Löydä remontillesi tekijä ja jätä ilmoitus nopeasti, helposti ja ilmaiseksi! Jatka
ReConFix Oy

ReConFix Oy

Yritys ReConFix Oy (2726013-6) on liittynyt Urakkamaailmaan jo ennen vuotta 2015, ja sillä on 17 aitoa ja tarkistettua arvostelua, joiden keskiarvo on 5 tähteä.Vuonna 2017 ReConFix Oy teki liikevaihtoa 213 000 € ja tulosta 8 000 €

Tutustu alta yrityksen kuvaukseen, palveluihin, aikaisempien asiakkaiden arvosteluihin, taloustietoihin ja aikaisempiin työkohteisiin.

Yrityksen kuvaus

Yritykseni tekee huoneistoremontteja laidasta laitaan ja myös kaikki pienetkin kodin fixsaukset ammattitaidolla.

Yrityksen palvelut

Arvosteluja 17 | Keskiarvo 5

Remonttisi onnistuminen on meille tärkeää. Lue lisää tästä.


| 03.01.2021 09:01
Kaupunki: Espoo 5

Todella tyytyväinen! Palvelu oli nopeaa, joustavaa ja ammattitaitoista alusta loppuun asti. Asiakas otettiin hienosti huomioon ja tehtiin jopa enemmän kuin sovittiin. Markkinoilla on paljon eritasoista remonttipalveluiden tarjontaa ja sen takia osaa arvostaa osaava ja luotettavaa kumppania. Voin lämpimästi suositella!


| 10.09.2018 10:09
Kaupunki: Espoo 5

Kokonaisuutena viiden tähden suoritus. Aikataulutus toimiva. Työn jälki hyvää, remonttitarkastajan vaateet hienosti ratkaistu. Tekijä esittää useita hyviä ratkaisuja ratkaista remontin haasteita. Toiminta taloyhtiössä asiallista ja muita asukkaita huomioivaa. Asioista sopiminen onnistunutta. Helposti pystyy suosittelemaan tätä tekemään remonttisi. Suositelemaan on jo päässytkin.


| 28.08.2018 20:08
Kaupunki: Espoo 5

Tom hoiti työnsä reilusti ja ahkerasti. Asiakkaan toiveet huomioitiin, eikä ylimääräisiä veloituksia näkyny missään vaiheessa, vaikka yllätyksiä sattuikin matkan varrelle. Kaikki oli huolellisesti tehty ja asiakas pidettiin läpi remontin prosessissa mukana ja kaikesta tiedossa. Osasi kysyä ja varmistaa kaikki asiat niin, että lopputulos oli varmasti mieleinen eikä mitään jäänyt tekemättä siitä syystä, ettei sitä olisi muistettu kirjata sopimukseen.


| 20.11.2017 15:11
Kaupunki: Espoo 5

Todella hyvää palvelua - suosittelen täysin varauksetta!! Työn laatu todella hyvää, projekti pysyi täysin aikataulussa ja asiakas pidettiin kokoajan proaktiivisesti ajantasalla siitä missä mennään. Iloinen ja reipas meininki!


| 12.02.2017 18:02
Kaupunki: Espoo 5

Meidän koko huoneisto remontoitiin: ruskeat panelikatot maalattiin valkoiseksi, kaikki seinät levytettiin ja maalattiin tai tapetointiin. Makuuhuoneiden lattiat vaihdettiin parkettilattioiksi jne. Suosittelen lämpimästi tämän urakoitsijan valitsemista. Työmiehet ovat ammattinsa osaavia ja tekevät todella hyvää jälkeä. Koska remontti koski koko huoneistoa, työmiehet joutuivat siirtelemään huonekaluja huoneesta toiseen saadakseen kaikki urakan työt tehtyä. Varmasti oli vaativa remontti, koska huoneistossa tuli ilmi monenlaisia mutkia (puuttuvasta katosta puuttuvaan lattiaan) mutta kaikki hoitui ammattitaidolla. Asiat oli helppo selvittää ja lopputyöt hoituivat hienosti. Kiitokset urakoitsijalle ja työmiehille ovat ansaitut.


