Kleyber Oy
Ei aktiivinen

Kleyber Oy

Projektit

Yritys Kleyber Oy (3020529-3) on liittynyt Urakkamaailmaan vuonna 2019, ja sillä on 26 aitoa ja tarkistettua arvostelua, joiden keskiarvo on 5 tähteä.Vuonna 2022 Kleyber Oy teki liikevaihtoa 28 000 € ja tulosta -6 000 €

Yritystä on kuvailtu asiakkaiden toimesta usein sanoilla suosittelisin myös ystäville, laadukas työnjälki ja ystävällinen asiakaspalvelu. Tutustu alta yrityksen kuvaukseen, palveluihin, aikaisempien asiakkaiden arvosteluihin, taloustietoihin ja aikaisempiin työkohteisiin.

Yrityksen kuvaus

Kleyber Oy on suomalainen pienyritys, joka on laajennettu aikaisemmin toimineesta Klaus Teemu Laine Toiminimestä. Puusepänverstas toimintaa on ollut vuodesta 1994.

Palvelut

Päätoimi puulattioiden, parkettien hionta ja pintakäsittely.

Arvostelut

Kolme yritystä eniten kuvaavaa termiä
Suosittelisin myös ystäville
Laadukas työnjälki
Ystävällinen asiakaspalvelu
Yrityksen arvostelut
5 tähteä
(25)
4 tähteä
(1)
3 tähteä
(0)
2 tähteä
(0)
1 tähti
(0)
5 / 5

Takuu

Takuu Urakkamaailman kautta suoritetulle työlle:
Erinomainen työn laatu on ammatinharjoittajan paras takuu työlle.

Takuu Urakkamaailman kautta suoritetun työn materiaaleille:
Käytettävät materiaalit käydään aina asiakkaan kanssa läpi ennen työn suorittamista.

Yrityksen vakuutukset:
Meillä on toiminnan vastuuvakuutukset sekä oikeusturvavakuutus.

Löydä luotettava tekijä Urakkamaailmasta!

Täysin Ilmainen
Remonttiturva veloituksetta
Taustatarkistetut urakoitsijat
Helpot esitäytetyt sopimuspohjat
Saa useita tarjouksia - Nopeasti
Haluan tarjouksia remontilleni
Rekisteritiedot

 • Yritysmuoto: Osakeyhtiö
 • Verohallinnon perustiedot
 • Kaupparekisteri
 • Ennakkoperintärekisteri
 • ALV-rekisteri
 • 26.08.2019 Rekisteröity:
 • #Y-tunnus: 3020529-3
 • ,
Toimialueet

Arvostelut

Kolme yritystä eniten kuvaavaa termiä
Suosittelisin myös ystäville
Laadukas työnjälki
Ystävällinen asiakaspalvelu
Yrityksen arvostelut
5 tähteä
(25)
4 tähteä
(1)
3 tähteä
(0)
2 tähteä
(0)
1 tähti
(0)
5 / 5

Kaikki arvostelut ovat aitoja ja toteutettu Urakkamaailman käyttäjien toimesta. Lue lisää arvosteluohjeistamme.

Espoo

Mosaikkiparketin hionta ja valkolakkaus | 18.01.2024 11:01

The work was very well done even in places where it was challenging (originally missing parquet in a very visible place).

Kleyber Oy Kleyber Oy Pensarintie 157, 21650 Lillandet 5 The work was very well done even in places where it was challenging (originally missing parquet in a very visible place).

