JTK HOUSE Oy
Aktiivinen
PREMIUM

JTK HOUSE Oy

Projektit

Yritys JTK HOUSE Oy (2463379-3) on liittynyt Urakkamaailmaan vuonna 2016, ja sillä on 24 aitoa ja tarkistettua arvostelua, joiden keskiarvo on 4.7 tähteä.Vuonna 2022 JTK HOUSE Oy teki liikevaihtoa 147 000 € ja tulosta 23 000 €

Yritystä on kuvailtu asiakkaiden toimesta usein sanoilla toteutui sovitussa aikataulussa, laadukas työnjälki ja suosittelisin myös ystäville. Tutustu alta yrityksen kuvaukseen, palveluihin, aikaisempien asiakkaiden arvosteluihin, taloustietoihin ja aikaisempiin työkohteisiin.

Yrityksen kuvaus

Kahden miehen rakennusfirma. Olemme tehneet omakotitaloja, avaimet käteen periaatteella. Kylpyhuone ja keittöremontit. Vesieristeservikaatti löytyy myös. 25 vuoden työkokemus.

Palvelut

Arvostelut

Kolme yritystä eniten kuvaavaa termiä
Toteutui sovitussa aikataulussa
Laadukas työnjälki
Suosittelisin myös ystäville
Yrityksen arvostelut
5 tähteä
(18)
4 tähteä
(4)
3 tähteä
(2)
2 tähteä
(0)
1 tähti
(0)
4.7 / 5

Takuu

Takuu Urakkamaailman kautta suoritetulle työlle:
2 vuotta

Yrityksen vakuutukset:
vastuuvakuutus 500 000 asti.

Löydä luotettava tekijä Urakkamaailmasta!

Täysin Ilmainen
Remonttiturva veloituksetta
Taustatarkistetut urakoitsijat
Helpot esitäytetyt sopimuspohjat
Saa useita tarjouksia - Nopeasti
Haluan tarjouksia remontilleni
Rekisteritiedot

 • Yritysmuoto: Osakeyhtiö
 • Verohallinnon perustiedot
 • Kaupparekisteri
 • Ennakkoperintärekisteri
 • Työnantajarekisteri
 • ALV-rekisteri
 • 21.02.2012 Rekisteröity:
 • #Y-tunnus: 2463379-3
 • ,
Toimialueet
Uusimaa +120km

Arvostelut

Kolme yritystä eniten kuvaavaa termiä
Toteutui sovitussa aikataulussa
Laadukas työnjälki
Suosittelisin myös ystäville
Yrityksen arvostelut
5 tähteä
(18)
4 tähteä
(4)
3 tähteä
(2)
2 tähteä
(0)
1 tähti
(0)
4.7 / 5

Kaikki arvostelut ovat aitoja ja toteutettu Urakkamaailman käyttäjien toimesta. Lue lisää arvosteluohjeistamme.

Askola

Toteutui sovitussa aikataulussa
Pysyi sovitussa budjetissa
Laadukas työnjälki

Mökkisaunan uusiminen (löylyhuone ja pukuhuone) | 28.11.2023 21:11

Remontti sujui jouhevasti, aikataulu piti ja työn jälki oli kiitettävä. Muutakin remonttia teetin, kun löysin tämän hyvän remonttimiehen! Nyt on hyvä ensi keväänä aloittaa mökkeilyä, kun perusasiat ovat mökilläni kunnossa. Tyytyväinen mökkeilijä täällä :). Kiitos.

JTK HOUSE Oy JTK HOUSE Oy varputie 16, 05100 Röykkä 5 Remontti sujui jouhevasti, aikataulu piti ja työn jälki oli kiitettävä. Muutakin remonttia teetin, kun löysin tämän hyvän remonttimiehen! Nyt on hyvä ensi keväänä aloittaa mökkeilyä, kun perusasiat ovat mökilläni kunnossa. Tyytyväinen mökkeilijä täällä :). Kiitos.

