Urakkamaailma logo Jätä ilmoitus
Löydä remontillesi tekijä ja jätä ilmoitus nopeasti, helposti ja ilmaiseksi! Jatka
Abatto Oy

Abatto Oy

Tämä urakoitsija ei ole tällä hetkellä Urakkamaailmassa.

Tämä voi johtua monesta eri syystä, kuten:

 • Urakkamaailman alkuselvitys urakoitsijasta on kesken,
 • urakoitsijan rekisteritiedot ovat puutteelliset,
 • yhteistyö on toistaiseksi päättynyt.

Kilpailuta remonttisi ja löydä luotettava urakoitsija, klikkaa tästä.

Yritys Abatto Oy (2357311-9) on liittynyt Urakkamaailmaan vuonna 2016, ja sillä on 10 aitoa ja tarkistettua arvostelua, joiden keskiarvo on 1.8 tähteä.Vuonna 2015 Abatto Oy teki liikevaihtoa 97 000 € ja tulosta 7 000 €

Tutustu alta yrityksen kuvaukseen, palveluihin, aikaisempien asiakkaiden arvosteluihin, taloustietoihin ja aikaisempiin työkohteisiin.

Yrityksen kuvaus

Abatto Oy on Uudenmaan ainoa nanokäsittelyihin erikoistunut rakennusalanyritys. Toteutamme remontit tehokkaasti ja ammattitaitoisesti useiden vuosien kokemuksella, aina kilpailykykyisimpään hintaan, laadusta tinkimättä. Ota yhteyttä mikäli olet remontin tarpeessa.


Teemme ilmaisen kosteus -ja kuntoarvion!

Remonttirahaa nyt myös Osuuspankin kautta - saat päätöksen nopeasti ja helposti!

Yrityksen palvelut

- Nanokäsittelyt
- Kylpyhuoneremontit
- Saunaremontit
- WC-remontit
- Irtolaattojen (kopo) injektointi
- Silikonien vaihto
- Puhdistuspalvelu/erikoispesu (märkätilat)
- Asbestinäytteiden otot (4 näytettä, 335.00e)
- Keittiöremontit
- Huoneistoremontit
- Lattia-asennukset
- Maalaus ja tasoitetyöt
- Kalusteasennukset


Arvosteluja 10 | Keskiarvo 1.8

Remonttisi onnistuminen on meille tärkeää. Lue lisää tästä.


| 12.01.2021 08:01
Kaupunki: Helsinki 4

Ihan hyvä työnjälki. Työ vain viivästyi ,koska heillä oli liian monta työmaata samaan aikaan. Kaikki jätteet vietiin myös sovitusti pois.


| 10.12.2020 08:12
Kaupunki: Riihimäki 1

En suosittele kenellekään!


| 09.12.2020 10:12
Kaupunki: Vantaa 1

Meni konkurssiin ennen kuin remontti valmistui. Ei muutenkaan herättänyt luottamusta myyntipuheiden jälkeen.


| 23.11.2020 11:11
Kaupunki: Vantaa 1

Yritys meni konkurssiin ennen kuin ehti korjata työssä tehdyt virheet. Remontti viivästyi ja työnjälki oli paikoitellen hutiloitua. Töiden koordinointi oli heikkoa. Työnjohto ei ollut yhtä yhteistyökykyinen kuin työmaalla toiminut virolainen urakoitsija. Seuraavalla kerralla valitaan joku tunnetumpi (ja/tai runsaasti hyviä arvosteluja pitkältä ajalta kerännyt) yritys.


| 23.11.2020 08:11
Kaupunki: Helsinki 3

Jälki ihan ok. Työt hidastuivat kun heillä oli remontin tekoa myös toisaalla.....


| 29.09.2017 19:09
Kaupunki: Tuusula 1

Erittäin pettynyt heidän toimintaan, en voi suositella.