Espoo

Parketin hionta ja valkolakkaus | 31.07.2023 22:07

Very friendly and professional approach throughout the process. The job quality was also of the highest standard. Highly recommend

Kleyber Oy Kleyber Oy Pensarintie 157, 21650 Lillandet 5 Very friendly and professional approach throughout the process. The job quality was also of the highest standard. Highly recommend

Helsinki

Suosittelisin myös ystäville
Laadukas työnjälki
Ystävällinen asiakaspalvelu

Parketin hionta ja lakkaus | 28.07.2023 21:07

80-luvun kulunut ja kellastunut mosaiikkiparketti sai uuden elämän Klausin käsittelyssä. Olemme hyvin tyytyväisiä ranskalaiseen lakkaukseen, joka uudisti kodin ilmeen. Klaus on erittäin asiantunteva ja mukava tyyppi, ja hoiti projektin sovitussa aikataulussa ja budjetissa. Vahva suositus!

Kleyber Oy Kleyber Oy Pensarintie 157, 21650 Lillandet 5 80-luvun kulunut ja kellastunut mosaiikkiparketti sai uuden elämän Klausin käsittelyssä. Olemme hyvin tyytyväisiä ranskalaiseen lakkaukseen, joka uudisti kodin ilmeen. Klaus on erittäin asiantunteva ja mukava tyyppi, ja hoiti projektin sovitussa aikataulussa ja budjetissa. Vahva suositus!

Espoo

Toteutui sovitussa aikataulussa
Suosittelisin myös ystäville
Laadukas työnjälki

Tammiparketin hionta ja sävylakkaus tummemmaksi | 24.03.2023 21:03

Kaikki sujui täydellisesti. Klaus oli ystävällinen ja todella asiantunteva. Hän myös laittoi päivityksiä hommasta ja kaikki meni aikataulun mukaan. Vanhasta lattiasta tuli aivan uskomattoman kaunis. Suosittelen!

Kleyber Oy Kleyber Oy Pensarintie 157, 21650 Lillandet 5 Kaikki sujui täydellisesti. Klaus oli ystävällinen ja todella asiantunteva. Hän myös laittoi päivityksiä hommasta ja kaikki meni aikataulun mukaan. Vanhasta lattiasta tuli aivan uskomattoman kaunis. Suosittelen!

Helsinki

Suosittelisin myös ystäville
Laadukas työnjälki
Ystävällinen asiakaspalvelu

Parkettilattian korjaus, hionta ja pintakäsittely | 20.02.2023 14:02

Klaus on löytö! Todella harvinainen tapaus, joka paitsi tekee työnsä pieteetillä ja ammattiylpeydellä, myös kommunikoi asiakkaalle avoimesti ja ystävällisesti projektin mahdollisista haasteista, vaihtoehdoista ja työvaiheista. Klaus on läsnäoleva ja sydämellinen, työn laatu valtavan hyvä. Suosittelemme 100%! Kiitos Klaus!

Kleyber Oy Kleyber Oy Pensarintie 157, 21650 Lillandet 5 Klaus on löytö! Todella harvinainen tapaus, joka paitsi tekee työnsä pieteetillä ja ammattiylpeydellä, myös kommunikoi asiakkaalle avoimesti ja ystävällisesti projektin mahdollisista haasteista, vaihtoehdoista ja työvaiheista. Klaus on läsnäoleva ja sydämellinen, työn laatu valtavan hyvä. Suosittelemme 100%! Kiitos Klaus!

Espoo

Parketin hionta | 02.03.2022 16:03

Haasteista huolimatta tulos oli hieno!

Kleyber Oy Kleyber Oy Pensarintie 157, 21650 Lillandet 5 Haasteista huolimatta tulos oli hieno!

Helsinki

Parketin hionta | 16.06.2021 09:06

Hyvä palvelu ja laatu. Aikataulu piti.

Kleyber Oy Kleyber Oy Pensarintie 157, 21650 Lillandet 4 Hyvä palvelu ja laatu. Aikataulu piti.