Nurmijärvi

Asiantunteva
Toteutui sovitussa aikataulussa
Laadukas työnjälki

Valmiiksi puretun kylpyhuoneen remontointi | 23.11.2023 12:11

Teki todella hyvää työtä ja juuri niinkuin oli sovittu tarjous oli myös hyvin laskettu koska siinä pysyttiin. Kertoi myös hyvin missä kohtaa remonttia ollaan menossa ja hoiti muutenkin yhteydenpidon ja asiakaspalvelun todella hyvin joten minulta ainakin todella vahva suositus kyseiselle yritykselle.

JTK HOUSE Oy JTK HOUSE Oy varputie 16, 05100 Röykkä 5 Teki todella hyvää työtä ja juuri niinkuin oli sovittu tarjous oli myös hyvin laskettu koska siinä pysyttiin. Kertoi myös hyvin missä kohtaa remonttia ollaan menossa ja hoiti muutenkin yhteydenpidon ja asiakaspalvelun todella hyvin joten minulta ainakin todella vahva suositus kyseiselle yritykselle.

Helsinki

Toteutui sovitussa aikataulussa
Suosittelisin myös ystäville
Laadukas työnjälki

Keittiön välitilan laatoitus noin 2 m² | 12.10.2023 17:10

Keittiön laatoitustyö onnistui hyvin pikaisella aikataululla ja työn jälki on erinomaista. Oikein mukava ja avulias tekijä myös. Voin suositella!

JTK HOUSE Oy JTK HOUSE Oy varputie 16, 05100 Röykkä 5 Keittiön laatoitustyö onnistui hyvin pikaisella aikataululla ja työn jälki on erinomaista. Oikein mukava ja avulias tekijä myös. Voin suositella!

Järvenpää

Toteutui sovitussa aikataulussa
Suosittelisin myös ystäville
Osaavat työntekijät

Kylpyhuoneremontti | 01.12.2022 10:12

Kaikki urakkaan kuuluvat työt tehtiin juuri niin kuin oli sovittu ja aikataulu piti. Myös pyydetyt, alkuperäiseen urakkaan kuulumattomat, erikseen sovitut lisätyöt suoritettiin ripeästi.

JTK HOUSE Oy JTK HOUSE Oy varputie 16, 05100 Röykkä 5 Kaikki urakkaan kuuluvat työt tehtiin juuri niin kuin oli sovittu ja aikataulu piti. Myös pyydetyt, alkuperäiseen urakkaan kuulumattomat, erikseen sovitut lisätyöt suoritettiin ripeästi.

Kauniainen

Kylpyhuoneen remontti. | 16.09.2022 21:09

Olemme todella tyytyväisiä remonttiin. Remontti kesti kaksi viikkoa, just niin kun oltiin sovittu ja kaikki meni todella hyvin. Mukavat ja asialliset miehet, tiesivät tarkkaan mitä tehdä ja milloin. Lopputulos on aivan täydellinen. Suosittelen länpimästi. Asuttiin samalla kohteessa, mutta tämä ei haitannut koska työmaa oli koko ajan siisti.


JTK HOUSE Oy

Kiitos hyvästä palautteesta lämmittää kovasti oli mukava pariskunta kiitos vielä.
JTK HOUSE Oy JTK HOUSE Oy varputie 16, 05100 Röykkä 5 Olemme todella tyytyväisiä remonttiin. Remontti kesti kaksi viikkoa, just niin kun oltiin sovittu ja kaikki meni todella hyvin. Mukavat ja asialliset miehet, tiesivät tarkkaan mitä tehdä ja milloin. Lopputulos on aivan täydellinen. Suosittelen länpimästi. Asuttiin samalla kohteessa, mutta tämä ei haitannut koska työmaa oli koko ajan siisti.

Hyvinkää

Vessan remontti | 26.07.2022 07:07

Kaikinpuolin onnistunut remontti. Remontti valmistui ajallaan, työn jälki oli hyvää ja saimme myös apua materiaalien hankintaan.

JTK HOUSE Oy JTK HOUSE Oy varputie 16, 05100 Röykkä 5 Kaikinpuolin onnistunut remontti. Remontti valmistui ajallaan, työn jälki oli hyvää ja saimme myös apua materiaalien hankintaan.

