Löydä remontillesi tekijä ja jätä ilmoitus nopeasti, helposti ja ilmaiseksi! Jatka
Talola Design Oy

Talola Design Oy

Tätä urakoitsijaa ei ole tällä hetkellä hyväksytty Urakkamaailmaan.

Tämä voi johtua monesta eri syystä, kuten:

 • Urakkamaailma ei ole ehtinyt tutkia urakoitsijan taustoja,
 • urakoitsijan rekisteritiedot ovat puutteelliset,
 • urakoitsija on saanut huonoja arvosteluja tai
 • toiminut vilpillisesti.

Kilpailuta remonttisi ja löydä luotettava urakoitsija, klikkaa tästä.

Yritys Talola Design Oy (2845979-6) on liittynyt Urakkamaailmaan vuonna 2017, ja sillä on 7 aitoa ja tarkistettua arvostelua, joiden keskiarvo on 2.7 tähteä.Vuonna 2020 Talola Design Oy teki liikevaihtoa 713 000 € ja tulosta -120 000 €

Tutustu alta yrityksen kuvaukseen, palveluihin, aikaisempien asiakkaiden arvosteluihin, taloustietoihin ja aikaisempiin työkohteisiin.

Yrityksen kuvaus

Talolasta saat kaikki kodin ja liiketilan remontit tyylillä ja taidolla. Toteutamme haastavatkin toiveet suunnittelusta toteutukseen ratkaisuista ja laadusta tinkimättä. Talola Design Oy tarjoaa markkinoiden laajimman palvelukokonaisuuden, jonka keskiössä on asiakkaan hyvinvointi ja remontin kokonaishallinta. Meiltä saat myös suunnittelupalvelun ja tuoreita ideoita kotisi uudistamiseen. Talola Design Oy on Luotettava Kumppani. Tilaa veloitukseton suunnittelu- ja kartoituskäynti.

Yrityksen palvelut

Kodin sisäremontit
- kylpyhuoneremontti
- keittiöremontti
- huoneistoremontti
- kodinhoitohuoneen remontti
- WC remontti
- sisustussuunnittelu
- tilasuunnittelu- ja muotoilu
- 3D suunnittelu
- aurinkosähkö

Arvosteluja 7 | Keskiarvo 2.7

Remonttisi onnistuminen on meille tärkeää. Lue lisää tästä.


| 07.12.2021 09:12
Kaupunki: Jyväskylä 1

Kun nimet saatiin sopimukseen ja karkealla tasolla suunnitelma(=pari hienoa 3D-kuvaa), ei toimitusjohtaja-suunnittelijasta enää paljon kuulunut. Kaikki sysättiin remonttia tehneen nuoren kaverin harteille. Sinänsä kaveri teki äärimmäisen hyvää ja tarkkaa työtä, mutta ilman asiakkaan eli minun osallistumista, olisi menty metsään monessa kohdassa. Ei ollut minkäänlaista projekti- eikä aikataulusuunnitelmaa. Firma ei ota itse mitään vastuuta, eikä kunnioita alihankkijoitaan pätkän vertaa. Firmassa on yhdellä kaverilla vesieristysserfitikaatti ja ratsastavat tällä, että työ on serfitioitua! Ei ollut tällä kaverilla sertifikaattia, joka meille teki, vaikka sopimuksen mukaan piti olla. Remontti luvattiin tehdä alipaineistettuna työnä. Tämäkään ei toteutunut. Kevyt muovirätti seinänä kylppärin ja muun talon välissä. Pölyä siivottiin varmaan vielä vuosi remontin jälkeen. Yrittivät myös tuplalaskutusta kalusteiden osalta, joista osa ostettiin itse. Onneksi minulla oli ulkopuolinen puolueeton remontin valvoja palkattu eikä heidän "suosittelema"!