| 08.01.2017 23:01
Kaupunki: Helsinki 5

Rivitaloon remontoitiin kaikki asuintilojen pinnat sekä uudistettiin täysin keittiö ja pikkuvessa. Lisäksi siirreltiin seinien paikkoja ja tehtiin kylpyhuoneen pienremontti. Remontti sujui sovitun aikataulun ja hintojen mukaan. Työn jälki oli hyvää/erinomaista, ja kommunikointi toimi loistavasti. Pieni säätö aliurakoitsijoiden (sähkäri&putkari) kanssa on ainoa pieni miinus. 4,5 tähteä tarkka arvosana. Suosittelen!


| 20.09.2016 11:09
Kaupunki: Espoo 5

Kylpyhuone, sauna ja kodinhoitohuone tehtiin kokonaan uusiksi lähtien saunan ja kylpyhuoneen lattiakaatojen korjauksesta toimivaksi. Aikataulu toteutui luvatusti, samoin kustannukset olivat urakkasopimuksen mukaiset. Tekijät olivat ammattimiehiä, joiden kanssa oli helppo sopia urakan aikana toteutuksen yksityiskohdista. Työn jälki oli ensiluokkaisen viimeisteltyä. Voin suositella vilpittömästi.


| 19.09.2016 13:09
Kaupunki: Helsinki 5

Kyllä oli mukava päästä takaisin kotiin tilapäismajoituksesta, kun portaikko ja lattia jalkalistoineen hohtivat uutuuttaan. Hionta-, pohjustus- ja maalaustyö oli tehty tarkasti ja siististi. Lopputulosta voi nyt huoleti esitellä vieraillekin. Työ sujui mutkattomasti sovitussa aikataulussa, ja hintakin oli työmäärään nähden varsin kohtuullinen. Asiakkaan näkökulmasta katsottuna palvelu oli joustavaa: ReConFix huolehti kalusteiden siirroista, jälkisiivouksesta ja jätteiden poisviennistä. Lisäksi sain käydä välillä kotona työvaiheiden niin salliessa. Kaiken kaikkiaan lattia- ja porrasprojektini sujui paljon helpommin ja nopeammin kuin olin uskaltanut kuvitellakaan. Kiitos Urakkamaailmalle, että löysin kauttanne sopivan urakoitsijan. Kiitos ReConFixille, että toteutitte onnistuneesti toiveeni kodin ilmeen kohentamisesta.


| 10.08.2016 08:08
Kaupunki: Espoo 5

Meni oikein hyvin remontti. Reconfix teki homman nopeasti ja työnjälki oli todella hyvää. Siihen nähden mitä arvioitiin kuinka kauan remontissa voi mennä, tahtia kiristettiin meidän tarpeemme takia mikä oli mahtavaa. Hyvää asiakaspalvelua, ammattilaisia.


| 29.07.2016 14:07
Kaupunki: Helsinki 5

Lähes täydellinen suoritus. Hommat sujui, hyvä palvelu. Aikataulut ja hinnat piti paikkaansa.


| 18.01.2016 00:01
Kaupunki: Espoo 5

Laminaattilattian ja listojen asentaminen. Työ valmistui ajallaan (itseasiassa jopa etuajassa) ja kommunikointi oli helppoa ja vastaukset tulivat nopeasti. Työn jälki oli kiitettävää ja toiminta luotettavaa. Suosittelisin.


| 08.04.2015 16:04
Kaupunki: Espoo 5

Ja talon kunnostusta jatkettiin. Laitettiin kaksi huonetta kuntoon, jotka olivat lasten kuluttamia. Vaihdettiin lattia kauniiksi laminaatiksi ja seinät maalattiin hienoiksi. Kalusteita koottiin peilikaapeista sohvasänkyihin. Työ sujui joustavasti hyvässä aikataulussa ja työn jälki oli erinomaista. Maksu tapahtui kätevästi netin kautta ja oli sovitun mukainen. Huoneista tuli hetkessä upeita tiloja, jonne on ilo majoittaa yön yli nukkuvia vieraitamme. On muuten myös kiva ihailla hyvin ulkomaalattua taloamme ja sen kauniisti laudoitettua tornia.


| 15.01.2015 11:01
Kaupunki: Helsinki 5

Utan själva Urakkamaailma hade det varit osannolikt att finna Remonttipalvelu TRL, som svarade först och som det visade sej hade det bästa "urakkapriset". Offerten höll och timdebiteringen var själig. Också tidtabellen för det färdiga arbetet höll och arbetet utfördes smidigt indelat i jämna arbetsdagar. Under arbetes gång hade vi fruktbara diskussioner om olika lösningar och ideer för det sparsamma utrymmet, allt mottogs positivt och med försök att tillfredsställa. Lindeman arbetade med entusiasm och glädje och vi var trygga att allt blev gjort inom ramarna för tid, offert och kvalitet.


