3t-rakennus Oy
Aktiivinen
PREMIUM

3t-rakennus Oy

Projektit

Yritys 3t-rakennus Oy (3097304-9) on liittynyt Urakkamaailmaan vuonna 2020, ja sillä on 13 aitoa ja tarkistettua arvostelua, joiden keskiarvo on 4.6 tähteä.Vuonna 2022 3t-rakennus Oy teki liikevaihtoa 703 000 € ja tulosta 132 000 €

Tutustu alta yrityksen kuvaukseen, palveluihin, aikaisempien asiakkaiden arvosteluihin, taloustietoihin ja aikaisempiin työkohteisiin.

Yrityksen kuvaus

3T-Rakennus Oy on Uudenmaan alueella toimiva rakennusyritys.

Palvelut

3T-Rakennus Oy:n palveluihin kuuluu sisä- ja ulkoremontointi, uudisrakentaminen, sekä purku- ja sisäasennustyöt.

Arvostelut

Kolme yritystä eniten kuvaavaa termiä
Yrityksen arvostelut
5 tähteä
(11)
4 tähteä
(1)
3 tähteä
(0)
2 tähteä
(0)
1 tähti
(1)
4.6 / 5

Takuu

Yrityksen vakuutukset:
3T-Rakennus Oy on Luotettava Kumppani -palvelun jäsen. Yrityksellä kaikki tarvittavat vakuutukset, mukaan lukien toiminnan vastuuvakuutus.

Löydä luotettava tekijä Urakkamaailmasta!

Täysin Ilmainen
Remonttiturva veloituksetta
Taustatarkistetut urakoitsijat
Helpot esitäytetyt sopimuspohjat
Saa useita tarjouksia - Nopeasti
Haluan tarjouksia remontilleni
Rekisteritiedot

 • Yritysmuoto: Osakeyhtiö
 • Verohallinnon perustiedot
 • Kaupparekisteri
 • Ennakkoperintärekisteri
 • Työnantajarekisteri
 • ALV-rekisteri
 • 04.11.2019 Rekisteröity:
 • #Y-tunnus: 3097304-9
 • ,
Toimialueet
Uusimaa

Arvostelut

Kolme yritystä eniten kuvaavaa termiä
Yrityksen arvostelut
5 tähteä
(11)
4 tähteä
(1)
3 tähteä
(0)
2 tähteä
(0)
1 tähti
(1)
4.6 / 5

Kaikki arvostelut ovat aitoja ja toteutettu Urakkamaailman käyttäjien toimesta. Lue lisää arvosteluohjeistamme.

Helsinki

Terassin purku ja tilalle uusi, isompi terassi (23m2) | 28.05.2024 13:05

Tofi on mukava, ymmärtävä ja osaava tekijä. Työ tehtiin todella ripeästi ja sovimme yhdessä kesken urakan mikäli ongelmia ilmeni. Sain myös kaikki kuitit materiaaliostoista heti. Heillä oli lisäksi kumppani, joka teki sähköasennukset sovitusti. Kaikki sujui ongelmitta, budjetti piti ja roskat vietiin asianmukaisesti pois työn valmistuttua

3t-rakennus Oy 3t-rakennus Oy Vellikellonpolku 5 A 1, 00410 Helsinki 5 Tofi on mukava, ymmärtävä ja osaava tekijä. Työ tehtiin todella ripeästi ja sovimme yhdessä kesken urakan mikäli ongelmia ilmeni. Sain myös kaikki kuitit materiaaliostoista heti. Heillä oli lisäksi kumppani, joka teki sähköasennukset sovitusti. Kaikki sujui ongelmitta, budjetti piti ja roskat vietiin asianmukaisesti pois työn valmistuttua

