Säästä rahaa remontissasi

Kilpailuta remonttisi minuuteissa

Urakkamaailmasta löydät luotettavan urakoitsijan remontillesi.

  • Ilmaiseksi
  • Nopeasti
  • Luotettavasti

Pyydä tarjouksia remontillesi

Yksiön sähkö- ja putkityöt (Helsinki)

Hinta 450,00 €

 

 Rakennuksen tyyppi

Kerrostalo

 Pinta-ala

4 m2

 Sijainti

Helsinki

 Rakennuksen ikä

60

 Remontin toteutus

09.10.2020

 Siivous

-

 Kategoria

Sähkötyöt
Pienet putkityöt

Kuvaus

Remontoimme yksiötä Alppilassa Helsingissä. Tarvitsemme ammattilaista keittokomeron putki- ja sähkötöihin. Aikataulutoiveemme on elo-syyskuu.

Putkityöt:
Keittiössä on putkiremontin yhteydessä päädytty halvimpaan ja hirveimpään ratkaisuun eli pintavetostandardeillakin mitattuna aivan törkeän näköisiin kaakelin päälle vedettyihin pintavetoihin (ks. kuvat). Nämä pintavedetyt putket tulisi jotenkin naamioida joko upottamalla seinärakenteeseen (mikä olisi preferenssimme) tai viemällä kattoa myöden kaapiston taakse tai koteloimalla tai edes vaihtamalla kauniimpiin kuparisiin putkiin (välitilan laatoitus pitää uusia, joten putket joutuu irroittamaan joka tapauksessa). Lisäksi tulisi asentaa tiskiallas ja -hana. Putkitöihin liittyvät putket ym. välineistö tulisi sisältyä tarjoukseen - tiskialtaan ja hanan hankimme itse.

Sähkötyöt:
Keittiössä pitäisi asentaa liesi ja uuni sekä asentaa uudet valaisimet ja pistorasiat. Koko asuntoon tulisi myös vaihtaa vanhat pistorasiat (ja telerasia) uusiin - hankimme nämä itse. Sähköpääkeskusta ei tarvitse vaihtaa.


Lue kuinka Urakkamaailma toimii

Tai siirry täyttämään remontti-ilmoitus

Tarvitsetko apua?

Kysy apua