Hyvinkää

Kylpyhuoneremontti | 20.06.2022 13:06

Hienosti hoiti hommansa :)

JTK HOUSE Oy JTK HOUSE Oy varputie 16, 05100 Röykkä 5 Hienosti hoiti hommansa :)

Kirkkonummi

Kuiva WC:n laatoitus | 31.01.2022 09:01

Jarkon työjälki ei ollut hyvää. Se oli erinomaista. Vielä jos olisi malttanut hieman hinkata ja viilata, olisimme olleet lähellä täydellisyyttä. Ja minä jos joku olen tarkka! Joten suosittelen Jarkkoa lämpimästi jos haluat kotiisi kokeneen ammattilaisen, jolla on tietoa ja taitoa. Ja joka on paikalla sillä minuutilla kuin on sovittu. Laadusta kannattaa maksaa.

JTK HOUSE Oy JTK HOUSE Oy varputie 16, 05100 Röykkä 5 Jarkon työjälki ei ollut hyvää. Se oli erinomaista. Vielä jos olisi malttanut hieman hinkata ja viilata, olisimme olleet lähellä täydellisyyttä. Ja minä jos joku olen tarkka! Joten suosittelen Jarkkoa lämpimästi jos haluat kotiisi kokeneen ammattilaisen, jolla on tietoa ja taitoa. Ja joka on paikalla sillä minuutilla kuin on sovittu. Laadusta kannattaa maksaa.

Helsinki

Kylpyhuoneremontti (ja sauna) | 05.10.2021 00:10

Todella ammattimaista jälkeä! mm. laatoitus aivan nappiin vaikka ei ollut osittain helpoin kaakeli (mosaiikki). Kaikki tehtiin niin kuin sovittiin ja jopa nopeammin sekä paremmin. Suosittelen tätä firmaa todella! Jarkkoon voi luottaa että homma toimii!

JTK HOUSE Oy JTK HOUSE Oy varputie 16, 05100 Röykkä 5 Todella ammattimaista jälkeä! mm. laatoitus aivan nappiin vaikka ei ollut osittain helpoin kaakeli (mosaiikki). Kaikki tehtiin niin kuin sovittiin ja jopa nopeammin sekä paremmin. Suosittelen tätä firmaa todella! Jarkkoon voi luottaa että homma toimii!

Helsinki

Wc vesieristys | 23.09.2021 12:09

Hyvää työtä sovitussa ajassa.

JTK HOUSE Oy JTK HOUSE Oy varputie 16, 05100 Röykkä 5 Hyvää työtä sovitussa ajassa.

Espoo

Kylpyhuoneen vesieristys | 06.08.2021 06:08

.

JTK HOUSE Oy JTK HOUSE Oy varputie 16, 05100 Röykkä 4 .

Tuusula

Kylpyhuoneremontti: vesieristykset, laatoitus, saunan rakennus | 26.07.2021 17:07

Remontti sujui aikataulussa ja asiallisesti. Suurin murhe tuli putkimiehestä, joka teki töitä oman firmansa kautta yhteistyössä JTK Housen kanssa, jätti työt kesken ja oli tavoittamattomissa. Lattian kaadoissa on pientä sanomista, yhdestä reklamoitiin ja se otettiin laskussa huomioon, pari muuta kaato-ongelmaa on tullut esiin vasta kylpyhuoneen käytön myötä. Laattojen asennukseen toivoisi hieman huolellisuutta, taisi olla kiire ja muita töitä jonossa.

JTK HOUSE Oy JTK HOUSE Oy varputie 16, 05100 Röykkä 3 Remontti sujui aikataulussa ja asiallisesti. Suurin murhe tuli putkimiehestä, joka teki töitä oman firmansa kautta yhteistyössä JTK Housen kanssa, jätti työt kesken ja oli tavoittamattomissa. Lattian kaadoissa on pientä sanomista, yhdestä reklamoitiin ja se otettiin laskussa huomioon, pari muuta kaato-ongelmaa on tullut esiin vasta kylpyhuoneen käytön myötä. Laattojen asennukseen toivoisi hieman huolellisuutta, taisi olla kiire ja muita töitä jonossa.