Espoo

Mosaiikkiparketin hionta ja öljyäminen | 09.06.2021 11:06

Kleyber hanskasi hienosti vanhan ja haastavan tammisen mosaiikkiparketin kunnostuksen. Remontissa laajennettiin vanhaa mosaiikkipintaa ja tehtiin myös alue uutta parkettia, lopuksi kaikki hiottiin ja öljyttiin. Lopputulos on upea ja palvelu oli joustavaa ja ystävällistä. Suosittelen

Kleyber Oy Kleyber Oy Pensarintie 157, 21650 Lillandet 5 Kleyber hanskasi hienosti vanhan ja haastavan tammisen mosaiikkiparketin kunnostuksen. Remontissa laajennettiin vanhaa mosaiikkipintaa ja tehtiin myös alue uutta parkettia, lopuksi kaikki hiottiin ja öljyttiin. Lopputulos on upea ja palvelu oli joustavaa ja ystävällistä. Suosittelen

Helsinki

Vanhan tammimosaiikkiparketin hiominen ja käsittely, sekä uuden tammimosaiikkiparketin asennus ja käsittely | 06.06.2021 12:06

Erinomainen lopputulos! Klaus on hyvin ammattitaitoinen ja hänen kanssaan on todella mukavaa ja joustavaa asioida. Lämmin suositus!

Kleyber Oy Kleyber Oy Pensarintie 157, 21650 Lillandet 5 Erinomainen lopputulos! Klaus on hyvin ammattitaitoinen ja hänen kanssaan on todella mukavaa ja joustavaa asioida. Lämmin suositus!

Helsinki

Parkettilattian hionta, sävytys, lakkaus, ja paikkakorjaaminen/täydentäminen | 01.04.2021 08:04

Erinomainen ammattilainen. Työ suoritettiin ajallaan ja taidokkaasti. Vanha mosaiikkiparketti jatkaa eloa kauniilla mattalakkalla, joka korostaa puun omaa vaaleutta ja kuviota. Työn laajuutta muokattiin urakoitsijan suosituksesta, joka osui todennäköisesti nappiin.

Kleyber Oy Kleyber Oy Pensarintie 157, 21650 Lillandet 5 Erinomainen ammattilainen. Työ suoritettiin ajallaan ja taidokkaasti. Vanha mosaiikkiparketti jatkaa eloa kauniilla mattalakkalla, joka korostaa puun omaa vaaleutta ja kuviota. Työn laajuutta muokattiin urakoitsijan suosituksesta, joka osui todennäköisesti nappiin.

Espoo

Lautalattian hionta ja valkolakkaus (vahaus valkoisella+lakkaus) | 01.03.2021 11:03

Erittäin positiivista: - Tuli tutustumaan kohteeseen ennen tarjouksen jättämistä, joten tiesimme tarjouksen perustuvan oikeisiin tietoihin, eikä yllätyksiä hinnan tai työn suhteen olisi odotettavissa - Urakkaneuvotteluissa joustava ja ystävällinen tapa toimia - Aikataulusta sovittiin ja se piti - Urakoitsija tuli hyvin täsmällisesti päivittäin sovittuina aikoina - Urakoitsija piti päivittäin ajantasaisesti yhteyttä ja tiedotti kaikista urakan vaiheista - Erittäin huolellinen tapa työskennellä ja siivota jäljet - Antoi kirjalliset ohjeet lattian jatkohuollosta ja kertoi käytetyt aineet - TÄRKEINTÄ: Työn jälki erinomaista ja lopputulos hyvä haastavasta lattiamateriaalista huolimatta - Teki suoraan sovitun jatkourakan yhtä huolellisesti En tuntenut yritystä etukäteen. Voin lämpimästi suositella Kleyber Oy:tä vastaaviin urakoihin.