| 29.09.2017 11:09
Kaupunki: Helsinki 2

Työnjälki on hyvää ja lopputulokseen olemme tyytyväisiä. Tekijät olivat pääasiassa myös ok porukkaa, mitä heitä työmaalla kerkesimme näkemään. Mihinkään muuhun emme sitten olekaan tyytyväisiä. Itse urakoitsijafirman kanssa kommunikointi oli mahdotonta. Ongelmia tuli matkan varrella vastaan paljon ja isojakin virheitä tehtiin, joita jouduttiin sitten korjailemaan lisäkäynneillä. Aikataulu myös venyi huomattavasti ilman kunnollisia syitä. Vaikka meille oli luvattu, että kaikki on valmista hyvissä ajoin ennen kuin luovumme edellisestä asunnosta. Siinä sitten ilman omaa kotia missä asua, asuimme siellä täällä aivan liian pitkään. Töitä asunnolla taidettiin tehdä vain pari tuntia päivittäin ja välillä oli useampiakin päiviä, kun siellä ei ollut käynyt ketään. Remontin loppuun viemisessä oli myös haasteita. Yhden päivän hommissa, jotta kaikki saataisiin pakettiin, meni heiltä useampi viikko ja sekin sillä, että me jouduimme jatkuvasti ottamaan heihin yhteyttä ja pyytää tulemaan. Roskat mm. veimme lopulta vain itse jäteasemalle, vaikka Se heidän työhön kuului, mutta meidän oli pakko saada tilaa niiden tieltä asuntoon. Vaikka lopputulos on hyvä, remonttistressi oli turhan suuri firman toiminnasta johtuen. Emme missään nimessä suosittele kenellekään.


| 28.09.2017 12:09
Kaupunki: Vantaa 1

Työn tarkoituksena oli uusia vm. -83 olevan kerrostalo-osakkeen alkuperäiskuntoinen kylpyhuone + sauna. Lisäksi uusittiin sähköt ja uudet käyttövesiputket tehtiin pintavetona. Omat kokemukset: + työn jälki on ammattitaitoista ja siistiä, rakennusmiehet taitavat hommansa - yhteydenpito olematonta: sähköposteihin ei vastata, puheluihin satunnaisesti - aikataulujen pitävyys: remontti kestänyt nyt 16 viikkoa, eikä valmista ole vieläkään, vaikka alkuarvio oli 3-6 viikkoa - viimeistä laskuerää karhutaan, vaikka remontti ei ole valmistunut eikä valvoja ole tehnyt loppukatselmusta - laskutuksessa on virheitä: laskutetaan tarvikkeista, joita ei ole sopimuksessa kirjattu. Laskutetaan myös eräitä osia tuplana. Summa summarum: Kannattaa käyttää Urakkamaailman virallista sopimuspohjaa, koska Abatto laatii oman sopimuksensa, jossa on ehkä tahallisesti porsaanreikiä (tämä otettiin jatkoa ajatellen opiksi!). Joudutaan ilmeisesti tuo virheellinen laskutus hoitamaan kuluttaja-asiamiehen kautta - kuluttaja-asiamieheen ollaan oltu asian tiimoilta jo yhteydessä. Yhteistyöstä Abatton kanssa jäi hyvin kurja mieli, vaikkakin kylppäri+sauna ovat hienot. En suosittele.


| 31.08.2017 10:08
Kaupunki: Vantaa 1

Yrityksen kanssa kannattaa olla tarkkana! Harmikseni en ottanut täältä urakkamaailmasta sopimuspohjaa ja sillä tarkentanut asioita. Tekevät sopimuksen jossa on aukkoja tietoisesti ja tällä tavoin kiertävät vastuun. Remontti alkoi kyllä sovitusti, mutta pikkuhiljaa alkoi ongelmat. Kysellessäni ongelmien syitä, ilmoitettiin olevan koulutuksessa, ei vastattu viesteihin/soittoihin/reklamaatioihin ja lopussa vielä syyteltiin työntekijöitä että en ymmärrä mitä se "xxxx" oikein touhuaa. Loppujen lopuksi kuluttajaneuvojan yhteydenoton seurauksena homma saatiin maaliin. Työnjälki ja tekijät olivat kyllä ammattilaisia ja ymmärtäväisiä mutta kun pomo käskee niin totellaan. Harkitsen ottavani yhteyttä työsuojeluun että kannattaisi tarkistaa työntekijöiden työturvallisuuden laita, kun pomo vierittää heidän syyksi asioita kun itsellä karkaa langat käsistä ja näin saattaa aiheuttaa harmeja. Miten kehtaa syytellä oikeasti ammattitaitoista ja kurinalaista henkilökuntaansa omista virheistään. Aika erikoinen arvomaailma kaverilla.. Suosittelen ottamaan ainakin oman sähkärin ja putkarin erikseen, nämä ehdot muuttivat jälkikäteen. Kaikki kirjallisena ehdottomasti! Firma ollut esillä rakenna ja remontoi messuilla, joten luotto oli kova. Tällä hetkellä reklamaatio odottanut jo 2 viikkoa vastausta.