| 23.11.2014 09:11
Kaupunki: Helsinki 5

Kerrostalokaksiossa teetimme pintaremonttia (lattian vaihto parkettiin, katon ja seinien tasoitus ja maalaus, ovet ja karmien maalaus) Remonttipalvelu TRL yrityksellä. Lopputulos oli erinomainen ja aikataulussa pysyttiin sovitusti. Hinta koko työlle oli muihin tarjouksiin nähden hyvällä tasolla. Mukava ja luotettava kaveri. Suosittelen.


| 11.09.2014 18:09
Kaupunki: Vantaa 01620 5

Erittäin hyvää jälkeä ja sovitussa aikataulussa.Todellista Suomalaista palveluhenkisyyttä.Suosittelen lämpimästi.


| 27.05.2014 13:05
Kaupunki: Helsinki 5

Annan parhaat pisteet. Aikataulun ja työn suunnittelu oli erittäin täsmällistä mutta myös joustavaa. Toiveemme huomioitiin hyvin. Hän vastasi sähköposteihin aina varsin nopeasti joko soittamalla tai sähköpostitse. Työn jälki on siisti ja kaunis, mielestämme erittäin laadukas. Myös arvio työn kestosta (joka oli meidän saamista tarjouksista sitäpaitsi alhaisin) piti erinomaisesti paikkaansa. Urakoitsijasta huokui myös into ja arvostus omaa työtään kohtaan. Tuntihinta oli meille erittäin kohtuullinen. Tämän urakoitsijan kanssa oli erittäin helppo ja hyvä asioida, ja varmasti suosittelisin häntä muillekin.


| 09.07.2014 10:07
Kaupunki: Espoo 5

Olemme erittäin tyytyväisiä töiden tulokseen ja niiden suorittamisprosesseihin. Työ toteutui suunnitellussa ajassa ja juuri toivotulla tavalla. Työ oli jaksotettu sopivasti päivärytmiin. Työn jälki oli siistiä ja tasaista sekä lopputulos kaunis. Työstä laskutus tapahtui myös kirjallisen sopimuksen mukaisesti. Olemme ilosia, kun saimme talomme korjausta vaativat kohdat kuntoon. Suosittelemme lämpimästi yritystä muillekin.


huoneistoremontti

Vuosi
2015
Kohde
sisäpuolinen remontti
Tyyppi
saneeraus
Budjetti
Ei ilmoitettu

Matinkylässä 111 neliöisen huoneiston remontti katosta lattiaan avaimet käteen periaatteella.

Vuosi
2014
Kohde
kerrostalo
Tyyppi
keittiö/lattiaremontti
Budjetti
Ei ilmoitettu

Vanhan keittiön ja lattian purku, uuden keittiön asennus ja laattalaminaatin asennus

Vuosi
2014
Kohde
kerrostalo
Tyyppi
kylpyhuoneremontti
Budjetti
Ei ilmoitettu

Kerrostalon kaksion täydellinen kylpyhuoneremontti avaimet käteen periaatteella.

Vuosi
2014
Kohde
omakotitalo
Tyyppi
kellarilattian laatoitus
Budjetti
Ei ilmoitettu

35 neliöisen kellarin lattian jyrsintä ja laatoitus ja saumaus.

Vuosi
2014
Kohde
kerrostalo
Tyyppi
ikkunoitten ja karmien maalaus
Budjetti
Ei ilmoitettu

Makuuhuoneen 4 ikkunalehden hionta, kittaus ja maalaus sekä karmien hionta, kittaus ja maalaus.

Vuosi
2014
Kohde
omakotitalo
Tyyppi
talon ulkopuoliset työt
Budjetti
Ei ilmoitettu

Parvekekaide plexien uusiminen ja metallikaiteen maalaus, parvekkeen puulaudoituksen uusiminen, räystäs aluslautojen maalaus, parvekkeen alapuolisen katon panelointi ja maalaus.

Vuosi
2014
Kohde
rivitalo
Tyyppi
parketin asennus
Budjetti
Ei ilmoitettu

10 neliön makuuhuoneen parketin asennus ja listoitus

Vuosi
2014
Kohde
kerrostalo
Tyyppi
yksiön maalaus
Budjetti
Ei ilmoitettu

35 neliöisen yksiön maalausremontti sisältäen katot ja seinät.