Helsinki

Huoneistoremontti | 16.09.2021 10:09

Valitsin 3T-Rakennus Oy:n tekijäksi laajalle remontilleni edullisen urakkatarjouksen ja Urakkamaailmassa annettujen hyvien arvostelujen perusteella. Urakkahinnan päälle tuli kuitenkin paljon kalliita lisätöitä ja lisämateriaalikustannuksia, joiden hinnasta en tajunnut sopia kirjallisesti etukäteen. Laskutuksessa oli muutenkin epäselvyyksiä ja ongelmia. Työn laatu ja jälki ei ollut sitä, mitä arvostelujen perusteella olisi odottanut, vaan työt tehtiin epäammattimaisesti ja huolimattomasti, osittain myös virheellisesti. Mm. virheellisesti asennettu lautalattia joudutaan purkamaan koko asunnosta ja tekemään uudestaan. Reklamaatiosta sopiminen oli hankalaa, ja sitä varten oli pakko palkata sekä virallinen tavarantarkastaja että asianajaja.

3t-rakennus Oy 3t-rakennus Oy Vellikellonpolku 5 A 1, 00410 Helsinki 1 Valitsin 3T-Rakennus Oy:n tekijäksi laajalle remontilleni edullisen urakkatarjouksen ja Urakkamaailmassa annettujen hyvien arvostelujen perusteella. Urakkahinnan päälle tuli kuitenkin paljon kalliita lisätöitä ja lisämateriaalikustannuksia, joiden hinnasta en tajunnut sopia kirjallisesti etukäteen. Laskutuksessa oli muutenkin epäselvyyksiä ja ongelmia. Työn laatu ja jälki ei ollut sitä, mitä arvostelujen perusteella olisi odottanut, vaan työt tehtiin epäammattimaisesti ja huolimattomasti, osittain myös virheellisesti. Mm. virheellisesti asennettu lautalattia joudutaan purkamaan koko asunnosta ja tekemään uudestaan. Reklamaatiosta sopiminen oli hankalaa, ja sitä varten oli pakko palkata sekä virallinen tavarantarkastaja että asianajaja.

Helsinki

Kerrostaloasunnon pintaremontti | 21.11.2020 11:11

Asunnossa tasoitettiin ja maalattiin kaikki seinät ja katto sekä asennettiin vinyylilattia ja lattialistat. Kunnostettiin vanhat ovet ja asennettiin karmeja sekä muuta pientä kirvesmiestyötä. Remontin jälki oli hyvää ja sovitut työt tulivat tehtyä. Työnjohtaja Tofi ansaitsee erityiskiitoksen, kun hän ehdotti oma-aloitteisesti ratkaisuja mitä emme olisi itse tulleet ajatelleeksi ja oli selvästi kiinnostunut lopputuloksen toimivuudesta ja laadukkuudesta. Arvostimme 3T-rakennuksen joustavuutta sekä mutkatonta yhteydenpitoa läpi remontin. Myös kaikenlaiset urakkaan kuulumattomat lisätyöt saatiin sovittua sujuvasti.

3t-rakennus Oy 3t-rakennus Oy Vellikellonpolku 5 A 1, 00410 Helsinki 5 Asunnossa tasoitettiin ja maalattiin kaikki seinät ja katto sekä asennettiin vinyylilattia ja lattialistat. Kunnostettiin vanhat ovet ja asennettiin karmeja sekä muuta pientä kirvesmiestyötä. Remontin jälki oli hyvää ja sovitut työt tulivat tehtyä. Työnjohtaja Tofi ansaitsee erityiskiitoksen, kun hän ehdotti oma-aloitteisesti ratkaisuja mitä emme olisi itse tulleet ajatelleeksi ja oli selvästi kiinnostunut lopputuloksen toimivuudesta ja laadukkuudesta. Arvostimme 3T-rakennuksen joustavuutta sekä mutkatonta yhteydenpitoa läpi remontin. Myös kaikenlaiset urakkaan kuulumattomat lisätyöt saatiin sovittua sujuvasti.

Helsinki

Sisäseinien maalaus | 09.03.2020 14:03

Työt hoituivat reippaasti ja jälki oli siistiä.

3t-rakennus Oy 3t-rakennus Oy Vellikellonpolku 5 A 1, 00410 Helsinki 4 Työt hoituivat reippaasti ja jälki oli siistiä.