Helsinki

Kylpyhuoneen vesieristys ja laatoitus | 11.04.2021 11:04

Uraakkaan kuului vanhan valurautaisen lattikaivon irtipiikkaus, seinien ja lattian tasoitustyöt, vesieristys sekä laatoitustyöt. Sekä alaslasketun katon asennus ja kalusteiden asennus. Putki- ja sähköurakoitsia löytyi JTK Housen kautta. Kohde oli 60-luvulla rakennettu 4m3 kokoinen pikku kylppäri. Itse piikkasin vanhat laatat pois ja hankin uudet laatat, kalusteet ja kattopaneelit. Urakoitsia hankki tasoitteet, kiinnityslaastit ja sekä vesieristeet. Yhteistyö sujui hyvin. Urakoitsija neuvoi materiaalien hankinnoissa ja sain käyttää möys firman alennusta. Hän piti minut hyvin ajantasalla missä ollaan menossa. Muut urakoitsiat tulivat silloin kun oli sovittu ja sen takia ei tullut viivytyksiä. Aikataulu venyi vähän, koska lattiakaivon vaihto osoittautui huomattavasti työlläämmäksi, mikä ei johtunut urakoitsiasta. Lattian kaato ei onnistunut täysin ja siitä sovittiin hyvitys. Urakkahinta pysyi sovitussa. Yhteistyö sujui hyvin, urakoitsia neuvoi, auttoi hankinnoissa, ja hän on ystävällinen ja hänet oli helppo tavoittaa. En muuttanut remontin ajaksi muualle. Varsin kylppärin purkamisesta ja tasoite töistä tulee paljon pölyä. Suojaukseen kannattaa panostaa. Pöly leviää hyvin helposti. Myös urakoitsian töykalut ja materiaalit vaativat tilaa kylppärin ulkopuolelta.

JTK HOUSE Oy JTK HOUSE Oy varputie 16, 05100 Röykkä 4 Uraakkaan kuului vanhan valurautaisen lattikaivon irtipiikkaus, seinien ja lattian tasoitustyöt, vesieristys sekä laatoitustyöt. Sekä alaslasketun katon asennus ja kalusteiden asennus. Putki- ja sähköurakoitsia löytyi JTK Housen kautta. Kohde oli 60-luvulla rakennettu 4m3 kokoinen pikku kylppäri. Itse piikkasin vanhat laatat pois ja hankin uudet laatat, kalusteet ja kattopaneelit. Urakoitsia hankki tasoitteet, kiinnityslaastit ja sekä vesieristeet. Yhteistyö sujui hyvin. Urakoitsija neuvoi materiaalien hankinnoissa ja sain käyttää möys firman alennusta. Hän piti minut hyvin ajantasalla missä ollaan menossa. Muut urakoitsiat tulivat silloin kun oli sovittu ja sen takia ei tullut viivytyksiä. Aikataulu venyi vähän, koska lattiakaivon vaihto osoittautui huomattavasti työlläämmäksi, mikä ei johtunut urakoitsiasta. Lattian kaato ei onnistunut täysin ja siitä sovittiin hyvitys. Urakkahinta pysyi sovitussa. Yhteistyö sujui hyvin, urakoitsia neuvoi, auttoi hankinnoissa, ja hän on ystävällinen ja hänet oli helppo tavoittaa. En muuttanut remontin ajaksi muualle. Varsin kylppärin purkamisesta ja tasoite töistä tulee paljon pölyä. Suojaukseen kannattaa panostaa. Pöly leviää hyvin helposti. Myös urakoitsian töykalut ja materiaalit vaativat tilaa kylppärin ulkopuolelta.

Vihti

Saunan ja pesuhuonee vesierisrys ja laatoitus | 22.11.2020 12:11

Hinta ja laatu eivät kohdanneet, tehty kiirrellä.

JTK HOUSE Oy JTK HOUSE Oy varputie 16, 05100 Röykkä 3 Hinta ja laatu eivät kohdanneet, tehty kiirrellä.

Helsinki

Keittiön asentaminen | 21.11.2020 09:11

Kaikki meni erittäin hyvin ja ripeästi. Voin suositella.