Kleyber Oy Kleyber Oy Pensarintie 157, 21650 Lillandet 5 Erittäin positiivista: - Tuli tutustumaan kohteeseen ennen tarjouksen jättämistä, joten tiesimme tarjouksen perustuvan oikeisiin tietoihin, eikä yllätyksiä hinnan tai työn suhteen olisi odotettavissa - Urakkaneuvotteluissa joustava ja ystävällinen tapa toimia - Aikataulusta sovittiin ja se piti - Urakoitsija tuli hyvin täsmällisesti päivittäin sovittuina aikoina - Urakoitsija piti päivittäin ajantasaisesti yhteyttä ja tiedotti kaikista urakan vaiheista - Erittäin huolellinen tapa työskennellä ja siivota jäljet - Antoi kirjalliset ohjeet lattian jatkohuollosta ja kertoi käytetyt aineet - TÄRKEINTÄ: Työn jälki erinomaista ja lopputulos hyvä haastavasta lattiamateriaalista huolimatta - Teki suoraan sovitun jatkourakan yhtä huolellisesti En tuntenut yritystä etukäteen. Voin lämpimästi suositella Kleyber Oy:tä vastaaviin urakoihin.

Espoo

Parketin hionta ja valkolakkaus | 02.02.2021 22:02

Kommunikointi miellyttävää ja jälki hienoa. Suosittelen lämpimästi

Kleyber Oy Kleyber Oy Pensarintie 157, 21650 Lillandet 5 Kommunikointi miellyttävää ja jälki hienoa. Suosittelen lämpimästi

Helsinki

Mosaiikkiparketin hionta + valkolakkaus | 25.01.2021 11:01

Tilasin parketin hionnan ja lakkauksen Kleyber Oy:lta. Homma hoitui ajallaan sovitusti ja lopputulos on hieno! Klausilla on ammattitaitoinen ja ystävällinen ote hommaan. Suosittelen!

Kleyber Oy Kleyber Oy Pensarintie 157, 21650 Lillandet 5 Tilasin parketin hionnan ja lakkauksen Kleyber Oy:lta. Homma hoitui ajallaan sovitusti ja lopputulos on hieno! Klausilla on ammattitaitoinen ja ystävällinen ote hommaan. Suosittelen!

Kirkkonummi

Omakotitalon puulattian hionta ja öljyvahaus | 18.01.2021 21:01

Vaikka Kleber Oy:n aiemmat lukuisat 5* suositukset vakuuttivat, paljon remontteja teettäneenä ja valitettavan usein tavalla tai toisella pettyneenä, isoon lattiaremonttiin lähteminen oli minulle stressaavaa ja hieman pelottavaa. Heti alusta oli selvää, että vastaavanlaista kunnianhimoa tehdä hyvää työtä kuin Klasulla ja ystävällistä, mielliyttävää ja ammattitaitoista tapaa työskennellä en ole koskaan remontteja teetättäessäni kohdannut. Oli helpottavaa ja ihanaa kokea remontti, josta jäi vain hyvä mieli. Kaikki sujui hyvin ja kuten sovittiin, lattiasta tuli kaunis ja laskukin oli erittäin kohtuullinen. Tästä on vaikea pistää paremmaksi.

Kleyber Oy Kleyber Oy Pensarintie 157, 21650 Lillandet 5 Vaikka Kleber Oy:n aiemmat lukuisat 5* suositukset vakuuttivat, paljon remontteja teettäneenä ja valitettavan usein tavalla tai toisella pettyneenä, isoon lattiaremonttiin lähteminen oli minulle stressaavaa ja hieman pelottavaa. Heti alusta oli selvää, että vastaavanlaista kunnianhimoa tehdä hyvää työtä kuin Klasulla ja ystävällistä, mielliyttävää ja ammattitaitoista tapaa työskennellä en ole koskaan remontteja teetättäessäni kohdannut. Oli helpottavaa ja ihanaa kokea remontti, josta jäi vain hyvä mieli. Kaikki sujui hyvin ja kuten sovittiin, lattiasta tuli kaunis ja laskukin oli erittäin kohtuullinen. Tästä on vaikea pistää paremmaksi.

Espoo

Parketin hionta ja lakkaus | 10.12.2020 08:12

Työ oli hyvää ja eteni ajassaan. Muutama moka tuli itse työn jäljessä. Mutta parketti oli haastava ja toimi erikoisesti. Syy ei ollut tekijän. Silti urakoitsija hyvitti reilulla alennuksessa virheet. Hienosti toimittu!

