Säästä rahaa remontissasi

Kilpailuta remonttisi minuuteissa

Urakkamaailmasta löydät luotettavan urakoitsijan remontillesi.

  • Ilmaiseksi
  • Nopeasti
  • Luotettavasti

Pyydä tarjouksia remontillesi

WC:n laatoitus ja kalustus (seinä-WC), katso lisätiedot

Hinta 3800,00 €

 

 Rakennuksen tyyppi

Omakotitalo

 Pinta-ala

2 m2

 Sijainti

Espoo

 Rakennuksen ikä

9

 Remontin toteutus

17.08.2017

 Siivous

Kyllä

 Kategoria

Kylpyhuoneremontti

Kuvaus

Kyseessä on talomme laajennusosaan kuuluva uusi WC, johon on tulossa seinä-WC. WC:n läpi kulkee kaksi hormia sekä viemäri- ja radonputki ylös. Ks. oheista kuvaa.
Alaslasketun katon kautta kulkevat myös ilmastointikanavat muualle laajennusosaan. WC:n seinät ovat kiveä (kahitiili), lukuunottamatta takaseinää, jonka runko on puurakenteinen. Takaseinässä on seinä-WC-teline (IDO 91371, LVI koodi 5751570). Lattiassa maavarainen betoni lattialämmituksellä. Seinät ja hormit on tasoitettu ja katon alaslasku on panelointia vaille tehtynä.

Tarvittavat tehtävät:
Veden-/kosteudeneristys lattialle ja allasseinälle, viemäri- ja radonputkien kotelointi (radonputken kondenssieristys tarvittaessa), viemärin tarkistusluukku koteloon, seinä-WC-telineen kiinnitystä on mahdollisesti vahvistettava, WC-telineen kotelointi kaakelilujalla (1 levy hankittuna), seinien ja lattian laatoitus (laatat on hankittu ja laatoitussuunnitelma tehty), takan ja kiukaan hormien nuohousluukkujen asennus (Rondo-Plus luukut on hankittu), katon panelointi (kattoon lisäksi luukut IV-virtaussäätimiä ja saunan valokuituprojektoria varten), vedettävä hanavedot jakotukilta pukutilan puolelta WC:n altaalle (n. 1 m) + hanasulut, sopivan altaan (85-90 cm leveä) hankkiminen ja asennus, hanan asennus (kosketusvapaa Oraksen hana + käsisuihku on jo hankittu), sopivan seinä-WC-pytyn asennus (toivottu pytty IDO Seven D, 76115-01 LVI koodi 5651738 tai vastaava, istuinkorkeus n. 420 mm), sopivan allaskaapin ja/tai peilikaapin asennus (huomioiden takan hormin nuohousluukun vaatimukset), IV-koneen kondenssivesiletkun liittäminen altaan viemäriin, WC:n oven asentaminen (vanha ovi 210x70 cm löytyy).
Lisäksi pukutilan puolelle toivomme jakotukkiin käyttövesikiertoisten pyyhekuivaimien ohitusmahdollisuutta (kesäsulkua), koska kaikissa märkätiloissa on sekä lattialämmitys, että vesikiertoinen pyyhekuivain. Jakotukin suojaksi on valettava mahdollinen korokejalusta ja sen päälle avattavissa oleva istuinpenkki.
Sähköasennukset on sähköurakoitsijamme luvannut tehdä.


Lue kuinka Urakkamaailma toimii

Tai siirry täyttämään remontti-ilmoitus

Tarvitsetko apua?

Kysy apua