Helsinki

Tapettien poisto, tasoitus ja hiominen | 09.03.2020 14:03

Urakoitsija suoritti työn kiitettävästi. Työn jälki oli laadukasta, aikataulu oli arviota nopeampi ja urakoitsijan kanssa erittäin helppo toimia.

3t-rakennus Oy 3t-rakennus Oy Vellikellonpolku 5 A 1, 00410 Helsinki 5 Urakoitsija suoritti työn kiitettävästi. Työn jälki oli laadukasta, aikataulu oli arviota nopeampi ja urakoitsijan kanssa erittäin helppo toimia.

Helsinki

Yksiön katon maalaus | 09.03.2020 14:03

Loistavaa työtä, suosittelen urakoitsijaa lämpimästi vastaaviin urakoihin! Työn jälki erittäin siistiä, palvelu ystävällistä ja kaikki hoitui sovitun mukaisesti.

3t-rakennus Oy 3t-rakennus Oy Vellikellonpolku 5 A 1, 00410 Helsinki 5 Loistavaa työtä, suosittelen urakoitsijaa lämpimästi vastaaviin urakoihin! Työn jälki erittäin siistiä, palvelu ystävällistä ja kaikki hoitui sovitun mukaisesti.

Helsinki

Sijoitusasunnon alakaton asennus | 09.03.2020 14:03

Mainittakoon ensin että 3T oli täysin uusi tuttavuus ilman mitään aiempaa kontaktia tai suositusta - valitsin urakoitsijan tarjouksen perusteella ja lopullinen päätös syntyi urakoitsijan yhteistyö- ja neuvotteluhalukkuuden ansiosta. Työ suoritettiin erittäin hyvin loppusiivouksineen ja tarkastuksineen. Suojaus tehtiin huolella ja urakoitsija kiinnitti erityisesti huomiota siihen että pieniäkään jälkiä kalusteisiin ei syntynyt. Kaikki tapahtui tismalleen sovitusti päivä aikataulusta edellä, tarkalleen sovituin kustannuksin. Kaikesta tarpeellisesta neuvoteltiin joustavasti ja aina hyvässä hengessä. Urakoitsija veti projektin oma-aloitteisesti loppuun varmistaen yksityiskohdat tarpeen niin vaatiessa, juuri niin hyvin kuin tilaajana saatoin toivoa.

3t-rakennus Oy 3t-rakennus Oy Vellikellonpolku 5 A 1, 00410 Helsinki 5 Mainittakoon ensin että 3T oli täysin uusi tuttavuus ilman mitään aiempaa kontaktia tai suositusta - valitsin urakoitsijan tarjouksen perusteella ja lopullinen päätös syntyi urakoitsijan yhteistyö- ja neuvotteluhalukkuuden ansiosta. Työ suoritettiin erittäin hyvin loppusiivouksineen ja tarkastuksineen. Suojaus tehtiin huolella ja urakoitsija kiinnitti erityisesti huomiota siihen että pieniäkään jälkiä kalusteisiin ei syntynyt. Kaikki tapahtui tismalleen sovitusti päivä aikataulusta edellä, tarkalleen sovituin kustannuksin. Kaikesta tarpeellisesta neuvoteltiin joustavasti ja aina hyvässä hengessä. Urakoitsija veti projektin oma-aloitteisesti loppuun varmistaen yksityiskohdat tarpeen niin vaatiessa, juuri niin hyvin kuin tilaajana saatoin toivoa.

Helsinki

Yksiön koko remontti | 09.03.2020 14:03

Urakoitsija hoiti remontin kiireellisellä aikataululla äärimmäisen hyvin ja asunto valmistui priimakuntoon sovittuna päivänä. Lisäksi urakoitsija teki vielä pyynnöstä ekstratöitä asunnon eteen ja auttoi esimerkiksi remonttiin tarvittavien tavaroiden hakemisessa. Remontin jälki oli täydellistä, ja urakoitsija oli aina tavoitettavissa tarpeen tullen. Työt oli todella laadukkaasti ja huolellisesti tehty, auttoivat myös materiaalivalinnoissa. Ehdoton suositus Tmi 3T-Rakennuspalvelu- firmalle!

