Löydä remontillesi tekijä ja jätä ilmoitus nopeasti, helposti ja ilmaiseksi! Jatka

Yritys Tsaari Oy (2188198-6) on liittynyt Urakkamaailmaan vuonna 2016.

Tutustu alta yrityksen kuvaukseen, palveluihin, aikaisempien asiakkaiden arvosteluihin, taloustietoihin ja aikaisempiin työkohteisiin.

Yrityksen kuvaus

Tsaari Oy

Maanrakennusta omakotirakentajille ja yrityksille
Tsaari on asiantuntijayritys, jonka kautta saa kattavat maanrakennuspalvelut niin suuriin kuin pieniinkin kohteisiin. Oikein tehty maanrakennus on myös omakotirakentamisen tärkeimpiä vaiheita. Hoidamme kaiken aina pohjarakennustöistä viemäröintiin ja pihakiveyksiin asti. Erikoisosaamistamme ovat haasteelliset työt kuten kalliolouhinta.

Yrityksen palvelut

Nykyaikaisen kaluston ja ammattitaitoisen henkilökuntamme ansiosta vaativatkin kohteet saadaan ripeästi valmiiksi aikataulussa ja kerralla. Saat kauttamme ammattitaidolla mm. seuraavat työt:
· Talojen pohjakaivut ja ulkopuoliset putkityöt
· Maanmittaukset
· Raivaus- ja purkutyöt
· Kallioperän räjäytys- ja louhintatyöt
· Maantäytöt, massanvaihdot ja poiskuljetukset
· Viemäröinnit ja salaojitukset
· Kalustetut ja lukolliset työmaakontit
· Pihojen muotoilut
· Pihojen kivetys ja vihertyöt
· Viemäri- ja salaojakuvaukset

Olemme uusi yritys Urakkamaailmassa, emmekä ole vielä ehtineet saada arvosteluja profiiliimme. Kysy kuitenkin rohkeasti lisätietoja osaamisestamme!

Arvosteluja 0 | Keskiarvo 0

Remonttisi onnistuminen on meille tärkeää. Lue lisää tästä.


Pystypuu 2 Espoo

Vuosi
2017
Kohde
Maanrakennus
Tyyppi
Talon pohjatyöt, salaojat, vesi- viemäri ja hulevesilinjat / katuliitostyöt ja ulkopuoliset täytötyöt.
Budjetti
Ei ilmoitettu

Ratkaisu joka tilanteeseen
Risto Ikosen perhe rakentaa Espooseen omakotitaloa, jonka tontin maatöiden tekijäksi valikoitui Tsaari. Risto vakuuttui Tsaarin asiakaspalvelusta jo tarjousvaiheessa, ja toimiva viestintä asiakkaan ja yrityksen välillä on jatkunut koko projektin ajan. Tsaari on pystynyt reagoimaan myös tontin erikoistarpeisiin.
Ikosen perheelle on nousemassa Espooseen hieman alle 160-neliöinen yksikerroksinen puutalo autotalleineen. Perheeseen kuuluu vaimo ja neljä lasta.
– Olen alun perin kotoisin Ilomantsista, mutta asunut Espoossa jo kymmenen vuotta. Omakotitalossa toteutuu pitkäaikainen toive. Ilomantsissa totuin siihen, että talon pääsee kiertämään, ja piha on ympärillä, Risto taustoittaa.
Tavoitettavuus saa kiitoksen
Itse talo rakentuu talofirman kautta, mutta maatöille piti löytää oma tekijänsä. Talvella Risto kartoitti vaihtoehtoja ja luki referenssejä.
– Laitoin tarjouspyyntöjä eri firmoilla. Tarjouksista Tsaari vaikutti parhaimmalta ja oli jo tarjousvaiheessa hyvin tavoitettavissa. Myös rakennustyömaan vastaava mestari suositteli yritystä, Risto muistelee.
Risto kokee saaneensa jo tarjousvaiheessa paljon informaatiota projektin eri vaiheista ja etenemisestä. Jos kysyttävää tuli, sai Tsaarin henkilökunnan puhelimitse kiinni.
– Se oli positiivinen asia, että heillä oli aikaa jutella. Myös työn laatu on hyvää. He halusivat, että suunnitelmat ovat näkyvissä ja riittävän selkeät. Jos jotain epäselvyyksiä oli, he soittivat suunnittelijalle. Seurasin työtä sivusta ja juttelin myös vastaavan työnjohtajan kanssa. Hommat etenivät hyvin, ja Tsaari piti minut jatkuvasti ajan tasalla projektin etenemisestä, Risto sanoo tyytyväisenä.
Tontti toi mukanaan yllätyksiä
Solmittu sopimus piti sisällään maanrakennustyöt, jotka tehtiin maaliskuussa 2017. Työ alkoi puisen tontin raivaamisella, sitten tehtiin maanvaihto ja kaivettiin kanaaleita putkistoille. Tontti toi mukanaan yllätyksiä, vaikka maaperää oli tutkittu etukäteen. Räjäytyksiä ja louhintaa jouduttiin tekemään enemmän kuin ennakkoarviot antoivat olettaa.
– Tsaarilla on hyvä yhteistyökumppani, jonka he saivat tekemään räjäytyksiä aina tarvittaessa jo seuraavaksi päiväksi. Emme joutuneet odottelemaan pitkiä aikoja, Risto kiittelee.
Tontin läheisyydessä sijaitsee myös kaupungin rasite- ja rakennuskieltoalueita, joka vaikeutti koneiden saapumista tonteille. Tsaari ratkaisi asian hankkimalla paikalle hihna-auton yhteistyökumppaninsa kautta.
– Opin tästä projektista sen, että maan sisältä voi tulla yllätyksiä, vaikka kuinka olisi tutkittu etukäteen. Vasta kun kaivurin kauha kuopaisee, voidaan tietää varmaksi. Tsaarilta löytyi kuitenkin ratkaisu joka tilanteeseen. Heidän toimintansa on joustavaa, asiantuntevaa, nopeaa ja laadukasta. Erityisesti jäi mieleen se, että heiltä sai aina palvelua, Risto iloitsee.