Vuosi
2014
Kohde
kerrostalo
Tyyppi
huoneistoremontti
Budjetti
Ei ilmoitettu

57 neliöisen Kerrostalokaksion täydellinen pintaremontti.kattojen maalaus, seinien tapetin poisto, tasoitus ja maalaus, vanhan lattian purku ja uuden parketin asennus ja listoitus.

Vuosi
2014
Kohde
kerrostalo
Tyyppi
pientä fixsausta
Budjetti
Ei ilmoitettu

Verhotangon asennus, makuuhuoneen jalkalistoitus ja keittiön oviin vetimien asennus.

Vuosi
2014
Kohde
kerrostalo
Tyyppi
yksiön pintaremontti
Budjetti
Ei ilmoitettu

Vanhojen vaatekaappien purku eteisestä ja seinien tasoitus ja maalaus, komeron maalaus, laminaatin asennus eteiseen, välioven asennus ja huoneiston jalkalistoitus.

Vuosi
2014
Kohde
omakotitalo
Tyyppi
julkisivun korjaustyö
Budjetti
Ei ilmoitettu

Kattotornin vuorilautojen purku ja uusien lautojen asennus.

Vuosi
2014
Kohde
omakotitalo
Tyyppi
maalaus
Budjetti
Ei ilmoitettu

Sisäseinien maalausta ja oviaukkojen maalausta, sekä talon ulkomaalaus sisältäen ikkunasmyygit ja ikkunat.

Vuosi
2014
Kohde
kerrostalo
Tyyppi
parvekkeen laudoitus
Budjetti
Ei ilmoitettu

Betonipohjaisen parvekkeen laudoitus lämpökäsitellyllä puulla.

Yrityksen ReConFix Oy taloustiedot

12 /2017 6 /2016
Liikevaihto 213 000,00 € 72 000,00 €
Liiketulos 8 000,00 € -8 000,00 €
Tilikauden pituus 12 kk 6 kk
Henkilöstömäärä - -

Osta yritykseen liittyviä raportteja

Klikkaa alta olevista ja osta raportteja yritykseen ReConFix Oy liittyen.

Kaupparekisteriote Tilinpäätös Maksuhäiriöt Yhtiöjärjestys Vastuuhenkilöt

Perustiedot

Y-tunnus 27260136 YTJ
Yhtiömuoto Osakeyhtiö YTJ
Toimiala Asuin- ja muiden rakennusten rakentaminen YTJ
Toimialakuvaus Yhtiön toimialana on kaikki laillinen liiketoiminta. Kaupparekisteri
Kotipaikka HELSINKI YTJ
Toimitusjohtaja - -
Yrityksen kieli Suomi YTJ
Postiosoite Piilipuuntie 17 B 19 , 02250 ESPOO
Käyntiosoite Piilipuuntie 17 B 19 , 02250 ESPOO

Rekisteröinnit

Verohallinnon perustiedot 03.12.2015 YTJ
Kaupparekisteri 27.11.2015 PRH
Ennakkoperintärekisteri 14.06.2016 YTJ
Ennakkoperintärekisterin tarkistuspäivä 01.09.2021 Alma Talent
Työnantajarekisteri 01.07.2016 YTJ
ALV-rekisteri 01.07.2016 YTJ

Powered by ALMA Talent Tietopalvelut

Käyttämällä Urakkamaailmaa urakoitsijan löytämisessä

 • turvaat remonttisi ja
 • varmistat remonttisi onnistumisen.
Urakkamaailma on ilmainen ja riskitön tapa löytää luotettava tekijä.

Rekisteritiedot

 • Yritysmuoto: Osakeyhtiö
 • Verohallinnon perustiedot
 • Kaupparekisteri
 • Ennakkoperintärekisteri
 • Työnantajarekisteri
 • ALV-rekisteri
 • 19.11.2015 Yritys rekisteröity:
 • Y-tunnus: 2726013-6
 • Piilipuuntie 17 B 19 , 02250 Espoo

Toimialue

pääkaupunkiseutu

Sertifikaatit

 • Märkätilapassi

Säästä rahaa remontissasi

Urakkamaailmasta löydät luotettavasti tekijän remontillesi, ilmaiseksi.


Aloita tästä

Esillä medioissa

Kauppalehti
Mtv3
Etelä-Suomen Sanomat
Suomen Kiinteistölehti
Etuovi
Vuoden verkkokauppa