3t-rakennus Oy 3t-rakennus Oy Vellikellonpolku 5 A 1, 00410 Helsinki 5 Urakoitsija hoiti remontin kiireellisellä aikataululla äärimmäisen hyvin ja asunto valmistui priimakuntoon sovittuna päivänä. Lisäksi urakoitsija teki vielä pyynnöstä ekstratöitä asunnon eteen ja auttoi esimerkiksi remonttiin tarvittavien tavaroiden hakemisessa. Remontin jälki oli täydellistä, ja urakoitsija oli aina tavoitettavissa tarpeen tullen. Työt oli todella laadukkaasti ja huolellisesti tehty, auttoivat myös materiaalivalinnoissa. Ehdoton suositus Tmi 3T-Rakennuspalvelu- firmalle!

Espoo

Makuuhuoneen sisäkaton purku, uuden asennus, seinien tapetointi, ikkuna- ja ovipuitteiden maalaus | 09.03.2020 14:03

Remonttiin oli varattu aikaa 4 päivää ja se valmistui sovitusti. Kaikki urakkaan liittyvät työt oli tehty moitteettomasti ja esim. tapetoinnissa (kohdistettavat tapetit) työn jälki oli loistava. Voimme suositella urakoitsijaa vastaaviin urakoihin.

3t-rakennus Oy 3t-rakennus Oy Vellikellonpolku 5 A 1, 00410 Helsinki 5 Remonttiin oli varattu aikaa 4 päivää ja se valmistui sovitusti. Kaikki urakkaan liittyvät työt oli tehty moitteettomasti ja esim. tapetoinnissa (kohdistettavat tapetit) työn jälki oli loistava. Voimme suositella urakoitsijaa vastaaviin urakoihin.

Helsinki

Eteisen ovien lyhennys | 09.03.2020 14:03

Kaikki sujui moitteettomasti. Ystävällinen palvelu ja ripeä toiminta. Suosittelen!

3t-rakennus Oy 3t-rakennus Oy Vellikellonpolku 5 A 1, 00410 Helsinki 5 Kaikki sujui moitteettomasti. Ystävällinen palvelu ja ripeä toiminta. Suosittelen!

Helsinki

Tmi 3T–rakennuspalvelu tillisisäseinän purku kerrostalossa | 09.03.2020 14:03

Aivan loistavaa ja täsmällista työtä! Kaikki sujui kuten sovittiin etukäteen. Toiminta oli reipasta ja nopeaa. Arvosana 10 -. Miinus siitä kun pihalle jäi pikkusen "sotkua" Taoufik Nasr´a suosittelen.

3t-rakennus Oy 3t-rakennus Oy Vellikellonpolku 5 A 1, 00410 Helsinki 5 Aivan loistavaa ja täsmällista työtä! Kaikki sujui kuten sovittiin etukäteen. Toiminta oli reipasta ja nopeaa. Arvosana 10 -. Miinus siitä kun pihalle jäi pikkusen "sotkua" Taoufik Nasr´a suosittelen.

Helsinki

Sisäseinien ja katon maalaus + tasoitus | 09.03.2020 14:03

Erittäin siistiä jälkeä ja nopeaa toimintaa!

3t-rakennus Oy 3t-rakennus Oy Vellikellonpolku 5 A 1, 00410 Helsinki 5 Erittäin siistiä jälkeä ja nopeaa toimintaa!

Helsinki

Keittiön purkujätteen poiskuljetus ja siivous | 09.03.2020 14:03

Hyvää ja ripeää toimintaa!

3t-rakennus Oy 3t-rakennus Oy Vellikellonpolku 5 A 1, 00410 Helsinki 5 Hyvää ja ripeää toimintaa!