| 09.05.2017 15:05
Kaupunki: Helsinki 3

Varsinainen työn jälki oli hyvää ja lattia- sekä muu remontti onnistui hyvin. Purkujätteiden poisviennin ja muutamien viimeistelytöiden kanssa oli hankaluuksia, joten sovin nämä hommat toisen tekijän kanssa, kun en viitsinyt enää pyytää ja pyytää tekemään hommia loppuun. Siistiä jälkeä teki, mutta asioita ei ikävä kyllä hoidettu aivan loppuun asti.

Tervehdys,

Arvostamme Abatto Oy:ssä asiakaspalautetta, mutta asiaa selvitettyämme emme ole löytäneet kyseistä kohdetta. Onko palaute varmasti tullut oikeaan osoitteeseen?

Ystävällisin terveisin

Abatto Oy

Abatto Oy

Takuu Urakkamaailman kautta suoritetulle työlle:

Takuu työlle 5 vuotta

Takuu Urakkamaailman kautta suoritetun työn materiaaleille:

Maahantuojan määrittelemä takuu

Yrityksen vakuutukset:

OP vakuutus Oy
- vastuuvakuutus
- tapaturmavakuutus

Yrityksen Abatto Oy taloustiedot

12 /2015 12 /2014 12 /2013
Liikevaihto 97 000,00 € 9 000,00 € 129 000,00 €
Liiketulos 7 000,00 € -1 000,00 € -5 000,00 €
Tilikauden pituus 12 kk 12 kk 12 kk
Henkilöstömäärä - - -

Osta yritykseen liittyviä raportteja

Klikkaa alta olevista ja osta raportteja yritykseen Abatto Oy liittyen.

