Säästä rahaa remontissasi

Kilpailuta remonttisi minuuteissa

Urakkamaailmasta löydät luotettavan urakoitsijan remontillesi.

  • Ilmaiseksi
  • Nopeasti
  • Luotettavasti

Pyydä tarjouksia remontillesi

Yksiön täydellinen modernisointi

 

 Rakennuksen tyyppi

Kerrostalo

 Pinta-ala

27 m2

 Sijainti

Tampere

 Rakennuksen ikä

1975

 Remontin toteutus

30.12.2023

 Siivous

Kyllä

 Kategoria

Huoneiston täysremontti

Kuvaus

Asunnossa tehdään putkiremontti tammikuussa 2024. Asunto on sisutukseltaan vuodelta 1975. Haluaisin modernisoida asunnon sisältä täysin putkiremontin jälkeen. Sisältäen:

- kylpyhuone: pinnat kokonaan uusiksi, laattaa, uusi wc istuin, uusi lavuaari, uudet hanat ja suihku. Asennettava manuaalisesti käytettävä poistoilmapuhallin. Seinien siirtoa sen verran, että kylpyhuoneeseen mahtuu pesutorni ja kahden hengen infrapunasauna, joille nyt ei ole tilaa. Samalla tarkoittaa, että kylpyhuoneen vieressä oleva keittiö ainakin osittain hieman siirtyy. Kylpyhuoneen ovi avarrettava ja kynnys madallettava pyörätuolilla kuljettavaksi.

- keittiö: kaapit ja allas ja hanat uusiksi. Uusi liesi, liesituuletin ja jääpakastinkaappi. Tehtävä tila pienelle astianpesukoneelle. Tiskipöydän valaisin uusiksi.

- olohuone+keittiö: laminaattilattia nykyisen muovimaton tilalle, tarkastettava ettei betonilaatassa eikä ulkoseinien ja betonilaatan liittymäkohdassa ole (maa)kosteusvaurioita, huoneiston nykyiset säilytyskaapit uusittava, tuuletusikkunan luukkuun asennettava manuaalisesti käytettävä korvausilmaventtiili, seinät ja katto maalataan, sähkökpistokkeet ja kytkimet uusitaan nykyaikaisiksi, samoin kattolamppujen liittymät. Asennetaan ilmalämpöpumppu pelkällä jäähdytystoiminnolla.

- ulko-ovi: nykyisen läpinäkymättömän (samean) ikkunan tilalle asennettava samanlainen mutta kirkas ikkuna, ulko-oven nykyinen kynnys ja ulkorappu korvattava esteettömällä luiskalla.


Lue kuinka Urakkamaailma toimii

Tai siirry täyttämään remontti-ilmoitus

Tarvitsetko apua?

Kysy apua