Yrityksen 3t-rakennus Oy taloustiedot

Yritys 3t-rakennus Oy (3097304-9) on liittynyt Urakkamaailmaan vuonna 2020, ja sillä on 13 aitoa ja tarkistettua arvostelua, joiden keskiarvo on 4.6 tähteä.Vuonna 2022 3t-rakennus Oy teki liikevaihtoa 703 000 € ja tulosta 132 000 €

Tutustu alta yrityksen kuvaukseen, palveluihin, aikaisempien asiakkaiden arvosteluihin, taloustietoihin ja aikaisempiin työkohteisiin.

12 /2022
Liikevaihto 703 000,00 €
Liiketulos 132 000,00 €
Tilikauden pituus 12 kk
Henkilöstömäärä 7

Osta yritykseen liittyviä raportteja

Voit ostaa alla olevia raportteja klikkaamalla.

Kaupparekisteriote Tilinpäätös Maksuhäiriöt Yhtiöjärjestys Vastuuhenkilöt

Perustiedot

Y-tunnus 30973049 YTJ
Yhtiömuoto Osakeyhtiö YTJ
Toimiala Asuin- ja muiden rakennusten rakentaminen YTJ
Toimialakuvaus Rakentaminen. Kaupparekisteri
Kotipaikka Helsinki YTJ
Toimitusjohtaja Nasr Taoufik PRH
Yrityksen kieli Suomi YTJ
Postiosoite Vellikellonpolku 5 A 1 , 00410 HELSINKI
Käyntiosoite ,

Rekisteröinnit

Verohallinnon perustiedot 07.11.2019 YTJ
Kaupparekisteri 07.11.2019 PRH
Ennakkoperintärekisteri 04.11.2019 YTJ
Ennakkoperintärekisterin tarkistuspäivä 11.11.2023 Alma Talent
Työnantajarekisteri 04.11.2019 YTJ
ALV-rekisteri 04.11.2019 YTJ

Powered by ALMA Talent Tietopalvelut

Projektit

Vastuullisuus

Yritys ei ole vielä ladannut vastuullisuusraportteja tai eritellyt materiaali- ja ajoneuvotietojaan. Voit halutessasi tiedustella tietoja suoraan yritykseltä.

Löydä luotettava tekijä Urakkamaailmasta!

Täysin Ilmainen
Remonttiturva veloituksetta
Taustatarkistetut urakoitsijat
Helpot esitäytetyt sopimuspohjat
Saa useita tarjouksia - Nopeasti
Haluan tarjouksia remontilleni
Urakoitsijan tila
Aktiivinen
Projektit
Yrityksen arvostelut
4,6
5 tähteä
(11)
4 tähteä
(1)
3 tähteä
(0)
2 tähteä
(0)
1 tähti
(1)
Raportit ja sertifikaatit

0kpl

Siirry raportteihin
Materiaalit

0kpl

Siirry materiaaleihin
Ajoneuvot

0kpl

Siirry ajoneuvoihin
Toimialue

Ei asetettu

Rekisteritiedot

 • Yritysmuoto: Osakeyhtiö
 • Verohallinnon perustiedot
 • Kaupparekisteri
 • Ennakkoperintärekisteri
 • Työnantajarekisteri
 • ALV-rekisteri
 • 04.11.2019 Rekisteröity:
 • #Y-tunnus: 3097304-9
 • ,
Toimialueet
Uusimaa

Käyttämällä Urakkamaailmaa urakoitsijan löytämisessä

 • turvaat remonttisi ja
 • varmistat remonttisi onnistumisen.
Urakkamaailma on ilmainen ja riskitön tapa löytää luotettava tekijä.

Löydä luotettava tekijä remontillesi ja säästä rahaa!

Haluan tarjouksia remontilleni URAKKAMAAILMA

Remonttiturva veloituksetta

Tiesitkö, että Urakkamaailma tarjoaa remonttiturvan veloituksetta kaikille palvelun kautta tehdyille remonteille?
Kilpailuta remonttisi