Budjetti
1600 €

Cello keittiön asennus
- kasaus
- asennus
- kodinkoneet

Keittiöremontti

Vuosi
2020
Kohde
Espoo
Tyyppi
maalaus, lattiat, seinän korjaus, keittiöasennus
Budjetti
3000 €

Ikea keittiön asennus
- keittiön maalaus
- oviaukon korjaus kantikkaaksi
- lattiatyöt

Kettiöasennus

Vuosi
2020
Kohde
Helsinki
Tyyppi
keittiöasennus
Budjetti
1600 €

Ikea keittiön asennus

keittiöasennus

Vuosi
2020
Kohde
Jyväskylä
Tyyppi
keittiöasennus
Budjetti
1760 €

Parma keittiönasennus

Keittiö remontti

Vuosi
2020
Kohde
Hyvinkää
Tyyppi
purku + asennus + katto + lattiat
Budjetti
3000 €

Ylijäämävaraston kalusteet
- lattian, katon ja kalusteiden purku
- katon panelointi
- vinyylilankun asennus
- listoitus
- kalusteasennus
- välitilalevyt
- kodinkoneet

keittiöasennus

Vuosi
2020
Kohde
Nokia
Tyyppi
Asennus
Budjetti
1600 €

Epoq keittiön asennus
- Click rungot
- kodinkoneet
- välitilalevyt

Keittiöremontti

Vuosi
2020
Kohde
Helsinki
Tyyppi
keittiö asennus
Budjetti
1700 €

Kvik-keittö
- kasaus
- kalusteasennus
- kodinkoneiden asennus


Huoneistoremontti

Vuosi
2020
Kohde
Helsinki
Tyyppi
remontti
Budjetti
3000 €

- keittiön purku
- pesuhuoneen oviaukon purku
- uusi seinä keittiön ja pesuhuoneen väliin
- katon ja seinien maalaus
- linoleum lattian asennus novafloor

keittiöasennus

Vuosi
2020
Kohde
Muurame
Tyyppi
keittiö asennus
Budjetti
1600 €

- Epoq keittiön asennus
- saareke U malli
- Integroidut kodinkoneet
- iso keittiö!

Huoneisto ja keittiöremontti

Vuosi
2020
Kohde
Helsinki
Tyyppi
keittiöt, seinäpurku, maalaus ja lattiat
Budjetti
5000 €

- Epoq keittiön asennus
- keittiön purku
- betoniseinän + oviaukon purku
- maalaukset
- lattioiden asennus + karmien alitukset ei ovilistoja + listoitus
- Epoq keittiön asennus + saareke
- integroidut kodinkoneet

keittiöasennus +purku

Vuosi
2020
Kohde
Helsinki
Tyyppi
purku + asennus
Budjetti
1800 €

- Cello keittiön asennus
- purku
- asennus
- Integroidut kodinkoneet

Keittiöt

Vuosi
2020
Kohde
Lahti
Tyyppi
kalustetoimitukset
Budjetti
1000 €

- keittiösektorin kalusteet sijoitusasuntoon

Keittiöt

Vuosi
2020
Kohde
Lahti
Tyyppi
kalustetoimitukset
Budjetti
1200 €

- keittiösektorin kalusteet sijoitusasuntoon

Huoneisto ja keittiöremontti

Vuosi
2020
Kohde
Tampere
Tyyppi
purku + asennus + keittiökalusteet + seinän/ katot maalaus + lattiat
Budjetti
4280 €

- keittiösektorin keittiön
- purimme keittiön ja asensimme oman merkin keittiösektorin keittiön
- poistimme vanhan muovimaton ja asensimme Bauhausin laminaatin yksiöön
- listoitimme lattiat jalkalistoilla
- poistimme tapetit ja tasoitimme ison seinän
- maalasimme katot ja seinät
- maalasimme eteisen 60 luvun kalusteet ja jätimme ovet ja väliovet retro vihreiksi

keittiöremontti

Vuosi
2020
Kohde
Espoo
Tyyppi
saneeraus
Budjetti
2800 €

- Epoq keittiön asennus
- purku + poisvienti
- seinän purku
- katon panelointi
- laminaatti lattian asennus
- listoitus
- keittiöasennus

keittiöremontti

Vuosi
2020
Kohde
Tampere
Tyyppi
kalusteiden, kodinkoneiden kasaus ja asennus
Budjetti
1500 €

- Epoq keittiön asennus
- kasaus
- kalusteasennus
- kodinkoneiden asennus

keittiö + huoneistoremontti

Vuosi
2020
Kohde
Vantaa
Tyyppi
purku + asennus + keittiökalusteet
Budjetti
8000 €