Kleyber Oy Kleyber Oy Pensarintie 157, 21650 Lillandet 5 Työ oli hyvää ja eteni ajassaan. Muutama moka tuli itse työn jäljessä. Mutta parketti oli haastava ja toimi erikoisesti. Syy ei ollut tekijän. Silti urakoitsija hyvitti reilulla alennuksessa virheet. Hienosti toimittu!

Espoo

Rivitaloasunnon parketin hionta ja lakkaus | 29.01.2020 22:01

Äärimmäisen huolellista työtä, hyvin suunnitellu ja täysin sovitussa aikataulussa.

Kleyber Oy Kleyber Oy Pensarintie 157, 21650 Lillandet 5 Äärimmäisen huolellista työtä, hyvin suunnitellu ja täysin sovitussa aikataulussa.

Vantaa

Saarniparketin hionta ja lakkaus | 15.01.2020 16:01

Suosittelen!! ! Klaus teki erinomaista työtä. Aikataulut pitivät sovitusti. Lattia on nyt kuin koru!

Kleyber Oy Kleyber Oy Pensarintie 157, 21650 Lillandet 5 Suosittelen!! ! Klaus teki erinomaista työtä. Aikataulut pitivät sovitusti. Lattia on nyt kuin koru!

Espoo

Parketin hionta ja lakkaus. | 22.10.2019 10:10

Nopea toiminta ja laadukas työn jälki kohtuullisella hinnalla.

Kleyber Oy Kleyber Oy Pensarintie 157, 21650 Lillandet 5 Nopea toiminta ja laadukas työn jälki kohtuullisella hinnalla.

Espoo

Omakotitalon lattian hionta ja lakkaus | 22.10.2019 10:10

Klaus oli erittäin ammattitaitoinen ja kommunikaatio pelasi loistavasti koko urakan läpi. 100m2 lattian hionta sujui ongelmitta ja lopputulos on kaunis, vaikka kohteemme ei ollut helpoimmasta päästä. Iso suositus!

Kleyber Oy Kleyber Oy Pensarintie 157, 21650 Lillandet 5 Klaus oli erittäin ammattitaitoinen ja kommunikaatio pelasi loistavasti koko urakan läpi. 100m2 lattian hionta sujui ongelmitta ja lopputulos on kaunis, vaikka kohteemme ei ollut helpoimmasta päästä. Iso suositus!

Nurmijärvi

Kuusilattian hionta ja lakkaus | 03.10.2019 09:10

Vanhan puutalon olohuoneen ja eteisen lakatut lattiat olivat jo pitkään kaivanneet uudistamista. Sovimme kohteeseen tutustumisen ja tehtiin suunnitelma. Työ pääsi alkamaan pian, kun vapaat ja evakkopaikka järjestyivät. Työn jälki on mykistävä ja raikas. En olisi voinut toivoa parempaa. Klaus tuli vielä laittamaan uudet jalkalistat viikko lakkauksen jälkeen. Lisäksi Klaus on miellyttävä, rauhallinen, tosiammattilainen. Jälki on siistiä ja pilkuntarkkaa. Voin lämpimästi suositella häntä!

Kleyber Oy Kleyber Oy Pensarintie 157, 21650 Lillandet 5 Vanhan puutalon olohuoneen ja eteisen lakatut lattiat olivat jo pitkään kaivanneet uudistamista. Sovimme kohteeseen tutustumisen ja tehtiin suunnitelma. Työ pääsi alkamaan pian, kun vapaat ja evakkopaikka järjestyivät. Työn jälki on mykistävä ja raikas. En olisi voinut toivoa parempaa. Klaus tuli vielä laittamaan uudet jalkalistat viikko lakkauksen jälkeen. Lisäksi Klaus on miellyttävä, rauhallinen, tosiammattilainen. Jälki on siistiä ja pilkuntarkkaa. Voin lämpimästi suositella häntä!