Kaupparekisteriote Tilinpäätös Maksuhäiriöt Yhtiöjärjestys Vastuuhenkilöt

Perustiedot

Y-tunnus 23573119 YTJ
Yhtiömuoto Osakeyhtiö YTJ
Toimiala Muu muualla luokittelematon erikoistunut rakennustoiminta YTJ
Toimialakuvaus Yhtiön toimialana on toimia holding-, sijoitus- ja kehitysyhtiönä ja huolehtia kokonaan tai osittain omistamiensa samoin kuin muiden yhtiöiden liiketoiminnan organisoinnista, markkinoinnista, henkilöstöpalveluista sekä muista yhteisistä tehtävistä ja harjoittaa majoitus- ja toimitilojen sekä toimisto- ja hallinnollisten palvelujen tuottamista, välitystä, vuokrausta, markkinointia ja kauppaa sekä mainonnan suunnittelua, koulutusta ja siihen liittyvää konsultointia. Edelleen yhtiön toimialana on arvopaperikauppa. Koti- ja ulkomaisten kiinteistöjen, asunto- ja kiinteistöosakkeiden, -osuuksien ja -oikeuksien omistaminen, hallinnointi, osto, myynti, vuokraus ja välitys sekä golf-, tennis-, kunto-, peli- ja virkistyskeskustoiminta niihin läheisesti liittyvine tehtävineen. Yhtiö voi myös harjoittaa rakentamis-, rakennuttamis-, saneeraus-, insinööritoimisto- ja isännöintitoimintaa; liikkeenjohdon, sijoitustoiminnan, hallinnon ja markkinoinnin koulutusta ja muita asiantuntijapalveluja; kurssi- ja pr-toimintaa; tuottaa ohjelmatoimistopalveluja ja maksullisia puhelinpalvelu- ja taide-, sijoitus- ja keräilyesineiden kauppaa, välitystä ja valmistusta sekä ravi- ja ratsuhevosten omistamista, jalostusta, kauppaa ja kilpailuttamista; sekä edellisiin liittyvää alan koulutusta ja konsultointia. Edelleen yhtiö voi harjoittaa maa-, kala- ja riistataloutta; ravintolatointa ja ravintolatoimen kauppaa; kaivos- ja kaivannaistoimintaa; elintarvikkeiden, juomien, tupakan, tekstiilien, vaatteiden, nahkatuotteiden, jalkineiden, metsäteollisuustuotteiden, huonekalujen, kemikaalien ja kemiallisten tuotteiden, öljy- ja kivihiilituotteiden sekä komi- ja muovituotteiden, lasi-, savi- ja kivituotteiden, metallien, metallituotteiden, koneiden, laitteiden, rakennustarvikkeiden, rakennusten, valmisosien, sähköteknisten tuotteiden ja instrumenttien, hyöty, ja viihde-elektroniikan, optisten laitteiden, tietokoneiden, atk- laitteiden ja -tarvikkeiden sekä ohjelmistojen, konttorikoneiden, taloustarvike- ja kodinsisustustuotteiden, lahjatavaroiden, koriste-esineiden, ilma-alusten ja kulkuneuvojen, kultasepäntuotteiden, soittimien, urheiluvälineiden, kalastus- ja erätarvikkeiden, leikkikalujen, pelien, valaisimien sekä valaisinkalusteiden, valokuvauslaitteiden ja koneiden valmistusta ja korjausta; valokuvien kehittämistä, perinteistä ja sähköistä kustantamis-, julkaisu ja painamistoimintaa; mainos- ja mediavälitystä; automaattiseen tietojenkäsittelyyn liittyvää tietokone- ja tietojenkäsittelytoimintaa sekä ohjelmointi- ja atk-suunnittelupalvelua, energia- ja vesihuoltotoimintaa, maa-, vesi ja talonrakentamista; rakennus asennus- ja viimeistelytoimintaa, lämpö-, vesi-, ilmastointi- ja sähköasennustoimintaa; rakentamista palvelevaa toimintaa; sairaanhoitoon, kuntoutukseen, fysikaaliseen hoitoon ja hierontaan liittyvien laitteiden valmistusta; edellisiin liittyvää tukku- ja vähittäiskauppaa, tuonti-, vienti-, agentuuri-, korjaus- ja huoltotoimintaa sekä tarvike- ja varaosakauppaa; majoitus-, ravitsemis-, kuljetus-, huolinta-, autokoulu ja tilausliikennetoimintaa sekä liikennettä palvelevaa toimintaa; tietoliikenne-, vartiointi-, turvallisuus-, kiinteistö-, puhtaus-, siivous-, lakiasia-, tilitoimisto-, sosiaali-, virkistys-, kulttuuri- ja kotitalouspalveluja sekä edellisiin liittyvää alan koulutusta ja konsultointia. Yhtiö voi harjoittaa toimintaa koko maassa. Kaupparekisteri
Kotipaikka ESPOO YTJ
Toimitusjohtaja - -
Yrityksen kieli Suomi YTJ
Postiosoite ,
Käyntiosoite ,

Rekisteröinnit

Verohallinnon perustiedot 20.09.2010 Päättynyt 04.06.2019 YTJ
Kaupparekisteri 17.09.2010 Päättynyt 03.06.2019 YTJ
Ennakkoperintärekisteri 14.09.2010 Päättynyt 13.12.2017 YTJ
Työnantajarekisteri 09.08.2017 Päättynyt 13.12.2017 YTJ
ALV-rekisteri 13.09.2010 Päättynyt 13.12.2017 YTJ

Powered by ALMA Talent Tietopalvelut

Käyttämällä Urakkamaailmaa urakoitsijan löytämisessä

 • turvaat remonttisi ja
 • varmistat remonttisi onnistumisen.
Urakkamaailma on ilmainen ja riskitön tapa löytää luotettava tekijä.

Rekisteritiedot

 • Yritysmuoto: Osakeyhtiö
 • Verohallinnon perustiedot
 • Kaupparekisteri
 • Ennakkoperintärekisteri
 • ALV-rekisteri
 • 14.09.2010 Yritys rekisteröity:
 • Y-tunnus: 2357311-9
 • Lahnuksentie 215 , 01840 Klaukkala
Urakkamaailmassa vuodesta 2016

Toimialue

Uusimaa

Sertifikaatit

 • VTT-C-21617-23-15

Säästä rahaa remontissasi

Urakkamaailmasta löydät luotettavasti tekijän remontillesi, ilmaiseksi.


Aloita tästä