Kullerontie 2 B Vantaa

Vuosi
2017
Kohde
Talon pohjatyöt, salaojat, vesi- viemäri ja hulevesilinjat / katuliitostyöt ja ulkopuoliset täytötyöt.
Tyyppi
Maanrakennus
Budjetti
38000 €

Kaikki sujui aikataulussa ja ammattitaidolla
Kun omakotitalo halutaan rakentaa kirvesvarsitontille vanhan asutuksen keskelle, on maanrakennus hoidettava taidolla. Minna Tullilan perhe saattoi jättää maatyöt huoletta urakoitsijansa harteille, kun puikoissa oli Tsaari. Yhtiön osaavat ammattilaiset hoitivat projektin aikataulussa ja asiansa osaten.
Tullilan perhe rakentaa omakotitaloa Vantaan Hiekkaharjuun 1950-luvun talojen keskelle.
– Rakennussuunnitelmia tehtäessä maansiirtotyöt olivat meistä se haasteellisin hahmotettava, ja myös kustannusmielessä hankalin ennakoitava. Koskaan kun ei tiedä, mitä tontilla tulee vastaan. Sen tähden urakoitsijaa valitessa halusimme löytää luotettavan toimijan, Tullila kertoo.
Kyseessä on toisesta tontista lohkottu kirvesvarsitontti, joka sijaitsee vanhan talon takana. Kevättalvella 2017 rakennuslupa oli juuri myönnetty ja perhe mieli päästä aloittamaan rakennustyöt mahdollisimman pian. Tsaaria heille suositteli toinen maanrakennusammattilainen. Kun netistä vielä löytyi muiden omakotirakentajien kiitteleviä lausuntoja Tsaarista, perhe päätti ottaa yhteyttä.
– Heti alkuun huomasimme, että kommunikaatio pelasi. Saimme hyvää palvelua ja asiallisen tarjouksen, minkä myötä päädyimme tekemään urakkasopimuksen, hän kertoo.
Kirvesvarsitontin haasteet
Kirvesvarsitontilla täytyi maanrakennusta tehtäessä väistää vanhaa puustoa ja varoa tien tuntumassa sijaitsevaa naapuritaloa. Kunnallistekniikkaa vedettäessä piti olla tarkkana, ettei aiheuta vahinkoa naapureille. Linjat kun tuotiin kirvesvarsitietä pitkin. Kaikki sujui niin kuin pitikin, aikataulua myöten.
– Olimme sikäli onnekkaita, että Tsaari pystyi aloittamaan työt joustavasti heti. Aikataulutus pelasi yhteen kokonaisprojektin kannalta. Työt sujuivat hienosti, toiminta oli ripeää ja ammattimaista. Kun maansiirtotyöt aloitettiin maaliskuulla, niin huhtikuussa perustusurakoitsija pääsi töihin ja toukokuussa saapuivatkin jo clt-elementit.
Tullila on ollut omakotiprojektin aikana tekemisissä lukuisten eri alojen urakoitsijoiden kanssa ja jakaa mielellään kokemuksiaan. Maanrakennustyöt ovat omakotitalotyömaalla merkittävä kustannuserä ja työvaihe, joka on tehtävä kunnolla.
– Voimme suositella Tsaaria toisillekin. Tsaari on parhaasta päästä siinäkin mielessä, että Risto Saareen sai aina hyvin yhteyden ja hän viesti ymmärrettävällä tavalla eri vaiheissa mitä ollaan seuraavaksi tekemässä. Asiakkaalle tuli turvallinen olo, kun tiesi missä mennään.
Tsaarilla oli ratkaisu joka haasteeseen, ja konekapasiteettia löytyi tarpeen mukaan.
– Työntekijä, joka paiski töitä tontillamme, oli osaava ja työt etenivät hyvää vauhtia. Kaiken kaikkiaan toiminta oli tehokasta, Tullila kiittelee.
Työt aloitettiin keväällä 2017 ja talon on määrä valmistua maaliskuulla 2018.