Espoo

Parketin hiominen ja lakkaus | 23.09.2019 11:09

Makuuhuoneen (10m2) vanha parketti piti hiota ja lakata. Klaus oli hyvin ammattitaitoinen, tehtiin alustava sopimus puhelimitse jonka jälkeen hän tuli paikan päälle, ja kaikesta sovittiin lopullisesti. Kommunikointi oli hyvää, työ valmistui niin kuin sovittiin, nopeasti ja aikataulussa. Tulos oli parempi kuin osasin odottaa. Voin suositella!

Kleyber Oy Kleyber Oy Pensarintie 157, 21650 Lillandet 5 Makuuhuoneen (10m2) vanha parketti piti hiota ja lakata. Klaus oli hyvin ammattitaitoinen, tehtiin alustava sopimus puhelimitse jonka jälkeen hän tuli paikan päälle, ja kaikesta sovittiin lopullisesti. Kommunikointi oli hyvää, työ valmistui niin kuin sovittiin, nopeasti ja aikataulussa. Tulos oli parempi kuin osasin odottaa. Voin suositella!

Helsinki

Parketin hionta, sävytys vaaleaksi ja lakkaus | 23.09.2019 11:09

Täysi asunto tarvittiin hionta ja lakkaus. Yksi huone tarvitsi uutta parkettia. Klaus teki erinomaisen ja ammattitaitoisen työn, jopa pienimmistä ongelmista ja huolehtimalla pienimmistä yksityiskohdista. Todella ammattitaitoinen ja ystävällinen luonne. Suosittelen häntä ehdottomasti.

Kleyber Oy Kleyber Oy Pensarintie 157, 21650 Lillandet 5 Täysi asunto tarvittiin hionta ja lakkaus. Yksi huone tarvitsi uutta parkettia. Klaus teki erinomaisen ja ammattitaitoisen työn, jopa pienimmistä ongelmista ja huolehtimalla pienimmistä yksityiskohdista. Todella ammattitaitoinen ja ystävällinen luonne. Suosittelen häntä ehdottomasti.

Nurmijärvi

Parketin hionta ja öljyvahaus | 23.09.2019 11:09

Haastava öljyvahaus suoritettiin erinomaisesti! Klaus on aidosti kiinnostunut tekemään työnsä hyvin ja lopputulos onkin erittäin laadukas. Lattiasta tuli parempi kuin odotin. Asioista sopiminen oli selkeää sekä helppoa ja kaikki sovittu piti. Luotettava, miellyttävä ja vahva ammattilainen. Suosittelen lämpimästi!

Kleyber Oy Kleyber Oy Pensarintie 157, 21650 Lillandet 5 Haastava öljyvahaus suoritettiin erinomaisesti! Klaus on aidosti kiinnostunut tekemään työnsä hyvin ja lopputulos onkin erittäin laadukas. Lattiasta tuli parempi kuin odotin. Asioista sopiminen oli selkeää sekä helppoa ja kaikki sovittu piti. Luotettava, miellyttävä ja vahva ammattilainen. Suosittelen lämpimästi!

Helsinki

Vanhan kuluneen lautaparketin hionta ja lakkaus Lauttasaaressa | 23.09.2019 11:09

Klaus oli erittäin ammattitaitoinen! Suunnittelu, kommunikointi + aikataulutus meni nappiin ja sovitusti! Lattiasta tuli paljon hienompi kuin olimme kuvitelleet. Suosittelemme häntä lämpimästi!

Kleyber Oy Kleyber Oy Pensarintie 157, 21650 Lillandet 5 Klaus oli erittäin ammattitaitoinen! Suunnittelu, kommunikointi + aikataulutus meni nappiin ja sovitusti! Lattiasta tuli paljon hienompi kuin olimme kuvitelleet. Suosittelemme häntä lämpimästi!