JTK HOUSE Oy JTK HOUSE Oy varputie 16, 05100 Röykkä 5 Kaikki meni erittäin hyvin ja ripeästi. Voin suositella.

Nurmijärvi

Pannuhuoneen maalaus ja lattian laatoitus | 12.04.2019 16:04

Ammattitaitoinen jälki, erityisesti laatoitus. Maalaukselle ei asetettu kovin korkeita vaatimuksia. Homma hoitui arvioidussa aikataulussa sovittuun hintaan. Voin suositella.

JTK HOUSE Oy JTK HOUSE Oy varputie 16, 05100 Röykkä 4 Ammattitaitoinen jälki, erityisesti laatoitus. Maalaukselle ei asetettu kovin korkeita vaatimuksia. Homma hoitui arvioidussa aikataulussa sovittuun hintaan. Voin suositella.

Helsinki

Pienremontti, listoitusta, vinyylilankkujen ja peilikaappien asennusta | 20.03.2019 18:03

Luotettavaa ja hyvää palvelua. Hyvä, eritelty tarjous josta erityisplussa. Työn jälki moitteetonta ja joustava asenne. Budjetti piti kutinsa. Voin suositella myös muille.

JTK HOUSE Oy JTK HOUSE Oy varputie 16, 05100 Röykkä 5 Luotettavaa ja hyvää palvelua. Hyvä, eritelty tarjous josta erityisplussa. Työn jälki moitteetonta ja joustava asenne. Budjetti piti kutinsa. Voin suositella myös muille.

Hyvinkää

Kylpyhuoneen täysremontti | 04.12.2018 18:12

Aikataulusta pidettiin kiinni ja jälki laadukasta. Itselle tämä oli ensimmäin suurempi remontti ja urakoitsijalta sai hyviä vinkkejä niin materiaaleista kuin suunnitteluunkin. Remontin loppuvaiheilla huomattiin kulman haljenneen yhdestä kynnyksen laattapalasta, mutta palan vaihto sujui ilman ongelmia ja vaivattomasti. Kaiken lisäksi budjetissa pysyttiin joten ei voi kun suositella tätä urakoitsijaa.

JTK HOUSE Oy JTK HOUSE Oy varputie 16, 05100 Röykkä 5 Aikataulusta pidettiin kiinni ja jälki laadukasta. Itselle tämä oli ensimmäin suurempi remontti ja urakoitsijalta sai hyviä vinkkejä niin materiaaleista kuin suunnitteluunkin. Remontin loppuvaiheilla huomattiin kulman haljenneen yhdestä kynnyksen laattapalasta, mutta palan vaihto sujui ilman ongelmia ja vaivattomasti. Kaiken lisäksi budjetissa pysyttiin joten ei voi kun suositella tätä urakoitsijaa.

Vihti

kylpyhuoneen ja saunan täysremontti | 27.11.2018 16:11

Työ suoriutui aikataulussa jopa etupainotteisesti. Työn jälki siistiä. JTK House piti ajantasalla remontin suhteen ja antoi jopa käytännön neuvoja ja vinkkejä eri vaiheissa. Vastasin itse tarvikkeiden hankinnasta johon sain ostovinkit ja tarvittavat ostomäärät työn edetessä. Näin syntyi säästöä kun pystyi hankkimaan juuri oikean määrän tavaraa.


JTK HOUSE Oy

Kiitos oli kiva tehdä töitä teille ilmapiiri rento ja kiva jos olette tyytyväisiä.
JTK HOUSE Oy JTK HOUSE Oy varputie 16, 05100 Röykkä 5 Työ suoriutui aikataulussa jopa etupainotteisesti. Työn jälki siistiä. JTK House piti ajantasalla remontin suhteen ja antoi jopa käytännön neuvoja ja vinkkejä eri vaiheissa. Vastasin itse tarvikkeiden hankinnasta johon sain ostovinkit ja tarvittavat ostomäärät työn edetessä. Näin syntyi säästöä kun pystyi hankkimaan juuri oikean määrän tavaraa.