Puunjaatajantie 21 Helsinki

Vuosi
2017
Kohde
Talon pohjatyötm massanvaihto, salaojat, vesi- viemäri ja hulevesilinjat / katuliitostyöt ja ulkopuoliset täytötyöt.
Tyyppi
Maanrakennus
Budjetti
40000 €

Iso turvemassansiirto onnistui rankkasateista huolimatta
Hannu Jokisen omakotityömaa sijaitsee Puunkaatajantiellä, Helsingissä. Tontin haasteena oli 1,5 metriä paksu turvekerros, joka piti kaivaa alta pois, ennen kuin työt päästiin aloittamaan.
Kun on omakotirakentajana ensi kertaa liikkeellä, on tärkeää löytää osaava tekijä maansiirtoon. Hannu Jokinen oli jo soitellut alan toimijoita läpi, kun hän Facebookin Raksakimppa-sivustoa selatessaan huomasi kiittelevät kommentit Tsaarin maansiirtotöistä.
– Otin yhteyttä ja Tsaarista jäi heti sellainen hyvä fiilis, että homma tulee kyllä hoidetuksi, Jokinen kertoo.
Kovia paukkuja työmaalle tarvittiinkin, sillä edessä oli mittava massanvaihto. Entiseltä pellonpohjalta oli saatava pois 1,5 metriä paksu turvepatja. Kun urakan alkaessa sattuivat vielä syksyn pahimmat vesisateet, Jokinen mietti pitääkö maansiirtotöitä lykätä tuonnemmaksi. Aikatauluja ei kuitenkaan mielellään muuteta, sillä rakennusprojektissa ne kytkeytyvät toisiinsa. Pahimmillaan muutos voi viivästyttää talon valmistumista.
– Olin suorastaan ihmeissäni, sillä sateet eivät Tsaarin tahtia haitanneet. Risto Saari soitteli vain ja kysyi voisiko tuoda työmaalle toisen koneen kaveriksi, jotta saadaan massat vaihdettua. Näin saatiin täyttökerrokset levitettyä jouhevasti toisen koneen avustamana, hän valottaa.
Kaivutyöt suoritettiin ajosiltojen avulla, jotta koneet eivät vajoaisi turpeeseen. Jokinen pitääkin vahvan osaamisen ja kunnon kaluston ohella tärkeänä asiakaslähtöistä palvelua sekä sen asiakkaalle tuomaa vaivattomuutta.
– Ammattimaisuus, kohtuullinen hinnoittelu ja asiakkaan parhaan ajatteleminen jäivät meillä päällimmäiseksi mieleen, Jokinen toteaa. Risto löysi myös jätemaalle hyvän loppusijoituspaikan. Näin vältyimme kalliilta jätemaksuilta ja luontokin kiittää. Suosittelen Tsaaria pisteillä 5/5.

Takuu Urakkamaailman kautta suoritetulle työlle:

RYL mukainen

Takuu Urakkamaailman kautta suoritetun työn materiaaleille:

RYL mukainen

Yrityksen vakuutukset:

Vastuuvakuutus 500000€

Yrityksen Tsaari Oy taloustiedot

12 /2018
Liikevaihto -
Liiketulos 71 000,00 €
Tilikauden pituus 12 kk
Henkilöstömäärä -

Osta yritykseen liittyviä raportteja

Klikkaa alta olevista ja osta raportteja yritykseen Tsaari Oy liittyen.