| 14.07.2021 15:07
Kaupunki: Kangasala 1

Niin paljon sanomista ettei edes muista enää kaikkia. Ensinnäkin urakkasoppari on melko alkeellinen ja itseään saa syyttää siitä ettei selvittänyt kaikkea kunnolla. LVI-töiden ja -materiaalien budjetti ylittyi about 100 %:lla, koska "materiaalikustannukset". Materiaalikustannukset oli kylläkin urakoitsijan tiedossa tasan tarkasti ennen sopparin laatimista. Yhteistyökumppanitkaan eivät olleet ihan niin vahvoja kumppanuuksia mitä annettiin ymmärtää ja asiat meni vaan vaikeammaksi heidän kanssaan. Kommunikaatio toimarin kanssa oli aivan käsittämättömän takkuista, kysymyksiin ei saanut läheskään kaikkiin vastausta ja vastaamisessa kesti aina noin viikko. Samaa asiaa sai kysellä moneen kertaan. Paras oli se kun toimari kertoi minulle puhelimessa että hän myöhästyy asiakastapaamiselta, koska ajoi harhaan kun puhui minun kanssa puhelimessa...Verenpaine nousi täälä asiakkaan päässä kohtuullisen usein johtuen oikeastaan täysin toimarin toimintatavasta ja jatkuvasti oli sellainen olo että yritetään vedättää asioissa. Aikataulu oli hyvin epäselvästi todettu, mutta pääsimme asumaan kuitenkin siinä ajassa kun pitikin, hommat kaikkineen venyivät noin 4 viikkoa. Työstä ei sinänsä valittamista, rakennusmies oli hyvä ja sähkärikin oli ihan ok. Putkari ei. En osta enää ikinä näiltä mitään.


| 13.02.2021 12:02
Kaupunki: Tampere 5

Homma sujui hyvin ja olemme tyytyväisiä lopputulokseen


| 12.11.2020 16:11
Kaupunki: Vesilahti 5

Minä tilasin Talola Design Oy:n kautta itselleni kylpyhuoneremontin, halusin tulla tänne antamaan palautetta siitä kuinka, tyytyväinen olen tähän firmaan. Kylpyhuone on remontoitu todella tarkasti ja kaikki on just eikä melkein, erittäin laadukasta jälkeä. Työmies oli reipas ja ahkera tekemään remonttia, sekä hän piti meidät ajan tasalla. Työmies teki siistiä jälkeä, hän suojasi lattiat ja kulkureitit. Sekä eristi kylpyhuoneen ja kodinhoitohuoneen välin ovellisella muovi seinällä, jotta rakennuspöly ei leviä asuntoon. Pääsimme pesemään pyykkiä muovi seinä ansiosta. Remontti ei rajoittanut perheeni olemista juuri yhtään. Remontti saatiin aloitettua todella nopeasti ja saatiin valmiiksi sovitussa ajassa. Kaikin puolin työ oli laadukasta ja hyvää, ollaan tyytyväisiä lopputulokseen ja palveluun. Suuret kiitokset!


| 07.10.2020 19:10
Kaupunki: Jyväskylä 1

Lennokkaat mainospuheet jäivät vaille katetta: tekijät vaihtuivat jatkuvasti, työn jäljessä oli paljon korjaamista, laskutuksessa oli huomauttamista, aikataulu venyi kohtuuttomasti, loppulasku olisi pitänyt maksaa kokonaisuudessaan jo ennen remontin valmistumista, heikko esitys loistavaa tasoa vakuuttaneelta remontoijalta.


| 23.03.2020 17:03
Kaupunki: Tampere 2

Ammattimiesten (ja -naisen) työstä lähes kiitettävä arvosana, mutta urakoitsijan kyky aikataululupausten pitämiseen petti ainakin viidellä viikolla. Sopimuksenteko- ja suunnitteluvaiheessa yhteydenpito toimi hyvin, mutta siihen se - hyvä palvelu - loppuikin. Urakointikin on palveluammatti. Vieläkään, puoli vuotta urakan jälkeen, eivät ole loppuselvitykset kaikilta osin lupauksista huolimatta järjestyksessä (vaikka juuri nyt, puoli vuotta urakasta, tuli sinänsä oiva dokumenttipaketti muistitikulla). Kyky pitää yhteyksiä, ns. palvelukyky oli alle arvostelun - johti liian moniin unettomiin öihin.