Helsinki

Kerrostaloasunnon saneeraus | 23.09.2018 10:09

Laatutyötä. Lopputulos parempi kuin odotimme.

JTK HOUSE Oy JTK HOUSE Oy varputie 16, 05100 Röykkä 5 Laatutyötä. Lopputulos parempi kuin odotimme.

Helsinki

Keittiö asennus | 03.02.2018 21:02

Hyvä työtä oli ja hyvä asiakaspalvelu. Homma hoitui nopeasti alusta loppuun saakka.

JTK HOUSE Oy JTK HOUSE Oy varputie 16, 05100 Röykkä 5 Hyvä työtä oli ja hyvä asiakaspalvelu. Homma hoitui nopeasti alusta loppuun saakka.

00260 Helsinki

Kylpyhuoneen laattojen vaihto, vesieristys ja kalusteiden kiinnitys | 30.08.2016 15:08

Aikataulu piti ja kustannustaso pysyi siinä missä sovittiinkin. Lopputulos oli hyvä, sillä kohde oli haastava, vinot seinät ym vanhassa talossa. Kaikki meni hyvin JTK HOUSE:n kanssa. Ja suuret kiitokset Urakkamaailmalle loistavasta järjestelmästä!

JTK HOUSE Oy JTK HOUSE Oy varputie 16, 05100 Röykkä 4 Aikataulu piti ja kustannustaso pysyi siinä missä sovittiinkin. Lopputulos oli hyvä, sillä kohde oli haastava, vinot seinät ym vanhassa talossa. Kaikki meni hyvin JTK HOUSE:n kanssa. Ja suuret kiitokset Urakkamaailmalle loistavasta järjestelmästä!

Espoo

Märkätilojen vedeneristys ja laatoitus (VTT-serftifikaatti vaaditaan) | 18.05.2016 21:05

Tarjous oli hyvin eritelty ja työnkuvaus oli selkeä. Katselmuksessa saimme hyviä vinkkejä vaihtoehtoisille toteutustavoille, joiden ansiosta vältyimme turhilta yllätyksiltä. Kommukointi ulkoisen valvojen sekä muiden urakoitsijoiden kanssa hoitui itsenäisesti, minkä ansiosta siirtyminen työvaiheesta toiseen eteni saumattomasti. Laadukas työtä ja aikataulu piti. Suosittelen.


JTK HOUSE Oy

Tämä kohde mukava tehdä haastetta oli todella isojen seinä laattojen takia 60x1000mm isäntä mukava.KIITOS että valitsit jtk house oyn.
JTK HOUSE Oy JTK HOUSE Oy varputie 16, 05100 Röykkä 5 Tarjous oli hyvin eritelty ja työnkuvaus oli selkeä. Katselmuksessa saimme hyviä vinkkejä vaihtoehtoisille toteutustavoille, joiden ansiosta vältyimme turhilta yllätyksiltä. Kommukointi ulkoisen valvojen sekä muiden urakoitsijoiden kanssa hoitui itsenäisesti, minkä ansiosta siirtyminen työvaiheesta toiseen eteni saumattomasti. Laadukas työtä ja aikataulu piti. Suosittelen.

Nurmijärvi

Kylpyhuoneremontti ja oviaukon teko | 29.04.2016 08:04

Kokenut, rehellinen urakoitsija. Suojaukset oli hyvin tehty ja työmaa oli aina siivottu työpäivän päätteeksi. Pölyä ei juurikaan levinnyt muualle asuntoon. Seuraavan päivän tarvikkeet oli aina siististi valmiina odottamassa Työt etenivät täsmällisesti aikataulun ja sopimuksen mukaan. Työn jälki on hyvää. Urakoitsijalla oii toteutukseen myös hyviä näkemyksiä ja vinkkejä. Voin suositella.