Kaupparekisteriote Tilinpäätös Maksuhäiriöt Yhtiöjärjestys Vastuuhenkilöt

Perustiedot

Y-tunnus 21881986 YTJ
Yhtiömuoto Osakeyhtiö YTJ
Toimiala Rakennuspaikan valmistelutyöt YTJ
Toimialakuvaus Yhtiön toimialana on harjoittaa toimisto- ja hallinnollisten palvelujen tuottamista, vuokrausta, välitystä ja kauppaa sekä liikkeenjohdon, sijoitustoiminnan, hallinnon ja markkinoinnin koulutusta ja konsultointia. Edelleen yhtiön toimialana on koti- ja ulkomaisten kiinteistöjen, asunto-, kiinteistö-, loma- ja peliosakkeiden, osuuksien ja oikeuksien omistaminen, hallinnointi, osto, myynti ja vuokraus sekä rakennus-, rakennuttamis-, saneeraus-, maanrakennus- ja maansiirtotoiminta mukaan lukien lämpö-, vesi-, ilmastointi- ja sähköasennustyöt. Yhtiö voi harjoittaa isännöintitoimintaa; kiinteistö-, siivouspalvelutoimintaa; mainos- ja mediavälitystä; automaattiseen tietojenkäsittelyyn liittyvää tietokone- ja tietojenkäsittelypalvelutoimintaa sekä ohjelmointi- ja atk-suunnittelupalvelua; kuljetus- ja tilausliikennetoimintaa. Lisäksi yhtiö voi harjoittaa rakennustarvikkeiden, raakapuun, rakennusten valmisosien, rakennustyökoneiden, sähkötarvikkeiden, tietokoneiden, atk-laitteiden ja tarvikkeiden sekä ohjelmistojen, konttorikoneiden, toimistotarvikkeiden, kulkuneuvojen, koneiden, laitteiden, peräkärryjen, metallien ja metallituotteiden, hyöty- ja viihde-elektroniikan, optisten- ja valokuvausalan tuotteiden, huonekalujen ja sisustusalan tuotteiden, tekstiilien, puutarha-alan tuotteiden, elintarvikkeiden, vaatteiden, jalkineiden, nahka-, kumi- ja muovituotteiden, kultasepäntuotteiden, painotuotteiden, peilien ja luontaistuotteiden valmistusta sekä edellisiin liittyvää maahantuontia ja maastavientiä, tukku- ja vähittäiskauppaa, leasingtoimintaa, tarvike- ja varaosakauppaa, korjaus- ja huoltotoimintaa samoin kuin alan koulutusta ja konsultointia. Yhtiö harjoittaa toimintaa koko maassa. Kaupparekisteri
Kotipaikka VANTAA YTJ
Toimitusjohtaja Saari Risto Juhani PRH
Yrityksen kieli Suomi YTJ
Postiosoite Kutomotie 18 , 00380 HELSINKI
Käyntiosoite Kutomotie 18 , 00380 HELSINKI

Rekisteröinnit

Verohallinnon perustiedot 10.04.2008 YTJ
Kaupparekisteri 08.05.2008 PRH
Ennakkoperintärekisteri 07.04.2008 YTJ
Ennakkoperintärekisterin tarkistuspäivä 01.12.2021 Alma Talent
Työnantajarekisteri 01.04.2008 YTJ
ALV-rekisteri 01.04.2008 YTJ

Powered by ALMA Talent Tietopalvelut

Käyttämällä Urakkamaailmaa urakoitsijan löytämisessä

 • turvaat remonttisi ja
 • varmistat remonttisi onnistumisen.
Urakkamaailma on ilmainen ja riskitön tapa löytää luotettava tekijä.

Rekisteritiedot

 • Yritysmuoto: Osakeyhtiö
 • Verohallinnon perustiedot
 • Kaupparekisteri
 • Ennakkoperintärekisteri
 • Työnantajarekisteri
 • ALV-rekisteri
 • 07.04.2008 Yritys rekisteröity:
 • Y-tunnus: 2188198-6
 • Alapiha 1 , 05100 Röykkä
Urakkamaailmassa vuodesta 2016

Toimialue

Uusimaa

Sertifikaatit

 • AAA
 • Suomen vahvimmat
 • Menestyjä yritys
 • Luotettava kumppani
 • Infra ry
 • Rala.

Säästä rahaa remontissasi

Urakkamaailmasta löydät luotettavasti tekijän remontillesi, ilmaiseksi.


Aloita tästä

Esillä medioissa

Kauppalehti
Mtv3
Etelä-Suomen Sanomat
Suomen Kiinteistölehti
Etuovi
Vuoden verkkokauppa