Säästä rahaa remontissasi

Kilpailuta remonttisi minuuteissa

Urakkamaailmasta löydät luotettavan urakoitsijan remontillesi.

  • Ilmaiseksi
  • Nopeasti
  • Luotettavasti

Pyydä tarjouksia remontillesi

Yläpohjan villojen siirtäminen ja palauttaminen käyttövesiputkien vaihtamista varten

 

 Rakennuksen tyyppi

Paritalo

 Pinta-ala

-

 Sijainti

Espoo

 Rakennuksen ikä

-

 Remontin toteutus

20.07.2016

 Siivous

Kyllä

 Kategoria

Huoneistoremontti
Vesi

Kuvaus

Työnä on siirtää yläpohjasta villoja n. 6-8 neliön alalta siten, että keittiön ja wc:n käyttövesiputket tulevat näkyviin, jotta putkimies pääsee tarkastamaan putket ja vaihtamaan ainakin toiset putket, mahdollisesti jopa molemmat, jos wc:n putket myös rikki. Yläpohjaan pääsee tikkailla huoltoluukun kautta, ja työskentely tapahtuu matalassa tilassa. (170 senttinen pystyy työskentelemään hyvin). Yläpohjaan on jo asennettu kävelysiltoja, mutta niitä pitää asentaa tarpeellisiin kohtiin lisää, jotta putkimies pääsee asentamaan/tarkistamaan putkia.

Kun putkimies on tehnyt työnsä, korjataan höyrysulku ja palautetaan villat paikoilleen. Mahdollisina lisätöinä voi tulla huoneistossa keittiön ja wc:n seinäpintoihin reikien tekemistä, jotta uudet putket saadaan vietyä. Voit tarjota myös putkimiestä tekemään tarpeelliset putkityöt samalla taikka sitten minä hoidan putkimiehen paikalle. Eduksi lasketaan urakkatarjous, jossa voit ottaa hoitaakseen putkimiehen osuuden. Tai sitten sovitaan putkimiehestä erikseen.

Pituutta vesiputkilla on arviomääräisesti lämminvesivaraajasta keittiöön 7 metriä ja vessaan 10 metriä.


Syy tehtäviin töihin
Putkiin on mennyt niittejä, kun 2,5 vuotta sitten asennettiin uudet paneelit vanhojen päälle ja silloiselta, ja nyt konkurssiin menneeltä, urakoitsijalta tapahtui asennusvirhe, kun käytti liian pitkiä niittejä, joita osunut vanhan paneelin päällä makaaviin vesijohtoihin.

Oma arvioni työn kestosta on:
- villojen siirtäminen ja tarpeelliset kävelysillat (4 h)
- hyörysulun korjaus ja villojen palautus paikoilleen (3 h)
- mahdolliset reikien suurentamiset huoneistossa (1 h)
- putkimiehen osuus uusien putkien asennuksessa riippuen, pitääkö vaihtaa yhdet vai kahdet (4-8 tuntia) sisältäen putkien liittämiset vesijohtoverkostoon huoneistossa

Aloitus mahdollisimman pian!


Lue kuinka Urakkamaailma toimii

Tai siirry täyttämään remontti-ilmoitus

Tarvitsetko apua?

Kysy apua