JTK HOUSE Oy

Kyseisessä kohteessa oli mukava tehdä töitä tarvikkeet oli sovittuna aikana työmaalla ja isäntä ja emäntä mukavia ihmisiä.kiitos ja hyvää jatkoa
JTK HOUSE Oy JTK HOUSE Oy varputie 16, 05100 Röykkä 5 Kokenut, rehellinen urakoitsija. Suojaukset oli hyvin tehty ja työmaa oli aina siivottu työpäivän päätteeksi. Pölyä ei juurikaan levinnyt muualle asuntoon. Seuraavan päivän tarvikkeet oli aina siististi valmiina odottamassa Työt etenivät täsmällisesti aikataulun ja sopimuksen mukaan. Työn jälki on hyvää. Urakoitsijalla oii toteutukseen myös hyviä näkemyksiä ja vinkkejä. Voin suositella.

Yrityksen JTK HOUSE Oy taloustiedot

Yritys JTK HOUSE Oy (2463379-3) on liittynyt Urakkamaailmaan vuonna 2016, ja sillä on 24 aitoa ja tarkistettua arvostelua, joiden keskiarvo on 4.7 tähteä.Vuonna 2022 JTK HOUSE Oy teki liikevaihtoa 147 000 € ja tulosta 23 000 €

Yritystä on kuvailtu asiakkaiden toimesta usein sanoilla toteutui sovitussa aikataulussa, laadukas työnjälki ja suosittelisin myös ystäville. Tutustu alta yrityksen kuvaukseen, palveluihin, aikaisempien asiakkaiden arvosteluihin, taloustietoihin ja aikaisempiin työkohteisiin.

12 /2022 12 /2021 12 /2020 12 /2019
Liikevaihto 147 000,00 € 135 000,00 € 126 000,00 € 178 000,00 €
Liiketulos 23 000,00 € 6 000,00 € 12 000,00 € 22 000,00 €
Tilikauden pituus 12 kk 12 kk 12 kk 12 kk
Henkilöstömäärä - 1 1 -

Osta yritykseen liittyviä raportteja

Voit ostaa alla olevia raportteja klikkaamalla.

Kaupparekisteriote Tilinpäätös Maksuhäiriöt Yhtiöjärjestys Vastuuhenkilöt

Perustiedot

Y-tunnus 24633793 YTJ
Yhtiömuoto Osakeyhtiö YTJ
Toimiala Asuin- ja muiden rakennusten rakentaminen YTJ
Toimialakuvaus Yhtiön toimialana on rakennus- ja saneeraustyöt sekä rakennuttajatoiminta ja rakennusurakointi. Yhtiö voi omistaa ja hallita kiinteistöjä ja osakehuoneistoja sekä saneerata niitä myytäväksi ja vuokrattavaksi. Lisäksi yhtiö voi käydä kauppaa arvopapereilla. Kaupparekisteri
Kotipaikka Nurmijärvi YTJ
Toimitusjohtaja - -
Yrityksen kieli Suomi YTJ
Postiosoite Varputie 16 , 05100 RÖYKKÄ
Käyntiosoite ,

Rekisteröinnit

Verohallinnon perustiedot 06.03.2012 YTJ
Kaupparekisteri 05.03.2012 PRH
Ennakkoperintärekisteri 21.02.2012 YTJ
Ennakkoperintärekisterin tarkistuspäivä 08.11.2023 Alma Talent
Työnantajarekisteri 01.03.2012 YTJ
ALV-rekisteri 14.02.2012 YTJ

Powered by ALMA Talent Tietopalvelut

Vastuullisuus

Yritys ei ole vielä ladannut vastuullisuusraportteja tai eritellyt materiaali- ja ajoneuvotietojaan. Voit halutessasi tiedustella tietoja suoraan yritykseltä.

Löydä luotettava tekijä Urakkamaailmasta!