| 02.05.2019 13:05
Kaupunki: Tampere 4

Toteutimme rivitaloon pesuhuone- ja saunan täysremontin vuodenvaihteessa. Remontin hinnaksi tuli loppujen lopuksi noin 27 000e. Todettakoon ensimmäisenä että jälki on hyvää ja asentaja oli ammattilainen ja asiallinen. Firman 3d-kuvat olivat hyvät ja selkeät. Nämä varmasti tärkeimmät asiat remontoijaa etsivälle. Firman heikkouksina oli kallein meille tehty tarjous. Sopimuksesta jäi asioita pois mitä ajattelimme sopimukseen kuuluvan. Tämä johtui epätietoisuudesta mitkä asiat kuuluivat sähkö-/putkimiehelle ja mitkä tulivat Talolan kautta. Sähkö ja putkitöiden loppusummat nousivat annetusta arviosta. Syynä oli pääosin yllättävän suuret materiaalikustannukset. Tämä vaikeutti selkeästi budjetissa pysymistä. Lopputuloksena pesuhuone on vallan mainio ja itse remontissa ei ole sinällään moitittavaa, mutta jotkin tiedonkululliset asiat jäivät allekirjoittanutta hieman kaihertamaan. Tämä on mielestäni harmillista tuollaisella hinnalla.


Takuu Urakkamaailman kautta suoritetulle työlle:

3 vuotta.

Takuu Urakkamaailman kautta suoritetun työn materiaaleille:

Valmistajien myöntämät takuut.

Yrityksen vakuutukset:

Vastuuvakuutus 1 milj.€

Yrityksen Talola Design Oy taloustiedot

12 /2020 12 /2019 18 /2018
Liikevaihto 713 000,00 € 1 182 000,00 € 852 000,00 €
Liiketulos -120 000,00 € 48 000,00 € -70 000,00 €
Tilikauden pituus 12 kk 12 kk 18 kk
Henkilöstömäärä - - -

Osta yritykseen liittyviä raportteja

Klikkaa alta olevista ja osta raportteja yritykseen Talola Design Oy liittyen.

Kaupparekisteriote Tilinpäätös Maksuhäiriöt Yhtiöjärjestys Vastuuhenkilöt

Perustiedot

Y-tunnus 28459796 YTJ
Yhtiömuoto Osakeyhtiö YTJ
Toimiala Muu muualla luokittelematon erikoistunut rakennustoiminta YTJ
Toimialakuvaus Yhtiön toimiala on yleistoimiala. Yhtiön toimialana on myös matkailuautojen vuokraus ilman kuljettajaa sekä niiden osto ja myynti. Kaupparekisteri
Kotipaikka JYVÄSKYLÄ YTJ
Toimitusjohtaja Seppä Antti Pekka PRH
Yrityksen kieli Suomi YTJ
Postiosoite Puistokatu 5 B 32 , 40100 JYVÄSKYLÄ
Käyntiosoite Puistokatu 5 B 32 , 40100 JYVÄSKYLÄ

Rekisteröinnit

Verohallinnon perustiedot 01.08.2017 YTJ
Kaupparekisteri 01.08.2017 PRH
Ennakkoperintärekisteri 14.08.2017 Päättynyt 10.01.2022 YTJ
Työnantajarekisteri 22.10.2018 Päättynyt 10.01.2022 YTJ
ALV-rekisteri 01.08.2017 Päättynyt 10.01.2022 YTJ

Powered by ALMA Talent Tietopalvelut

Käyttämällä Urakkamaailmaa urakoitsijan löytämisessä

 • turvaat remonttisi ja
 • varmistat remonttisi onnistumisen.
Urakkamaailma on ilmainen ja riskitön tapa löytää luotettava tekijä.

Rekisteritiedot

 • Yritysmuoto: Osakeyhtiö
 • Verohallinnon perustiedot
 • Kaupparekisteri
 • Ennakkoperintärekisteri
 • ALV-rekisteri
 • 22.07.2017 Yritys rekisteröity:
 • Y-tunnus: 2845979-6
 • Puistokatu 5, 40100 Jyväskylä , 40100 Jyväskylä
Urakkamaailmassa vuodesta 2017

Toimialue

Jyväskylä + 100 km, Tampere + 100 km

Sertifikaatit

 • Märkätilasertifikaatti

Säästä rahaa remontissasi

Urakkamaailmasta löydät luotettavasti tekijän remontillesi, ilmaiseksi.


Aloita tästä

Esillä medioissa

Kauppalehti
Mtv3
Etelä-Suomen Sanomat
Suomen Kiinteistölehti
Etuovi
Vuoden verkkokauppa