- keittiösektorin keittiön toimitus + asennus
- purimme vanhan keittiö ja väliovet
- teimme seinän vanhan välioven tilalle keittiön ja WC väliin
- vaihdoimme karmit ja välovet sekä teimme täytteet ylä ikkunoiden tilalle
- kittasimme keittiön ja oviaukon karmien poiston jälkeen
- maalasimme keittiön
- laitoimme uudet laminaatit ja jalkalistat
- asensimme keittiösektorin keittiön
- asensimme kodinkoneet, jotka keittiösektori toimitti

keittiöasennus

Vuosi
2020
Kohde
Jyväskylä
Tyyppi
keittiöasennus
Budjetti
1500 €

- Parma keittiön asennus
- kasaus
- kodinkoneet, integroidut jääkaappi, APK + erillisuuni ja integroitu mikro

keittiöremontti

Vuosi
2020
Kohde
Jyväskylä
Tyyppi
purku + lattiat + keittiö
Budjetti
1500 €

- Epoq keittiön asennus
- purimme keittiön
- asensimme uuden laminaatti lattian
- asensimme Epoq keittiön
- uudet kodinkoneet JK, APK ja Uuni

Keittiön kasaus ja asennus

Vuosi
2020
Kohde
Turku
Tyyppi
keittiö asennus
Budjetti
1200 €

- Ikea keittiön asennus 3 päivässä
- kasaus
- asennus
- välitilanlevyt
- tasojen kavennukset

Toimitettiin keittiö asennettuna

Vuosi
2020
Kohde
Tampere
Tyyppi
kalustetoimitukset + purku + asennus
Budjetti
3900 €

- Keittiösektorin keittiön asennus
- Purettiin yksiöstä vanha 60 luvun keittiö
- tasot
- allas
- välitilanlevyt
- liesituuletin
- korjattiin myös vanhojen kalusteiden alta lattiaa, liimattiin muovinauhat ja laitettiin eritasolistat
- tehtiin myös paikka maalaukset ja listoitukset

keittiöasennus

Vuosi
2020
Kohde
Muurame
Tyyppi
asennus
Budjetti
1500 €

- Parma keittiön asennus
- purku
- kasaus
- asennus
- korjattiin myös käyttövesi putkien kohdalta lattiat, kaato muutettiin eteenpäin vieväksi
- maalattiin seinät

Projektit

Vuosi
2018
Kohde
useita
Tyyppi
kalustetoimitukset
Budjetti
Ei ilmoitettu

Toimitimme 2018 projekteihin n. 240 kettiötä, Espoon Asunnot, Helsingin Asunnot sekä Vantaan Asunnot

Näiden lisäksi toimitimme lukuisiin asuntoihin keittiöt asennuksineen

Takuu Urakkamaailman kautta suoritetulle työlle:

- 12kk tai yhteistyökumppanin mukaaan (Sähkö, LVI...jne.)

Takuu Urakkamaailman kautta suoritetun työn materiaaleille:

- maahantuojan ehtojen mukaan
- materiaalien toimittajien mukaan

Yrityksen vakuutukset:

toiminnan vastuuvakuutus sekä yhteistyökumppaneilla omat vakuutukset.


Yrityksellä ei ole tilikausitietoja.

Osta yritykseen liittyviä raportteja

Klikkaa alta olevista ja osta raportteja yritykseen KumTrading Ky liittyen.

Kaupparekisteriote Tilinpäätös Maksuhäiriöt Yhtiöjärjestys Vastuuhenkilöt

Perustiedot

Y-tunnus 28111968 YTJ
Yhtiömuoto Kommandiittiyhtiö YTJ
Toimiala Yleisagentuuritoiminta YTJ
Toimialakuvaus Yhtiön toimiala on - agentuuri - konsultointi - projekti laskenta - muu laillinen liiketoiminta Kaupparekisteri
Kotipaikka ASIKKALA YTJ
Toimitusjohtaja Kumpulainen Rami Mikael PRH
Yrityksen kieli Suomi YTJ
Postiosoite ,
Käyntiosoite ,

Rekisteröinnit

Verohallinnon perustiedot 07.02.2017 YTJ
Kaupparekisteri 03.02.2017 PRH
Ennakkoperintärekisteri 01.12.2020 YTJ
Ennakkoperintärekisterin tarkistuspäivä 01.12.2021 Alma Talent
ALV-rekisteri 01.02.2017 YTJ

Powered by ALMA Talent Tietopalvelut

Käyttämällä Urakkamaailmaa urakoitsijan löytämisessä

  • turvaat remonttisi ja
  • varmistat remonttisi onnistumisen.
Urakkamaailma on ilmainen ja riskitön tapa löytää luotettava tekijä.

Rekisteritiedot

  • Yritysmuoto: Kommandiittiyhtiö
  • Verohallinnon perustiedot
  • Kaupparekisteri
  • Ennakkoperintärekisteri
  • ALV-rekisteri
  • 27.01.2017 Yritys rekisteröity:
  • Y-tunnus: 2811196-8
  • Lohikuja 7 as.2 , 17200 Vantaa
Urakkamaailmassa vuodesta 2019

Toimialue

Uusimaa, Tampere, Lahti, Jyväskylä

Säästä rahaa remontissasi

Urakkamaailmasta löydät luotettavasti tekijän remontillesi, ilmaiseksi.


Aloita tästä

Esillä medioissa

Kauppalehti
Mtv3
Etelä-Suomen Sanomat
Suomen Kiinteistölehti
Etuovi
Vuoden verkkokauppa