Täysin Ilmainen
Remonttiturva veloituksetta
Taustatarkistetut urakoitsijat
Helpot esitäytetyt sopimuspohjat
Saa useita tarjouksia - Nopeasti
Haluan tarjouksia remontilleni
Urakoitsijan tila
Aktiivinen
Projektit
Yrityksen arvostelut
4,7
5 tähteä
(18)
4 tähteä
(4)
3 tähteä
(2)
2 tähteä
(0)
1 tähti
(0)
Raportit ja sertifikaatit

0kpl

Siirry raportteihin
Materiaalit

0kpl

Siirry materiaaleihin
Ajoneuvot

0kpl

Siirry ajoneuvoihin
Toimialue

Ei asetettu

Rekisteritiedot

 • Yritysmuoto: Osakeyhtiö
 • Verohallinnon perustiedot
 • Kaupparekisteri
 • Ennakkoperintärekisteri
 • Työnantajarekisteri
 • ALV-rekisteri
 • 21.02.2012 Rekisteröity:
 • #Y-tunnus: 2463379-3
 • ,
Toimialueet
Uusimaa +120km
Sertifikaatit
 • vesieristeserfikaatti

Käyttämällä Urakkamaailmaa urakoitsijan löytämisessä

 • turvaat remonttisi ja
 • varmistat remonttisi onnistumisen.
Urakkamaailma on ilmainen ja riskitön tapa löytää luotettava tekijä.

Hinnat kategorioittain


Aitatyöt - Alapohjan eristys - Allaskaapin asennus - Arkkitehti - Asennustyöt - Asiantuntijatyöt - Autotallin oven vaihtaminen - Autotallin ovet - Bitumikattoremontti - Epoksilattiat - Eristystyöt - Hanan ja suihkun asentaminen - Huoneistoremontti - Huopakaton korjaus - Huopakattoremontti - IKEA-keittiön asentaminen - IKEA-tuotteiden kasaus - Ikkunaremontti - Ilmalämpöpumpun huolto - Ilmalämpöpumpun asennus - Ilmanvaihtotyöt - Jätehuolto- ja ympäristösuunnittelu - Julkisivumuuraus - Julkisivuremontti - Kantojen jyrsintä - Kattolistojen asennus - Kattoremontit - Kattosillat - Kattoturvatuotteet - Keittiön välitilan laatoitus - Keittiöremontti - Keittiötason vaihto - Kiinteistön siivous - Kirvesmies - Kosteusvauriokorjaus - Kylpyhuoneremontti - Kynnyksen asennus - Laatoitustyöt - Laattojen saumaus - Lämpö - Lapetikkaat - Lattialistojen asennus - Lattian asennustyöt - Lattian pintakäsittely - Lattian purkaminen - Lautalattian hionta - Vesi - Maalaustyöt - Maankaivuu - Mattotyöt - Mökin rakentaminen - Muuraus - Muuttosiivous - Parketin lakkaus - Parvekelasit - Peilikaapin asennus - Peltikattoremontti - Pienet asennustyöt - Pienet putkityöt - Laatoitus- ja kivetys - Pihan huolto - Pihasuunnittelu - Pihatyöt - Purkutyöt - Puuaidan korjaus - Puuaidan maalaus - Puuaidan rakentaminen - Puuaidat - Puusepän työt - Rakennuttaminen ja projektijohto - Rakenteiden purkaminen - Julkisivun rappaus - Sähkötyöt - Seinän äänieristys - Seinätikkaat - Seinien laatoitus - Siivoustyöt - Sisäkaton asentaminen - Sisämaalaus - Sisäovien huolto - Sisäovien vaihto - Sisäportaiden rakennus - Sokkelin maalaus - Suunnittelutyöt - Takan muuraus - Uudisrakentaminen - Tapetointityöt - Sisäseinän tasoitus - Terassin laajentaminen - Terassin pintakäsittely - Terassin rakentaminen - Tiilikaton asentaminen - Tiilikaton korjaus - Tiilikaton maalaus - Tiilikattoremontti - Timanttiporaus - Timanttityöt - Ulko-oven maalaus - Ulkomaalaus - Valmiskeittiön asentaminen - Remontin valvonta - Verhokiskon asennus - Viemärin kuvaus - Viemärin puhdistus - Viemäriremontti - Viherrakentaminen - Vihersuunnittelu - Villan puhallus

Löydä luotettava tekijä remontillesi ja säästä rahaa!

Haluan tarjouksia remontilleni URAKKAMAAILMA

Remonttiturva veloituksetta

Tiesitkö, että Urakkamaailma tarjoaa remonttiturvan veloituksetta kaikille palvelun kautta tehdyille remonteille?
Kilpailuta remonttisi