Espoo

2 lastenhuonetta + 2 vaatehuonetta; yhden väliseinän purku ja toisen rakentaminen, maalaus, n. 20-25m2 | 23.09.2019 11:09

Klaus tuli sovitusti paikalle ja teki käynnin pohjalta tarjouksen, jonka pohjalta neuvottelimme tarkennukset ja lopullisen urakkasopimuksen. Asioista sopiminen oli helppoa ja miellyttävää, ja urakoitsija piti kiinni kaikesta sovitusta. Hän myös omatoimisesti mietti etukäteen vaihtoehtoisia ratkaisuja puretun väliseinän kohdalla parkettiin jäävän aukon paikkaamiseksi. Tuo oli remontin hankalin kohta, ja olemme erittäin tyytyväisiä lopputulokseen. Muiltakin osin työn jälki on erittäin hyvää ja kaikki aikataulut ja työn eteneminen menivät kuten olimme suunnitelleet ja sopineet. Voimme lämpimästi suositella tätä tekijää myös muille!

Kleyber Oy Kleyber Oy Pensarintie 157, 21650 Lillandet 5 Klaus tuli sovitusti paikalle ja teki käynnin pohjalta tarjouksen, jonka pohjalta neuvottelimme tarkennukset ja lopullisen urakkasopimuksen. Asioista sopiminen oli helppoa ja miellyttävää, ja urakoitsija piti kiinni kaikesta sovitusta. Hän myös omatoimisesti mietti etukäteen vaihtoehtoisia ratkaisuja puretun väliseinän kohdalla parkettiin jäävän aukon paikkaamiseksi. Tuo oli remontin hankalin kohta, ja olemme erittäin tyytyväisiä lopputulokseen. Muiltakin osin työn jälki on erittäin hyvää ja kaikki aikataulut ja työn eteneminen menivät kuten olimme suunnitelleet ja sopineet. Voimme lämpimästi suositella tätä tekijää myös muille!

Helsinki

Osittain puretun väliseinän rakentaminen ennalleen | 23.09.2019 11:09

Haastava rakennustyö hoidettiin asiantuntevasti, laadukkaasti ja joutuisasti. Kommunikointi oli ystävällistä ja informatiivista. Voin lämpimästi suositella Kleyberiä.

Kleyber Oy Kleyber Oy Pensarintie 157, 21650 Lillandet 5 Haastava rakennustyö hoidettiin asiantuntevasti, laadukkaasti ja joutuisasti. Kommunikointi oli ystävällistä ja informatiivista. Voin lämpimästi suositella Kleyberiä.

Yrityksen Kleyber Oy taloustiedot

Yritys Kleyber Oy (3020529-3) on liittynyt Urakkamaailmaan vuonna 2019, ja sillä on 26 aitoa ja tarkistettua arvostelua, joiden keskiarvo on 5 tähteä.Vuonna 2022 Kleyber Oy teki liikevaihtoa 28 000 € ja tulosta -6 000 €

Yritystä on kuvailtu asiakkaiden toimesta usein sanoilla suosittelisin myös ystäville, laadukas työnjälki ja ystävällinen asiakaspalvelu. Tutustu alta yrityksen kuvaukseen, palveluihin, aikaisempien asiakkaiden arvosteluihin, taloustietoihin ja aikaisempiin työkohteisiin.

12 /2022 12 /2021 11 /2020
Liikevaihto 28 000,00 € 55 000,00 € 26 000,00 €
Liiketulos -6 000,00 € 0,00 € 0,00 €
Tilikauden pituus 12 kk 12 kk 11 kk
Henkilöstömäärä - - -

Osta yritykseen liittyviä raportteja

Voit ostaa alla olevia raportteja klikkaamalla.

Kaupparekisteriote Tilinpäätös Maksuhäiriöt Yhtiöjärjestys Vastuuhenkilöt

Perustiedot

Y-tunnus 30205293 YTJ
Yhtiömuoto Osakeyhtiö YTJ
Toimiala Rakennuspuusepän asennustyöt YTJ
Toimialakuvaus Yhtiön toimialana ovat rakennuspuusepänasennukset, lauta- ja parkettilattioiden teko sekä muut rakentamisen viimeistelytyöt ja muu rakennusten viimeistely. Lisäksi yritys suorittaa rakennuspuusepän asennustöitä, lattianpäällystys- ja seinien verhoilutöitä sekä asuin- ja muiden rakennusten rakentamista. Yhtiö voi käydä arvopapereiden kauppaa ja hallita arvopapereita, lisäksi muu rahoitusta ja sijoitusta palveleva toiminta sekä sijoitus- ja kehitysyhtiötoiminta kuuluvat toimialaan. Kaupparekisteri
Kotipaikka Parainen YTJ
Toimitusjohtaja Laine Klaus Teemu PRH
Yrityksen kieli Suomi YTJ
Postiosoite Pensarintie 157 , 21650 LILLANDET
Käyntiosoite ,

Rekisteröinnit

Verohallinnon perustiedot 28.08.2019 YTJ
Kaupparekisteri 28.08.2019 PRH
Ennakkoperintärekisteri 12.02.2024 YTJ
Ennakkoperintärekisterin tarkistuspäivä 14.02.2024 Alma Talent
ALV-rekisteri 12.02.2024 YTJ

Powered by ALMA Talent Tietopalvelut

Projektit

Vastuullisuus

Yritys ei ole vielä ladannut vastuullisuusraportteja tai eritellyt materiaali- ja ajoneuvotietojaan. Voit halutessasi tiedustella tietoja suoraan yritykseltä.

Löydä luotettava tekijä Urakkamaailmasta!

Täysin Ilmainen
Remonttiturva veloituksetta
Taustatarkistetut urakoitsijat
Helpot esitäytetyt sopimuspohjat
Saa useita tarjouksia - Nopeasti
Haluan tarjouksia remontilleni
Urakoitsijan tila
Ei aktiivinen

Tämä urakoitsija ei ole tällä hetkellä Urakkamaailmassa. Tämä voi johtua monesta eri syystä, kuten:

 • Urakkamaailman alkuselvitys urakoitsijasta on kesken
 • Urakoitsijan rekisteritiedot ovat puutteelliset
 • Urakoitsijan tili on toistaiseksi asetettu epäaktiiviseksi
 • Yhteistyö on toistaiseksi päättynyt

Projektit
Yrityksen arvostelut
5,0
5 tähteä
(25)
4 tähteä
(1)
3 tähteä
(0)
2 tähteä
(0)
1 tähti
(0)
Raportit ja sertifikaatit

0kpl

Siirry raportteihin
Materiaalit

0kpl

Siirry materiaaleihin
Ajoneuvot

0kpl

Siirry ajoneuvoihin
Toimialue

Ei asetettu

Rekisteritiedot

 • Yritysmuoto: Osakeyhtiö
 • Verohallinnon perustiedot
 • Kaupparekisteri
 • Ennakkoperintärekisteri
 • ALV-rekisteri
 • 26.08.2019 Rekisteröity:
 • #Y-tunnus: 3020529-3
 • ,
Toimialueet

Käyttämällä Urakkamaailmaa urakoitsijan löytämisessä

 • turvaat remonttisi ja
 • varmistat remonttisi onnistumisen.
Urakkamaailma on ilmainen ja riskitön tapa löytää luotettava tekijä.

Löydä luotettava tekijä remontillesi ja säästä rahaa!

Haluan tarjouksia remontilleni URAKKAMAAILMA

Remonttiturva veloituksetta

Tiesitkö, että Urakkamaailma tarjoaa remonttiturvan veloituksetta kaikille palvelun kautta tehdyille remonteille?
Kilpailuta remonttisi